The road of the Live scores.


Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΑΝΕΤΑ Ο ΑΡΗΣ 2 - 0 ...

Σε ένα ζεστό απόγευμα έγινε το φιλικό ματς του ΑΡΗ με τα Γιάννενα οι δυο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις , ενώ επέστρεψε στο Βικελίδης και ο Μάρκος Βελλίδης μετά από την φύγει του από την ομάδα μας ενώ έκανε και πλάκα όταν έγινε αλλαγή αντί να πάει στον  πάγκο της ομάδας του έκανε να πάει να κάτσει στου ΑΡΗ , αυτό είναι και καλό ξέρετε γιατί δείχνει να έχει καλές σχέσεις με τον κόσμο που τον χειροκρότησε αλλά και με τους ανθρώπους που δουλεύουν στον ΑΡΗ .

Τώρα ο ΑΡΗΣ είναι μια πολύ καλή και σοβαρή ομάδα που έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά και έβαλε ένα γκολ  στο 24΄ που μετά από μια πλάγια πάσα πήρε την μπάλα ο Μανιάς έκανε μια ωραία ντρίπλα στον αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννενα και από το κέντρο της  μεγάλης περιοχής με ένα σουτ η μπάλα αναπαύτηκε στην δεξιά γωνιά του Βελλίδη 
Ενώ λίγο πριν είχε δοκάρι ξανά ο Μανιάς  μετά από μια κάθετη μπαλιά που πηρέ ο επιθετικός του ΑΡΗ έστειλε την μπάλα στην συμβολή του αριστερού δοκαριού στο 19΄.
Πολύ καλά πήγαν οι μέσοι του ΑΡΗ που έβγαλαν 4 - 5 κάθετες φαρμακερές  μπαλιές στους φορ του ΑΡΗ . 

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΡΗΣ είχε ένα καλό σουτ από τον Ρεινα στο 52΄ που εδίωξε ο Βελίδης σε κόρνερ , μετά την κατοχή την πήραν οι φιλοξενούμενοι ενώ ο ΑΡΗΣ δοκίμαζε την άμυνα του ... Αφού οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο καλό .
Το δεύτερο γκολ ήρθε από λάθος του Κολοβετσιου και του Αμπαρη και ο αμυντικός του ΠΑΣ έστειλε την μπάλα στα δικά του δίχτυα . 
Και έτσι τελείωσε με 2 - 0 το παιχνίδι ...

Από ότι φαίνετε ο Γιαννης Χατζινικολαου κάνει καλή δουλεία και αυτό το βλέπουμε όλοι μας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου