The road of the Live scores.


Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ.

Τι κι' αν ο γιατρος της ομαδας τον ειπε οτι δεν μπορει να αγωνισθει.   Αυτος οχι μονον δεν ακουσε το απαγορευτικο , πηγε στον κοουτς της ομαδας και τον ειπε να τον συμπεριλαβει στην αποστολη της ομαδας.    Οταν λοιπον ο κοουτς μας ειδε προβλημα στην επιθεση και ενω το σκορ ηταν 1-1 εβαλε μεσα τον Νταβιντ Αγκανθο.    Ολα εγιναν οπως τα ειχε σκεφτει ο μεγαλος παικτης μας.   Αν και δεν του δοθηκε πεντακαθαρο πεναλτι και αποβολη του τερματοφυλακα του Πανιωνιου πετυχε γκολ με κεφαλια και εδωσε τριποντο ανακουφισης στον συλλογο μας που συνεχιζει να δοκιμαζεται απο την σφυριχτρα που κανει δυσκολη την ζωη ολων μας.     Η αδικια συνεχιζεται (κοντευουν τρια χρονια) και απ' οτι φαινεται θα συνεχιζεται.    Το θεμα ειναι οτι οι Βασιλακιδες που αναλυουν την διαιτησια , αυτοι λοιπον δεν μπορουν να πουνε οτι πανε τοσα χρονια που αδικειται ο ΑΡΗΣ με την μη καταβολη στα υπερ του πεναλτι!!!
Η μαχη συνεχιζεται αγωνα με αγωνα και απ' οτι φαινεται θα ειναι δυσκολη η συνεχεια εκτος αν (αν) αν αλλαξει κατι θεαματικα.
Εμεις κραταμε την νικη οξυγονο η χρυσαφι , οπως θελετε πειτε την και παμε στο Ηρακλειο να παρουμε κατι θετικο.   Με το Χ στο τσεπακι μας , ας κανουμε την υπερβαση και ας παρουμε αλλους τρεις υπερ πολυτιμους βαθμους που θα μας βγαλουν μια και εξω απο τα επικινδυνα σεναρια και τα υποπτα σοκακια , αυτα που οδηγουν σε χαμηλες κατηγοριες.
Με τον ΑΡΗ μας παντα ψηλα και υγεια σε ολους σας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου