The road of the Live scores.


Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ..................

Το σκεφτηκε το ξανασκεφτηκε ο Αρειανος και σε λεει.   Δηλ. τι θελεις ρε μεγαλε;  Να βγω αντιμετωπος με τον γυφτο;  Με τον εγχωριο Τουρκο;  Με τον ρουφιανο της πολης;  Και σε αυτο ακριβως το σημειο;
- Ναι ρε!!!   Αυτο θελω!      Να βγεις με τον παρακατιανο και να τον κανεις ενα μαμησι με τα πιτσιρικια ωστε να μεινει εις τους αιωνες των αιωνων , αμην!
Ολοι γνωριζαμε το 2-1 σαν τελικο σκορ στον ματς με την καλη θεα εδω μεσα στον ναο μας.
Η ομαδα δεν ηθελε επ ουδενει να πετυχει τριτο γκολ και αυτο φαινοταν σε καθε σημειο του αγωνα.
Καθυστερηση στην αναπτυξη λαθη στις μεταβιβασεις καταστροφικο ποδοσφαιρο.   Ολα αυτα εκαναν την ωρα να περναει και το τελος να βρισκει τον ΑΡΗ αποκλειομενο απο την διοργανωση.
Και να ... τωρα φιλοι μου , να δουμε ποιος θα χασει αραγε;  
Ο κοσμος πληγωνεται ολοενα και πιο πολυ!   Καταντησε ο ΑΡΗΣ μας μια ομαδα χωρις στοχους , χωρις τιποτε απολυτως.    Και βεβαια γνωριζω οτι δεν υπαρχει << σαλιο >> , ομως ρε μεγαλε;   Εγω η εμεις φεραμε τον ΑΡΗ σε αυτην την δεινη θεση;    Αρθρα 44 αρθρα 99 και αργοτερα ποιος ξερει ποιο αλλο αρθρο;     Εχει αρθρα στο κατω - κατω ε;  
Να ευχηθω ευλογημενα Χριστουγεννα και καλες γιορτες κιτρινες οικογενειακες!!!
Ολη η οικογενεια του ΑΡΗ να ειναι δεμενη και αγαπημενη αυτα τα δυσκολα χρονια που διανυουμε και αν θελει ο Θεος γρηγορα να δουμε αποτελεσματα , τετοια που θα δωσουν χαμογελο και παλι στον καθε υποστηρικτη της ομαδας , στον καθε Αρειαναρχη και στον καθε Αρειανο φιλαθλο / οπαδο της ομαδας.
Ο επομενος γυρος να ειναι η απαρχη μιας αντεπιθεσης ωστε η ομαδα να ειναι σε ασφαλη λιμανια και τα συννεφα της αποτυχιας να φυγουν απο το Κλεανθης Βικελιδης , να φυγουν απο τα ονειρα μας.
Τα ονειρα μας που χτιζουμε με οτι καλυτερο υλικο τον τελευταιο καιρο , τα τελευταια χρονια.
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΑ...................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου