The road of the Live scores.


Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΝΕΤΟ.

Συνεχιζονται οι προσφυγες στον ΑΡΗ.
Ο Νταρσι Νετο ειναι πλεον ο επομενος.  Τιποτε δεν εχει μεινει ορθιο παρα μονον ο κοσμος !
3,500 ΦΙΛΟΙ πραγματικοι στην πρωτη της αγαπημενης ομαδας ηταν εκει.  Στα τσιμεντα του Κλ. Βικελιδης δινοντας το στιγμα τους και οτι θα συνεχισουν να βοηθουν με τον μοναδικο τους τροπο την ομαδα.   Ας συνεχισουν οι αλλοι με τον δικο τους τροπο.  Ποιον;   Τα λεφτα , το χρονοδιαγραμμα τις μεταγραφες τις ρυθμισεις χρεων και ολα αυτα που βαραινουν τον πιο αγαπητο συλλογο της Ελλαδας μας και φυσικα της Μακεδονιας μας και της μοναδικης μας Θεσσαλονικης.  Της πολης του ΘΕΟΥ!!!
Πολλοι ειναι αυτοι που λενε οτι ο Λ. Γραντας θα σωσει τον ΑΡΗ μπαινοντας πιο ενεργα στην ομαδα.   Αλλοι παλι εχουν τις αντιρρησεις τους.  Το θεμα τωρα ειναι να γινει κινηση σωτηριας με ουσια και ετσι σιγα σιγα να αρχισει κατι να κινειται.  Τα ψεμματα που μας φλωμοσαν οι απερχοντες διοικουντες ηταν παρα πολλα.    Δεν υπαρχει θεμα Ελβετων σωτηρων και ουτε φυσικα υπηρχε ποτε.
Μονο η αγαπη του κοσμου υπαρχει , μα κι' αυτη απο μονη της δεν φτανει!   Πρεπει ομως να υπαρχει για να ξυπναει τους υπολοιπους και να τους υπενθυμιζει οτι μπορει αμεσως να αρχισει να δουλευει και παλι η κιτρινη μηχανη.
Στα δυσκολα χρονια που διανυουμε ας ειμαστε εμεις οι στρατιωτες που θα κρατουν στα χερια τους την αγαπημενη μας ομαδα.  Τον ΑΡΗ μας.  Μεχρι να υπαρξουν ενισχυσεις.
Γρηγορα πρεπει να γινει αυτο.   Κινητοποιηση αμεσα πριν ειναι πολυ αργα , για ολους μας.
Ο ΑΡΗΣ χρειαζεται και τον πιο απαισιοδοξο φιλο του.    Με μια γροθια ολοι μας επανω στα προβληματα που μας πνιγουν και δεν μπορουμε να βρουμε ακρη ολο και κατι θα βγει.
Γιατι ΑΡΗΣ εισαι.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου