The road of the Live scores.


Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟΣ.

Αυτη ειναι η καταντια του ΑΡΗ μας οταν και οι διοικουντες μας υποσχοντουσαν οτι ολα βαινουν καλως.     Τιποτε δεν εχει μεινει ορθιο και οι προσφυγες πανε συννεφο!!!
Γελαει ο κοσμος με τα καμωματα της διοικησης (αυτης που ηταν).   Ουτως η αλλως ηταν εκτος ενεργειας.    Κανεις δεν εκανε τιποτε παρα μοναχα ταζανε και ταζανε και μασαλια ποιοτητος.
ΘΑ ... ερθει επενδυτης ,  ΘΑ ..... το ενα ,  ΘΑ ...... το αλλο.
Γυμνια μεγαλη στον μεγαλο και πρωτο συλογο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας.
Ουτε αδειοδοτηση πηραμε παρολο που μας ελεγαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον δεχτουν και οτι ηταν πληρης χωρις να λειπει τιποτε.    Τελικα δεν πηρε ο ΑΡΗΣ μας αδειοδοτηση και σαν να μην συμβαινει απολυτως τιποτε προσπαθησαν να συνεχισουν αταραχοι το δηθεν εργο τους.
Ο κοσμος ;     Μα.....φυσικα και ειναι ανυσηχος και πλεον τρελαμενος.
Ζητειται εντεχνα ακομη μια φορα να στηριξει την ομαδα με τον οβολο του , αυτον δηλ. που θα στερησει απο την ιδια του την οικογενεια για να την δωσει στην ιδια του την οικογενεια.  
Ο Αρης ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ο κοσμος να χαλασει!!!
Ποσο ομως μπορει να βοηθησει και μεχρι ποσα ποσά μπορει να βαλει ωστε να σταθει στα ποδια του ο συλλογος μας;
Η προσπαθεια θα στηριχθει απο μεγαλα πορτοφολια και πρεπει να ειναι μεγαλο το τραπεζι ωστε να μπουνε πολλα θεματα και αποψεις στην επιφανεια.
Αν πραγματικα αγαπατε τον ΑΡΗ μας στηριξετε αμεσα την προσπαθεια για να βρεθει λυση στο αδιεξοδο και οχι να μενουμε στο γεγονος οτι αυτοι τα 'φαγαν .... οχι οι αλλοι τα 'φαγαν.
Πρεπει να ξεκινησουμε την νεα χρονια με ελπιδες και θυελλες ενθουσιασμου για μπομε και εμεις οι χιλιαδες οπαδοι σου μαζι σας και να ξεκινησουν τα γραναζια της κιτρινης μηχανης ακομη και σπρωχνοντας με τα χερια το μεγαλο αρμα του ΑΡΗ μας.
Ολοι μαζι μπορουμε , ο καθε ενας απο την δικη του θεση.
Ας γινει η αρχη.     Γιατι ;    Γιατι ΑΡΗΣ εισαι!!!
Και τι ΑΡΗΣ εεεεεε ;;;
ΑΡΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου