The road of the Live scores.


Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ........................

Η διοικηση θελει και το δειχνει.   Οι φιλαθλοι εδω και χρονια ειναι οι καλυτεροι και με αποδειξεις.
Το οραμα τους ειναι να πετυχει και η ομαδα ουτως ωστε χερι χερι να κανουν ολην την Ευρωπη να παραμιλαει και την Ελλαδα να τους δεχθει ως ανωτερη δυναμη και να μην τους στερει τα δικαια!
Πρεπει ομως επιτελους να γινει αυτο με καθε τροπο.    Ενω ολα ειναι ετοιμα κατι κανει το συνολο και μενουμε πισω απο αυτα που εχουν ειπωθει και δεν υλοποιουνται.
Ο κοσμος πικρενεται (ξανα και ξανα) και φευγει απο την ομαδα ακριβως την ωρα που πρεπει να κανει την τελικη προσπαθεια του.      
Το οικοδομημα δεν τελειωνει ποτε και μενει η ολη προσπαθεια στον αερα!
Ο κος Αθανασιαδης και τα μελη της διοικησης δινουν το παν να επιτευχθει ο στοχος.    Ας ειναι η ωρα αυτη κοντα , γιατι και η υπομονη του κοσμου στερευει.
Επιβαλεται να μπουνε τα πραματα κατω και μετα την διακοπη λογω εθνικης Ελλαδος να δουμε ολοι την ριζικη αλλαγη του ΑΡΗ μας.     Αυτου του ΑΡΗ που ολοι θελουμε και ειμαστε σιγουροι οτι μπορει να γινει αυτη η αλλαγη.
Η ομαδα υπερ πληρης οσο ποτε μενει να δεσει για να αποδιδει.   Και αν δεν γινει τωρα αυτο θα λακτισει ο κοσμος.    Ειναι και το ντερμπι με τους αβαπτιστους που πλησιαζει και πρεπει να το παρουμε ωστε να κατευνασουν τα πνευματα.
Ελπιδα και προσμονη συν την δουλεια και την θεληση κανουν τον ΑΡΗ μας δυνατοτερο και ισχυροτερο.
     Ετσι τον θελουμε εμεις τον ΑΡΗ μας.    Διεκδικητη και πρωταγωνιστη.
***   ΑΡΗ ολεο ολεο ολεο ολε ... ΑΡΗΣ και δεν ειμαι καλααααα !!! ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου