The road of the Live scores.


Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΙΦΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.


Συγκλονιστικο παιχνιδι εξελιχθηκε στο καταμεστο απο κοσμο Nick Galis Hall οπου ο ΑΡΗΣ μας τελικα περασε στον τελικο κυπελου Ελλαδας εκει οπου θα αντιμετωπισει τον νικητη του Ολυμπιακου με τον Παναθηναικο.
Αν με ρωτατε δεν υπαρχει προτιμηση καμια γιατι ετσι κι' αλλιως ο τελικος ειναι ενα ματς που οποιος βρεθει στην καλυτερη μερα στεφεται κυπελουχος.
Πριν προλαβω να αναλυσω τον αγωνα του τελικου καλο ειναι να θυμηθουμε πως ο ΑΡΗΣ μας περασε στον τελικο αποκλειοντας την ΑΕΚ που εδειχνε να πιστευει στην προκριση και αυτη.
Με ενα παιχνιδι πολυ μεγαλο οι παικτες της δεν αιφνιδιαστηκαν απο την καλη εισοδο του ΑΡΗ στο πρωτο δεκαλεπτο που ενω εχτιζε διαφορα την μειωνε και ηταν συνεχως μεσα στο ματς.
Ο ΑΡΗΣ πολυ καλος στα τριποντα με εξαιρετικη ευστοχια ηταν συνεχως μπροστα και οδηγουσε στο σκορ με 9-4 στην αρχη και στην συνεχεια με 15-6 και 26-15.
Το 32-22 εκανε τον κοσμο να δονει το γηπεδο και να προκαλει ηχητικη βια στον αντιπαλο που ομως ξεπερασε το αρχικο σοκ και ανελαβε δραση μειωνοντας την διαφορα και εξανεμιζοντας την την εφεραν στο 40-39.   Το ημιχρονο εληξε 46-44 με την ομαδα μας σε τρελα κεφια να εχει 8/11 τριποντα.
Με ενα σερι 0-12 , ναι καλα διαβασατε η ΑΕΚ ανελαβε δραση και μαυρα συννεφα μαζευτηκαν στον ουρανο του γηπεδου θαρρεις.   Το 50-58 ταρακουνησε για τα καλα τον ΑΡΗ μας και καθως φαινονταν και παλι η οροφη , τα λαβαρα μας κυματιζαν και χαιρετουσαν θαρρεις τους παικτες μας διδοντας τους αυτο που ηθελαν.  Την αυτοπεποιθηση.  
Φτασαμε λοιπον στο 67-69 και ο Καμινκς κρατουσε ορθιο τον Αυτοκρατορα την ωρα που ο Ντιξον εκαμνε το ιδιο για την ΑΕΚ!
Ο Ουκιτς 8 δευτερολεπτα πριν το τελος περασε την ΑΕΚ μπροστα στο σκορ και ο Καμινκς ανελαβε να κανει αυτος την τελευταια επιθεση εισχωροντας στην αμυντικη διαταξη και εβαλε το καλαθι μαζι και τον ΑΡΗ στον τελικο.  Τα 2 δευτερολεπτα που εμειναν δεν αλλαξαν την ιστορια που ξεκινησε για τον ΑΡΗ.
Η εισοδος της ομαδας μας στον τελικο κυπελου μπασκετ ειναι πλεον γεγονος και ενα κουβαρι ο κοσμος πανηγυρισε εξαλλα την ολη αυτη επιτυχη προσπαθεια.
Το παρκε γεμισε φιλαθλους που σηκωναν τους παικτες μας ψηλα ενω οι παικτες της ΑΕΚ εκλαιγαν απαρηγορητοι χωρις να μπορουν να πιστεψουν πως εχασαν ενα ματς που εγερνε και σε αυτους.
Αξια λοιπον και στον ηττημενο που προεβαλε τρομερη αντισταση παιζοντας ενα καταπληκτικο παιχνιδι που για εμενα ειναι διαφημιση για το Ελληνικο μπασκετ.
Η χαρα ειναι μεγαλη την ωρα που το νεο Αρειανακι θα σηκωσει το κεφαλι και θα κανει σχεδια για αλλο ενα τροπαιο στην οροφη του Nick Galis Hall.
Για να γινει αυτο θα πρεπει η ομαδα μας να δωσει τα παντα ολα εκεινη την χρονικη στιγμη.
Μεχρι τοτε ας ειμαστε αισιοδοξοι και το μπαλακι πηγαινει πλεον στην διοικηση και στον προπονητη μας.  
Η Αυτοκρατορια αντεπιτειθεται.................................................