The road of the Live scores.


Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.............

Μετα απο παρα πολυ καιρο ανελαβα την ηλεκτρονικη πεννα και αποφασισα να γραψω κατι ωστε να δωσω στον ιδιο μου κιολας τον εαυτο οτι κατι θα αλλαξει επιτελους τοσο στο μπασκετ οσο και στο ποδοσφαιρο.  Για το ποδοσφαιρο στην Β' κατηγορια κατι κακο ηδη ακουγεται και θα το μαθουμε στην συνεχεια αμεσα.  Να δουμε τι ισχυει και αν ισχυει.  
Στο μπασκετικο κομματι εκει οπου ο φιλαθλος ΑΡΗΣ εναποθεσε τις οποιες ελπιδες επιστροφης του στον θρονο ειχαμε τα αλλεπαληλα χτυπηματα της μοιρας μας δυστυχως.  Ο μεγαλος τραυματισμος του Σανικιτζε και ο επισης σοβαρος τραυματισμος του Καββαδα που καθηλωσαν ολη την ομαδα και την βραχικυκλωσαν ειναι η αληθεια με αποδειξη ζωντανη την ηττα μεσα στο Nick Galis Hall απο τον εχθρο παοκ.
Δεν μας ''βγαινει'' και ο Μαρπλ που τον περιμενεις να δεσποζει στην ρακετα κι' αυτος παιζει απ' εξω και πυροβολει με τριποντα ευτυχως με μεγαλο ποσοστο ευστοχιας ωστοσο δεν ειναι αυτο που ηθελε ο ΑΡΗΣ , αυτο διαφαινεται.
Διορθωτικες κινησεις δεν μπορουν αλλες να γινουν δεν υπαρχουν και οι παικτες που θα κανουν την διαφορα αυτοι εχουν ηδη συμβολαια εν ενεργεια.   Η προσθηκη του Γιανκοβιτς εχει δειξει οτι ειναι καλη μα θελει λιγο χρονο για να δεσει στο σχημα και να προχωρησει η ομαδα.   Χαθηκε εδαφος ειναι η αληθεια και ο κοσμος παγωσε του 'φυγε η διαθεση αυτο το παθος που εβγαζε στην κερκιδα και το οποιο περισσευμα χαθηκε απο την ηττα επι ενος ανωτερου αντιπαλου οπως ειναι ο Ολυμπιακος για το πρωταθλημα προχθες.
Παντως εφτασε τοσο κοντα ομως και παλι επαθε μπλακ αουτ η ομαδα την ωρα που θα μπορουσε με λιγη δοση παλληκαριας να παρει το πανω χερι και κατοπιν το ματς.   Σ' αυτο το σημειο ο κοσμος εδωσε τα παντα ολα και την ωρα που λυγιζε ο ιδιος τον πολυνικη Ολυμπιακο οι παικτες μας εδειξαν ατολμια και φοβο μπορω να πω στο να μπουνε στην ρακετα και να πετυχουν διποντα ουσιας.  Τα αστοχα τριποντα εδειξαν στους Πειραιωτες τον δρομο για την νιοκη που με υπομονη στο γυρισμα της μπαλας τελειωσαν τον αγωνα υπερ τους.  
Πανω απο  εξι χιλιαδες κοσμου εκανε το παν να ερθει η νικη με το μερος μας.
Λεμε λοιπον οτι η ομαδα πραγματι θα βρει τον δρομο της ομως σε καμμια περιπτωση δεν θα ειναι η περισυνη.
Απο κοντα ολοι μας με τον κο Λασκαρη μπροσταρη για μια νεα εποχη.  Ας αργησει και λιγο βρε αδερφε.   Ο στοχος θα ερθει και χρειαζονται αγωνες δυνατοι που θα πρεπει να τα βαλουμε ακομη και με το ιδιο το συστημα για να αλλαξουμε τα τεκτενομενα.
Γιατι ;   Γιατι  ΑΡΗΣ εισαι...........................