The road of the Live scores.


Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ( 98 - 62 ).

Μπροστα σε 3.500 χιλ. φιλαθλους του ο ΑΡΗΣ του Πριφτη εδειξε ενα μερος των δυνατοτητων του για εφετος.
Ετσι οσοι ηταν στο Nick Galis Hall ειδαν απο πρωτο χερι την ομαδα να παρουσιαζεται στο κοινο της.
Για να ειμαστε αληθινοι ειδαμε δυο οψεις του νεου ΑΡΗ καθως πρωτο και τριτο δεκαλεπτο ο κοσμος εδειχνε να ανησυχει που δεν εβλεπε ζωντανια και αυτοματισμους τους οποιους ομως ειδε στο δευτερο και κατα καποιο τροπο στο τεταρτο δεκαλεπτο της συναντησης για το κυπελο Ελλαδας.
Το 98-62 δεν αφηνει περιθωρια αμφισβητησης ως προς τον νικητη ωστοσο πρεπει να σταθουμε ιδιαιτερα στο τριτο δεκαλεπτο που ''πείραξε'' τους φιλαθλους.   Ατονια λαθη και ανησυχια προκαλεσε η ολη εικονα αυτου του δεκαλεπτου.  Το 10-16 εσκασε τον κοουτς Πριφτη οπου πρεπει να τον προβληματισε κατα πολυ.
Τζεκινγκς και Καμινγκς Σανικιντζε και Μαρπλ αναμενεται να τραβηξουν κουπι βαρβατο.
Τα 2.500 διαρκειας σχεδον αγγιζει ο λαος του ΑΡΗ και δειχνει οτι γουσταρει εμπρακτα αυτο που γινεται με τον κο Λασκαρη να θελει να οδηγησει την ομαδα εκει που την αρμοζει.
Να θελει τον αυτοκρατορα και παλι στον θρονο του.   Το οραμα του ειναι τοσο μεγαλο που στα σχεδια του ειναι να χτισει το δικο του γηπεδο προσεχως.
Μετα απο ολα αυτα πως μπορει ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ λαος να μην ειναι κοντα στην ομαδα που αγαπησε ολη η Ελλαδα;
Το σημεντικο ειναι οτι ακουστηκε απο τους φιλαθλους σαν συνθημα η αναγκη για κατακτηση του κυπελου.   Το γνωστο απο ολους εμας που παιρναμε τα τροπαια δυο δυο καθε χρονο.
Κυπελο (δις) στον Πυργο τον Λευκο.
ΑΡΗ εμεις σ' ολα τα πεταλα της γης.................................