The road of the Live scores.


Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Η ΟΜΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ............................

«Θα έχουμε στο Καρπενήσι περίπου το 80% του έμψυχου υλικού. Πήραμε τον Διούδη, που είναι μέσα στους τρεις καλύτερους τερματοφύλακες της περυσινής χρονιάς, μαζί με τον Ρομπέρτο και τον Μπαντή. Είναι μεγάλη μεταγραφή ο Διούδης για τον Άρη, είναι παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και θα μας βοηθήσει πολύ, ενώ και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που θα έρθουν, θα είναι επιπέδου Superleague».
Για τον κόσμο είπε.....Να είναι σίγουροι ότι ο Άρης θα είναι φέτος πρωταθλητής τον Μάιο, δεν θέλω να είμαστε πρώτοι στις μεταγραφές του καλοκαιριού και στον πρώτο γύρο, θέλω να ανεβούμε κατηγορία μετά την τελευταία αγωνιστική. Έχουμε και το κύπελλο, θα δείτε τον Άρη φέτος πολύ δυνατό».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αναστόπουλος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Γνωρίζω ήδη πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να πετύχει τους στόχους του και να επιστρέψει στη Superleague. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες», δήλωσε ο Αντρέου, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας. 
Ο Μπούρμπος ο Νέτο ο Τάτος ο Ντούνης ο Ραούλ Μπράβο ο Τσουμάνης ο Ιντζίδης ο Ρόβας και όσοι αλλοι αναμένεται να ακολουθήσουν θα κάνουν τον ΑΡΗ μεγάλο όπως ακριβώς ονειρεύεται ο κάθε ΑΡΕΙΑΝΟΣ που τον θέλει δυνατό και ισχυρό στην Σούπερ Λίγκ.
Η προετοιμασία θα γίνει στο Καρπενήσι και ολα βαίνουν καλώς ενω αξίζει να αναφέρουμε οτι ξεκίνησαν τα διαρκείας και ο κόσμος ανταποκρίνεται αγοράζοντας το δίνοντας ανάσα στα ταμεία της κίτρινης ΠΑΕ.
Αξιος συγχαρητηρίων εως τώρα ο Θοδωρής Καρυπίδης συνεχίζει να εκπλήσει θετικα και να προκαλεί πανικό οπως δείχνουν τα πραγματα ενοχλώντας το αλλο μισό της πόλης.
Ο ΑΡΗΣ επιστρέφει να είστε σίγουροι ολοι σας.
Απομένει βέβαια ο Σέρχιο Κόκε ομως πραγματικά κανείς μας (απο εμάς) δεν γνωρίζει κάτι τις και το κατά πόσο ο Αλενατόρε τον υπολογίζει.
 Οπως όμως δείχνουν τα πράματα θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει στην ομάδα μας ο αγαπημένος ολων μας.

Αντε να περάσει κι αυτός ο χρόνος γιατι του Το@ρκου ο κ@λος ειναι μόνος................


Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Ο ΤΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ...............

Ανδρεας Τατος''
10 λεπτά ·
Σας ανακοινώνω μέσω του προσωπικού μου λογαριασμου ότι και από την νέα χρονιά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα της καρδιάς μου, τον Άρη μας, με σκοπό να τον βοηθήσω να φτάσει εκεί που αξίζει. Σας ευχαριστώ!

Δεν πιστευα διολου στον χωρισμο μας.
Μια φορα ΑΡΗΣ για παντα ΑΡΗΣ.
Ο Αντρεας Τατος συνεχιζει στην ομαδα της καρδιας του....................................

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ( VIDEO )...........

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΝΩΝΕΙ......................................

Καταλυτικη ημερομηνια η 23η Ιουλιου οπου η καρδια του Θεου ΑΡΗ θα χτυπαει σε ρυθμους Κολομπιανο στην Καρταχενα με την στηριξη και την δυναμικη του Δωρη.
Ενος ανθρωπου που ετρεξε σε ολη την Ευρωπη οπου αγωνιστηκε ο Θεος μας ο ΑΡΗΣ και τον δοξασε με ολο του το ειναι.
Σου στελνουμε το φιλαρακι μας (σου) να βγαλετε γουστα και να χαρειτε στιγμες να θυμηθητε ιστοριες και να μιλησετε για τα παντα ολα.
Θα ηταν το καλυτερο να ερχομασταν με ναυλωμενο τσαρτερ η ακομη ακομη και με τον Λελο τον φιλο μας το παοκτσακι που με το πλατυ του χαμογελο παραδεχεται τις ολοενα αυξανομενες αδικιες εις βαρος του ενδοξου συλλογου μας.
Να περασετε ομορφα και σας αναμενουμε στην Θεσσαλονικη με τιμες αρχηγου κρατους καθως θα κινησω κιτρινες ανθοδεσμες και κοσμο αρκετο κατα την αφιξη σου οποτε ερθεις να μας δεις εστω για λιγο χρονικο διαστημα.
Να εισαι ευλογημενος απο τον Θεο και να δινεις της γνωσης το φως στους Κολομβιανους ακομη και με τις γαστρονομικες γευσεις.   Παρεπιπτοντως το τζατζικι αγαπηθηκε και προτιμαται ολοενα.
Απο τον SIMOSSHOW με αγαπη , καλα να περασετε και αναμενουμε πλουσια δραστηριοτητα στις ημερες που θα ανταμωσετε και θα ειστε μαζι.
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ(;) ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ....................

Στην φωτο ειναι οι ομαδες που θα αντιμετωπισει ο ΑΡΗΣ μας στην Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Προχωρημενες επαφες που δεν ξερουμε βεβαια εαν θα καταληξουν θετικα για την ομαδα μας με τους παικτες αυτους που δειχνουν σιγουρο οτι θα βοηθησουν - δεσουν σημαντικα την αμυντικη διαταξη.
Βαδιζουμε ολοενα προς την τελικη ευθεια οσον αφορα τους παικτες που θα εμπεριελθουν στην ομαδα μας ωστε να παμε εκ του ασφαλους στην Α' Εθνικη κατηγορια.
Ο Λοραν Ντισο (Γαλλος αντζεντης) ειναι ηδη στην χωρα του οπου συνομιλει με παικτες και θελει να φερει ονοματα ωστε ο Αναστοπουλος να μπορει να διαλεξει και να στελεχωσει ακομη και με ανεση το ροστερ της ομαδας μας.
Την Τριτη θα εχουμε πιο πληρη εικονα σχετικα με τους ξενους παικτες που θα μπουνε στο κιτρινο γραναζι της μηχανης.
Θεσεις που ποναει η ομαδα εξεταζει με προσοχη και ειναι αυτες κυριως μεσοεπιθετικα ενω πρεπει να υπαρξει και επιτελικος μεσος.   Ολα αυτα απο την Τριτη και χωρις αγχος!
Συγκροτήθηκε εξ' άλλου σε σώμα, ενώπιον συμβολαιογράφου, η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της νέας ΠΑΕ Άρης.
Για Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο στενός συνεργάτης του Θόδωρου Καρυπίδη, Σίμος Ορφανίδης, για αντιπρόεδρος, ο Νίκος Αγραφιώτης (ταμίας του ΑΣ Άρης) και για μέλη οι Ηλίας Κουσουνάδης, Κώστας Χατζής, Παναγιώτης Μαστροθύμιος. Επρεπε να γίνει αυτό ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την σύσταση της νέας ΠΑΕ.
Στα ευκολα ΑΡΗΣ στα δυσκολα ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ !  !  !  !  !  !  !  !