The road of the Live scores.


Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΝICK GALIS HALL KAI : 2-1.

Ο ισχυρος αντρας της Κ.Α.Ε εκανε πραξη τα λεγομενα του καθως αφησε την ομαδα χωρις τους φιλαθλους της να κανει το δια ταυτα.  Η ομαδα τελικα νικησε παρ' οτι εχανε στο ημιχρονο μα ακομη και στο 3ο δεκαλεπτο εφτασε να βρισκεται ακομη και στο -14.  Ομως;  Η δυναμη του να εισαι ΑΡΗΣ εκανε τα παιδια αυτα να δυναμωσουν και με μια απεριγραπτη αμυνα ζωνης να σκασουν την ΑΕΚ προκαλωντας της βραχικυκλωμα στις οποιες επιθεσεις της.
Αυτο που εβλεπε ο τηλεθεατης ηταν σαν σεναριο εργου οτι  δηλ. ο ΑΡΗΣ καλυψε αρχικα την διαφορα των 14ων ποντων και κατοπιν πηρε φαλαγγι την ομαδα του Ζντοβτς οπου και την κερδισε με 74-69.
Ο κοσμος του ΑΡΗ ηταν εξω απο το Παλαι Ντε Σπορ ενω αξιζει να σημειωθει οτι η αστυνομια δεν αφησε να τοποθετηθουν οι γιγαντοθονες που εξειγγειλε ο κος Λασκαρης.
Ετσι απλωθηκαν εκατονταδες καρεκλες και ο κοσμος απολαυσε την φραπεδια του ενω πανηγυριζε κιολας με φωνες και συνθηματα τις προσπαθειες των παικτων της ομαδας.   Ελαμψαν δια της απουσιας τους οι τιμωρημενοι Γουαιτ και Γουοτερς ενω ο Βασιλης Σιμτσακ με 22 ποντους (4/4 βολες και 9/13 διποντα) εκανε τα παντα ωστε να μην φαινονται οι ελλειψεις.  Εκανε ενα φανταστικο παιχνιδι και ηταν περιχαρης γι' αυτο.  
Τωρα η ΑΕΚ περιμενει τον ΑΡΗ μας στο γηπεδο Νικος Γκαλης (χαχαχαχαχαχα) πρωην ΟΑΚΑ οπου θα προσπαθησει με θεμητα και αθεμητα μεσα να κανει το 3-1.
Οσο για εμας;   Παμε με την ψυχολογια να εχει ηδη αλλαξει και με την ελπιδα να μας παιξει η διαιτησια στα ισια ωστε να δειξουμε ποια ειναι η καλυτερη ομαδα για να κανουμε το 2-2.
Οπως και να 'χει η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ειναι ετοιμη για μεγαλα γουστα πλεον και ο χρονος θα δειξει.
Προσοχη στις προκλησεις που θα ειναι εκ νεου πολλες καθως 40 λεπτα ειναι οποτε παμε να τους τελειωσουμε και τα λεμε καλως εχοντων των πραγματων ξανα στο Αλεξανδρειο , στο Nick Galis Hall.
Τα δεκάλεπτα: 16-18, 30-36, 49-54, 74-69.
ΑΡΗΣ: Ξανθόπουλος 6 (4ασ., 3κλ.), Πελεκάνος 2, Τσούπκοβιτς 7 (5ρ.), Σίμτσακ 22 (4/4β., 9/13δπ., 0/1τρ., 10ρ., 1κλ.), Μακ Νιλ 15 (4/6β., 4/10δπ, 1/8τρ., 8ρ., 8ασ., 3κλ.), Φλιώνης 2 (1κλ.), Ζάρας 6 (4ρ.), Κοέν 11 (5ρ.), Μούρτος 3 (5ρ.).

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΣΕ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ Ο.Α.Κ.Α ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ................

Ο υφιπουργος Αθλητισμου και πολιτισμου Σταυρος Κοντονης συναντηθηκε με τον Νικο Γκαλη τον κορυφαιο Ελληνα μπασκετμπολιστα και του ανακοινωσε την αποφαση της Ελληνικης κυβερνησης να δωσει το ονομα του στο κλειστο σταδιο των Ολυμπιακων εγκαταστασεων.
Ηταν ομοφωνη η αποφαση απο το Διοικητικο συμβουλιο του Ολυμπιακου Αθλητικου Κεντρου Αθηνων.
«Ευχαριστώ πολύ την Πολιτεία για την πρωτοβουλία της. Είναι τιμή τόσο για μένα, όσο και για τους συμπαίκτες μου εκείνης της εποχής. Πιστεύω ότι έχουμε προσφέρει πολλά στον κόσμο, τη νεολαία και την ελληνική κοινωνία», σχολίασε ο Νίκος Γκάλης μετά την ανακοίνωση της απόφασης.
«Η απόφαση της κυβέρνησης είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τιμήσουμε έναν αθλητή που έβαλε τις βάσεις του υψηλού επιπέδου του ελληνικού μπάσκετ των τελευταίων τριάντα ετών, και άλλαξε τη ζωή των αθλητών ανεξαρτήτως του σπορ που ακολουθούσαν. Θα έλεγα μάλιστα ότι η πρωτοβουλία έπρεπε να είχε υλοποιηθεί νωρίτερα», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Κοντονής.
Στο επόμενο διάστημα ο Νίκος Γκάλης θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό», αναφέρει η ενημέρωση.
Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο κορυφαίος αθλητής του ελληνικού αθλητισμού θα δώσει το όνομά του σε γήπεδο, αφού το 2013 η κεντρική σάλα του Αλεξανδρείου ονομάστηκε «Νick Galis Hall» προς τιμήν του.

Ο πρώτος που τηλεφώνησε στον Σταύρο Κοντονή, άμα τη ανακοίνωση της απόφασής του, ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ,Τάκης Τσαγκρώνης! Για να τον συγχαρεί είπατε;
Ο Πατρινός παράγοντας της Ομοσπονδίας του μπάσκετ υποστήριξε ότι η απόφαση είναιπαράτυπη, παραπονέθηκε στον κ. Κοντονή ότι δεν ενημέρωσαν την ΕΟΚ, ότι δεν είναι δυνατόν να δίνουν όποιο όνομα θέλουν και πως “θα προσβάλλουμε την απόφασή σας“!
Η απάντηση ήταν αποστομωτική: “Η ονομασία των Ολυμπιακών Ακινήτων καθορίζεται με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου“.
Για την ιστορία ο Γιώργος Λιάνης ήταν ο πρώτος που είχε σκεφτεί να δώσει το όνομα τουΝίκου Γκάλη στο ΟΑΚΑ, αλλά και τότε είχε προσκρούσει στην αντίδραση του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Κι επειδή δεν χρειάζεται να τα λέμε εμείς, διαβάστε τι είχε δηλώσει ο κ. Λιάνης:
“… Με το ίδιο σκεπτικό το Ολυμπιακό στάδιο του μπάσκετ έπρεπε να πάρει το όνομα ενός θρύλου στο αγώνισμα του μπάσκετ. Και αυτό το όνομα είναι ένα και μοναδικό: Νίκος Γκάλης. Ο θρύλος του 20ου αιώνα.
Εν αναμονη αντιδρασεων της αποφασης που γιγαντωνει το αθλημα ολο.
ΧΑΙΡΕΤΕ.........................................


Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 3-2 ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ! ! !


Να τελειωνει το 3ο δεκαλεπτο και να μενει ο Παναθηναικος με 5 μολις ποντους παραγωγικοτητας και απο αυτους οι 2 με βολες;   Αν ειναι δυνατον.
Ναι αυτος ειναι ο ΑΡΗΣ που θελει και ποθει ο καθε ΑΡΕΙΑΝΟΣ φιλαθλος της χωρας.
Μουδιασμενος μπηκε ο Αυτοκρατορας και δεν μπορουσε να σπασει την καλη αμυνα των πρασινων.
Αστοχα κατα κορον τα σουτ και υπο πιεση δεν εβαζαν την ομαδα σε τροχια διεκδικησης και ετσι ο Παναθηναικος κρατουσε βραχια κεφαλη φτανοντας την διαφορα ακομη και σε διψηφιο αριθμο ποντων.  Το ημιχρονο με 19-29 εδειχνε την πιεση που ασκουσαν οι αμυνες.   Με καλυτερο τον Παναθηναικο κυριως στην περιφερεια δεν επετρεπε τον ΑΡΗ να βρει το τριποντο.
Με την εναρξη του δευτερου ημιχρονου ο ΑΡΗΣ μπηκε δυναμικα και παρορμητικα ανατρεποντας με το καλησπερα τα στανταρ.   Περασε αμεσα στο σκορ και οδηγησε στο τελος του τριτου δεκαλεπτου τον ΑΡΗ προηγουμενο με 38-34.
Το καταμεστο Παλαι , το φλογισμενο Nick Galis Hall εδωσε το συνθημα για την αντεπιθεση που κρατησε εως το τελος του αγωνα.
Ο Παναθηναικος προσπαθησε να μπει ξανα στο παιχνιδι μα η αμυνα συνεχιζε να κραταει τον εξαστερο πισω στο σκορ.
Με μπολικη δοση αυτοπεποιθησης και θαρρους ο ΑΡΗΣ μας κατενικησε τον Παναθηναικο του Αργυρη Πεδουλακη με 56-50 και τους 6.000 και πλεον φιλαθλους να παραλληρουν στην κερκιδα και να στηνουν ενα παρτι που θυμιζε αλλες εποχες.
Οσα χρονια ειχε να νικησει τον Παναθηναικο ο ΑΡΗΣ μας τα εσβησε θαρρεις μεσα σε 2-3 ημερες που απο το 2-0 των νικων εις βαρος του το εκανε 2-2 και τωρα πηγαινει στο ΟΑΚΑ οπου το Σαββατο θα δωσει τα ρεστα του μεσα σε εχθρικο γι' αυτον περιβαλον ωστε να παει αυτος στον τελικο.
Οσο λοιπον δυσκολο ηταν να κανει το 2-1 ποσω μαλλον και το 2-2 αλλο τοσο δυσκολο φανταζει να κανει και το 2-3.

Τα δεκάλεπτα: 8-12, 19-29, 38-34, 56-50.
ΑΡΗΣ: Γουάιτ 10 (14ρ., 3ασ., 2κοψ.), Γουότερς 12 (3/7δπ., 2/5τρ., 5ασ.), Μούρτος 7 (6ρ.), Σίμτσακ 2 (5ρ.), Μακ Νιλ 16 (1/2β., 3/11δπ., 3/6τρ., 8ρ., 3κλ.), Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς, Φλιώνης 6 (2/2δπ.), Κοέν 3 (3ρ.).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαραλαμπόπουλος 2, Διαμαντίδης 9 (3), Καλάθης 3, Γουίλιαμς 19 (2), Χάντερ (11ρ.), Μποχωρίδης, Φώτσης 8 (2), Ραντούλιτσα 8, Παππάς 1.

Παμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου να κανουμε το ονειρο χιλιαδων ΑΡΕΙΑΝΩΝ πραγματικοτητα και να ειμαστε εμεις που θα κοντραρουμε τον Ολυμπιακο.
Το συνθημα που δονησε το Nick Galis Hall και την συμπρωτευουσα.
Διπλο μεσ' στο ΟΑΚΑ ΑΡΗ ολε οε !!!

Υ.Γ.
Πριφτη τον μπουλο χαχαχαχαχαχαχα   αλανια εχουμε χρεος στην ιστορια!!!
Καλο βραδυ και παμε γι' αλλα.


Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΑΡΗΣ VS ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Πραξη 4η.

Χαμος κυριολεκτικα στο τριτο παιχνιδι των πλει οφ με τον ΑΡΗ μας να κερδιζει τελικα τον Παναθηναικο μετα απο πολλα πολλα χρονια και οχι απλα να τον κερδιζει αλλα να τον κανει να τα εχει χαμενα κιολας!!!
Καλα μπηκε στο τριτο παιχνιδι ο Παναθηναικος και εδειχνε οτι η ελεγχει την κατασταση αφου βλεπαμε μια απο τα ιδια δηλ. να εχει τα ριμπαουντ για πλακα και να ανανεωνει τις επιθεσεις του.
Ομως γρηγορα οι φιλαθλοι εκαμπταν την ομαδα ολη των πρασινων και ωθουσαν την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας ωστε να αρχιζει σιγα σιγα να παιρνει κεφαλι στο σκορ.  Μ' αυτα και μ' αυτα κλεισαμε το ημιχρονο προηγουμενοι με 42-37.
Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε με τον ΑΡΗ μας πλεον να ελεγχει τον αγωνα και να εχει σε καλη μερα τους  Μακ Νιλ και  Γουοτερς οπου με 21 ποντους ο καθενας τους εσπρωχναν την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ προς την νικη και το 2-1 στα μεταξυ τους παιχνιδια.
Αξιοσημειωτο της νευρικοτητας ηταν οταν ο Διαμαντιδης ζητουσε συνεχως φαουλ απο τους διαιτητες μιας και δεν μπορουσε να διασπασει την αμυντικη λειτουργια της ομαδας του Πριφτη.
Οσο μπορεσαν οι διαιτητες βοηθησαν τους πρασινους στον τομεα των φαουλ διδοντας γρηγορα το μπονους των ελευθερων βολων.  Ο ΑΡΗΣ ομως επαιζε με σιγουρια και ηταν ευστοχος στις επιθετικες του πρωτοβουλιες.
Ο κοσμος ηταν ορθιος απο την αρχη και δεν σταματησε λεπτο να επευθημει το δημιουργημα του κου Πριφτη που τοσο αμφισβητηθηκε απο μεγαλη μεριδα φιλων του ΑΡΗ μας.
Με χαρακτηριστικη ανεση τελειωσε το παιχνιδι με 77-68 και το τελος του αγωνα βρηκε τον Πεδουλακη να εχει εντονο διαλογο με φιλαθλους της κερκιδας και να χειρονομει εις βαρος τους.
Θα μπορουσε να ειχε δεχτει ακομη και αντικειμενα μετα απο ολα αυτα ομως δεν εκτοξευθηκε τιποτε εναντιον του μετα απο αυτην την συμπεριφορα του προς τους φιλαθλους της ομαδας μας.  Ομως;   Δεν πεταχτηκε απολυτως τιποτε (καταμαρτυραει βιντεο).
 Εφτυναν τον Γουιλιαμς στην προπονηση. Με φυσοκαλαμο; Ως που μπορει να παει ενα φτυσιμο απο την κερκιδα; Το παρκε απεχει ρε πο@στη 10-15 μετρα τουλαχιστον. Χασατε απλα. Δεν παθατε και τιποτε αλλο!!! Ο κοσμος μας εχει το προνομιο να ριχνει επιπεδο τους αντιπαλους και να βαζει μπροστα την κιτρινη μηχανη. ΕΜΕΙΣ!!!
Υβριστικα συνθηματα ακουστηκαν εις βαρος της μητερας του Διαμαντιδη απο μεριδα φιλαθλων του ΑΡΗ.   Σιγα ρε παιδια για σταθειτε λιγο.  Επρεπε δηλ. να τον επευθημουμε σε καθε προσπαθεια και να πανηγυριζουμε οταν πετυχαινει καλαθια εις βαρος μας;   Μαααα αν ειναι δυνατον.  Μιλατε εσεις;  Εσεις;
Ζουγκλα το Nick Galis Hall εγραψαν οι φυλλαδες που προσκεινται στον Παναθηναικο.  Τι ειδαν και εγραψαν οτι ειναι ζουγκλα;   Δεν επεσε απολυτως τιποτε στο παρκε χωρια που η διαιτησια ηταν καθαρα υπερ των φιλοξ/νων.
Το φυλλο αγωνα ηταν καθαρο και δεν γραφτηκε τιποτε απολυτως καθως ΔΕΝ εγινε απολυτως τιποτε.   Το ξαναλεμε γιατι πρεπει να το καταλαβουν ακομη και οι πρασινοι φιλοι του αθληματος διοτι εχουν παραδειγματα ασχημα απο τις συναντησεις τους με τον Ολυμπιακο οπου γινονται ΤΑ αισχη.  Η δεν ειναι ετσι !
Η ηττα ενοχλησε και το 2-1 μπορει να γινει ακομη και 2-2.   Αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχουμε και το πανω χερι.  Αλοιμονο.
Τρεις ηταν οι αποντες και προσθετουμε ακομη δυο οποτε γινονται πεντε , αυτες των Σιμτσακ και Κιουπκοβιτς.
Δυσκολευει η κατασταση.  Απο την αλλη εχουμε επιστροφη του Νικ Καλαθη και καποια σημαντικα παρατραγουδα που επληξαν το πρασινο στρατοπεδο.  Τα ξενυχτια των Αμερικανων του Παναθηναικου αναγκασαν τον κο Πεδουλακη να μην τους συμπεριλαβει στην προπονηση.  Ειναι σε θεση ακομη και να τους αφησει εκτος (χαχαχα) η να τους βαλει τιμωρια (χρημ. προστιμο).
Ετοιμοι αυριο λαος και παικτες με την διοικηση μας να ειναι ολοι ετοιμοι για μια ακομη πιθανη νικη.
Εαν διαμορφωθει το 2-2 (πολυ δυσκολο) το τελευταιο και καθοριστικο παιχνιδι θα γινει στην Αθηνα που θα αναδειξει την ομαδα που θα αντιμετωπισει τον Ολυμπιακο για το πρωταθλημα Ελλαδας.
Ολα αυτα για να γινουν πρεπει να νικησει ο Αυτοκρατορας τον εξασφαιρο αντιπαλο του.
Αυριο καταθεση ψυχης απο ολους μας για την νικη και την ισοφαριση (2-2).
Να επισημανουμε οτι ο ΑΡΗΣ θα κληθει να απολογηθει στον Αθλητικο δικαστη και αναμενεται προστιμο για τα υβριστικα συνθηματα εις βαρος της μητερας του Διαμαντιδη.
ΧΑΙΡΕΤΕ...........................................