The road of the Live scores.


Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ PLAY OFF ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΙΤΗΣΗ.....................

Για μια ακομη φορα θα το ξαναπουμε.
Σε αυτο το γηπεδο με αυτον τον κοσμο δεν περναει κα-νε-νας.  Εδω μεσα λιωνουν ατσαλια.
Αληθινοι μαχητες κερκιδας οι 6.000 χιλιαδες φιλοι που κατεκλησαν (sold out ) το Nick Galis Hall διδοντας μια εικονα που περασε απο την T.V, εκπληκτικη.    Ειδικα με το κορεο (κιτρινο-μαυρο) εδωσε την αφορμη για τελειο σχολιασμο.
Λεμε οτι δεν περναει κανενας γιατι ειδαμε πως εχασε ο ΑΡΗΣ μας.  Οταν στο 62-62 δεν μετραει καλαθι την ωρα που βρηκε η μπαλα ταμπλω και κατοπιν ηρθε το κοψιμο απο αντιπαλο στα τελευταια δυο (2) λεπτα του αγωνα , τι να πει κανεις.   Να βλεπεις τον Σπανουλη καθαρα να δυσανασχετει στους διαιτητες και κατοπιν να παιρνει φαουλ ενω γλυστραει και πεφτει μονος του !!!
Εφευγε ο ΑΡΗΣ , φαουλ υπερ του Σπαν... του Ολυμπιακου οι γκρι και ισσοροπουσαν το ματς.
Αυτα τα λεμε και επαναλαμβανουμε οτι για εμας τα παιδια μας εκαναν αυτο που επρεπε αλλα αλλιωθηκε το αποτελεσμα.
ΑΡΗΣ  10 στα 16 φαουλ.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  22 στα 36 φαουλ.   Τι αλλο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Το 70-74 δεν εκαμψε τους φιλαθλους - οπαδους μας που ασταματητα συνεχιζαν να φωναζουν για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους μα ολους ενω αξιζει να αναφερουμε οτι Χαβιτο  Κοκε κ.λ.π. ηταν μεσα ακριβως στο γηπεδο και ο Σερχιο (Κοκε) εβγαζε συνεχως βιντεακια και τραβουσε φωτο απο τον κοσμο που δονουσε την ατμοσφαιρα.
Η ηχητικη βια και η αμυνα κρατησε τον Ολυμπιακο στις επιθετικες του προσδοκιες πισω την ωρα ομως που και η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας δεν μπορουσε να βρει το ευκολο καλαθι.
Το χαμηλο σκορ προσδικαζε οτι θα παμε σε χιτσκοκικο φιναλε και ευελπιστουσαμε οτι θα παρουμε το ματς με την τεραστια βοηθεια του κοσμου μας.   Στο τελευταιο δεκαλεπτο μπηκαμε να κανουμε πραξη το γεγονος ομως υπηρξαν ειναι αληθεια κακες επιλογες που εδωσαν στον Ολυμπιακο το θαρρος να γυρισει το ματς και να το παρει απο τα χερια μας.
Η ωρα εφτασε που ο ΑΡΗΣ μας κοιταζει στα ματια τους μεγαλους της πρωτευουσας Αθήνας.
Τα play off θα δειξουν εαν μπορουμε και κατα ποσον για εφετος , μα να ξερετε και να γνωριζετε ολοι οτι ο ΑΡΗΣ σας εφτασε.  Ειναι ισος σας.   Δεν εχει διαφορες απεναντι σας.   Απλα θελει τα δικαια σφυριγματα , τα σφυριγματα του.
Στα μισο-αδεια γηπεδα σας θα δωσουμε χρωμα Ελληνικο χρωμα μπασκετικο χρωμα πρωταθλητισμου λαος και ομαδα ενα με τον Θεο στο στηθος.
Ο κος Λασκαρης εχει ηδη δει και εχει βγαλει συμπερασματα για το εγγυς μελλον μας.
Με γνωστους και φιλους ειδαμε παρεα το παιχνιδι και τον γιο μου διπλα να ξερει πλεον τα μεσα που πρεπει να υπερκαταβαλλει στο μελλον για να προσθεσει τροπαια στην οροφη του NICK GALIS HALL.
Υιε μου του ειπα.  Σε παραδιδω εικοσι ενα ( 21 ) τροπαια.   Εχεις χρεος προς την ιστορια να τα διπλασιασεις και να δωσεις γενναιες οπαδικες μαχες στα γηπεδα ολης της Ευρωπης ωστε να εισαι και εσυ ασπιδα της ομαδας αυτης που αγαπηθηκε απο ολη την Ελλαδα , την καλυτερη ομαδα του 20ου Αιωνα.
ΑΡΗ  ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ...........................
ΧΑΙΡΕΤΕ.................................

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ.........................

Σαν σημερα ιδρυθηκε ο ΑΡΗΣ μας και γινεται πλεον 102 ετων.
Το καμαρι της Μακεδονιας μα και της Ελλαδας που με την τεραστια προσφορα του συγκαταλεγεται επαξια στις πρωτες καλυτερες ομαδες - συλλογους της χωρας , ασχετα εαν στην συνηδειση μας ειναι και ο πρωτος συλλογος.
Αλλωστε ανακυρηχθηκε ο κορυφαιος συλλογος του 20 αιωνα καθως το μπασκετ ως επι το πλειστον εδωσε την πρωτια με τους αλλεπαληλους τιτλους του και τα συνεχομενα του νταμπλ.
Οτι και να γραψω θα χαθω μεσα στο μεγαλειο αυτης της οικογενειας με μονο μελανο σημειο αναφορας τα δυσκολα χρονια του ποδοσφαιρου που προσπαθει να βρει τον δρομο του με θυσιες ολων μας.   Εκει οπου λειπει το χρημα που θα δωσει την ωθηση.
Χρονια πολλα ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου και απο 'δω και μπρος να εισαι το καμαρι ολων των Ελληνων και παλι.



Απο http://aris.re/1914-%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AE/

στις 25 Μαρτίου, 2016, 13:00 |
ΒΑΝΝΕΡ-GLOSSARY (1)
1914, Η ΑΡΧΗ
 Η πιο αποδεκτή εκδοχή για την ίδρυση της ομάδας είναι η γνωστή ιστορία της παρέας στο καφενείο στο Βότση. Ποια ήταν όμως αυτή η παρέα; Ποιοι ήταν αυτοί που την απαρτίζανε; Γιατί το κάνανε; Ξύπνησαν μια μέρα και είπαν πως η πόλη χρειάζεται μια δυνατή ποδοσφαιρική ομάδα;
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η πόλη ως γνωστό απελευθερώθηκε από τον τούρκικο ζυγό το 1912. Μοναδική ελληνική ομάδα της ο Ηρακλής, ιδρυθείς το 1908. Στην πόλη κατοικούσαν, πέρα από τους Έλληνες, σε πολύ μεγάλο αριθμό, Τούρκοι και Εβραίοι. Σίγουρα υπήρχαν ομάδες, αμιγώς αποτελούμενες από Τούρκους και Εβραίους παίκτες. Η παράδοση δεν μας δίνει κάποιο όνομα οθωμανικής ομάδας, αλλά ορισμένων εβραϊκών, όπως Προγκρέ Σπορτίβ, Μαξ Νορντάου, Ισραηλίτικη Ένωση κ.α.. Με την απελευθέρωση της πόλης, ενισχύεται επίσης ο σχολικός αθλητισμός. Τα πολυάριθμα ελληνικά σχολεία συγκροτούν τις δικές τους ομάδες, οι οποίες συναγωνίζονται μεταξύ τους. Παράλληλα, δημιουργούνται νέες συνοικίες, έξω από τα τείχη της παλιάς πόλης. Αγία Τριάδα, Βότση, Τούμπα, Δόξα, Τριανδρία, περιοχή Παπάφη, είναι μερικοί από τους συνοικισμούς που αρχίζουν να συγκεντρώνουν πληθυσμούς και θα γιγαντώσουν μετά την άφιξη των προσφύγων από το 1922 έως το 1924. Δεκάδες ομάδες ιδρύονται, σχηματίζονται συνήθως τριγύρω από έναν πολύ καλό παίκτη που είναι ο πυρήνας, ο «αρχηγός-πρόεδρος». Οι περισσότεροι από εμάς το παίξαμε αυτό το παιχνίδι στα νεανικά μας χρόνια, τότε που δεν υπήρχαν τα γήπεδα 5Χ5, αλλά μαζευόμασταν στις αλάνες και «χωριζόμασταν» σε ομάδες. Αργότερα κάθε γειτονιά έφτιαχνε τη δική της ομάδα με σκοπό να κοντράρει τη διπλανή γειτονιά.
νακοπουλοςΟ Νακόπουλος Γιάννης, στη δική του εκδοχή της ίδρυσης του Άρη, αναφέρει: «κάποια παιδιά θέλοντας να κάνουν τη δική τους επανάσταση και να χτυπήσουν τον Ηρακλή, που εκείνη τη στιγμή ήταν η μεγαλύτερη δύναμη στην πόλη, αφού προσεταιρίστηκαν άτομα από μικρότερες συνοικιακές και σχολικές ομάδες, αποφάσισαν να δώσουν σάρκα και οστά σε ένα νέο ποδοσφαιρικό σωματείο. Κατόπιν πολλών συνεδριάσεων το όνομα αυτού αποφασίστηκε να είναι Άρης». Ο Νακόπουλος θεωρεί πως η ίδρυση του Άρη είναι στενά συνδεδεμένη με τον Ηρακλή, καθώς υποστηρίζει πως κάποια μέλη εκ των ιδρυτών του Άρη ήταν απογοητευμένα μέλη του γηραιού, αλλά μια περαιτέρω έρευνα απορρίπτει αυτούς τους ισχυρισμούς.
1917Άλλωστε ο ίδιος ήρθε στην ομάδα το 1919, ενώ για τα γεγονότα του 1914 έχουμε μία μαρτυρία πιο έγκυρη, αυτή του Καραγιαννίδη Τηλέμαχου, εκ του πρώτου πυρήνα των αρχικών ιδρυτών: «Λίγο πριν το 1914 υπήρχαν στην πόλη δύο σχολές, το Γυμνάσιο και η σχολή Νούκα, που είχαν τις δυνατότερες σχολικές ποδοσφαιρικές ομάδες της εποχής, με την σχολή Νούκα να είναι πιο ισχυρή. Όταν όμως στα μέσα του 1913 αποφοίτησε η μεγαλύτερη τάξη της, η ομάδα αποδυναμώθηκε και τότε το Γυμνάσιο πήρε την πρωτοκαθεδρία στις ποδοσφαιρικές συναντήσεις. Οι νεαροί αυτοί μαθητές αποφάσισαν να ιδρύσουν έναν εξωσχολικό σύλλογο που τον ονόμασαν Άρη, όχι για να πικάρουν τον συμπολίτη ημίθεο Ηρακλή, με τον οποίο δεν είχαν ουδεμία σχέση, αλλά ως φόρο τιμής στην αρχαία ελληνική μυθολογία και ως μνεία στη μαχητικότητα με την οποία αγωνίζονταν, σαν να πρόκειται να πολεμήσουν στο πλευρό του θεού του πολέμου. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν ήταν και αυτά συμβολικά. Επρόκειτο για τα χρώματα της σημαίας του Βυζαντίου, της ελληνικής αυτοκρατορίας που έγραψε τη μεσαιωνική ιστορία του ελληνισμού, έχοντας για συμπρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη».
Έτσι οι ιδρυτές της ομάδας που έμελε να χαράξει βαθιά αυλάκια στην ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης και της χώρας, ήταν αυτοί οι νεαροί μαθητές, που παράλληλα με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή, ήταν και σύμβουλοι, πρόεδροι, γενικοί αρχηγοί, προπονητές και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
1918αΤα ονόματα που διασώζουν οι πηγές είναι: Αγγέλου Γιάννης, Αγοραστός Λάζαρος, Αμπραβανέλ Πέπο, Βλαχόπουλος Γρηγόρης, Γκοτζαμάνης Πέτρος, Δέλλιος Γεώργιος, Δήμου, Ζέγας Άγγελος, Θεοδωρίδης Θόδωρος, Ιωαννίδης Δημήτρης, Καραγιαννίδης Τηλέμαχος, Κωστίδης Λάζαρος, Κοτρώτσης Δημήτρης, Κρέης Πέτρος, Κυδωνάκης Μήνως, Λάμπρου Γιώργος, Μαλιαγκούδης Α., Πλιάτσικας Γιάννης, Πριτσούλης Νίκος, Παπαγεωργίου Θανάσης, Ρωσιάδης Ρούσσος και Νίκος, Σαλούστο Κάρολος και Τσιατσιαπάς Τάσος. Πρώτος πρόεδρος ορίστηκε ο Κυδωνάκης Μήνως.
Το κοινωνικό υπόβαθρο στο οποίο ανήκαν οι παραπάνω ήταν σχεδόν σίγουρα υψηλότερο από του μέσου κατοίκου της πόλης, καθώς επρόκειτο περί σπουδαστών και ως γνωστόν εκείνα τα χρόνια η μάθηση ήταν προνόμιο αυτών που ανήκαν από τη μεσαία τάξη και άνω, κανόνας στον οποίο υπήρχαν βέβαια πάρα πολλές εξαιρέσεις. Θεωρώντας απίθανο κάποιος από τους παραπάνω να μην έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα, τους ονομάζω πρωτοπόρους ποδοσφαιριστές του Άρη. Σύντομα με την έναρξη του «μεγάλου» πολέμου, το βαλκανικό μέτωπο παίρνει «φωτιά» και στην πόλη αποβιβάζονται πολυάριθμα συμμαχικά στρατεύματα. Αγγλικά και γαλλικά πολεμικά πλοία «πιάνουν» λιμάνι και οι ποδοσφαιρικές τους ομάδες προκαλούνε τις δικές μας. Το προηγμένο ποδοσφαιρικά επίπεδο των Αγγλογάλλων στην αρχή συνταράσσει τις συνθέσεις μας, αλλά σύντομα αρχίζουν τα καλά αποτελέσματα. Ο Άρης αγωνίζεται με επιτυχία κόντρα στις ομάδες των Αγγλικών θωρηκτών Έξμουθ, Κίνγκ Τζωρτζ, καθώς και εναντίον πλήθους άλλων ομάδων-πληρωμάτων από Γαλλικά και Καναδικά πλοία ή ιταλικές και άλλες συμμαχικές στρατιωτικές μονάδες, με τις οποίες παίζει δεκάδες αγώνες. Επόμενος στόχος των πρωτοπόρων μας ο Ηρακλής. Το 1916, στην πρώτη αναμέτρηση εναντίον του συμπολίτη, οι κίτρινοι επιβάλλονται με 1-0, με γκολ του Σαλούστο Κάρολου. Και μόνο του το σκορ, σε μία εποχή που σε κάθε ματς έμπαιναν από πέντε γκολ κι επάνω, δείχνει το επίπεδο δυσκολίας της συνάντησης.
Οι παίκτες μας προπονούνται τακτικά, πράγμα που εκείνη την εποχή ερμηνεύεται ως συναντήσεις μία-δύο φορές την εβδομάδα σε κάποια αλάνα, για οικογενειακό διπλό. Ήδη όμως η χώρα μας, μπλεγμένη στη δίνη του πολέμου, ακολουθεί τις πολεμικές περιπέτειες του υπόλοιπου πλανήτη. Το νεαρό της ηλικίας των παικτών μας τους καθιστά στρατεύσιμους και η ομάδα χάνει τους περισσότερους από αυτούς, που μοιράζονται στα πολλαπλά μέτωπα, στο πραγματικό μένος του θεού του πολέμου. Σίγουρα υπήρξαν και απώλειες, αλλά η έρευνα μας δεν φανέρωσε κάποιο όνομα. Το γεγονός είναι πως η ομάδα για κάποιο χρονικό διάστημα υφίσταται μόνο στα χαρτιά.
Banner_Facebook_ShirtΤο 1917-18 νέο αίμα εντάσσεται στο δυναμικό της. Χάρη στο Νακόπουλο έχουμε μια σειρά παικτών εκείνης της εποχής με τα παρατσούκλια τους: Αγοραστός Λάζαρος ή Μανώλης ή Καϊάφας, Κότσανος Πρόδρομος, Βικελίδης Γρηγόρης ή Λαοπλάνος, Παπαγεωργίου Σωτήρης ή Κόνσουλας, Νιχάτ Οσμάν, Ηλιάδης Δημήτρης ή Σιδερένια Πόρτα, Μπαρίτας Ιωάννης ή ΚοκώναΛέγκω, Λόγγος Λεωνίδας, Σωτηρόπουλος Δημήτρης ή Καραντάπιας, Βλαχόπουλος Λάζαρος, Κόρατς Αλέξανδρος ή Σέρβος, Τσίντζιφας Κώστας. Οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από το Α΄γυμνάσιο και «γεωγραφικά» τοποθετούνται στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Λίγο αργότερα εντάσσονται οι Οπλοποιός Δημήτρης ή Πουτόκας ή ΤζιμΠοτκ, Βλαχόπουλος Ζάχος ή Κουκουριέλας και Νακόπουλος Γιάννης ή Αίας ή Γίδι. Το 1919 η ομάδα της περιοχής κάτω από το Παπάφειο, με το όνομα Αστραπή, ενσωματώνεται μαζί με όλο το δυναμικό της στον Άρη. Αρχηγός της ο μεγάλος άσσος των επόμενων χρόνων Βικελίδης Κώστας. Το 1923 και ο Κεραυνός, ομάδα της οδού Κιλκισίου, με γραμματέα τον Ζώκο Σταύρο, προσχωρεί στον Άρη, δυναμώνοντας περισσότερο τους κίτρινους…
Από το βιβλίο «100, την καρδιά αν ρωτήσεις ποτέ»

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΚΙΤΡΙΝΙΣΕ Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ 9Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ( 65-73 )

Περασε οπως ηταν απολυτως φυσιολογικο αερας ο ΑΡΗΣ μας απο την Πατρα με 65-73 και εδειξε ακομη μια φορα ποιος θα ειναι ο τριτος του πρωταθληματος καθως υπολοιπεται απο τους δυο των Αθηνων με μολις δυο βαθμους.   Συν αυτω θελει την επομενη εβδομαδα να εκθρονισει τον Ολυμπιακο νικωντας τον στο Nick Galis Hall και να αρχισει να θορυβει ολοενα παραπανω τριζοντας τα θεμελια του Ελληνικου μπασκετ.
Εχασαν και οι δυο δικεφαλοι Βορρα Νοτου (ανατρεξετε στα σκορ) οποτε η θεση αυτη ειναι πλεον γεγονος!
Καλη επ[ιστροφη σε ολα τα αδερφια μας ενω θα πρεπει να τους ευχαριστησουμε για ακομη μια φορα που διετελεσαν θαρρεις ακομη και δημοσιογραφικα για εμας ολους που περιμεναμε την Νοβα που και που να μας δειξει στο γυαλι.
Μπραβο ΑΡΗ μπραβο ΑΡΕΙΑΝΗ ψυχη ΑΡΕΙΑΝΗ καρδια.
Συνεχιζουμε προσω ολοταχως , γιατι ΑΡΗ μου ΔΕΝ γινεται αλλιως.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΡΙΑΔΑΣ...............

Ολα ειναι ετοιμα και σε λιγη ωρα αναχωρει το πουλμαν για την Πατρα ωστε αυριο να σπρωξει την ομαδα μας και τον κοουτς Πριφτη για ενα ακομη παιχνιδι προς την ΤΡΙΑΔΑ.
Αυτος ο ΑΡΗΣ σε αναγκαζει να τον ακολουθεις παντα και παντου καθως εχει γινει ο αγαπημενος ολων μας.
Θυμιζει σιγουρα αλλες εποχες ομως θελει ακομη εως και ενισχυση (οχι επι του παροντος) για να πιασει κορυφη για να πιασει τους μεγαλους της πρωτευουσας που εχουν κανει μονοπολειο ολους τους εγχωριους τιτλους εδω και πολλα πλεον χρονια.
Η ομαδα εχει σχεδιαστει ωστε να καταφερει να χτυπησει αυτην την δυαδα και η ωρα πλησιαζει.
Εκει λοιπον που ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ φιλαθλος περιμενει την ωρα και την στιγμη ερχονται οι ''βρυκολακες'' του παρελθοντος που ζητουν τον ΑΡΗ μας στα πλει οφ σαν αντιπαλο τους βγαζοντας μαλιστα και γλωσσα , οτι δηλ. και καλα ειναι οι μονοι που μπορουν να μας κερδισουν στα μεταξυ μας παιχνιδια.
Να ξερετε οτι αυτο δεν θα εκλειψει ποτε και μια ζωη θα προσπαθουν να μας κοντραρουν για να λενε οτι μας κερδιζουν καπου καπου.
Οταν θα ερθει η ωρα σας νοστιμοτατα κοτοπουλα θα ξεκινησουμε το κυνηγι της κοτας μα προς το παρον κουρευτειτε και δειτε κανενα ΡΑΜΠΟ οπως παλια για να μας νικησετε.
Αορατοι πουθεναδες που θελετε και διακριση ΜΗΔΕΝΙΚΟΙ φιλοξενουμενοι.
Καλο δρομο λοιπον στους φιλους μας που γεμισαν το πουλμαν και καλη συναντηση με τους
ΑΡΕΙΑΝΑΡΧΕΣ της Νοτιου Ελλαδας.
Δεν ηταν δυνατον να ταξιδευσω μαζι , λογω υποχρεωσεων που με αναγκασαν να παραμεινω στην συμπρωτευουσα.
Καλη επιτυχια και παντα κοντα στον Θεο.
ΧΑΙΡΕΤΕ..............................

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.

Στις 15.30 θα διεξαχθει ο αγωνας που δεν θα ειναι καθολου ευκολος καθως το παιχνιδι χαρακτιριζεται ντερμπι.
Ο αερας της πρωτιας που εχει ο ΑΡΗΣ με διψηφιο αριθμο ποντων ισως επαναπαυσει τους παικτες και τους κανουν πιο ευησυχασμενους ως προς την ροη του παιχνιδιου.   Αυτο ειναι που θα θελησει να εκμεταλευτει ο Απολλων συν του γεγονοτος στο να κερδισεις δηλ. τον ΑΡΗ ειναι διαφορετικο απο το να κερδισεις εναν αλλο αντιπαλο οποιος και ας ειναι αυτος.   Σαν τον ΑΡΗ αντιπαλο δεν εχεις συχνα πυκνα ωστε να τον βρεις μπροστα σου σε τοσο μικρες κατηγοριες.
Ακομη κι' αν αφησουμε το ημιχρονο με 0-0 (υποθετικα παντα) πρεπει να γινει το γκολ οχι μονον για εσας τους παικτες.    Για τον λαο πρεπει να γινει , οποτε και ενα δευτερο γκολ κατοπιν και τελος η σεμνη τελετη και τα πανηγυρια.   Φυσικα οχι ακροτητες οχι απαντησεις στις προκλησεις απο τραχαναδες μουντρουχαλους του τσενεγκιρ μαχαλα που θα προσπαθησουν να ερεθισουν και τους γνησιους Καλαμαριωτες για βια κ.λ.π.
Με εντονο λοιπον το κιτρινο χρωμα στην κερκιδα ομως με μελανο σημειο το 10ευρω που καλειται να πληρωσει ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ φιλαθλος σε μια κατηγορια που τα 5 Ευρω ειναι καλα σαν εισοδος.
Αναμενεται σεβαστο ποσο εισπραξης απο τους Καλαμαριωτες λοιπον σημερα.
Χρεος λεω και παλι των παικτων του ΑΡΗ μας ειναι να παιξουν μπαλα να μην πεσουν στην παγιδα του δυνατου παιχνιδιου και ανταλασουν κλωτσιες και παμε στα νευρα οπου εκει μας περιμενουν τα κορακια που μας αντιμετωπιζουν με ατιμια.    Χρεος ειναι να παρουμε τους τρεις βαθμους , φυσικα και δυσκολα δεν αντιλεω επι τουτου.
Τρεις βαθμοι και γεια σας δια παντος.
Την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ την αγαπαω οπου κι' αν παιζει θα ειμαι για παντα εκει γιατι ειν' η μονη η μονη ομαδα που ομορφαινει την ζωη !!!

Οσο για το μπασκετ;
Περιμενουμε στο Ζηρινειο να μπει και να κανει εξυπνο παιχνιδι απεναντι στην Κηφισια ωστε να παρει υον αγωνα.   Πρεπει πασει θυσια να εχεει τον ελεγχο των ριμπαουντ και να μην αφησει αγωνιστικα κενα.
Εχουμε εμπιστοσυνη στον κοουτς Πριφτη δεν αναπνεουμε στο ματς και απλα περιμενουμε να χαμογελασουμε κοιτωντας την συνεχεια του πρωταθληματος ακομη πιο ηρεμα.
ΑΡΕΙΑΝΕ φιλαθλε μην μασας ορθιο το κεφαλι και το αναστημα σου να καλυπτει ακομη και τον ηλιο.
ΑΡΗ ΑΡΗ εσυ 'σαι το καμαρι , ΑΡΗ ΑΡΗ ομαδα ξακουστη ...........................

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΗ ΤΙΣ ΑΝΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Ειναι πλεον ορατο δια γυμνου οφθαλμου οτι η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας , λείπει απο την Σουπερλιγκ.
Μα , να εχει τεσσερεις πεντε ομαδες ολες κι' ολες για να μην πω ευθεως τεσσερεις και να θελει να μπει στην ''μαχη'' της Ευρωπης ο Νιονιος και ο Ηρακλης;   Αυτος ο Αστερας ακομη ακομη;
Ποσο λειπεις ρε ΑΡΗ!!!   Μονον να ηξερες σε τι θεση θα ησουν τωρα.   Με ομαδα σχετικα καλη και χωρις πολλα πολλα.
Αυτος ειναι ο μεγαλος καημος και οχι γιατι παιζουμε σε μικρες κατηγοριες.
Εαν δεν γινονταν ατασθαλειες που εφεραν τον ΑΡΗ μας σε θεση ελεεινη οικονομικα τωρα θα εβλεπε ο κοσμος ολος την γηπεδαρα μας , αυτο το ποδοσφαιρικο κουκλι μας ζιγκα σε καθε ματς και με τον ιδιο ρυθμο που παραμιλαει ακομη η Ευρπη ολη.   Διαφωνει κανεις;;;;;;   Διαφωνει κανεις;;;;;;;;;;;;
Οπως γινεται αντιληπτο , ο χρονος ειναι το μεγαλο εμποδιο να προβιβαστει η ομαδα μας καθως στο ματς με τον 2ο Νεστο Χρυσουπολης που και παλι χωρις να πιασει μεγαλο ρυθμο και να παιξει πολυ καλο παιχνιδι νικησε με 2-0 και μεγαλωσε ακομη την διαφορα φτανοντας την στους + 13 βαθμους απο την 2η πλεον Δοξα Δραμας.
Στο 40' υστερα απο ανατροπη πανω στον Τατο που συνοδευτηκε με κοκκινη καρτα (απο πισω) και ευστοχη εκτελεση του ιδιου ο ΑΡΗΣ μας , εκλεισε το ημιχρονο προηγουμενος με 1-0.   Στο δευτερο ημιχρονο ηρθε ακομη ενα γκολ με τον εξαιρετικο Καπνιδη και το 2-0 εμελλε να ειναι και το τελικο αποτελεσμα του αγωνα.
Ο συμπαθης Νεστος προσπαθησε και γενικα μας εδειξε μια καλογυμνασμενη ομαδα που  επαξια βρισκεται (3ος) σε αυτην την θεση.
Ο προπονητης του Νεστου Χρυσουπολης ειπε μεταξυ αλλων...................... «Θέλω να ευχηθώ στον Άρη να γίνει ένας καλός σχεδιασμός, να στηριχτεί ο Νίκος Αναστόπουλος και να γίνει μία ομάδα που θα καμαρώνουμε όλοι μαζί σε ελληνικά και ευρωπαϊκά επίπεδα».
Χωρις πολλα πολλα παμε γι' αλλα και με την κιτρινη σημαια της αντεπιθεσης υψηλα βροντοφωναζοντας σε καθε γηπεδο σε καθε μερος φιλοξενο η μη το ονομα σου!!!
Οπου κι' αν παιζεις θα ειμαι για παντα εκει!!!