The road of the Live scores.


Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ..............

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!!! ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η 4η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ!! Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ!! Ο ΚΟΕΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΡΑΣ Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΑΕΚ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΜΠΑΡΙΖΑ!! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΠΡΙΦΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ!! ΧΤΕΣ ΕΙΔΑ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕ!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΗΤΤΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ........ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!  (Λογια αρερφου ΑΡΕΙΑΝΑΡΧΗ και συμπολεμιστη)
Αυτη ειναι η αληθεια ολη για εχθες.   Εκει που προδιαγραφεται η (μια) ηττα τοτε βγαινει ο Θεος ΑΡΗΣ με την πανοπλια του και ασπιδα τον κοσμο του και ποδοπαταει αντιπαλους και τα ονειρα τους.  7η συνεχομενη νικη !!!
Η ΑΕΚ λοιπον που αλλαξε δυο και τρεις φορες παικτες μεσα στην σεζον σαν τα πουκαμισα που ξοδεψε αμυθιτα ποσα για να κανει αυτο το κατι παραπανω και προφανως να παρει εστω την 3η θεση ετσι οπως προχωραει το πρωταθλημα , ηρθε στην Θεσσαλονικη για να παρει το ματς που πιθανον θα κρινει την 3η θεση πισω απο Παναθα και ΟΣΦΠ.  
Η αληθεια ειναι οτι ειχε και την ψυχολογια με το μερος της καθως η διαφορα των 10-11 ποντων υπερ της δεν κατεβαινε με τιποτε.  Σε αυτο βοηθησαν οι τρεις διαιτητες τους οποιους τους εβαλε και αυτους ο ΑΡΗΣ μας μεσα στο καλαθι.  
Απιστευτα πραγματα συνεβησαν στο παιχνιδι οπου μετα το ντισκαλιφιε στον Μαυροκεφαλιδη οι τρεις αντρες με τα γκρι καταφεραν να ισοσταθμισουν το παιχνιδι φορτωνοντας αβερτα τον ΑΡΗ μας με φαουλ τα οποια δεν εγιναν ποτέ.
Μπηκε ο αγωνας στο τελευταιο δεκαλεπτο και το Παλαι θυμιζε ηφαιστειο ετοιμο να εκραγει και δεν ειναι σχημα λογου αυτο.  Η εδρα αυτη ειναι που κανει την διαφορα , αλλωστε το καταμαρτυρουν οι αντιπαλοι μετα τον καθε αγωνα που τελειωνει μαζι με τα ονειρα των εκαστοτε φιλοξ/νων.
Το ματς γυρισε αμεσα με τον Πελεκανο να κανει παιχνιδι τετοιο που εκανε και τον πιο απαισιοδοξο ΑΡΕΙΑΝΟ προς το προσωπο του (λογω κακων παιχνιδιων) να φωναξει ..... το 'βαλε , το 'βαλεεεε.
Με 15 ποντους εσπρωχνε την ομαδα προς την νικη.  Μεσα σε τρια τεσσερα λεπτα του 4ου δεκαλεπτου η διαφορα εσβησε και μετα εγινε το ελα να δεις καθως ο λαος , αυτος ο λαος ηταν μπροστα απο καθε επιθετικη προσπαθεια των κιτρινων του Νοτου και εκοβε τις  προσπαθειες τους.   Ενας παντζουρλισμος ενας απιστευτος ΑΡΗΣ μαζι με ολα αυτα δεν επρεπε παρα να παρει το ματς.  Η τελευταια προσπαθεια στα χερια των παικτων της ΑΕΚ εσβησε οταν δεν καρποφορισε η προσπαθεια της και το ματς εληξε.
Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ στην 3η θεση νικωντας για 3η συνεχη για εφετος φορα την ΑΕΚ των πολλων φιλοδοξιων την ΑΕΚ που δαπανησε τοσα μα τοσα χρηματα για να καταφερει να χασει ξανα.
Το Παλαι , το Nick Galis Hall , η εδρα μας , αυτη η εδρα !!!    Ειναι νόμος πλεον.
Δεν περναει κανεις.
Ο κοουτς Πριφτης.  Ο ανθρωπος που ακομη και τωρα αμφισβητειται απο ΑΡΕΙΑΝΑΡΧΕΣ εχει κανει να ξερετε ολοι την ομαδα αληθινη οικογενεια.  Ο ενας παικτης πλεκει το εγκωμιο του αλλου.
Τα Αμερικανακια μας κανουν πραγματα και θαυματα στο παρκε οπου βγαζουν και πλακα μαζι με το τρομερο τους παιχνιδι.
Το ζευγος Λασκαρη στην πρωτη γραμμη οπου πολλες φορες δινουν το εναυσμα για συνθηματα που δονουν την ατμοσφαιρα.  Στο ποδι ορθιοι και με την φανελα με τον Θεο στο στηθος ξεσηκωνουν τους επισημους και γινεται ενας απιστευτος χαμος.
Δεν θα το ξαναπω γιατι γιναμε ΑΡΗΣ.  Δεν θα το ξαναπω γιατι ειναι ωραιο να εισαι ΑΡΗΣ.
*******Λιγο εξω απο την Θεσσαλονικη η ποδοσφαιρικη ομαδα επαιξε στο γηπεδο του Λαγγαδα (Β' περιφερεια Θεσ/νικης) και νικησε τελικα με 2-3 σε ενα παιχνιδι που τα παραπονα ηταν και παλι μεγαλα.   Τι μενος κι' αυτο να αφηνουν την ομαδα μας με 10 παικτες και να μην θελουν ακομη και στην Γ' Εθνικη κατηγορια της χωρας να μην κερδιζει.
Το 2-3 εγινε στο τελος σχεδον του αγωνα βαζοντας στοπ στην αγωνια των φιλαθλων μας.
Με 11 βαθμους διαφορα απο τον Νεστο Χρυσουπολης προχωραει ολοταχως για την Β' Εθνικη κατηγορια.  *******
Κι' αν για εφετος ειναι αυτο που βλεπουμε ολοι μας φανταστειτε την επομενη χρονια τι εχει να γινει οταν θα ανεβει κι' αλλο ο πηχης καθως ειναι επιτακτικη η αναγκη για αντεπιθεση τετοια που θα σπασει το Αθηναικο διδυμο και θα φερει ξανα τα σκηπτρα στην Θεσσαλονικη , στην Μητροπολη του μπασκετ.   Ο Αυτοκρατορας ειναι εδω.
Κι' αν φανταζει αστειο στα αφτια σας , για εσας που το διαβαζετε ανατρεξετε στην ιστορια.
Η Μικρη Αρκτος ξεκινησε τον << πολεμο >> για να παρει και παλι αυτο που της ανηκει.
Την πρωτια μια και καλη και να προσθεσει επισης και αλλους τιτλους στο ενδοξο σωματειο που κανει περηφανη την Θεσσαλονικη.  Την δικη σου πολη Ελληνα ΑΡΕΙΑΝΕ φιλαθλε.
ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ νικητης και πρωταθλητης......................................
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................................

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ (77-76).

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΡΗΣ 0-3 ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000 - ΑΡΗΣ 68-83.

Με Σιδερακη Γεωργιαδη Ιντζιδη Σαμαρα Τσουμανη Ροβα Τατο Ποι Ντουνη Κοκε Κυβελιδη ενω στον παγκο ηταν οι Ν'λουντουλου Καπνιδης Τζιναρ Καλογερης Βουτσιας Ντογος και Κωνσταντινιδης.
Πεντε λεπτα εκανε για να επιτευχθει τερμα υπερ της ομαδας μας οταν σε σεντρα του Τατου υστερα απο φαουλ με κεφαλια ο Ιντζιδης εστειλε την μπαλα στα διχτυα ενω στο 13' η σεντρα του Κοκε ηταν καλη και ο Κυβελιδης με κεφαλια εκανε το 0-2.  Με ενα δοκαρι για τους γηπεδουχους και μια κλασικη ευκαιρια με τον Κυβελιδη να αστοχει απο εξαιρετικη θεση τελειωσε το Α' ημιχρονο.
Με την εναρξη του Β' μερους ο Κυβελιδης εχασε μεγαλη ευκαιρια και στο 70' ο ΑΡΗΣ μας με τον Καλογερη εγραψε το 0-3 που απλα  εσπρωξε την μπαλα στα ανυπερασπιστα διχτυα του Ηρακλη Αμπελοκηπων.
Να σημειωθει οτι οπαδοι του απο πανω μαχαλα φροντισαν να γεμισουν καρφια το γηπεδο και να σκαψουν - χαλασουν τον αγωνιστικο χωρο.   Το γηπεδο ειδε κλιμακιο της ομαδας μας πριν δωσει το οκευ για το ματς ενω στην αρχη επεμενε να μην παιχθει ο αγωνας.
Ο ΑΡΗΣ μας εχει πλεον 17 νικες και 52 βαθμους

Στα Τρικαλα η ομαδα μπασκετ καταφερε να κανει εμφανιση τετοια που δεν επετρεψε στον αντιπαλο σχεδια νικης.   Εως και 2 λεπτα πριν την ληξη του Α' ημιχρονου (δευτερου δεκαλεπτου) το παιχνιδι ηταν αμφιροπο ομως καπου εκει ο ΑΡΗΣ μας πατησε γκαζι και αλλαξε την εικονα ολη δειχνοντας οτι θα παρει το ματς.
Στο Β' ημιχρονο και στο τελος του 3ου δεκαλεπτου ο ΑΡΗΣ μας ειχε το πανω χερι με 50-66 και στο τελος του αγωνα η διαφορα στα ιδια πλαισια με 68-83 να δειχνει οτι απλα ο χρονος εως την ληξη ηταν ο μονος αντιπαλος μας.
Τα δεκάλεπτα: 25-23, 35-47, 50-66, 68-83
ΤΡΙΚΑΛΑ (Κ. Φλεβαράκης): Τζόουνς 17 (1), Κάντουγκαν 5, Τσιλούης, Καραθανάσης 5 (1), Τσιάρας 13 (1), Βίλιαμσον 2, Κάλες 2, Ρόμπινσον 13 (2), Καλογιαννίδης, Μπράουν 9, Βαρυτιμιάδης 2
ΑΡΗΣ (Δ. Πρίφτης): Ξανθόπουλος, Πελεκάνος 5 (1), Τσούπκοβιτς 2, Φλιώνης, Ουάιτ 22 (2), Γουότερς 5 (1), Ζάρας 4, Χάγκινς 15, Κόεν 1, Μούρτος 8 (2), Σίμτσακ, ΜακΝίλ 21 (5)
Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 33 (16-1)
2. Παναθηναϊκός 33 (16-1)
3. ΑΕΚ 32 (14-4)
4 Άρης 31 (13-5)
5. Κηφισιά 27 (9-9)
6. ΠΑΟΚ 26 (8-10)
7. Απόλλωνας Πατρών 25 (8-9)
8. Κολοσσός Ρόδου 25 (7-11)
9. Κόροιβος 25 (7-11)
10. Ρέθυμνο 25 (7-11)
11. Τρίκαλα BC 24 (6-12)
12. Λαύριο 22 (5-12)
13. Καβάλα 22 (4-14)
14. Αρκαδικός 22 (4-14)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ.
1. Άρης 52
2. Νέστος Χρυσούπολης 42
3. Δόξα Δράμας 36
4. Καβάλα 32
5. Απόλλων Καλαμαριάς 30
6. Εορδαϊκός 28
7. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 27
8. Εθνικός Αγιονερίου 26
9. Καμπανιακός 25
10. Λαγκαδάς 23
11. Κοζάνη 22
12. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 21
13. Ηρακλής Αμπελοκήπων 21
14. Απόλλων 1960 20
15. Θύελλα Φιλώτα 18
16. Έβρος Σουφλίου 11
17. Εθνικός Γαζώρου 5
* Ο Εθνικός Γαζώρου έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα με απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ.


Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ.

Και ομως αυτη η ομαδα αποκλειστηκε για την συνεχεια στην Ευρωπη.
Παικτες και λαος αφησαν αφωνη την μπασκετικη Ευρωπη με το Nick Galis Hall να ειναι καθ' ολη την διαρκεια του αγωνα στο ποδι και να οδηγουν σε μια ακομη νικη διατηρωντας το αηττητο της εδρας.   Μιας εδρας οπου λειωνει ατσαλι.
Τι κι' αν η Αρμανι μας κατενικησε στην Ιταλια;    Τι κι' αν αποκλειστηκε η ομαδα ακομη και πριν απο το παιχνιδι αυτο;   Ο κοσμος ηταν εκει και δεν αφησε την ομαδα ουτε δευτερολεπτο.
Το ημιχρονο εκλεισε με βραχεια κεφαλη υπερ της Αρμανι Μιλανου με 46-47 ομως η ομαδα μας εδειχνε οτι ελεγχει το ματς και μπορει να το παρει.
Στο δευτερο ημιχρονο η διαφορα μεγαλωνε υπερ των Ιταλων και εφτασε στο 46-53 ομως ο Γουαιτ με δυο σερι τριποντα δηλωσε παρων και εσβησε το +7 ενω ο Γουοτερς εβαλε και παλι σε θεση οδηγου τον Αυτοκρατορα με 56-53.   Κατοπιν ηρθε το 62-53 και η εικονα εδειχνε πως η ομαδα μας αποσυντονισε πληρως την Αρμανι και εκανε οτι ηθελε στον αγωνιστικο χωρο.
Με 68-59 εκλεισε το τριτο δεκαλεπτο ενω στο τεταρτο και τελευταιο δεκαλεπτο η ομαδαρα μας εκανε οτι μα οτι ηθελε την Αρμανι και το τελικο 83-68 τους κολακευει αφανταστα.
Ενα ειναι σιγουρο και διαφαινεται αλλωστε και δεν ειναι αλλο απο την επιστροφη στα Ευρωπαικα σαλονια.  Ειναι σιγουρο πως τετοιες ομαδες ποσω μαλλον ο ΑΡΗΣ μας λειπουν απο την Ευρωπη που θελει τον ΑΡΗ , αυτον τον ΑΡΗ εναν τετοιο ΑΡΗ ανταγωνιστικο και δυνατο.
Τωρα πλεον διοικηση και προπονητης γνωριζουν επ' ακριβως τι λειπει και με προσθηκη -ες παικτων σε θεσεις κλειδια η ομαδα μας θα περασει σε αλλη διασταση.
Στα επισημα ειδαμε ολοι μας την Ζωη Λασκαρη με το κασκολ της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ τυλιγμενο στον λαιμο της.   Δεν κρυβει τα αισθηματα της για τον Θεο του πολεμου ενω να πουμε οτι στον κοσμο δεν ηταν ευρεως γνωστο.
Ευχαριστουμε για το Ευρωπαικο ταξιδι που εφτασε εως εδω , λυπουμαστε που δεν συνεχιζουμε γνωριζουμε ομως οτι στην Νεπτουνας ενω ηθελε 2-3 λεπτα ειχαμε μια διαφορα 6-7 ποντων και την χασαμε απο λαθη και απο νευρικοτητα που ολως παραδοξως αντι να την εχουν οι αντιπαλοι μας την ειχαμε εμεις.   Ολα αυτα για 2 τελευταια λεπτα που θα μας οδηγουσαν στην προκριση.   Μια προκριση που χαθηκε λογω διαφορας ποντων καθως η ομαδα μας ισοβαθμησε ομως μειωνεκτουσαμε σε ποντους.
Κραταμε το οτι φευγουμε αηττητοι με τον νομο του Παλαι να συνεχιζει να ισχυει και την υπογραφη για το μελλον.   Ενα μελλον το οποιο μας ανηκει ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι.
''  Ταξιδευω για σενα σε ολη την γη οπου και να πας θα 'μαι εκει , κι' ολο για σενα λεω ολεο ολε δεν θα σε αφησω ποτέ  ''.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................................................

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ VIDEO.

Με 82 -68 σαν τελικο αποτελεσμα ο ΑΡΗΣ μας νικησε στο Nick Galis Hall το Λαυριο παρουσιαζοντας μια καλη εμφανιση στο κοινο που ηρθε να δει και να εμψυχωσει τους παικτες.
Η ομαδα εμφανιστηκε να εχει λυσεις ουσιας εξω απο την γραμμη του τριποντου και να εχει επισης καλα ποσοστα ευστοχιας.  
Ο Πελεκανος εκανε καλη εμφανιση και δειχνει να ανεβαινει.  Αυτον θελουμε ωστε να μπορει να βοηθησει οταν παρουσιαστει η ευκαιρια η οταν τον εμπιστευτει τελος παντων ο κοουτς μας.
Η στεναχωρια παραμενει στο ματς της Ευρωπης καθως χαθηκε ολοδικο μας παιχνιδι.   Αυτο θα μας σκασει ομως να πουμε οτι συμβαινουν αυτα οποτε προχωραμε οσο δυσκολα και αν ειναι πλεον (εως ακατορθωτα) τα πραματα.
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ.............................