The road of the Live scores.


Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΄΄ ΚΡΑΤΙΚΟ ΄΄.

Εχει γινει συνηθεια πλεον καθως αναθεμα με αν αυτη ειναι εδρα τους.  69-77.
Ετσι οπως το κοβω αυτοι θα ειναι μονιμα τιμωρημενοι γιατι απο 'δω και μπρος δεν θα υπαρχει καν ενδιαφερον να πανε εστω 50 ατομα να δουνε αγωνα τους.  69-77.
Μεγαλη διαφορα στις δυο ομαδες υπηρξε και σημερα οχι επειδη νικησε ο ΑΡΗΣ μας αλλα γιατι υπηρχε σχεδιο νικης ακομη και με αντιξοες συνθηκες σαν αυτη που δημιουργουν οι του Τσενεγκιρ μαχαλα.  69-77.
Δεν θα πουμε πολλα λογια σημερα για τον αγωνα μην δωσουμε και αξια στα πτηνα που ξανα τα ξεπουπουλιασαμε και γεμισε το κοτετσι τους φτερα και πουπουλα.  69-77.
Ελεος δηλαδη!  Υπαρχει περιπτωση να συγκρινει κανεις ομαδα με ομαδα;
Δεν πατε καλα με τον παοκ εισαι στραβοστομηδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αου συνεχεια και στην φαπα μια ζωη!  
Απο την μια παραδεχεστε οτι δεν ασχολειστε με το μπασκετ και οτι το ποδοσφαιρο ειναι ο παοκ και απο την αλλη κρυφα κρυφα κανετε στην χαση(ει) και στην φεξη(ει) απο καμια νικη και βγαινετε υποχθονια σκουληκια ασπρομαυρα και κανετε μαγκιες με τον Σταύρο σας να λεει και να λεει και να λεει και τελειωμο να μην εχει με τις αμετρητες λαλακιες.  Και δεν ειναι αυτο μονο.
Καθεστε γκοτζαμαν μαντραχαλοι και τον πιστευετε.   Μα ....... εσεις δεν ειστε που μεγαλωσατε με τον Γκαλη και τον πονο συνεχεια περνωντας τα χρονια και μονιμα πλενατε πιατα απο το αγχος του εκαστοτε αγωνα γνωριζοντας το τελος πριν καν αρχισει το καθε ματς;  69-77.
Υπαρχει και Θεος δηλαδη , ελεος πια.   Και τι Θεος εεεε ;;;;;;;;;
Ο ΑΡΗΣ ρε κουφαλες.  Ο ΑΡΗΣ.  69-77.
Δεν πα να καταστρεφετε το αθλημα προσπαθωντας να διακοψετε τον καθε αγωνα που βλεπετε οτι χανεται απο τους στοχους σας;   Ποιους στοχους ομως , να 'χαμε να λεγαμε.
Τιποτε παραπανω απο ακομη μια νικη επι ενος αντιπαλου που μονο γλωσσα βγαζει και ολο του την κοβουμε.  69-77.
Ας παψετε επιτελους να καυχιεστε για αυτο που ειστε και κοιταξετε την πραγματικοτητα.
Δεν ειστε τιποτε απολυτως.   ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ !!!  69-77.
Ποτε δεν ησασταν ποσω μαλλον απεναντι μας.
Τι κι αν χρωστουσαμε τοσα χρονια και ημασταν στην αφανεια;   Δεν εκμεταλευτηκατε απολυτως τιποτε.   Επανηλθαμε και παμε για γουστα θελοντας να γραψουμε ξανα νεα ιστορια θελωντας να συνεχισουμε το εργο και να προσθεσουμε νεα λαβαρα στο ταβανι του NICK GALIS HALL.
Και στο ποδοσφαιρο ομως το ιδιο δεν γινεται;      Χρωστουσαμε ολον τον κοσμο πεσαμε κατηγοριες φτανοντας στο χειλος του γκρεμου και σιγα σιγα επανερχομαστε ολοενα και πιο δυνατοι.
Και 'σεις;   Τι κανατε τοσον καιρο που δεν ειναι ο ΑΡΗΣ στην κατηξγορια των.......μεγαλων;  
Αξιοπρεπεστατα κρατηθηκα μην γελασω.   Ποια κατηγορια μεγαλων λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολυμπιακος και παοκ υπαρχουν καθως εχουν προεδρους με χρημα ατελειωτο.    Μα ακομη και δυο ομαδες , ακομη και ενας αντιπαλος να ειναι για την πρωτια , εσεις βγαινετε τριτο-τεταρτοι.
Και παλι τιποτε δεν κανετε.  Μια τρυπα στο νερο ενω εμεις ξεχρεωνουμε.
Καληνυχτα και ας πονεσε.   Το αξιζατε περιτρανα γιατι βγαλατε γλωσσα και δειξατε ξαφνικα ομαδαρα.    Ομως μονον στα λογια.   Απο εργα τιποτε.   Οπως παντα.
Μεχρι την επομενη μας συναντηση και μεχρι να δουνε τα ταμεια σας ξανα κανενα ευρω.
Πελατεεεεεεεεεες μου.  69-77.
Τι να το κανω το μπασκετακι μωρε εγω;;;;;;      Το σκακι με καιει.   Εκει γουσταρω να νικαω τον μπαουγκ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και ονειρα γλυκα.   Οταν ξυπνησετε να νομισετε οτι ηταν ονειρο.
Ενα ονειρο που σας εγινε εφιαλτης.  69-77.
Ου λελε , αμαν αμαν......................................

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΛΜΠΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ( 73-63 ).

Εδω ειναι Παλαι Ντε Σπορ κυριοι να το θυμαστε αυτο για παντα.
Μιλησε το καστρο μας αυτο το απορθητο φρουριο που φρουρειται απο 6.000 περιπου βαμμενους Αρειανους πολεμιους φιλαθλους που δινουν την εντυπωση στον αντιπαλο με μιας οτι δεν θα καταφερει πληγμα ακομη και στην καλυτεροτερη τους βραδιά.
Δεν μπηκαμε καλα στο παιχνιδι απο την αρχη και κυνηγουσαμε τους Γερμανους που εβρισκαν λυσεις ακομη και απο τα κορακια.  
Τιποτε δεν πηγαινε καλα και οι παικτες μας φορτωθηκαν επικινδυνα με φαουλ αποδυναμονωντας την ολη προσπαθεια για νικη.
Ευτυχως σημερα ο Σιμτσακ ηταν το κατι αλλο και με τους 18 του ποντους σχεδον αλανθαστος εδωσε το εναυσμα για την αντεπιθεση και κατοπιν για την νικη επι των Γερμανων της Αλμπα Βερολινου.
Πολυ καλα σταθηκε και ο Χαγκινς εν αντιθεσει με τους Ζαρα Πελεκανο και του Γουαιτ.
Η διαιτησια για ενα ακομη παιχνιδι κακιστη εδειχνε καθαρα οτι αδικει τον ΑΡΗ (εβγαζε ματια).
Η ομαδα εδειχνε να φτανει την διαφορα και ακομη ακομη να την ξεπερναει ομως καπου εκει εγιναν λαθακια και δεν το καταφεραμε αυτο.  Θα μπορουσαμε μονον και εφοσον ημασταν πιο ευστοχοι η ευστοχοι απο το τριποντο.   Που πας με 2 στα 21 τριποντα;
  Ομως η νικη με 73-63 ηταν πλεον γεγονος και συνεχιζουμε κοσμος και ομαδα μαζι για το ραντεβου με την ιστορια.
Γιατι ΑΡΗΣ εισαι...........................

Ο τεχνικός της Άλμπα Σάσα Ομπράντοβιτς τόνισε:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη, άξιζε να κερδίσει. Εμείς είχαμε πολλά χαμένα σουτ και τέτοια ματς δεν τα κερδίζεις με τέτοια αστοχία. Αν υπάρχει κάτι θετικό αυτό είναι ότι προστατεύσαμε τη νίκη μας στο Βερολίνο. Όλα είναι ανοικτά για όλες τις ομάδες πλέον.
Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Κάναμε λάθη στα βασικά! Ανεξήγητα λάθη, ανεξήγητες λάθος επιλογές στα σουτ, ανεξήγητα άσχημο ποσοστό στις βολές στο τέλος. Ο κόσμος του Άρη μας επηρέασε και δεν αντιδράσαμε σωστά στο τέλος. Όταν καλείς τάιμ άουτ και λες τον παίκτη να μην σουτάρει και σουτάρει, είναι περιττό να αναφέρουμε οτιδήποτε άλλο».

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ 3-0 ( 2-0 ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ).

Τα γκολ μας επι ενος μισητου πλεον αντιπαλου που επρεπε για μενα να τους παταξει να τους συνθλιψει να τους δυαλισει να τους κονιορτοποιησει.
Αυστηρα μιλαω ομως υπαρχει λογικη καθως οσοι δεν αγαπουν τον τρισενδοξο συλλογο μας πρεπει να τους αστραποκαψει.
Ο ΑΡΗΣ μας προελαυνει σε ρυθμους ρελαντι με την δεουσα προσοχη και σοβαροτητα.
Προχωραμε βημα βημα με μονο αντιπαλο τον χρονο.
ΑΡΗΣ εισαι !!!!!!!!!!!!!!!!!



Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΑΡΗΣ 1-2.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΙ 1-2 ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ.

Να ξεκινησω απο το μπασκετ μας που ποναει πολυ αυτες τις ημερες με την ολη εικονα να δειχνει σημαδια ομαδας ανευθυνης και γιατι οχι κακομαθημενης.
Δηλ. δεν ξερατε οτι ο Π''νικολαου δεν επροκειτο να ερθει στον ΑΡΗ;   Το θεωρει πισωγυρισμα ασφαλως καθως θεωρει οτι με την ομαδα μας δεν μπορει να εκπληρωσει τους στοχους του που δεν ειναι αλλοι απο τον πρωταθλητισμο και απο μια μεταγραφη σε μεγαλη ομαδα.   Φυσικα και μεσα στις μεγαλες ομαδες συγκαταλεγεται και η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας ομως αν αποτυχει με τον ερχομο του τοτε σβηνει χανεται και δεν θελει να περασει μια τετοια δοκιμασια.
Ολοι μας με το δικαιο να μας ακολουθει εχουμε νευρα που απερριψε την προταση μας ομως ο ιδιος φοβαται να αναλαβει τετοιο ρισκο.   Το σιγουρο ηταν οτι θα του παρειχαμε γη και υδωρ και ο ενθουσιασμος με μιας θα ερχονταν εκ νεου στις ταξεις της ομαδας μας.   Προχωραμε με το σιγουρο να ειναι πλεον οτι χρειαζομαστε ενισχυση σε δυο θεσεις ενω για πολλους (δεν συμφωνω) και στην θεση του κοουτς.
Οι συντριβες συνεχιζονται καθως διαδεχεται η μια την αλλη και η ψυχολογια εχει πεσει κατακορυφα.
Το 80-59 σημερα απο τον Παναθηναικο που εβαζε την δευτερη ομαδα εδειξε οτι η ομαδα εχει χασει την δυναμικη της.
====================================================

Στην Κρυα Βρυση ο ΑΡΗΣ νικησε τον Απολλων με 1-2 και συνεχιζει την αγγαρεια ετσι οπως εξελισεται με μοναδικο εμποδιο τον χρονο που κυλαει βασανιστικα αργα εως οτου ερθει η ανοδος.

Εντυπωσιακή ήταν η αρχή του ματς με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης να πετυχαίνει γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Σιδηρόπουλο να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Άρη.

Η αντίδραση των κίτρινων ήταν άμεση. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντούνης έκανε τη σέντρα και ο Καπνίδης με κοντινό σουτ ισοφάρισε.

Η εντυπωσιακή αρχή δεν είχε ανάλογη συνέχεια όσον αφορά το θέαμα.Οι παίκτες του Άρη είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και η καλή αμυντική συμπεριφορά των παικτών του Απόλλωνα δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Αναστόπουλου να γίνει απειλητική.

Ήταν, όμως, αποτελεσματική. Έτσι στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε, ο Άρης έφτασε στο 1-2 και την ανατροπή με τον Ντούνη στο 31’. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν και δεν απείλησαν με αποτέλεσμα να μην αλλάξει το σκορ.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΗΣ - NΕΠΤΟΥΝΑΣ KΛΑΙΠΕΝΤΑ 84-58 (Highlights) Eurocup 6/1/16 EΡΤ-3

Πριν απο το παιχνιδι με τις ομαδες της Λιθουανιας μετρουσαμε 6 νικες και 6 ηττες.
Η ομαδα επρεπε να παραταχθει σοβαρη και κυριως να εμπνεει.
Το μονο που εμενε ηταν να λειτουργησουν τα παντα ολα θετικα αρχης γεννομενης απο τον κοσμο που ηρθε να βοηθησει την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας  ασχετα εαν κατοπιν αποδειχτηκε οτι δεν χρειαζονταν και πολυ.
Οι Λιθουανοι ειδαν πριν το παιχνιδι παιχνιδια του ΑΡΗ μας με τον παοκ και πηραν μια πρωτη γευση του τι θα πει Παλαι.  
Αισθανθηκαν ετοιμοι ομως οταν μπηκαν στο Nick Galis Hall επαθαν καζο καθως το πρωτο δεκαλεπτο βρηκε την ομαδα μας να ειναι μπροστα στο σκορ με 25-05.
Το παρτυ μολις ειχε ξεκινησει με την ομαδα να ικανοπποιει στο επακρο τις προσδοκιες των φιλαθλων.
Με κοσμο να μενει εξω απο το Nick Galis Hall και την εικονα μεσα να μιλαει απο μονη της οτι το γηπεδο ειναι μικρο η ομαδα καταπιε τους Λιθουανους που ακομη κοιτανε την οροφη του γηπεδου και μετρουν τα τροπαια του συλογου μας.





Το 2016 ξεκινησε καλα και ευελπιστουμε ολοι μας  να συνεχισει ετσι.
Παμε γι' αλλα σε λεω !!!