The road of the Live scores.


Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ - ΑΡΗΣ

Ο ΑΡΗΣ  διελυσε την ΑΕΚ και εαν κρατουσε την διαφορα των 20 ποντων η την ανεβαζε θα μιλουσαμε σε διαφορετικο επιπεδο.
Κραταμε την νικη και μονον αυτη καθως η ομαδα εδειξε να συνερχεται αμεσα απο το στραπατσο στην Ευρωπη.

ΑΡΗΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-1. ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.

Τι κι' αν προηγηθηκε ο Καμπανιακος με 0-1 μεσα στο σπιτι μας;   Τι κι' αν το δουμε ξανα το εργο;
Αλλωστε και ποια ομαδα δεν θα θελησει να νικησει τον ΑΡΗ μας και να του σπασει το σερι ειδικα μεσα στο Κλεανθης Βικελιδης , το ιστορικο Χαριλαου;
Με 0-1 να δειχνει το σκορ νωρις νωρις σε απ' ευθειας εκτελεση κορνερ και συμμαχο τον αερα ο ΑΡΗΣ εμεινε πισω στο σκορ.    Το μονο κακο ηταν που δεν αρεσε ο ΑΡΗΣ μας και αυτο φοβιζε κατα καποιον τροπο τον φιλαθλο - οπαδο.  
Στα τελειωματα και για να ακριβολογουμε ακριβως στο 45' ο ΑΡΗΣ ισοφαρισε και εφερε το ματς στα ισια κλεινοντας το Α' ημιχρονο με σκορερ ποιον αλλον;  Και παλι τον Καπνιδη.
Στο δευτερο μισο του αγωνα οι φιλοτιμες προσπαθειες δεν επιαναν τοπο και αρχιζαν να ζωνουν φιδια στην κερκιδα.
Στα τελευταια δεκα λεπτα με την εισοδο του Σερχιο Κοκε εγινε η ομαδα πιο πιεστικη προς την αντιπαλη αμυνα και ηρθε το πολυποθητο γκολ στο 84' να δωσει ακομη τρεις βαθμους προς την ανοδο.  Ασιστ στην αμυνα και ο Τατος σηκωθηκε με κεφαλια πετυχαινοντας το νικητηριο γκολ στον αγωνα.  Ενα ακυρωθεν γκολ για τον Καμπανιακο εβαλε τις καρδιες ολων μας στη θεση της.   Το γκολ σωστα δεν μετρησε καθως χαρακτηριστηκε ως οφσαιντ.
Προχωραει η ομαδα και αυτο εχει σημασια αλλωτε ευκολα και αλλωτε δυσκολα παιρνει τους βαθμους ενω αυξανει ολοενα και την διαφορα απο τους διωκτες της.
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ οι Ποντιοι πα με τεσεν.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................................

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ.

Ακομη τρια γκολ ομως αυτη την φορα εναντι κανενος για τον ΑΡΗ στο Κλεανθης Βικελιδης , στο ιστορικο Χαριλαου επι του Εθνικου Αλεξ/λης με αξιοσημειωτο γεγονος την επανεμφανιση του Σερχιο Κοκε μετα απο αρκετα χρονακια απουσιας απο την ομαδα της καρδιας του.
Εδειξε ο Κοκε οτι δεν μπορει ακομη να τρεξει , εδειξε ομως οτι εχει ρυθμο εξυπναδα και μετεχει σε ενεργειες τυπου ασιστ δηλ. παρτο - βαλτο.
Σημερα με τον Εορδαικο στην Πτολεμαιδα πηγαινει πιο σοβαρος απο ποτέ και ευτυχως υποψιασμενος και σφιχτος ακουγοντας αυτο το διαστημα δηλωσεις των γηπεδουχων οτι θα σταματησουν τον ΑΡΗ κερδιζοντας τον.
Πρεπει πραγματικα να ειναι γιορτη το ματς στην Πτολεμαιδα καθως ΔΕΝ θα εχουν ξανα την χαρα να δουνε αγωνιζομενο τον ΑΡΗ αλλο στα μερη τους.   Οσο για το εαν ολοι εκει στην Πτολεμαιδα ειναι μονον παοκ αυτο ειναι καθαρα για λογους τακτικης χρησιμοποιωντας και την απαγορευση ελευσεως φιλαθλων μας στα εκει μερη.
ΑΡΗΣ να 'σαι και μην φοβασαι λοιπον.
Ενα ματς 90' λεπτων και ακομη τρεις βαθμοι στην μαρτυρικη χρονια που διανυουμε.
12η αγωνιστικη με τον Ραουλ Μπραβο να δειχνει εκτος ομαδας με μικροπροβλημα τραυματισμου και τον Σερχιο Κοκε να υπολογιζεται κανονικα.
Στις 15,00 ειναι η εναρξη του αγωνα.
Αναλυτικά η 20άδα που επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος: Τζινάρ, Σιδεράκης, Κόκε, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Τσουμάνης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Μαζουλουξής.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΝΙΚΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΜΕ 78-70.

Υπηρξε ειναι η αληθεια στις ταξεις των φιλαθλων μας αγχος και το πως η ομαδα μας θα επανελθει ξανα στις επιτυχιες.
Εδειχνε οτι μπορει και θελει να παρει το ματς και σ' αυτο βοηθησε και παλι αυτος ο τεραστιος κοσμος που στις κερκιδες εμοιαζε να ωθει την ομαδα προς την νικη και θαρρεις αποφωρτιζε απο το στρες τους παικτες μας.
Οτι και να πει κανεις σημερα για τον Ζαρα θα ειναι λιγο. Συγχαρητηρια Θοδωρε!!!   Εγραφε με απιστευτη ανεση με απιστευτο τροπο συνεχεια και εφτασε στους 23 ποντους με 4/5 διποντα και 5/7 τριποντα ενω ακολουθησε την καλη εμφανιση του και ο Χαγκινς με 18 ποντους εχοντας 6/7 βολες και 6/10 διποντα.
Τα ρημπαουντ με 42 - 35 επιτελους εδωσαν μερικη ασφαλεια κατω απο τα καλαθια και βοηθησε σημαντικα και αυτος ο τομεας στην νικη και μαλιστα με διαφορα (ειχαμε χασει με +4) 8 ποντων.
Τα δεκαλεπτα στο σημερινο νικηφορο μας παιχνιδι επι της Τραμπζονσπορ ηταν.
22-19 , 40-36 -- 53-47 , 78-70.

ΑΡΗΣ: Ξανθόπουλος 6 (3/3δπ.), Πελεκάνος 2 (2ρ.), Τσούπκοβιτς 6 (1), Γουάιτ 13 (9/10β., 2/6δπ., 0/3τρ., 7ρ.), Γουότερς 2 (1/7δπ., 0/1τρ., 3ρ., 5ασ., 3λ.), Ζάρας 23 (4/5δπ., 5/7τρ., 2ρ.), Χάγκινς 18 (6/7β., 6/10δπ., 8ρ.), Κοέν 2, Μούρτος, Σίμτσακ 1, Μακ Νιλ 5 (2/4β., 0/7δπ., 1/1τρ., 5ρ., 6ασ., 5κλ., 3λ.).
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Όντομ 13 (1), Σανλί 4, Τσαντάν, Χάρντι 20 (3), Βελίτσκοβιτς 11 (3), Ντεμιρέλ, Κίνσεϊ 7, Γιλντιρίμ, Γκιουλασάν, Στιπάνοβιτς 10 (8ρ.), Κούλιγκ 5 (1).

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-3.

Ακομη ενα δυναμικο παρον εδωσε ο ανιπερβλητος λαος του ΑΡΗ αυτην την φορα στο Σιδηροκαστρο που το κιτρινισε απο ακρη σε ακρη.
Αντιπαλος  ο Γαζωρος Σερρων του Αλεξη Αλεξιου που προσπαθησε ειναι η αληθεια με κλεφτοπολεμο να παρει κατι θετικο.
Απο την αρχη ο ΑΡΗΣ μας ανελαβε τα ηνια του αγωνα και εδειξε οτι θελει και μπορει να παρει το ματς.  
Αν και προηγηθηκε ο ΑΡΗΣ με 0-1 στο ημιχρονο και εχασε τουλαχιστον 2-3 κλασσικες ευκαιριες να καθαρισει το ματς ενω του ακυρωθηκε και γκολ στην επαναληψη και ενω ολα εδειχναν οτι αργα η γρηγορα θα πετυχει δευτερο τερμα  εκανε σωρεια λαθων στην αμυντικη του γραμμη.  Ο Μελισσας αντι να βγαλει πλαγιο την μπαλα πηγε να διωξει και ο αντιπαλος πηρε την κοντρα και καπως ετσι εγινε το 1-1.
Η ψυχρολουσια ηρθε και παγωσε ο κιτρινος
λαος βλεποντας την ομαδα να μενει πισω στο σκορ και τον Γαζωρο να γινεται ενα κουβαρι.  Οι Τατος Ποι κυριοι εμνευστες των επιθεσεων μας εδωσαν το εναυσμα για αντεπιθεση διαρκειας και αμεσα εγινε το 2-2. Σκορερ ο Τατος.  Αμεσως μετα το οριζοντιο δοκαρι σταματησε την κιτρινη αρμαθα ωσπου ηρθε η σεντρα απο τα αριστερα του Ποι και ο Καπνιδης σηκωθηκε και καρφωσε με το κεφαλι την μπαλα στα δυχτια αφηνοντας αναυδο τον πορτιαιρο των Σερραιων.
Στα 6 λεπτα των καθυστερησεων δεν αλλαξε κατι και το 2-3 εμεινε ως το τελος σκορ που
πανηγυριστηκε εξαλλα απο τους Θεσσαλονικεις εκδρομεις και τους γυρω του Νομου οπαδους μας.
Ξεφυγε η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ στο +7  ενω εχει και εναν αγωνα λιγοτερο σε λεω.
Περασαμε θαυμασια ολα κυλησαν ομαλα και δεν σημειωθηκε κανενα παρατραγουδο.
Κακη εις βαρος του ΑΡΗ μας για εναν ακομη αγωνα η διαιτησια που με χαρακτηριστικη ευκολια κιτρινιζε παικτες μας ενω αφηνε τον Γαζωρο να παιζει σκληρα και σφυριζε απαθεστατα μονον τα φαουλ υπερ μας διχως να τιμωρει πειθαρχικα τους τυπικα γηπεδουχους.
Εδειξε σημεια βελτιωσης η ομαδα και σιγουρα δεν υπαρχει αμφιβολια απ' αυτου η ομαδα θα παιζει φουλ επιθετικα με την προσθηκη του Σερχιο Κοκε.   Να πω επισης οτι ο κοσμος ολοενα και αγωνια - περιμενει την στιγμη που ο Σερχιο Κοκε θα ειναι στην διαθεση του Αλενατορε.
ΑΡΗ εμεις σ' οαλα τα πεταλα της γης σ' ακολουθησαμε οσο κανεις !!!



ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ - ΑΡΗΣ 2-3 , ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ARIS.RE

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ............................

Ο καιρος βοηθαει και αυτος ολα ειναι με το μερος μας οποτε η ημερα θα ειναι ευχαριστη και η εκδρομη γεματη!
Θα ειμαι και εγω εκει.  Οπως τοσες και τοσες φορες.  Μονον που τωρα επιβαλλεται η παρουσια μας παντου και παντα.   Αλλωστε εχουμε πει ΑΡΗΣ στα ευκολα ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ στα δυσκολα.
Κανενα παιχνιδι δεν ειναι ευκολο ακομη και εδω στην Γ' Εθνικη καθως το να παιζεις αντιπαλος του ΑΡΗ ειναι ενα εξτρα κινητρο να δειξεις οτι αξιζεις ενω παραλληλα σου δινεται η ευκαιρια να τον αντιμετωπισεις και φυσικα να τον υποδεχτεις στο δικο σου μερος στον δικο σου τοπο.
Ας ειναι γιορτη καθε παιχνιδι του ΑΡΗ στα γηπεδα αυτα με τον κοσμο να ερχεται να δει απο κοντα τον κιτρινομαυρο Θεο.
Αλλιως θα ηταν φυσικα να ησουν στην κατηγορια των μεγαλων και να περνουσες τουρνε απο αυτα τα μερη.
Οπως και να 'χει εμεις θα ειμαστε εκει.  
Περι τα 1.000 εισητηρια θα εχουν στην διαθεση τους οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ εκδρομεις στο Σιδηροκαστρο.
Εργο της ομαδας ειναι να παρει οσο το δυνατον ανετα τους τρεις βαθμους και ει δυνατον να αυξησει την διαφορα απο τους διωκτες του.  Τους υποτιθεμενους διωκτες.
Θα κιτρινισουν και τα Βορεια συνορα μας λοιπον ενω την χαρα να δουνε ΑΡΗ θα εχουν οι γυρω περιοχες οπου ανθει το κιτρινο στοιχειο.
Ελπιζουμε σε επιθετικη κινηση Αναστοπουλου απο την αρχη χωρις αναστολες ωστε απο την αρχη να οδηγουμε εκ του ασφαλους προς την νικη.
Σιδηροκαστρο ερχομαστε .........................

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ.

Ακομη ενα ματς που μας γανιασε η ομαδα μας.  Προκειται αυτη την φορα για το εκτος εδρας ματς με την Κοζανη.
Βεβαια θα μου πειτε τελος καλο ολα καλα ομως δεν ειναι ετσι.     Και το λεμε αυτο γιατι οσο η ομαδα μας δεν καθαριζει αυτα τα ματς απο την αρχη τοτε υπαρχει κινδυνος.   Ναι κινδυνος!
Οπως το ακουτε , κινδυνος να χαθουν βαθμοι.   Ξεθαρευουν οι ομαδες αντιμετωποι με τον Θεο και επιζητουν γκολ.
Μενει και η προσθηκη του Σερχιο Κοκε να δουμε επιτελους εναν ακρως επιθετικο ΑΡΗ να σπαραλιαζει ολες τις αμυνες αυτου του επιπεδου.  
Συνεχιζει ο Αλενατορε να βαζει αλλαγη τον Νλουντουλου και τοτε ανεβαινει η ομαδα.
Ο Νλουντουλου εχει ταχυτητα στις ατομικες του επιθετικες ενεργειες και μπαινει σε ολες τις φασεις με σκοπο να σκοραρει και το πραττει.  
Δεν αρεσει ο ΑΡΗΣ ασχετα εαν ξεφευγει στον βαθμολογικο πινακα με τις κατα πολυ υποδιαιστερες ομαδες που βρισκονται.  
Ο κοσμος ειναι μουδιασμενος καθως δεν μπορει να γουσταρει ΑΡΗ να νιωσει αυτο το κατι που θα τον κανει να πανηγυρισει να σηκωθει απο το καρεκλακι του και να ζητοκραυγασει.
Και σημερα λοιπον χαθηκε ενα ολοκληρο ημιχρονο χαθηκαν 45 ολοκληρα λεπτα.  
Στις Σερρες τωρα την επομενη αγωνιστικη θα παμε να παρουμε αλλους τρεις βαθμους που ομως θα πρεπει να εμπεριεχουν και θεαμα.   Αυτο πρεπει να γινει για  τον υπεροχο λαο που ακολουθει παντου σε καθε γηπεδο της Γ' Εθνικης κατηγοριας.
Συνεχιζουμε βημα βημα προς την επομενη κατηγορια και σιγα σιγα βγαινει το αρμα απο την λασπη απο το τελμα απο τον πατο.
Καλο βραδυ και παντα επιτυχιες στην ομαδα μας με την ελπιδα να ανεβασει και επιπεδο αγωνιστικο ωστε να τελειωνει τα ματς απο την αρχη κιολας!!!

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

VIDEO 2-0 ΚΑΙ ΤΟ 3-1 ME TON ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. CAMERA BY SIMOSSHOW.

Οτι ειδαμε απο το 86' και μετα δεν το ειδαμε σε ολον τον αγωνα με τον Απολλων Καλαμαριας.
Με διπλη ζωνη αμυνας κρατουσε ο εριστικος Παππας προπονητης των Ποντιων.
Περπατουσε ανεξελεγκτα και εφτανε εως τον Αλενατορε.  
Εκει αρχισαν ολα οταν επιασε διαλογο με τον κοουτς των κιτρινων και εδειξε ποσο δεν ελεγχει τα νευρα του απο την στιγμη που γνωριζουμε ολοι στην πολη τα ασπρομαυρα του συναισθηματα.
Η εισοδος του Νλουντουλου στο 76' εδωσε αερα στην ομαδα και εκλεισε τον Απολλων ο ΑΡΗΣ στα καρε του οπου και τον λυγισε με το τριτο γκολ στο τελος σχεδον του αγωνα.  Σκορερ ο Νλουντουλου με εξυπνο σουτ (βιντεο).
Κατοπιν η ομαδα μας εχασε αλλες δυο τουλαχιστον ευκαιριες να διευρινει το σκορ.
Στο 44' αξιζει να σημειωθει οτι ο Απολλων ειχε καθετο δοκαρι σε κεφαλια καλοζυγισμενη ενω στην συνεχεια της φασης βολιδα εξω απο την περιοχη και πλαγια περασε ξυστα πανω απο τα δοκαρια του Σιδερακη.
Ο ΑΡΗΣ δεν αρεσε ομως πετυχε τρια γκολ.
Μεγαλωνει την διαφορα απο τους διωκτες του και συνεχιζει την παρελαση προς την επομενη κατηγορια σχετικα σοβαρος.
Ο κοσμος λιγοστος ομως χωρις σταματημο ηταν συνεχεια στο πλευρο της ομαδας δινοντας της θαρρος και εμψυχωση.
Η συνεχεια ηταν αναλογη στο Παλαι Ντε Σπορ με την Στεαουα οπου και εκει η καρδια του Θεου χτυπουσε δυνατα.
Ο κοσμος ηταν παρων και εδινε μαχη την ωρα που η Στεαουα εκλεισε μια μεγαλη διαφορα που ειχε παρει ο ΑΡΗΣ μας στο τελος του Α' ημιχρονου.
Στο τελος εδειξε ο ΑΡΗΣ την δυναμη του ακριβως την ωρα που πιστεψε η Στεαουα οτι μπορουσε να παρει το ματς.  Το 70-66 ηταν το τελικο αποτελεσμα ενω αξιζει να σημειωθει ο τραυματισμος του ΜακΝιλ 3' πριν την ληξη.
Προχωραει η ομαδα , νικαει και ο κοσμος ειναι ανησυχος.
Και λεμε οτι μπορει να ξερει κατι (ξερει) ομως βρε αδερφε νικας παντου και απειλεις τα παντα ολα.
Ας δουμε την συνεχεια και τα λεμε ξανα.
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΥΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΟΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΣΚΑΛΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ( VIDEO ) ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΝΕΣΤΟ ΜΕ 1-1.

Ηταν καλος και ο Νεστος Χρυσουπολης σημερα ηταν και το γηπεδο χαλια με λακουβες .
Αλλιως περιμεναμε ολοι τον ΑΡΗ φυσιολογικα επρεπε να μαρσαρει να πρεσαρει και σιγα σιγα να κανει και το γκολ.   Ματαια ομως καθως η ομαδα εδειχνε να μην εχει συνοχη να ειναι νωθρη και ετσι σπαταλησε 45' χωρις να παρει κεφαλι στο σκορ.
Στο Β' ημιχρονο δεν μας εφτανε που δεν καναμε γκολ βρεθηκαμε και πισω στο σκορ οταν και ο Νεστος εκανε το 1-0 με γκολ προιον τυχης.
Ο Καπνιδης ισοφαρισε σε 1-1 με πολυ ομορφο οσο και τυχερο εξ' ισου γκολ με τακουνακι.
Ο Ν'λουντουλου με τον Καπνιδη ειναι η αληθεια εδωσαν νεα πνοη στην ομαδα ομως οι λοιποι ακομη και Τατος Ντουνης ηταν μακρυα απο τον καλο τους εαυτο.
Προσπαθησε η ομαδα να παρει την νικη ομως το 1-1 ηταν και το τελικο αποτελεσμα.
Σκαλωσαμε και χασαμε δυο βαθμους που εχουν προβληματισει τον κοσμο μας.
Ευθυνη να νικησουμε τον Απολλων Καλαμαριας και να ειμαστε ξανα σε τροχια ανοδου καθως πρεπει ολοενα να αυξανουμε την διαφορα απο τους διωκτες μας και οχι να ειμαστε κοντα.
Η ωρα που ο Σερχιο Κοκε θα μπει στον αγωνιστικο χωρο πλησιαζει και ειναι βεβαιο οτι θα δωσει κι' αλλες λυσεις στην τεχνικη ηγεσια και σε εμας ανασες αισιοδοξιας για το μελλον της ομαδας.
Ενα μπραβο στους φιλαθλους μας που συνεχιζουν οπου παιζει ο Θεος να μην ειναι μοναχος γιατι ΑΡΗ μου δεν γινεται αλλιως.