The road of the Live scores.


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΛΑΥΡΙΟ ( VIDEO ) Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ.

Τα επιπονα ταξιδια συνεχιστηκαν ακομη και μετα το φιναλε του αγωνα με το Λαυριο οπου η ομαδα μας ο ιστορικος ΑΡΗΣ νικησε με 76-68 πραγματοποιοντας της πεμπτη συνεχομενη νικη του.
Ολοι μας γνωριζαμε το επιπεδο δυσκολιας και πολλοι απο εμας φοβομασταν ακομη και την ηττα μ μια ηττα η οποια προδιαγραφονταν.
Στο τριτο δεκαλεπτο ειχαμε αλλαγη μπασκετας κι' αυτο γιατι << γκρεμιστηκε >> απο καρφωμα των γηπεδουχων.    Φαινεται οτι διακοπες τετοιου ειδους μας πηγαινουν γαντι και αυτο γιατι γυρισαμε ενα ματς που δεν ελεγε να γυρισει.
Το Λαυριο μας μεγαλωνε την διαφορα και ο ΑΡΗΣ εδειχνε οτι εχει προβλημα.
Η νικη αυτη ηταν τεραστια καθως γυρισαμε ενα ματς που εδειχνε οτι το χαναμε και απο τις δυναμεις μας που θαρρεις εγκατελειπαν τους παικτες μας.
Ο προπονητης των γηπεδουχων στις δηλωσεις του ειπε πως το Λαυριο αντιμετωπισε την καλυτερη εως τωρα ομαδα μια ομαδα που ομως οπως ειπαμε ηταν και ειναι πολυ κουρασμενη.
Σαν να μην εφτανε η κουραση , μετα το τελος του αγωνα μαθαμε οτι δεν υπηρχε περιπτωση να πεταξει η αποστολη αεροπορικως καθως η πτηση για Θεσσαλονικη ειχε ακυρωθει.
Ετσι η αποστολη ταξιδευει οδικως με το δικο της πουλμαν , αυτο του Θεου του πολεμου.
Ο ΜακΝιλ κορυφαιος του αγωνα με 18 ποντους και δυο τριποντα πηρε την ομαδα απο το χερι και την περασε στο σκορ.  Κυριως στο τεταρτο δεκαλεπτο εδειξε μυαλο καθαρο και εκτελεστικη δεινοτητα.
Ο ιδιοκτης και διευθυνων συμβουλος κ. Λασκατης μετα της συζυγου του Τζωρτζια ηταν και στο Λαυριο!!!
ΑΡΗΣ (Πρίφτης): Ξανθόπουλος 4, Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς 2, Ουάιτ 11 (1), Ουότερς 15 (1), Ζάρας 1, Χάγκινς 11, Κοέν 4, Μούρτος 6 (1), Σίμτσακ 4, ΜακΝίλ 18 (2).

Λαύριο: Γιανγκ 15 (1), Κρούμπαλι 9, Τσίρος, Σακελλαρίου, Νικολακόπουλος 3 (1), Νίξον 14, Περράκης 3 (1), Γιαννακόπουλος 3 (1), Κακλαμανάκης 2, ΜΠάρλος 12 (1), Έβανς 7. 

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝ Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ

Πανηγυρια μεσα στο παγωμενο Καζαν.
Τι κι' αν αυτη η ομαδα ειναι η υπ' αριθμον ενα δυναμη στο Γιουροκαπ ωστε να βγει ακομη και πρωτη;  Τι κι' αν η δυναμικη της στεκεται εφαμιλα στον μεγαλυτερο θεσμο;
Ο ΑΡΗΣ μας του Δ. Πριφτη μπηκε μυαλωμενα - διαβασμενα και ειχε εναν στοχο εναν σκοπο.
Αφ' ενας μεν να μην φυγουν μπροστα στο σκορ οι της Ουνικς Καζαν αφ' ετερου δε αν μπορεσουν οι παικτες μας να παρουν κεφαλι στο σκορ και γιατι οχι να κρατουν το προβαδισμα.
Δυσκολο να το λες οταν αυτη η ομαδα εχει μεσο ορο ποντων στην επιθεση 90 !!!
Ναι.  Αυτος ο ΑΡΗΣ ειναι φτιαγμενος για τα δυσκολα να μην πουμε για τα ακατορθωτα.
Ναι ηταν θριαμβος.  Το να εισαι συνεχως μπροστα στο σκορ με 8 και 9 ποντους λεει πολλα.
Η διαιτησια κατ' εμας απαραδεκτη εσπρωχνε την Ουνικς συνεχως ωστε να ειναι κοντα στο σκορ.
Αυτο δεν σημαινει οτι εκανε χοντρα λαθη αλλωστε μια Ουνικς τι θελει;   Ωθηση και τιποτε αλλο ωστε να παρει μπρος.
Ελα ομως που η αμυντικη λειτουργια της ομαδαρας μας ηταν τελεια και κρατουσε συνεχως πισω στο σκορ της μεγαλη αυτη ομαδα.
Στο 61-64 και ενω τελειωνε το ματς εγιναν λαθη ωστε ο Καιμακογλου να βρει τον δρομο προς το καλαθι και με τριποντο να στειλει το ματς στην παραταση , εκει οπου ειπαμε ολοι μας οτι τελειωσε και το ματς.  Ολοι εκτος τον Πριφτη που εδινε εντολες τετοιες που πιστεψαν οσοι παικτες μας στο τελος αγωνιστικαν μιας και με 5 φαουλ εφευγαν ενας ενας με κυρια απουσια αυτην του Ξανθοπουλου και κατοπιν των αλλων βασικων μας παικτων.
Η Ουνικς στον εξτρα χρονο των 5 λεπτων φανηκε οτι μπορει να παρει το ματς ομως η αμυνα μας τσακιζε κοκκαλα και η επιθετικη μας λειτουργια ηταν καταλυτικη ωστε να παρουμε παλληκαρισια ενα ματς απο μια ακρως επιθετικη και δυνατη ομαδα του Γιουροκαπ.
Το 73-74 εμελλε να ειναι το τελικο αποτελεσμα και οι παικτες μας εκαναν σαν μικρα παιδια.
Νικησαν ενα θηριο μεσα στο σπιτι του.
Αυτος ο ΑΡΗΣ ειναι ετοιμος (;) για ολα.    Βεβαια ο προπονητης ξερει καλυτερα απ' ολους μας ομως εμεις τολμαμε να πουμε οτι ο αυτοκρατορας επανερχεται.
Σιγα σιγα το πανελληνιο αρχιζει και θορυβειται καθως ολοι βλεπουν μια νεα δυναμη στο Ελληνικο μπασκετ , μια δυναμη απο τα παλια να ερχεται ξανα στο προσκυνιο και να ξυπναει τις μνημες ολων μας.
Ειναι ακομη νωρις και ειναι βεβαιο αυτο ομως τα πρωτα δειγματα ειναι θετικα.
Ο ΑΡΗΣ επιστρεφει ο ΑΡΗΣ γιγαντωνεται.
Χαμηλα την μπαλα αλλα και συγχαρητηρια εδωσε ο προεδρος της Κ.Α.Ε Λευτερης Αρβανιτης τοσο στον προπονητη μας οσο και σε ολους τους παικτες μας.
Τωρα σρτον δρομο μας ερχεται η Στεαουα.  So what θα ελεγα.   Ομως πρπει να ειμαστε πλεον ετοιμοι και ψυχωμενοι κι' αυτο γιατι πλεον ολοι θα θελουν να παιζουν γερα απεναντι μας ωστε να μας νικουν και να δειχνουν οτι σπαζουν το σερι και ... και ... και.
Εμπρος ΑΡΗ βημα βημα προχωρα Ελλαδα και Ευρωπη να μας τρελλανεις ολους οπως τον παλαιο καλο καιρο.
ΑΡΗΣ (Πρίφτης): Ξανθόπουλος 2, Πελεκάνος 6 (2), Ουάιτ 10 (2), Γουότερς 10 (1), Ζάρας, Χάγκινς 16, Κόεν 5 (1), Μούρτος 3 (1), Σίμτσακ 2, Μακ Νιλ 20 (2).
ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (Πασούτιν): Λάνγκφορντ 19, Πονκρασόφ 2, Παρακχούσκι, Κολόμ 12, Λίκχοντεϊ 2, Μπάνιτς, Γκουμπάνοφ 9, Πανίν, Καϊμακόγλου 14 (2), Ουίλιαμς 4, Μιλάκνις 11 (3).
Δεκάλεπτα: 15-14, 31-31, 42-50, 64-64 (κ.α.), 73-74.


Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΟ ΚΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ.

Η ομαδα εφυγε μεσω Κωνσταντινουπολης απο Θεσσαλονικη και απο 'κει για το Καζαν με την Ουνιξ για την 3η αγωνιστικη της πρωτης φασης του Γιουροκαπ.
Στις 28/10/15 οι Β. Ξανθοπουλος Ν. Διπλαρος Μ. Πελεκανος Θ. Ζαρας Σ. Μουρτος Β. Σιμτσακ J. Cohen S. Cupkovic O. White D. Waters J. Mc Neal J. Hagins θα κανουν τα παντα ολα για νικη Ευρωπαικου επιπεδου καθως εχει ολα τα φοντα να την πραγματοποιησει.  
Αυτο που ολοι μας περιμενουμε πως και πως ειναι να γιγαντωνεται η ομαδα μερα με την μερα νικη με την νικη.
Οι αντιπαλοι διαθετουν καλο ροστερ που στεκεται ανετα στην Ευρωλιγκα οποτε θα ειναι μια προκληση , ενα ερεθισμα ακομη.
Εμεις παντως εχουμε δηλωσει πως παμε για την εκπληξη.  
Κλειστε τα αφτια σας για μεταγραφολογιες τυπου Π''νικολαου και Θ. Αντετοκουμπο.
Σε εσας το λεω που διαβαζετε αυτη την ωρα την σελιδα ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ.
Δεν σκοπευει να ενισχυσει αμεσα την ομαδα , υπο σκεψη ειναι το πραμα καθως βλεπουν ολοι καθε μερα αγωνιστικα το παρον και το μελλον της.   Ο καθενας μας ειναι κοντα στις εξελιξεις και οποιος πρωτος μαθει κατι σιγουρο θα αναρτησει το ευχαριστο για το συνολο της ομαδας μας δηλ. την ενισχυση της σε θεσεις που πιθανον να ποναμε.
Προεχει το ματς με την Ουνιξ Καζαν και εκει θα φανει αν οντως ποναμε καπου.
Η ενισχυση ειναι παντα ευπροσδεκτη ομως δεν παιρνεις αβερτα παικτες ετσι στο φλου επειδη εχεις χρημα και κανεις επιδειξη ισχυος.   Σταθερα βημα βημα για την κορυφη.
Εκει οπου ανηκεις ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου εκει οπου σε εχει μαθει η πλατια μαζα του κοσμου.
ΑΡΗ ΑΡΗ εσυ 'σαι το καμαρι ΑΡΗ ΑΡΗ ομαδα ξακουστη !!!!!!!!!!!

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ ΤΙ Γ@@@@Ι ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!

Κυριες και κυριοι.
Η γιορτη της κοτας τελειωσε στην πολη μας με επιτυχια 100%.
Πρωτα η φιλοδοξη ΑΕΚ με 74-71 για την προημιτελικη φαση κυπελλου μετα η Μπουντουσνοστ κατοπιν ο καημενος ο Λαγγαδας (δικεφαλος κι' αυτος) και τελος ο γνωστος μας παοκ που μεγαλωσαν γενεες και γενεες με τις απανωτες σφαλιαρες που τρωει χρονια και χρονια τωρα.
Ηλθον ειδον και απηλθον.
Η αληθεια ειναι οτι το ματς δεν κυλουσε οπως ονειρευοταν ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ φιλαθλος , ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ  οπαδος.
Δειτε την διαφορα στις βολες υπερ του κοαπ και καταλαβετε τι σφυριζαν οι αθλιοι με τα γκρι.
Ενα γηπεδο ασφυκτικα γεματο κοχλαζε και δικαια εχει τα σκηπτρα της πιο δυσκολης εδρας (μηπως και της Ευρωπης;).
Τι ομορφα που περασαν οσοι ησαν παροντες σε αυτην την μεγαλη γιορτη της πολης μας.
Σε κανενα σημειο του αγωνα δεν φοβηθηκα-με το ματς καθως οπως παει ενα ντερμπι (ποντο ποντο) τον λογο τον εχει η εδρα.
Μ' αυτα και μ' αυτα μπηκαμε σε ενα τεταρτο δεκαλεπτο χιτσοκικο , ομως εκει που νομιζες οτι υπαρχει περιπτωση ακομη και να χαθει το ματς πατησαμε γκαζι και το 84-72 αναβοσβηνε στο ηλεκρονικο ταμπλω με τον ΑΡΗ να παταει τους μονιμους πελατες μας.
Ο Οκαρο Γουαιτ πρωτος σκορερ δηλωνει οτι αγαπαει αυτον τον κοσμο ολο!
Ο Βασιλης Ξανθοπουλος ηταν συγκλονιστικος με την αμυνα που τσακιζει ψυχολογια αντιπαλου αφου σαν βδελα << κολλαει >> στον αντιπαλο και τον χαμηλωνει το ηθικο.
Ο Βασιλης Σιμτσακ συνεχιζει με την ωραια του τρελα να παρασερνει στον ρυθμο του ακομη και τους << κακους >>  συμπαικτες του στο παιχνιδι , θετικα.
Ο Μακνιλ σπουδαιος και ικανος.
Μακνιλ Ξανθοπουλος και ο τρομερος Γουαιτ με 3 τριποντα ο καθενας εδειχναν τον δρομο προς την νικη.
Ο ΑΡΗΣ μας με αριθμους στο 84 - 72 επι του μισητου μας κοαπ.
 Ξανθόπουλος 11(3), Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς, Γουάιτ 27(3), Γουότερς 8, Ζάρας 2, Χάγκινς 6, Κοέν 2, Μούρτος 2, Σίμτσακ 8, Μακνίλ 18(3).

ΟΧΙ.
Δεν ηταν καλος ο ΠΑΟΚ. Ηταν κακος ο ΑΡΗΣ μας.
Το 84 - 72 δεν μας επιτρεπει να δειξουμε τις δυνατοτητες μας.
Κραταμε την αδυναμια στην θεση 1.

Τα μεγαφωνα φωναζουν.
Παρακαλουνται οι εθελοντες μετα την εξοδο των φιλαθλων μας να καθαρισουν τα φτερα και τα πουπουλα στο Nick Galis Hall.
Η γιορτη της κοτας τελειωσε με το 100%.
Πρωτα η ΑΕΚ μετα η Μπουντουνσνοτ κατοπιν ο καημενος ο Λαγγαδας και τελος ο αιωνιος ηττημενος ΠΑΟΚ.

Καληνυχτα με κοτομπουκιες της ωρας ΚΟΤΟΜΠΕΙΚΟΝ κοτοπουλα σουβλας κοτομπιφτεκια σνιτσελ παντα κοτοπουλου μπουτι φιλετο στηθη ολα στα καρβουνα.
Γιατι τα καρβουνα κανουν την διαφορα.
Τα δικα μας τα << πουλια >> ειναι τα μεγαλυτερα.
Να παιζει το τρανζιστορ τ' αμερικανικαααααααααα    ρης.
Καληνυχτα και συγχωρεμενα.


ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΝΕ ΚΟΚΚΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΩΡΑ !!!

Δεν ξεχναμε να γυρισουμε τον χρονο πισω.  Για εμας δεν θα ειναι απλα μια ωρα αλλα μερικα χρονια πισω.
Ευχης εργου στο Παλαι Ντε Σπορ , στο Nick Galis Hall να γυρισουμε ολοι πισω με την εμφανιση που θελουμε και μπορουμε να κανουμε χτυπωντας αλλυπητα τον μονιμο << εχθρο >> μας , τον μονιμα ηττημενο και ξεπουπουλιασμενο.
Δευτερο Sold out για εφετος με τον φιλαθλο μας κοσμο να συμπαραστεκεται στην πιο μεγαλη προσπαθεια που γινεται στην μετα Γκαλη εποχη , την εποχη των τροπαιων , αυτων που κοσμουν στο ταβανι του Nick Galis Hall και ομορφαινουν την ζωη μας.
Ερχεται η ωρα που ο καθε ΑΡΕΙΑΝΟΣ προσδοκα.  Στις 21,00 η εναρξη του αγωνα η εναρξη των ονειρων μας η εναρξη της διεκδικησης.
Κατανοω οτι ολοι μα ολοι μας επιζητουμε νικη θριαμβο νικη εξευτελισμου νικη τετοια που θα προκαλεσει σαλο , ομως να γνωριζετε ολοι οτι θα μετρησουν μονον οι βαθμοι της νικης και μονον αυτοι γιατι οπως και να το κανουμε ντερμπι ειναι!!!
Σε ενα ντερμπι λοιπον πρεπει να γνωριζετε οτι ενας αδυναμος αντιπαλος αρεσκεται στο να θελει να παει το ματς στα νευρα για να βγαλει εκτος εαυτου τους δυνατοτερους αντιπαλους και με λιγη ευνοια των διαιτητων να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα.  
Γι' αυτο λοιπον θελουμε να παιξετε με μυαλο και δυναμη ψυχης χωρις να πεσετε σε πιθανη παγιδα που θα στηθει ωστε να αποσυντονιστει η προσπαθεια εκπορθισης του Τσενεγκιρ μαχαλα.
Με αυτον τον τροπο  η νικη θα ερθει ανετα και η διαφορα θα χτιστει , εννοειται και με την δικη μας συμβολη κανοντας την νυχτα μερα με καθε ειδους ηχητικη βια ενω ειναι πασιφανες οτι η σαλα Nick Galis θα ειναι σαν ενα σωμα μια ψυχη και ορθιοι ολοι μας να υπενθυμιζουμε τον μισητο αντιπαλο μας οτι ποτέ ποτέ ποτέ δεν θα μπορεσει.
Τελειωνουν οι εκδηλωσεις για το κυνηγι της κοτας με εναν χορταστικο μηνα ψητης κοτας στα
καρβουνα.
Προσοχη !!!!
Μετα το τελος του αγωνα παρακαλουνται εθελοντες να καθαριστει η αιθουσα Nick Galis Hall απο τα φτερα και τα πουπουλα του σφαγιασθεντος κοτοπουλου.
ΑΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ ΘΕΛΩ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ.................

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΑΡΗΣ VS ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ ( VIDEO ).

Το μονο που ελειπε ηταν η εικονα ενος γεματου Παλαι Ντε Σπορ για να θυμιζει τα παλαια.
Αληθεια ηταν αυτο που εβλεπα η ονειρο;
 Μηπως ο αντιπαλος δεν ηταν μεγαλου βεληνεκους;
Τι πια;  Η νικη επι της ΑΕΚ η παρ' ολιγον νικη στην Τραπεζουντα , το περασμα με 40 ποντους διαφορα στην Αρκαδια και μαλιστα με σβηστες στην κυριολεξια τις μηχανες ;
Ο φιλαθλος κοσμος της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας εχει καταλαβει οτι η ομαδα γυρισε σελιδα και μπηκε στον στιβο των επιτυχιων με οδηγο τον πανισχυρο κο Λασκαρη που δεν αφηνει τιποτε τυχαιο μιας και με προγραμματισμο κανονιζει τα παντα ολα ωστε να μην υπαρχει απολυτως τιποτε που θα ενοχλει την εικονα της ομαδας και θα δημιουργησει προβλημα.
Οι Κροατες μπηκαν στο Nick Galis Hall ομως δεν μπορεσαν σε κανενα σημειο του αγωνα να παρουν τα ηνια.   Το σκορ μεγαλωνε και μεγαλωνε και μεγαλωνε.  Οι φαντεζι φασεις διαδεχονταν η μια την αλλη και σκορπουσαν θεαμα στο πιο ενθερμο ομολογουμενως κοινο της Ευρωπης ολης!!!
Η αληθει ειναι οτι θα μπορουσε να μεγαλωσει κι' αλλο η διαφορα αλλα αυτο ποσως μας ενδιαφερε.
Ο λογος ειναι οτι ο ΑΡΗΣ μας περιμενει και το (στα χαρτια) ντερμπι με τον παοκ.
Εκει εστιαζουμε ολοι μας την προσοχη ωστε να απολαυσουμε την βραδια του παιχνιδιου το κυνηγι της κοτας.  Το γνωστο εδω και τοοοοοσα χρονια ξεπουπουλιασμα που μεγαλωσε γενεες και γενεες.
Τι πια και αυτος ο μηνας.   Ουτε παραγγελια να τους ειχαμε.
Ξεκινησαμε για την προημιτελικη φαση κυπελλου με την φιλοδοξη ΑΕΚ και εγινε στο Nick Galis Hall ΧΑΜΟΣ ΑΠ' ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.  Μεχρι να καθαριστει η αιθουσα ηρθαν οι Κροατες (Μπουντουτσνοστ) με σημα τον δικεφαλο και αυτοι οποτε πηγε μια απ' τα ιδια με το γνωστο μαδημα της κοτας.   Η κορυφωση της κινητης εορτης θα κλεισει με τον παοκ που ερχεται απροστατευτος θαρρεις στο Nick Galis Hall εδω που εχανε τα παντα και θα συνεχιζει για μια και δυο και χιλιες εκατο ζωες.
Το κυνηγι της κοτας ειναι μια γιορτη που συσπειρωνει και ενωνει μα και δυναμωνει τους απανταχου Αρειανους.   Ας το απολαυσουμε ολοι μας μεσα και εξω απ' το γηπεδο.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ του ΑΡΗ μας με τον παοκ εχουν εξαντληθει και το SOLD OUT εχει ανακοινωθει ηδη.
Ετσι στις 24/10/2015 και ωρα 21.00 τα παντα θα ειναι ετοιμα με τον κοσμο ο ενας πανω στον αλλον να επιζητα νικη κονιορτοποιηση επι του πιο μισητου αντιπαλου μας για την 3η αγωνιστικη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.   Αυτο το ΣΚΡΑΤΣ μαλλον κατι ξερουν και το εβαλαν απο πισω.  Σκρατς και μπαμ και αχ ωχ και αλλα πόσα , αφου σ' αρεσει τοσο ο ο ο οοοοο !!!

Μη διχνετε οικτο δωστε πόνο σκορπιστε τρομο (αγωνιστικο).
ΑΡΗ ΑΡΗ καψουρα μου μεγαλη ..............................................

ΘΥΜΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΗ ( VIDEO ) ΑΠ' ΤΑ ΠΑΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μονο που ελειπε ηταν η εικονα ενος γεματου Παλαι Ντε Σπορ για να θυμιζει τα παλαια.
Αληθεια ηταν αυτο που εβλεπα η ονειρο;
 Μηπως ο αντιπαλος δεν ηταν μεγαλου βεληνεκους;
Τι πια;  Η νικη επι της ΑΕΚ η παρ' ολιγον νικη στην Τραπεζουντα , το περασμα με 40 ποντους διαφορα στην Αρκαδια και μαλιστα με σβηστες στην κυριολεξια τις μηχανες ;
Ο φιλαθλος κοσμος της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας εχει καταλαβει οτι η ομαδα γυρισε σελιδα και μπηκε στον στιβο των επιτυχιων με οδηγο τον πανισχυρο κο Λασκαρη που δεν αφηνει τιποτε τυχαιο μιας και με προγραμματισμο κανονιζει τα παντα ολα ωστε να μην υπαρχει απολυτως τιποτε που θα ενοχλει την εικονα της ομαδας και θα δημιουργησει προβλημα.
Οι Κροατες μπηκαν στο Nick Galis Hall ομως δεν μπορεσαν σε κανενα σημειο του αγωνα να παρουν τα ηνια.   Το σκορ μεγαλωνε και μεγαλωνε και μεγαλωνε.  Οι φαντεζι φασεις διαδεχονταν η μια την αλλη και σκορπουσαν θεαμα στο πιο ενθερμο ομολογουμενως κοινο της Ευρωπης ολης!!!
Η αληθει ειναι οτι θα μπορουσε να μεγαλωσει κι' αλλο η διαφορα αλλα αυτο ποσως μας ενδιαφερε.
Ο λογος ειναι οτι ο ΑΡΗΣ μας περιμενει και το (στα χαρτια) ντερμπι με τον παοκ.
Εκει εστιαζουμε ολοι μας την προσοχη ωστε να απολαυσουμε την βραδια του παιχνιδιου το κυνηγι της κοτας.  Το γνωστο εδω και τοοοοοσα χρονια ξεπουπουλιασμα που μεγαλωσε γενεες και γενεες.
Τι πια και αυτος ο μηνας.   Ουτε παραγγελια να τους ειχαμε.
Ξεκινησαμε για την προημιτελικη φαση κυπελλου με την φιλοδοξη ΑΕΚ και εγινε στο Nick Galis Hall ΧΑΜΟΣ ΑΠ' ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.  Μεχρι να καθαριστει η αιθουσα ηρθαν οι Κροατες (Μπουντουτσνοστ) με σημα τον δικεφαλο και αυτοι οποτε πηγε μια απ' τα ιδια με το γνωστο μαδημα της κοτας.   Η κορυφωση της κινητης εορτης θα κλεισει με τον παοκ που ερχεται απροστατευτος θαρρεις στο Nick Galis Hall εδω που εχανε τα παντα και θα συνεχιζει για μια και δυο και χιλιες εκατο ζωες.
Το κυνηγι της κοτας ειναι μια γιορτη που συσπειρωνει και ενωνει μα και δυναμωνει τους απανταχου Αρειανους.   Ας το απολαυσουμε ολοι μας μεσα και εξω απ' το γηπεδο.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ του ΑΡΗ μας με τον παοκ εχουν εξαντληθει και το SOLD OUT εχει ανακοινωθει ηδη.
Ετσι στις 24/10/2015 και ωρα 21.00 τα παντα θα ειναι ετοιμα με τον κοσμο ο ενας πανω στον αλλον να επιζητα νικη κονιορτοποιηση επι του πιο μισητου αντιπαλου μας για την 3η αγωνιστικη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.   Αυτο το ΣΚΡΑΤΣ μαλλον κατι ξερουν και το εβαλαν απο πισω.  Σκρατς και μπαμ και αχ ωχ και αλλα πόσα , αφου σ' αρεσει τοσο ο ο ο οοοοο !!!

Μη διχνετε οικτο δωστε πόνο σκορπιστε τρομο (αγωνιστικο).
ΑΡΗ ΑΡΗ καψουρα μου μεγαλη ..............................................

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ ( VIDEO ) ΠΑΡΟΥΣΙΑ 1.000 ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ.

Νικησε και στο Κιλκις το Αγιονερι ο ΑΡΗΣ μας εχοντας το απολυτο (4 στα 4) των 12 βαθμων.
Δεν επιασε το μαξιμουμ και παλι ειχε ομως ουσια ειδικα την στιγμη που στο 74' ισοφαρισε το Αγιονερι.
Αμεσως με την σεντρα εγινε επιθετικη ενεργεια απο τα δεξια σπαζοντας την κεντροαμυντικη διαταξη των γηπεδουχων και με μπαλια απο τα πλαγια ωστε να προωθηθει ο επερχομενος Λεωνιδας Κυβελιδης σε κενο χωρο να βγει φατσα με την εστια για να πλασαρει στα ανυπερασπιστα διχτυα κανοντας αμεσως μετα το 1-1 το γκολ με το οποιο ο ΑΡΗΣ πηρε την νικη με 1-2.
Προχωραει η ομαδα και μας χαριζει ηρεμια κεφι και διαθεση για την συνεχεια.

Στο μπασκετικο κομματι τωρα να πουμε οτι πλεον και μεσω Κ.Α.Ε μπορουμε να παρουμε τα πολυποθυτα ετσι οπως εξελισεται εισιτηρια τοσο με τις Ευρωπαικες κοτες (Μπουντουτσνοστ) οσο και με τις εγχωριες δικες μας καλοψημενες στον φουρνο με πατατες η στα καρβουνα με λαδολεμονο και με τηγανιτες πατατες επισης.
Οι μονιμοι πελατες ενα βημα πριν την εισοδο τους στο Nick Galis Hall.
Δεν θα γραψουμε κατι αλλο και αυτο για να εχουμε και κατι για μετα , παρα μονον να πουμε οτι δεν χρειαζεται οικτος δεν χρειαζεται λυπηση δεν χρειαζεται χαλαρωση.
Με ολες μας τις δυναμεις να μπουμε μεσα να τους << τσακισουμε >> .

Παμε γερά και δυνατά.....................

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Σεβαστηκαμε τον αντιπαλο ειπε ο Πριφτης και οσοι περιμεναμε την κατοσταρα ματαια αναμεναμε.
50-90 εληξε ο αγωνας με τον κοσμο μας απο την Ν. Ελλαδα στο πλευρο της ομαδας μας.
Σοβαροτητα θεαμα και ανωτεροτητα σε ολο το παιχνιδι.
Το σκορ οπως προειπαμε θα μπορουσε να
παρει διαστασεις οχι απλα θριαμβου αλλα εξωπραγματικες ομως προειχε κυριως η ξεκουραση παικτων μας στο πρωτο ματς με Ευρωπαιο δικεφαλο την Μπουντουτσνοστ (19,00).
Φυσικα αμεσως μετα με τα αλλα πτηνα τους αιωνιους πελατες μας που ολα τα τροπαια οφειλονται στους απο πανω του Τσενεγκιρ μαχαλα.  Εκει αν απλα θελουν καποιοι απο εμας μια απλη νικη εμεις ζηταμε μια συντριβη που να μην δειχνει ελεος κυριε Πριφτη και να το βαλετε βαθια στουν νου σας αυτο που σας λεμε.   Κι αν μια φορα τους σωσαμε κατηγορια τωρα πρεπει να ειμαστε εμεις που θα τους γονατισουμε και θα τους λιωσουμε χωρις οικτο.   Αρκετα πλεον με δαυτους.
Τρια λοιπον δικεφαλα πτηνα σε συντομο χρονικο διαστημα.  

Οσον αφορα το ποδοσφαιρικο κομματι μας ο ΑΡΗΣ σημερα στο Κιλκις περιμενει την ωρα να παρει ακομη τρεις ποντους και μαζι με τους φιλους που θα ακολουθησουν την ομαδα να δωσει το εναυσμα για την συνεχεια προς την επομενη κατηγορια.   Ο Τατος ειναι καλα και τιθεται στις υπηρεσιες του Αναστοπουλου.  Ο αγωνας ξεκιναει στις 16,00.
Τον αγωνα μπορειτε να τον παρακολουθησετε σε λινκ που μπορειτε να βρειτε σε σελιδες της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας.
Το Αγιονερι καλει οσο το δυνατο περισσοτερους φιλαθλους του ΑΡΗ να ερθουν να δουνε τον αγωνα σεβομενοι φυσικα την πολη του Κιλκις.  

Χορταινουμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ και το κυριοτερο ευχαριστιομαστε τον Θεο του πολεμου και τον βλεπουμε ετσι ακριβως οπως τρεπει να ειναι.

Καλες νικες......................................


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ (VIDEO) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ.......................

Με 74-71 χασαμε ενα δικο μας παιχνιδι ετσι οπως εξελιχθηκε το ματς.
Κυρια αιτια οι βολες που χανονταν η μια μετα την αλλη.
Με κοσμο στο πλευρο του κατεβηκε ο ΑΡΗΣ μας αντιμετωπος με την Τραμπζονσπορ σε ενα σχετικα παγωμενο φιλαθλο κοινο (3,500).  Το εισητηριο του αγωνα κυμαινονταν απο 1,60 εως 3,50 Ευρω.
Και ενω ο ΑΡΗΣ εχασε το ματς αυτο στο τελος του αγωνα οι φιλαθλοι της Τραμπζονσπορ φωναζαν ρυθμικα ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ενωνοντας τις φωνες τους και το χειροκροτημα τους με τους δικους μας φιλαθλους.
Εν τω μεταξυ ο ΑΡΗΣ εχει πλεον το δικο του λεωφορειο για τις μετακινησεις του με ολα τα απαραιτητα και οχι μονον κομφορτ του.  Δειτε το στο VIDEO που ακολουθει.................

Στο ποδοσφαιρικο κομματι τωρα ο ΑΡΗΣ με μισα γκαζια νικησε με 3-0 απο το Α' ημιχρονο τον Ηρακλη Αμπελοκηπων και προχωραει.   Με το Αγιονερι επομενο αντιπαλο δεν παιζει σιγουρα ο Ν. Τσουναμης ενω αμφιβολος ειναι ο Αντρεας Τατος καθως τραυματιστηκαν στο ματς με τους Αμπελοκηπους.


Εμεις θα ειμαστε παντα στο πλευρο της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας και σε καθε φαση της πορειας της.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ME THN TURKISH AIRLINES ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ...................................

Το πρωι η αποστολη του ΑΡΗ ταξιδευσε με την TURKISH AIRLINES για Κωνσταντινουπολη και απο εκει για Τραπεζουντα οπου αυριο θα παιξει με την ομωνυμη ομαδα το πρωτο της παιχνιδι και ουσιαστικα θα κανει το πρωτο << ταξιδι >> στα Ευρωπαικα σαλονια και παλι μετα απο χρονια απραξιας.
Ηρθε λοιπον η στιγμη να δουμε να καμαρωσουμε και να απολαυσουμε και παλι τον γιγαντα λαο του ΑΡΕΩΣ και την ομαδα του να επανερχονται βημα βημα στον θρονο που τοσο τους ελειψε.
Ο κος Λασκαρης ανυπομονει ειναι σιγουρο να δει τις επιτυχιες την μια να διαδεχεται την αλλη και το ξερει καλα μεσα του πως θα γινουν οπως τα εχει σκεφτει και οργανωσει.
Καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μας και θα ειμαστε ως συνηθως διπλα διπλα στην ομαδα οχι μονον στα ευκολα της αλλα και στα δυσκολα οπως μονον εμεις μπορουμε και θελουμε.
Και οταν λεμε δυσκολα εννοουμε φυσικα την νικη οσο επιπονη και αν ειναι να ερθει , θα ερθει θελοντας και μη.
Ειμαστε αποφασισμενοι να παμε ΟΛΟΙ μας τον ΑΡΗ μας και παλι ψηλα εκει που πρεπει να βρισκεται μια για παντα.
Η ομαδα εχει ψυχολογια εχει αποφασιστικοτητα εχει οραμα πλανα νικης εχει χρημα , πολυ κοντα τους διοικουντες της και ολα τα αλλα ερχονται απο μονα τους.
1.700 χ.λ.μ κανει η ομαδα σε μια πολη Ελληνικη για 2.678 χρονια.  Την Τραπεζουντα σημα κατατεθεν του Ποντιακου Ελληνισμου.
Την ομαδα ακολουθει και ο φιλαθλος κοσμος των κιτρινων στο Χαιρι Γκιουρ γηπεδο της Τραμπζονσπορ.   Να σημειωσουμε οτι στην εναρξη (πρεμιερα) του Τουρκικου πρωταθληματος η Τραπεζουντα συνετριβη απο την Γαλατασαραι με 58-80.   Αν αυτο εκμεταλευτει ο ΑΡΗΣ δηλ. την νευρικοτητα και το αγχος τοτε η νικη μας θα ειναι πλεον γεγονος.

Εν τω μεταξυ στο ποδοσφαιρο ο ΑΡΗΣ μας υποδεχεται τον Ηρακλη Αμπελοκηπων για το πρωταθλημα στην Γ' Εθνικη κατηγορια.    Σιγα σιγα νοικοκυρευεται ο συλλογος μας και ανεβαινει διαρκως τοσο στα ματια μας οσο και στον φιλαθλο κοσμο της Β. Ελλαδας.
Μ' αυτα και μ' αυτα βλεπουμε την αλλαγη ξεκαθαρα και αυτο ειναι καλο τοσο για εμας οσο και για τον συλλογο ολο.
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ......................

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ VS ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ = 1 - 2.


Ηταν μολις το 3' του αγωνα οπου σε σεντρα του Χαρυ (Ποτερ) Παππα στην καρδια της αμυνας μας πεταχτηκε ο Μπρατσιανι αναμεσα σε αμυνομενους και τερματοφυλακα οπου με κεφαλια εκανε το   1-0 με τον σπικερ της συναντησης να πανηγυριζει εξαλα !!!
Το ημιχρονο εκλεισε με 1-0 και νιωθαμε οτι η ανατροπη θα ερχονταν οπερ και εγεννετω.
Ηταν το 61' και ο Ν'ντουλουλουλουλου (χαχαχα) εκανε σεντρα απο τα αριστερα και διαγωνια προς την μεγαλη περιοχη οπου πεταχτηκε ο Καπνιδης με κεφαλια πραγματοποιοντας την ισοφαριση και τον σπικερ της συναντησης σαν κλαμμενο μ---ι να περιγραφει το γκολ.
Η απολυτη ανατροπη ηρθε στο 83 με τον Ντουνη απο τα δεξια να συγκλινει και να ερχεται η μπαλια στον Τατο οπου με μπασιμο σουταρε και ο τερματοφυλακας της Καβαλας αποκρουοντας ασθενικα εστρωσε θαρρεις μετα την αποκρουση στο κεφαλι του Ποι που την εστειλε στα διχτυα εν μεσω αποθεωσεως.   Το τελικο 1-2 δειχνει πλεον τις δυναμεις του ΑΡΗ Θεσσαλονικης και την θεληση του να παρει το ματς.
Μετα το τελος του αγωνα ο Κος Καρυπιδης στα αποδυτηρια μοιρασε 10.000 πριμ για τους τρεις αυτους δυσκολους οσο και πολυτιμους βαθμους σε ενα τερεν γεματο νερο που δυσκολευε τις κινησεις των παικτων ειδικα στην αναπτυξη.


Στις 17,00 στην Θεσσαλονικη στο Παλαι Ντε Σπορ στο Nick Galis Hall ειχαμε για την πρωτη αγωνιστικη τον αγωνα αναμεσα στον ΑΡΗ μας και τον Παναθηναικο.
Το παιχνιδι πηγε καλα και με τον ΑΡΗ να ειναι μπροστα στο σκορ δειχνοντας οτι μπορει ακομη και να παρει το ματς.  Ο Χαγκινς απων στον αγωνα δυσκολευε το εργο που ομως ετσι οπως εξελισετο υπηρχε περιπτωση να κλεψουμε την νικη.  Για 3 δεκαλεπτα ο κοσμος πιστεψε βοηθησε και εσπρωχνε τον ΑΡΗ προς την νικη.   Αντιπαλος ομως ηταν ο Παναθηναικος και στο τελος λυγισε την ομαδα μας οπου με 70-76 περασε μπροστα και πηρε την νικη.
Καταγραφηκε το 1ο Sold  Out της φετινης χρονιας και ο φιλαθλος κοσμος μας , θυμιζε αλλες εποχες οπου ο ενας πανω στον αλλο παραλληρουσαν και με ολες τους τις δυναμεις προσπαθουσαν και αυτοι μαζι να παρουν την νικη.
Την Τεταρτη στην Τουρκια θα παμε με ολες μας τις δυναμεις να παρουμε αυτο που δεν πηραμε με τον Παναθηναικο.
Η ομαδα δειχνει καλη εικονα δειχνει δεμενη δειχνει οικογενεια.
Ολο το μελλον σου ανηκει ΑΡΗ.
Εμπρος λοιπον για νεα πορεια και νεες επιτυχιες.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Η ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΤΟ.


Κανε κλικ.  Βιντεο απο F.B.
https://www.facebook.com/video.php?v=10208295298969339


Προσοχη!!!
Αυριο στον ουρανο των Αστερων στην Θεσσαλονικη θα εχετε την τυχη να δειτε την Μικρη Αρκτο να συγκρουεται με την Μεγαλη Αρκτο.
Το φαινομενο οι δυνατον να φανει και σε ολη την Ελλαδα , μπορει δε να παρει ακομη και διαστασεις.
Αυριο λοιπον στο ανακαινισμενο Nick Galis Hall στο Παλαι Ντε Σπορ στην Θεσσαλονικη ο Παναθηναικος ερχεται στην Θεσσαλονικη για την 1η αγωνιστικη Basket League και ολοι μας εχουμε στραμμενο το ενδιαφερον στον αυτοκρατορα του Ελληνικου μπασκετ οπου προσπαθει να κανει μια καινουρια αρχη καθως εχει ολα τα φοντα και τις απαραιτητες προυποθεσεις για να γινει αυτο.
Μετα την επιτυχη προσπαθεια και την προκριση στον θεσμο του κυπελλου πετωντας εξω την καθ' ολα μαχιτικη αξιοτιμη οσο και ανταγωνιστικη ΑΕΚ ηρθε η ωρα να μετρησει τις δυναμεις του ο Θεος των κιτρινων ΑΡΗΣ με τον εξαστερο Παναθηναικο.
ΑΡΗΣ  VS  ΠΑΟ αυριο στις 17,00 στο Nick Galis Hall οπου η παρουσια μας κρινεται απαραιτητη.
Η συγκρουση της Μικρης Αρκτου με την Μεγαλη Αρκτο στον ουρανο των Αστερων του Ελληνικου μπασκετ.
Ο ΑΡΗΣ προ των πυλων στην συγχρονη του ιστορια !!!



Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΑ Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ NICK GALIS HALL.

Σε ενα ομολογουμενως δυσκολο παιχνιδι ο ΑΡΗΣ μας ηταν ο νικητης επι της ΑΕΚ οπου και νικησε με 64-61 και αυτο γιατι στο τελος ακριβως εδωσε τις λυσεις βαζοντας καθοριστικα καλαθια και ουσιαστικα κοιμιζοντας την ΑΕΚ πηρε την πολυποθιτη προκριση.
Η ομαδα μας δειχνει οικογενεια οι παικτες και ο προπονητης μας ειναι ενωμενοι αγαπημενοι και ο κος Λασκαρης απο << εξω >> παρακολουθει περηφανος τους ατρομητους παικτες γεματους τσαγανο που τα δινουν ολα για την νικη.
Αξιζουν μονο μπραβο στον κοσμο.  Το γηπεδο φορεσε τα γιορτινα του καθως ηταν καταμεστο ενω υπηρχε παλμος και τα συνθηματα , παλια μα και καινουρια εδιναν και επαιρναν δημιουργοντας μια πολυ ευχαριστη ατμοσφαιρα.


Βιντεακια που ακολουθουν καταμαρτυρουν του λογου το αληθες και οχι μονον.

Δειτε - απολαυσετε !!!



Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΑΡΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ NICK GALIS HALL ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.30.

Κανε κλικ.  Βιντεακι  by SIMOSSHOW.
https://www.facebook.com/video.php?v=945234012198668

Αναμενεται καταμεστο το Nick Galis Hall καθως τα εισιτηρια φευγουν με γοργους ρυθμους.
Κατα την χθεσινη ημερα (06/10/) και ενω η ωρα ηταν περιπου τεσσερεις το μεσημερι τα δυο εκδοτηρια ειχαν συνεχη προσελευση απο φιλαθλους μας που εδιναν τον ΑΜΚΑ και επαιρναν το πολυποθητο εισιτηριο του σημερινου αγωνα για την προημιτελικη φαση  του κυπελλο Ελλαδας.
Μια επισκεψη στην μπουτικ τονωνει το ηθικο καθως υπαρχουν φορμες φουτερ και φανελες με τα χρωματα του Θεου του πολεμου και οχι μονον.  Δεξια μπαινοντας ειναι το σταντ με μπλουζες ποιοτητας του αξεπεραστου οσο και θρυλικου μας Νικου Γκαλη με τα μονογραμματα  N G 6.
Ενας καφες συνηθες φαινομενο στο κυλικειο με το εξωτερικο σαλονι χαλαρωνει το πνευμα και η μνημη γυριζει αρκετα χρονια πισω καθως θαρρεις οτι ακους απο μεσα τις ιαχες των φιλαθλων οπαδων ανα δευτερολεπτα οπου καθαριζαν με χαρακτιριστικη ευκολια ακομη και τα ντερμπι περιμενοντας στο βαθος χρονου να σπασει η κατοσταρα και οι σαραντα και βαλε ποντοι του Νικου Γκαλη οσο και τα ευστοχα τριποντα των Γιαννακη Σουμποτιτς.
Ετσι μεγαλωσαμε εμεις νιωθωντας εντονα τον πονο του αλλου και τους ασποντους φιλους μας καθε μα καθε χρονο να γονατιζουν στο μεγαλειο της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας.
Η Αυτοκρατορια αντεπιτειθεται λοιπον και τον ΑΡΗ του κυριου Λασκαρη που ηρθε τοσο στο παρα πεντε της αγωνιστικης απραξιας  οσο και στα χαμενα πλεον ονειρα του καθε φιλαθλου.
Με το χερι στην τσεπη αναλαμβανοντας τα παντα ολα (εξοδα προηγ/νων ετων) φτιαχνει εναν ΑΡΗ και παλι κραταιο.
Αρχης γεννομενης απο σημερα στις 19,30 στον αγωνα με την ΑΕΚ για τα προημιτελικα του κυπελλου Ελλαδας ξεκιναμε ολοι μαζι χερι χερι προς την δοξα ξανα.
Ευθυνη ολων μας ειναι να διαφυλαξουμε αυτην την ομαδα αυτην την προσπαθεια αυτον τον συλλογο.
Το ραντεβου μας σημερα αρκετα νωρις στο Παλαι Ντε Σπορ στο ανακαινισμενο Nick Galis Hall για να πεταξουμε εκτος θεσμου τον Δικεφαλο του Νοτου............γιατι ΑΡΗ μου δεν γινεται αλλιως !!!



Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΜΕ ΤΟ << ΔΕΞΙ >> ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ 2-0.


Απο ενα γκολ σε καθε φιναλε ημιχρονου και δυο δοκαρια ο ΑΡΗΣ μας χωρις να πιασει ιδιαιτερα καλη αποδοση νικησε με 2-0 τον Απολλων Κρυας Βρυσης.
Χωρις εντονο ρυθμο και με τον ΑΡΗ μουδιασμενο , λογικα οφειλεται στην μη παρουσια των φιλαθλων λογω τιμωριας αλλα με σκοπο και μονον την νικη καταφερε να παρει το πρωτο τριποντο της χρονιας.
Ο Τάτος γέμισε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο Ραούλ Μπράβο αρχικά και ο Μελισσάς στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ. Ότι δεν κατάφερε 45 λεπτά ο Άρης, το πέτυχε ο Καπνίδης στο 45΄. Ο Πόι σέντραρε από τα δεξιά και ο νεαρός επιθετικός του Άρη με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 1-0, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Παυλίδη, πέρασε τρεις παίκτες, μπήκε στην μικρή περιοχή, πλάσαρε με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει και τον Ντούνη σε κενή εστία να γράφει το τελικό 2-0 στο τέλος του αγώνα.


*************************************************
*************************************************
*************************************************


ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Tζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς, Καζναφέρης, Ρόβας (75΄Παυλίδης), Ν΄Λουντούλου (89΄Καλογέρης), Πόι (60΄Ντούνης), Τάτος, Καπνίδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Ν. Παπανώτας): Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ. (71΄Χατζηστεφάνου) Παπαδόπουλος Σ., Κίτσας, Βοτάρης, Καρυπίδης (61΄Σιδηρόπουλος Π), ΜισαηλίδηςΠ., Σιδηρόπουλος Χ.(77΄Ασλαμπάλογλου), Πετρίδης, Νίρλας, Ιβιτς
Διαιτητής: Tσέτσιλας Κ. (Γρεβενά)
Βοηθοί: Στεφούλης Θ. (Γρεβενά) – Φαλτάκας Θ. (Γρεβενά)