The road of the Live scores.


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΡΗΣ VS ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ 74 - 84 VIDEO ΑΓΩΝΑ NICK GALIS CUP 2015.

Kανετε κλικ στον συνδεσμο και δειτε ολον τον αγωνα του τελικου για το Τουρνουα Nick Galis Cup 2015.

https://youtu.be/fe4_wk4OFt4


ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚΕ..................

Ενταξει ηρθε πρωτα ο Κοκε και μετα ο Νικολας.  Ο Αναστοπουλος αποφασιζει ποιοι θα παιξουν στο πρωταθλημα της Γ' Εθνικης.
Ο Σερχιο Κοκε μπορει να μην επαιξε περιπου εναν ολοκληρο χρονο και οπως ειναι γνωστο για να ειναι απολυτα ενταξει πρεπει να προπονειται περιπου 6-7 μηνες ωστε να ξαναβρει τον εαυτο του αγωνιστικα ωστοσο ειναι μια σημαια του ΑΡΗ μας ενας παικτης που αγαπηθηκε οσο λιγοι στην ομαδαρα μας οταν και εκανε την Ευρωπη να μιλαει για τον Θεο του πολεμου με το τοτε συνολο να κερδιζει μεσα εξω την Ατλετικο Μαδριτης.  Περασε απο το Βιθεντε Καλντερον σαν η πρωτη ομαδα που νικησε επι Ισπανικου εδαφους ... και η τελευταια εως και σημερα.
Αν λοιπον ο Σερχιο παιζει 30 - 40 λεπτα ανα αγωνα θα ειναι λαθος η δεν θα μπορει να ανταποκριθει με τα πιτσκα που θα ειναι αντιπαλοι του;
Μια φανελα ξανα να βγαλει ο Καρυπιδης που εχει αναλαβει τις τυχες της ομαδας μας θα κανει τον Αρειανο και κυριως το Αρειανακι που καθεται παραγκωνισμενο στην ακρη να ξαναβρει το χαμογελο του και να ξεκινησει με νεες δυναμεις τους δικους του αγωνες για την εξαπλωση της Αρειανοσυνης.
Ευχη μας ειναι γιατι πραγματικα δεν γνωριζουμε τι γινεται αυτην την στιγμη στον συλλογο , να μεινει ο Σερχιο Κοκε δηλ. να τον υπολογιζει ο Αλενατορε οσο ανετοιμος και αν ειναι ακομη.
Θα ειμαστε πιθανον εντος της ημερας ετοιμοι ωστε να γνωριζουμε τις οποιες εξελιξεις.
Ο κοσμος δειχνει φανερα ενοχλημενος και παρακολουθει διακριτικα τον ποδοσφαιρικο ΑΡΗ.

,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..................

Ο τερματοφυλακας της Καλλονης Γιαννης Σιδερακης μενει εκτος απροοπτου ελευθερος και κλεινει με τον ΑΡΗ μας.  Βρισκεται ηδη στην Θεσσαλονικη ο 27χρονος τερματας και λογικα θα στελεχωθει μπαινοντας στην θεση του Φυσεκη που κρεμασε τα γαντια του εντελως ξαφνικα σταματωντας το ποδοσφαιρο.
Ο Σιδερακης αφησε την πρωτη κατηγορια και ηρθε χωρις δευτερη κουβεντα στον ΑΡΗ μονο και μονο για να βοηθησει και αυτος μαζι με ολους τους εμπειρους παικτες μας στην προσπαθεια που κανει ο αγαπημενος μας συλλογος ωστε να ανεβει χωρις περιπετειες κατηγορια.
Στο φιλικο σημερα με τον Αχιλλεα Νεοκαισαρειας ο ΑΡΗΣ νικησε με 1-0.  Ηταν το 38' οπου ο Αντρεας Τατος απο 30 μετρα πετυχε το γκολ οπου και εκρινε την φιλικη αναμετρηση.
ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Ρόβας, Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο,
Πόι, Ν’ Λουντούλου, Καπνίδης. Τάτος, Καζναφέρης

Ο Νικος Αναστοπουλος μετα απο 9 χρονια ειναι και παλι στις ταξεις των κιτρινων του Βορρα.
Παιχνιδι με παιχνιδι δειχνει εικονα καλυτερη και ετοιμαζεται η ομαδα για το πρωταθλημα.
Με νεο φιλικο παιχνιδι εναντιον του Απολλωνα Κρυας Βρυσης στις 4/10/2015(;).
Εν τω μεταξυ συνεχιζει εντατικα ο Σερχιο Κοκε να ετοιμαζεται και σε λιγο θα ειναι πληρως ετοιμος στην μαχη της Γ' Εθνικης.   Ειναι πλεον στυλακι αφου εχει χασει ολα τα περισια κιλα του.
Για τον μπασκετικο ΑΡΗ θα ασχοληθουμε τις επομενες ημερες πιθανοτατα με την κατακτηση του τουρνουα Nick Galis Cup οπου την Κυριακη 27/09/2015 και ωρα 21,00 θα αντιμετωπισει την Pinar Karsiyaka.  Αυτο ειναι το δευτερο Διεθνες Τουρνουα Nick Galis Cup.
Καλη αρχη ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου..............................

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ.............................


ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΡΗ.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Τρίτη (22/09) θα ξεκινήσει η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων για τα παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.
Οι τιμές του πακέτου εισιτηρίων για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 


ΘΥΡΑ
ΤΙΜΗ
ΘΥΡΕΣ 1–3
100 ευρώ
ΘΥΡΑ 2
130 ευρώ
ΘΥΡΑ 9
180 ευρώ
ΘΥΡΑ 7
250 ευρώ
VIP
500 ευρώ
ΕΛΛΗΝΕΣ  ΤΟΥ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ  ΑΡΕΙΑΝΟΙ  ΑΓΕΡΩΧΟΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ :
Βοηθησετε την προσπαθεια που κανει ο αγαπημενος μας συλλογος αγοραζοντας εισητηριο διαρκειας στηριζοντας την νεα αυτην προσπαθεια με αγαπη.

1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την έναρξη διάθεσης έως 9 Οκτωβρίου 2015
Κατά την περίοδο αυτή θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης των θέσεών τους οι περσινοί κάτοχοι εφόσον το επιθυμούν (παράλληλα θα γίνεται ελεύθερη πώληση για τις υπόλοιπες θέσεις).
2η ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από 10 Οκτωβρίου 2015 κι έπειτα
Κατά την περίοδο αυτή θα ισχύει η ελεύθερη αγορά θέσεων.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  • Το πακέτο εισιτηρίων περιλαμβάνει το σύνολο των εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.
  • Οι άνεργοι με την προσκόμιση της κάρτας ανεργίας τους (απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ανανεωμένη) θα έχουν έκπτωση 25%.
  • Για τους γονείς που θέλουν να έχουν το παιδί τους δίπλα τους σε κάθισμα θα γίνεται έκπτωση 50%. Το παιδικό εισιτήριο αφορά παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με την προσκόμιση του σχετικού πιστοποιητικού γεννήσεως.
  • Το εισιτήριο για τα ΑΜΕΑ και τους συνοδούς τους παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μέχρι εξαντλήσεως των ειδικών θέσεων στη Θύρα 7 με την προσκόμιση του ανάλογου πιστοποιητικού.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Το πακέτο εισιτηρίων θα διατίθεται από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΣ ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης, καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 20:00.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  •  Μετρητά
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-325001.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ.

Επηλθε τελικα η συμφωνια με την διοικηση του ΑΡΗ και ετσι ο Νικος Αναστοπουλος αναλαμβανει να οδηγησει την ομαδα σε ασφαλη μονοπατια.
Αυτοανακοινωθηκε εχθες ο Ροβας που εθεσε εαυτον εντος ομαδας και δυναμωνει την προσπαθεια που γινεται ομως και ο Καζναφερης!!!
Παντως εμεις δεν ανακοινωσαμε τους αντιπαλους του ΑΡΗ στην κατηγορια αυτην της Γ' Εθνικης κατηγοριας.   Κατι γινεται τωρα αυτη την στιγμη και ολα ειναι πιθανα.  Ακομη και να ειναι χαζομαρα ομως ο ΑΡΗΣ ελπιζει.  Σε τι ;   Θα δειξει σε λιγο.  Υπομονη.  Κι αλλη υπομονη σε λεω !!!
Καλο απογευμα σε ολους τους φιλους μας και ολοι μαζι μια γροθια να αντιμετωπισουμε οπως κανουμε τοοοσα χρονια τα ευκολα μα και τα δυσκολα.  Ειδικα τωρα που ειναι δυσκολα τα πραγματα , ακομη πιο πολυ.

Κοντα στην ομαδα κοντα στην προσπαθεια.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.


Ο Μαρκος Ντουνης για ενα συν δυο χρονια στον ΑΡΗ.
Ο Νικος Τσουναμης και παλι στον ΑΡΗ.
Ο Ανδρεας Τατος στον ΑΡΗ που πλεον δηλωνει επισημα οτι ειναι η ομαδα που αγαπαει.
Ο Μαουρο Ποι συμφωνησε προφορικα και θα βρισκεται στο οπλοστασιο και αυτος του ΑΡΗ.
Ο Βασιλης Ροβας προστιθεται και αυτος στο εμψυχο δυναμικο του ΑΡΗ.
Γεωργιαδης Σαμαρας Καλογερης και Λιονης συμφωνησαν και ανανεωνουν στον ΑΡΗ με τα ιδια χρηματα επι Καλας.
Ραφαηλ Σιουκας και Στεφανος Ντογος δυο παικτες 21 ετων στον ΑΡΗ μας , ο πρωτος αμυντικο και επιθετικο χαφακι και ο δευτερος επιθετικος.
Ο Raul Bravo και Xavier Ginard οσο και ο Χαραλαμπος Παυλιδης ειναι μερος της δυναμικης του ΑΡΗ.
Ο Σερχιο Κοκε βρισκεται στην Θεσσαλονικη και ειναι κοντα στις εξελιξεις.   Με το παραμικρο καλεσμα βρισκεται αμεσα στην πολη του Θεου του πολεμου και λαχταραει να βαλει και παλι την τιμημενη φανελα.  Ειδωμεν.
Εν τω μεταξυ ο ΑΡΗΣ μας ετοιμαζει φιλικο με τον Πιερικο την ερχομενη Κυριακη στο δημοτικο σταδιο Κατερινης.
Δυο ακομη παικτες ειναι ετοιμος ο ΑΡΗΣ να προσθεσει στο ροστερ και ο λογος εχει να κανει με τους κεντρικους αμυντικους Βαγγελη Τσιαμη και Σταυρο Σταθακη.
Για το θεμα προπονητη ο ΑΡΗΣ μας ειναι σε προχωρημενες συζητησεις με τον Αναστοπουλο ομως ακομη τιποτε δεν ειναι σιγουρο.

Δηλωσεις του Ραουλ Μπραβο οπως αυτην που λεει οτι ο ΑΡΗΣ μας ειναι μεσα στις τεσσερεις 4 μεγαλυτερες ομαδες της Ελλαδας ανεβαζουν το πεσμενο μας ηθικο , ομως και σαν αυτην του Ανδρεα Τατου που δηλωνει οτι δεν ηταν ΑΡΗΣ ομως εγινε ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ μας αναγκαζει να ειμαστε στο πλευρο του Θεου του πολεμου ακομη και με 42 πυρετο και μαλιστα αυτος ο ανθρωπος (Τατος) εσπευσε να αγορασει διαρκειας στο μπασκετ του ΑΡΗ μας οσο και ο Νικος Τσουναμης  ενισχυοντας την προσπαθεια που γινεται να μπει η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στο κλαμπ των μεγαλων και παλι με τις τεραστιες οικονομικες προσπαθειες που κανει ο κος Λασκαρης ωστε και παλι ο Αυτοκρατορας να παρει τον θρονο του και να φορεσει το στεμμα του.   Τα διαρκειας σημερα ξεπερασαν τα 1.000 και με ενονους ρυθμους συνεχιζονται να διατιθενται στον διψασμενο κοσμο μας απο τροπαια και κατακτησεις τιτλων και παλι οπως επι Νικου Γκαλη και ακομη καλυτερα.
Ειμαστε παντα κοντα στις ευχαριστες πλεον εξελιξεις και η πιεση ερχεται και παλι στην σωστη της μετρηση χωρις χαπι και αλλες μετρησεις.
Καλο μεσημερι με την ελπιδα για τελειες επιλογες και την νεα πλεον αρχη.







Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ.................

Σήμερα λύθηκε το… μυστήριο, πως βρέθηκε το παιδί να φορά τη συγκεκριμένη μπλούζα. Την απάντηση έδωσε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελος Μισιρλής, ο οποίος εργάζεται ως κάμεραμαν και βρέθηκε στα σύνορα για να καλύψει ειδησεογραφικά τα γεγονότα με τους πρόσφυγες.
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με ανάρτησή του στοι facebook:
«Η ιστορία μια κίτρινης φανέλας…
Ξεκίνησε πατέρας κ γιος έξω από την Δαμασκό, διέσχισε την Τουρκία και έφθασε στα παράλια της Μικράς Ασίας. Εκεί επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό, φθάσαν στην Κω, κομμάτια πεινασμένοι, διψασμένοι αλλά οι δυο τους θηρία συνεχισανε, φθάσανε Αθήνα κ απο εκει Θεσσαλονίκη.
Με λεωφορείο έξω από το Πολύκαστρο κ από εκεί με τα πόδια Ειδομένη. Και εκεί από τύχη τους είδα στην ουρά περάσανε τα σύνορα Ειδομενη Fyrom κ συνέχεια πήγανε Γευγευλη.
Εκει τους γνωρισα στο τρένο, δεν είχα τίποτα εκτός από μια φανέλα του θεού Άρη, αυτήν είχα αυτή έδωσα με μια ευχή: «Αγόρι μου δεν έχω να σου δώσω τίποτα εκτός από την φανέλα του θεού Άρη σου την δίνω σαν ενθύμιο, να θυμάσαι την Ελλάδα, τους Ελληνες κ τον θεό Άρη».
Με ειδε, την πήρε κ με ευχαρίστησε, χωριστήκαμε στο Ταμπανόφσκι στα σύνορα Fyrom – Serbia, ώσπου ξαφνικά είδα τον πιτσιρικά με την κίτρινη φανέλα στην Ουγγαρία, αγκαλιά στον πατέρα του να τον ρίχνουνε κατω…
Αγορι μου θα πέσεις πολλές φορές αλλά πάντα θα βρίσκεις τα άντερα κ θα σηκώνεσαι,
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ…
έκλαψα… Μακάρι να σε ξανασυναντήσω».

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ ευρισκόμενο σε πλήρη απαρτία, συναισθανόμενο την κρίσιμη καμπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου και λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο διενέργειας της Γενικής Συνέλευσης της 7ης Σεπτεμβρίου 2015 (ενδεικτικά αναφέρουμε τους προπηλακισμούς του Προέδρου, του Γεν. Γραμματέα και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, του Προεδρείου της Γ.Σ., τον προπηλακισμό και την εκδίωξη τακτοποιημένων μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ με δικαίωμα ψήφου καθώς και τις απειλές και τις ρεβανσιστικές τάσεις της πλευράς Αρβανιτίδη ακόμα και κατά τη διάρκεια της Γ.Σ.)
καθώς και τις δυο πλήρης εργάσιμες μέρες οι οποίες πέρασαν από τη Δευτέρα 07/09/2015 χωρίς η “πλευρά Aρβανιτίδη» να υλοποιήσει οτιδήποτε απ' όσα εξήγγειλε  και δεσμεύτηκε ενώπιον του Σώματος της Γ.Σ. περί εντίμου προπονητή και εντίμων παικτών και χωρίς καταληκτικά να ενδιαφερθεί παρά τις έντονες οχλήσεις του Δ.Σ. και των νομικών του Συλλόγου για τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ για την εξάντληση των όποιων δυνατοτήτων ανόδου της ομάδας από φέτος στη Football League, αποφασίζει ομόφωνα τα κάτωθι:

α) Θεωρεί ως μη επάγουσα πλέον έννομα αποτελέσματα την απόφαση της Γ.Σ. της 07/09/2015, στην οποία επικράτησε με ψήφους 38-36 η ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου στην "ομάδα Αρβανιτίδη", πρώτον γιατί το νούμερο των ψηφισάντων ήταν εξαιρετικά μικρό και η διαφορά των ψήφων οριακή και δεύτερον διότι έλαβαν χώρα γεγονότα σαφούς νόθευσης της ψηφοφορίας (αναφέρουμε ενδεικτικά ότι εννέα τακτοποιημένα μέλη που παρευρίσκονταν στην Γ.Σ. δεν ψήφισαν).
β) Αναθέτει την εφορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣ ΑΡΗΣ από σήμερα στον κ. Θεόδωρο Καρυπίδη και τους συνεργάτες του .
Ως εκ τούτου ο ΑΣ ΑΡΗΣ δεν αναγνωρίζει καμία ενέργεια  που τυχόν θα πράξει η πλευρά Αρβανιτίδη στο εξής ή τυχόν έπραξε έως σήμερα χωρίς να έχει ενημερωθεί το Δ.Σ. του ΑΣ ΑΡΗΣ.

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.


Τι κι΄αν προσπαθει ολακερος λαος για την
δικαιωση στο δικαιο αιτημα του ως προς
την επανοδο της ομαδας στην Β' Εθνικη κατηγορια.
Βαλθηκε το κρατος των Αθηνων να θελει
να δυαλισει θαρρεις ολοκληρο συλλογο με
το ετσι θελω.   Θελει να τον παει στο τοπικο , να τον δυαλισει να τον αφανισει !!!
Ο ΑΡΗΣ η ομαδα μας η ομαδα της Μακεδονιας μας , ο μεγαλυτερος συλλογος του Βορρα
κινδυνευει οσο ποτε μετα τα υπουλα και μεθυδευμενα χτυπηματα που βαλλουν τον συλλογο μας απο παντου.
Για τον λογο αυτον και χωρις υποστηριξη , ο λαος μονος ανελαβε με ειρηνικες πλην ομως πορειες να περισωσει την κατασταση.
Το επομενο ραντεβου ειναι φυσικα η Δ.Ε.Θ με την ισως τελευταια προσπαθεια για να αλλαξει ο ποδοσφαιρικος χαρτης και να επανελθει οπως ακριβως επρεπε να ηταν.
Το διαιτητικο επισης ειναι ενα ακομη θεμα που αφηνει καποιες ελπιδες σαν σε ανοιγμα χαραμαδας μιας πορτας που αφηνει να μπει λιγοστο φως.
Τεραστια αδικια αυτο που διαγραφεται , μεγα σκανδαλο και φυσικα και αυτο εις βαρος του ΑΡΗ μας.   Ως που θα παει αυτη η κατασταση κανεις δεν ξερει , κανεις δεν μπορει να δωσει απαντηση κανεις δεν μπορει να βοηθησει.   Μονος πιστος φυλακας αγγελος ο λαος αυτος που θωρακιζει αμυντικα με την πανοπλια του τα τεσσερα αυτα ΙΕΡΑ γραμματα.
Α Ρ Η Σ.
Η προσπαθεια συνεχιζεται.........................................