The road of the Live scores.


Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Ο ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ Η ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ.

Η αγωνια στο κοκκινο για το αν ο ΑΡΗΣ μας απο την νεα χρονια θα αγωνιζεται στην Β' Εθνικη η εαν θα παραμεινει στην Γ' Εθνικη.
Υπαρχει διαχυτη αισιοδοξια στεις ταξεις μας οτι θα ειμαστε σαν δευτεραθλητες με η χωρις μπαραζ στην Β' κατηγορια ομως οτι και να λεμε εμεις ενα ειναι σιγουρο.   Δεν εχουμε συμμαχους , ανθρωπους που θα σιγονταρουν ωστε να δωσουν το ο.κευ για την επομενη ημερα.
Κρισιμες ωρες για τον ποδοσφαιρικο ΑΡΗ με την αγωνια να ξεπερναει ακομη και αυτον την πιεσης απο τους Ευρωπαιους στον εαν η Ελλαδα θα μεινει εκτος Ευρω η οχι πιστεψετε με.
Οποια αποφαση κι αν βγει πρεπει να αντιμετωπιστει γενναια ωστε την επομενη κιολας ημερα να προχωρησει το αρμα.  Με την πλατη στον τοιχο και με το χερι στην καρδια ειμαστε πολυ δυσκολα και ολα παιζονται.
Παγωμενος ακομη και ο καιρος δεν μπορει να συνελθει θαρρεις συμμετεχοντας εμπρακτα με την κακοκαιρια μεσα στο καλοκαιρι.
Μεσα στην ημερα λοιπον θα γνωριζουμε αν προβιβαστει ο ΑΡΗΣ οποτε και θα πρεπει να ανασυσταθει ως Π.Α.Ε.


Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

WORLD PARTY NO 3. Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ.

Καταρχήν θελω να ζητήσω συγνώμη απο τους φίλους που μεγαλωσα μαζι και ειναι Αρειανοι γιατι καθυστερησα να την ανεβασω, αλλα ειλικρινα εψαχνα αυτη την φωτογραφία...
Δείτε περισσότερα

WORLD PARTY NO 2. Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ.

Οπως καταλαβαινετε το θεμα πηρε απο εμας μεγαλες διαστασεις και αναγκαστικα ο Γιωργος Μαυριδης ζητησε εστω με αυτον τον τροπο σηγνωμη απο ολους και αυτο επειδη ΔΕΝ ανεφερε οτι το μαγαζι ειναι 50-50.
ΗΟ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ   ΠΡΩΤΗ εθεσε το θεμα γνωστοποιοντας το σε ολους εσας.  Πηρε αποτομα μεγαλες διαστασεις και κατοπιν ολες οι ηλεκτρονικες σελιδες που προσκεινται στον ΘΕΟ του Πολεμου ανελαβαν να εξαπλωσουν κι αλλο το θεμα της προπαγανδας.   
Παντως εμας μας φτανει εστ και καθυστερημενα η συγνωμη του και μακαρι στο εγγυς μελλον να μην υποπεσει σε τετοιου ειδους ατοπηματα


Καταρχήν θελω να ζητήσω συγνώμη απο τους φίλους που μεγαλωσα μαζι και ειναι Αρειανοι γιατι καθυστερησα να την ανεβασω, αλλα ειλικρινα εψαχνα αυτη την φωτογραφία...
Δείτε περισσότερα
  • Γράψτε ένα σχόλιο...

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΤΟ 90% ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΑΣΚΑΡΗ.

Ολωκληρωνεται και τυπικα το DEAL με ολες τις απαραιτητες νομικες διαδικασιες και τον Νικο Λασκαρη να παιρνει το 90%  του μετοχικου κεφαλαιου  της ΚΑΕ
Στο Porto Palace σε πριβε αιθουσα η συμφωνια θεωρειται πλεον οριστικη.
Ετσι ξεκιναει μια νεα εποχη για το μπασκετ του ΑΡΗ και τον Αυτοκρατορα του Ελληνικου μπασκετ.
Αναφορικα με τα παιχνιδια (1-3) του παοκ οταν εχεις τραυματιες τους Σιμτσακ Πασαλιτς Νειμικ Ριντ Αντεκμπογιε Καραθαναση να παιζουν ειτε με ενοχλησεις ειτε τραυματιες γερα δειχνει λοιπον η ομαδα οτι εκανε μια μικρη υπερβαση.
Καλοκαιρινες διακοπες πλεον στην ομαδα και τον Αλεξανδρο Βενζενκοφ αφου εχει αποσυρθει απο τα ντραφτ που ηταν δικη του επιλογη πλεον θα περιμενει συναντηση με τον αντζεντη του για να μιλησουν με τον Νικο Λασκαρη σχετικα με το θεμα παραμονης του.

Να δουμε πως αντιδραει ο κοσμος του ΑΡΗ μεσα απο τις κιτρινες σελιδες στο F.B.

......Απλα να ενημερώσω οτι μετά απο την φυγή Γκάλη και το τέλος της Αυτοκρατορίας ..απο το 1992-93 μέχρι το 2004-05 δηλαδή 13 χρόνια ο μπασκετικός ΑΡΗΣ κατάφερε να φτάσει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στην 4 θέση.! Ολες οι υπόλοιπες ήταν κάτω απο αυτή την θέση.
Οταν το 2005-06 και το 2006-07 καταφέραμε να βγούμε τρίτοι.. είχαμε στο ρόστερ παίχτες όπως ο Μάικ Ουΐλκινσον, Νικολάι Πάντιους,Τερέλ Καστλ, Γιώργος Σιγάλας, Ράιαν Στακ, Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ, Άλεξ Σκέιλς, Σάββας Ηλιάδης και Τζέρεμι Μάσεϊ...!
Τα τελευταία 3 χρόνια βγαίναμε 6-7οι...και φτάσαμε σε σημείο φέτος να δηλώσουμε πτώχευση και να πληρώνουμε για δύο μπάτζετ! Βάλτε όλες τις παραμέτρους...Θα έλεγα λίγο να λογικευτούμε.
Ας μην σκεφτόμαστε ΜΟΝΟ οπαδικά...ας κοιτάξουμε και λίγο πίσω απο την θολούρα μας την αλήθεια...δεν είναι κακό..//

ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ..ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ.... ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ...ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕΣ....ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΤΗΣΙΑ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ....ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΠΑΛΕ.... ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ'' ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΦΕΡΑ...ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΦΕΛΕΙΑ-ΑΝΩΡΗΜΟΤΗΤΑ-ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ....ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ....ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΟΛΩΝ... ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΜΙΞΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΛΕΠΤΟ...ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΟΛΑ.. ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ''ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ'' ...ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ''ΔΙΟΡΘΩΣΟΥ-ΣΥΝΕΤΗΣΟΥ'' ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ''ΠΟΥΛΟ''.... ΠΑΛΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ (ΛΟΓΙΚΑ) ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΠΟΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΛΕΣ ''ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΗ''....
Υ.Γ.ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΕΙΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΞΕΙ ΠΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ(ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΩ)...ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝΕ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ....
Υ.Γ.ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΔΕΙΟ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....ΟΛΑ ΜΕΤΡΑΝΕ..ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ...

Άρση της ποινής της FIBA, είσοδος στο 99, εύρεση επενδυτή και 4άδα με πολύ μικρό μπάτζετ έχοντας ισάριθμες ήττες και νίκες με τούρκο, 1 νίκη παραπάνω με κούλα και νίκη επί γαύρου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να ΜΗΝ θεωρηθεί επιτυχημένη η χρονιά

Ειναι λαθος μου που μπαινω σε χωραφια αλλων,καθως αποδεικνυεται οτι στο μπασκετ εδω μεσα ευδοκιμουν οι ειδικοι,αλλα αυτη την αδικια δεν τη μπορω με τιποτα.
Σας αρεσει να ζειτε με ψευδαισθησεις,και δεν βλεπετε πως μια ομαδα -ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΡΙΦΤΗ--ξαναθυμησε σε ολη την Ελλαδα οτι ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΝΑΙ ΕΔΩ.Γιατι εμεις σαν ΑΡΕΙΑΝΟΙ δεν τον ειχαμε ξεχασει,αλλα οταν δεν εισαι τοσα χρονια στην επικαιροτητα σε ξεχνουν οι αλλοι και περισσοτερο οι νεοι που δεν προλαβαν τα μεγαλα και ωραια αλλα ειχαν ακουσει.
Ξεχνατε ευκολα που ειμασταν τοσα χρονια,και τωρα ξαφνικα ζηταμε τον ουρανο με τ αστρα.Αν δε τερματιζαμε στην κανονικη περιοδο και τριτοι,μην μου πειτε οτι δεν θα ζηταγατε μεχρι και πρωταθλημα.Εδω φαινεται η αξια του προπονητη που ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΑΣΤΕ.
Ξεχνατε οτι οι παικτες που ειχαμε στο ροστερ,ηταν παικτες ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ και που υπο αλλες συνθηκες μονο στις κερκιδες του παλε θα καθονταν να βλεπουν τον ΑΡΗ,η για γινω πιο κυνικος ουτε εξω απο το παλε δεν θα περναγαν.Και ομως απο αυτους τους παικτες ο προπονητης πηρε το 100 τοις εκατο των δυνατοτητων τους.Οι ξενοι που ειχαμε ηταν χειροτεροι και απο τους ξενους της Ελευσινας,και φυσικα δεν ειχαν καμια σχεση με αυτους του συμπολιτη.Αρα η ομαδα ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ.
ΜΗΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ.
ΑΠΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

4ο σερι ντερμπι χωρις κοσμο... Δεν πιστευω αν καμια ομαδα μπορει να αντεξει σε τετοια κρισιμα παιχνιδια χωρις τον κοσμο της... Εχεις μικρο ροστερ, εχεις και 3 ξενους σε "off mode", χτυπησε και ο Σιμτσακ... Εεεε ενταξει... Σημερα το παλεψανε ΟΛΟΙ!
Δεν γινετε να βλεπεις τετοια προσπαθεια και να βγεις να κραξεις! 
Αν δεν γινοταν η λαθος πασα του Τσιαρα τωρα θα μεταφεραμε ΟΛΟ το αγχος στην απεναντι πλευρα το Σαββατο... Βεβαια θελω να μαθω γιατι το ΠΑΘΟΣ και το ΠΕΙΣΜΑ του Τομας καταλογιζεται ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ σε φαουλ...
Πρωτη φορα μετα απο χρονια βλεπω ΟΛΟΥΣ μας να εχουμε απαιτησεις σε νικες και σε εξοδους σε Ευρωπη... Ποσο καιρος περασε που ειπατε καντε την δευτερη νικη με τον γαυρο και στειλτε το ματς σε "τελικο" μεσα στο ΣΕΦ (ακομα και ας το ειπατε για πλακα, και ας μην το πιστευατε) ; Για μενα ειναι πετυχημενη η χρονια...

Θα μπορουσα να κανω αντιγραφη επικολληση πολλες πολλες ακομη αποψεις απο ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ φιλους.
Να κλεισω πιστευοντας οτι ολοκληρωθηκε μια επιτυχημενη χρονια με τον ΑΡΗ στην 4η θεση και το συνθημα για μια νεα αρχη προς την κορυφη του Ελληνικου μπασκετ με την ενασχοληση του Ν. Λασκαρη στην ΚΑΕ.    Μενει να δουμε τις προθεσεις του καθως με το 90% ειναι σιγουρο οτι θα καταστρωσει τα αναλογα πλανα για την καινουρια χρονια.

21  -  21  -  21  -  21  -  21  -  21  -  21  -  21  -  21  -  21  -  21  -  21  -  21  -  21  -  21  -  21  -  21

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

50 - 50 ΤΟ ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ( WORLD PARTY ).

Το WORLD PARTY και ο ALPHA  T.V  εφτασε στην Κολομβια για να δει απο κοντα το  Grecia Cafe Y Suvlaki.
Απεκρυψε ομως οτι το αλλο 50 τοις εκατο ειναι ακρως ΑΡΕΙΑΝΙΔΙΚΟ.

Δειτε την συνεντευξη του Γιωργου στην Κολομβιανη τηλεοραση δηλ. το αλλο 50% του καταστηματος.
Ο ΑΡΕΙΑΝΑΡΧΗΣ Γιωργος που εξυμνει τον Θεο του πολεμου σε ολα τα μηκη και πλατη της γης.





Ενα μερος οπου η γευση ειναι ακρως Ελληνικη.
Συνεταιροι ο Πετρος και ο Γιωργος (Γιωργος Πετρος δημιουργησαν αυτον τον χωρο φτανοντας στην αγαπημενη τους Λατινικη Αμερικη με το που ξεκινησε η κριση στην χωρα μας.
Η τηλεοραση του ALPHA ξεναγηθηκε στο καταστημα απο τον Πετρο που απαντουσε στις οποιες ερωτησεις.
Ο Γιωργος το δευτερο αλανι ελειπε (Repo) και η αληθεια ειναι οτι εχει κανει εκπομπες στην Κολομβιανη τηλεοραση οποτε κατα την εκτιμηση μας παραχωρησε και την θεση του.
Τα δυο αυτα παιδια ξεκινησαν απο την Τουμπα Θεσσαλονικης για την αλλη μερια του κοσμου.
Ο Γιωργος Σιταρας ειναι φιλος μου προσωπικος ειναι επισης σπουδαιος μπαρμαν και γενικα εχει πολλες δραστηριοτητες.

Ειναι ΑΡΗΣ Θεσσαλονικης ισχυρος με μεγαλη τρελα και εξυμνει τον Θεο του πολεμου σε ολα τα γηπεδα της Λατινικης Αμερικης με τα ιερα μας πανια (φωτο).
Το καταστημα ειναι 50-50 δηλ. μισο ΑΡΕΙΑΝΙΔΙΚΟ και μισο μπαοκζηδικο.
Αυτη ειναι η αληθεια που δεν εγραψαν (κατεγραψαν) οι καμερες του ALPHA T.V.
Ο Γιωργος το αλανι εχει δωσει συνεντευξη στην τηλεοραση της Κολομβιας για να γνωρισει ο λαος αυτος τις Ελληνικες γευσεις , την πιτα τον γυρο το σουβλακι και το τζατζικι , σαλατα με την οποιαν ξετρελαθηκαν εδω στην Καρταχενα της Κολομβιας.
Παρεπιπτοντως σημερα εχι τα γενεθλια του ( Giorgos Sitaras ) και του ευχομαστε ολοψυχα να ειναι καλα και να συνεχισει να ειναι αυτος που ειναι.   Χρονια πολλα.
Ενδοξες στιγμες στο Μελλιριτο εδω στην εξωτικη Καλαμαρια με τον Γιωργο καθε μερα σε μεγαλα κεφια γνωστης του καλου και ποιοτικου καφε εδινε αυτο το κατι παραπανω στον πελατη.
Μεγαλε ΑΡΕΙΑΝΕ << στρατιωτη >> να περνας παντα καλα.
Κιτρινομαυρο το εστιατοριο στην Καρταχενα της Κολομβιας λοιπον και οχι αλλη παραπληροφορηση.
ΑΡΗΣ σε ολα τα μηκη και πλατη της γης.






Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.

Ναι , ο Κωστας Παπανικολαου ηταν στο Nick Galis Hall αμεσως μετα την επιστροφη του (εχθες) απο την Αμερικη και τον μαγικο κοσμο του Ν.Β.Α.
Τελος καλο ολα καλα για εναν ΑΡΗ που πηγε να μας τρελανει για δευτερη φορα με τον παοκ.
Αυτην την φορα ομως πηγε πιο μυαλωμενα στα τελευταια δευτερολεπτα 80''-90'' του αγωνα και ετσι θα παεει στο Κρατικο να σπασει την εδρα.
Τι μας εδειξε ο ΑΡΗΣ;   Οτι μπορει να ελεγξει αυτον τον αντιπαλο και οτι μολις μαρσαρει μπορει να τον περασει σαν σταματημενο.   Η διαιτησια!  Αυτη η διαιτησια λιγο να μας επαιζε πιο ορθοδοξα δεν θα φταναμε στο τελος να αγχωνωμαστε διολου.
Νικη με 92-88 και τελος σκηνικου σε ενα αδειο Νick Galis Hall οπου ελειπε το δορυ του Θεου.   Ομως και με την πανοπλια του και μονον κατατροπωσε τον αντιπαλο του κανοντας τον να φυγει στο τελος του αγωνα με σκυμμενα και τα δυο του κεφαλια.
Η Αυτοκρατορια αντεπιτειθεται..............................

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
21   -   21   -   21   -   21   -   21   -   21   -   21   -   21.