The road of the Live scores.


Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ.

Και τωρα;  Τι γινεται τωρα;
Τρεχουν να προλαβουν τρεχουν να πιεσουν ωστε να ανεβει κατηγορια ο ΑΡΗΣ μεσω μπαραζ.
Η λογικη λεει οτι μπορει να γινει αυτο.    Η ιδια λογικη ελεγε πατα τους ολους , κανε μια διαφορα τετοια που να δειχνει ποιος ειναι δυνατος και τωρα να μην εχεις καν τον νου σου και την σκεψη σου για οτι κι αν συμβει εφ εξης.
Παντως ο κος Καλας λεει πως αυτο που ειναι να συμβει θα συμβει.

Απο το ARIS.re

Ο Άλεξ Κάλας μίλησε για την προσπάθεια του Άρη να βρει το δίκιο του και να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη Football League.
Αναλυτικά όσα είπε στο «Μετρόπολις»:
«Συναντηθήκαμε με τον Υπουργό και μου φάνηκε ζεστός και ειλικρινής. Το κλίμα και το αποτέλεσμα της συνάντησης μας γέμισε με αισιοδοξία. Είναι σημαντικό να καταλάβουν όλοι και η Πολιτεία μαζί, ότι ο Αρης δε ζητάει χάρη και κάτι παραπάνω από την εφαρμογή των νόμων και από αυτή την άποψη είμαστε σίγουροι ότι θα παίζουμε στη Β’ Εθνική. Αυτό που θέλουμε να συμβεί, θα συμβεί. Το θέμα είναι το πότε. Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό ραντεβού και ίσως το αποτέλεσμά του ξεδιαλύνει το θέμα. Σε 15- 20 μέρες, το αργότερο σε 30, θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, αλλά σε αυτό διάστημα πρέπει να είμαστε ενεργοί και να διατηρήσουμε ενεργή και την ομάδα.
Σκοπεύουμε να του θέσουμε μια σειρά από ζητήματα και είναι σημαντικό να συναντηθούμε και με τον καθ’ ύλην αρμόδιο που θα πάρει την απόφαση. Ελπίζω ότι οι απαντήσεις του θα ξεδιαλύνουν το τοπίο για μας και χρονικά, αλλά και για το αίτημα που έχουμε καταθέσει. Δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο από τη συζήτηση που είχα μαζί τους. Δεν είναι ότι δεν υπήρξε feedback μετά τη συζήτηση. Ήταν βέβαια ένας μονόλογος προς τους παίκτες, αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο από τις αντιδράσεις τους. Μπορεί να είναι ενοχλητικό για κάποιους και είναι κάτι που θα μεταφέρω στον πρόεδρο της ΕΠΟ, ότι από την απόφασή του εξαρτώνται πολλές οικογένειες. Χρειάζεται υπομονή.
Δεν είχε νόημα να θέσω ένα ζήτημα σε έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να αποφασίσει για αυτό. Θα ξέρουμε περισσότερα την Κυριακή το βράδυ.
Είναι μια κλασική ερώτηση. Στάση ζωής για μένα είναι ότι η προετοιμασία αποτελεί το ήμισυ της επιτυχίας. Αρα δε θα ήταν σωστό να ανέβουμε και να τρέχουμε για την εκκαθάριση. Θα μπορούσε βέβαια να γίνει όπως στο σχολείο, όπως όταν ο μαθητής κάνει τα μαθήματά του πριν πάει στην τάξη. Πρέπει να προετοιμαστούμε σαν να είμαστε στη Β Εθνική. Ετσι το έχω στο μυαλό μου. Μίλησα και με ανθρώπους του Υπουργείου Εμπορίου που χειρίζονται υποθέσεις σαν αυτή του Αρη και είπαν ότι είναι μια διαδικασία που πρέπει να πάρει χρόνο. Το αν θα ολοκληρωθεί στο σωστό χρόνο, δεν εξαρτάται απολύτως από εμάς. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι στο σωστό χρόνο. Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο, η ομάδα μπορεί να παίξει στην επόμενη κατηγορία και αν τρέχει η διαδικασία της εκκαθάρισης.
Προσπαθούμε να δούμε πώς θα καταφέρουμε να δώσουμε λύσεις. Εξετάζουμε κάποια ως δεδομένα και ένα από αυτά είναι το να ανοίξουν οι θέσεις στη Β’ Εθνική, να δηλώσουν πτώχευση οι ομάδες που είναι να συμμετάσχουν στη Φούτμπολ Λιγκ. Μέχρι να συμβεί αυτό δεν μπορεί να είμαστε σίγουροι, αλλά σε αυτό το ενδεχόμενο να είμαστε έτοιμοι.
Εχω αντιμετωπίσει και την επιτυχία και την αποτυχία στη ζωή μου και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι για να πετύχεις τον στόχο σου πρέπει να έχεις το «knowhow» και την οικονομική άνεση να επιλύσεις προβλήματα. Αν έχεις το ένα από τα δύο δε θα μπορέσεις να πετύχεις. Από τότε που πήραμε στα χέρια μας το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη σε 15 παιχνίδια η ομάδα έφερε μία ισοπαλία και έκανε μία ήττα. Αν είχαμε από την αρχή της χρονιάς την ομάδα, θα είχε δέκα χαμούς βαθμούς από τους 90. Με 80 βαθμούς σε μια σεζόν θα ήταν καλή ή κακή;.
Αν ήμουν οπαδός του Άρη πιθανότατα θα αντιδρούσα κι εγώ έτσι, θα αντιμετώπιζα έτσι την κατάσταση. Πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι δεν είχαμε τον έλεγχο από την αρχή της χρονιάς, όταν και χάθηκαν πι περισσότεροι βαθμοί. Πρέπει να δούμε το αποτέλεσμα και να δούμε ότι κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να πετύχουμε. Από τη στιγμή που αυτό δεν επετεύχθη θεωρώ ότι μπορούμε να πούμε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, αλλά ο έλεγχος σε μας ήταν από τον Ιανουάριο».

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ.

Αυριο στο γηπεδο Χαριλαου και ωρα 14,00 τα εισητηρια του αγωνα θα δωθουν προς τους φιλαθλους και μονον του ΑΡΗ μας.
Οφειλουμε να νικησουμε την Καβαλα και να περιμενουμε σε τυχον στραβοπατημα των Σερρων στο Αγιονερι Κιλκις.
Το γηπεδο αναμενεται καταμεστο με το καλο να βοηθησει και ο καιρος ο οποιος τα χαλαει το Σαββατοβραδο με το ενοχλητικο ψιλοβροχο που συνεχως δυναμωνει.
Ηρθε και η νικη της ομαδας μπασκετ μεσα στο Ρεθυμνο να μας κατωχυρωσει την 4η θεση που δινει πλεονεκτημα εδρας εν οψει πλευ οφ με την ΑΕΚ την Τριτη.
Ο Νικος Λασκαρης επενδυτης του ΑΡΗ εδωσε αμεσως πνοη και δυναμη στην ολη προσπαθεια της οικογενειας του μπασκετικου ΑΡΗ.
Αυριο λοιπον νικη και μονον νικη με την Καβαλα και να μην παμε για αντιποινα του πρωτου αγωνα.
ΑΡΗ  Σ'  ΑΓΑΠΩ  ΘΕΛΩ  Ν'  ΑΚΟΥΣΤΕΙ...............................

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

YELLOW RADIO 92.8 F.M. ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΟΜΠΩΝ 06/05/2015.

Απο σημερα ξεκιναει το μεγαλο ραδιοφωνο της πολης να εκπεμπει και παλι στα ερτζιανα της πολης.
Η πολη του Θεου εχει την δικη της φωνη με αντικειμενικοτητα με αληθειες και με τολμη στην ενημερωση.
Μεχρι λοιπον να παρουν τα ονειρα μας εκδικηση το ραντεβου των θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ειναι εδω.  
Στους 92,8 στα F.M.
Καλη επιτυχια καλες εκπομπες και μεγαλα γουστα για την Αρειαναρα μας.
Ολοι μαζι ενωμενοι δυνατοι γιατι απλα ΑΡΗΣ εισαι.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................................