The road of the Live scores.


Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ . . . . . . ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ !

Εβγαλε επιτελους (ουφ) βιζα ο Σανια και ολα μελι γαλα πλεον.
Ο τερματοφυλακας μας ο Καρατζιοβαλης σταματαει απο την ομαδα μας αναφεροντας μεταξυ αλλων. Η ομαδα δεν με χρειαζεται αλλο πλεον και ετσι αφηνω την θεση μου για τον επομενο.
Αυτον ο οποιος ηρθε και δεν ειναι αλλος απο τον 29χρονο πορτιερο τον Γιαννη Φυσεκη που υπογραφει.  Μαζι με τον Μπαιμακη θα στελεχωσουν την θεση του τερματοφυλακα μας.
Και..... με νεο προπονητη (δεν το γραψαμε αλλα ειχαμε πει οτι ο Καμπος θα φυγει) τον Ντομπρασινοβιτς φτιαχνουμε κατι ελπιδοφορο μεσα σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα.
Και με Γκαελ  Ν' Λουντουλου η ομαδα δειχνει να μοιαζει πυραυλοκινητη.  
Ολα τακτοποιουνται , ομως η γκρινια του κοσμου συνεχιζει και κατα την γνωμη μου καλα κανει καλα πραττει.   Παιζει και του Μπακασετα που ειναι δυσκολο να μας ερθει και παλι ομως ποτε μην λες ποτε.    
Μ' αυτα και μ' αυτα οι ημερες περνανε και η ομαδα μας δυναμωνει ολοενα και περισσοτερο.
Συγκρατημενα αισιοδοξοι λοιπον και προχωραμε.   Γιατι ;;;;;;    Γιατι   ΑΡΗΣ  εισαι.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................................

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ..........................

Οι ημερες αυτες ειναι γεματες αγωνια.
Οι Αρειανοι φιλαθλοι προσπαθουν να καταλαβουν τι συμβαινει.  Γινονται πολλα ευτραπελα με παικτες μας να φευγουν και στην θεση τους να ερχονται αλλοι ικανοτεροι (;).
Πολλοι βιαζονται να μιλησουν και να κρινουν.    Καποιοι τους κατακρινουν ενω αλλοι ειναι ταυτοσημοι με τα λεγομενα τους.   Το θεμα προπονητη ειναι ενα μεγαλο αγκαθι που πρεπει να δοθει λυση αμεσα ωστε να ηρεμησουμε.    Πως ομως να ηρεμησουμε;
Το παραδακι πεφτει και το σχημα αρχιζει να φαινεται.   Φευγουν παικτες οι οποιοι δεν προσφεραν το αναμενομενο και ερχονται ικανοτεροι (;) για να βοηθησουν στην ανοδο.
Μια φωτογραφια χιλιες λεξεις λενε οι Κινεζοι και αυτην σας παραθετουμε.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι εχουν δικαιο.  Και αυτοι που γκρινιαζουν και δεν ειναι λιγοι αλλα και αυττοι που εργαζονται για το καλο της ομαδας μας.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ΑΡΗΣ αναγενναται και τα βηματα ειναι αργα και σταθερα.
Καλημερα ΑΡΕΙΑΝΟΙ και με ελπιδα.   Να μην εγκαταλειψει κανεις την ολη προσπαθεια και ολοι να ειμαστε στις επαλξεις.
Μεριμνα του καθε ΑΡΕΙΑΝΟΥ ειναι να δημιουργει Αρειανακια και να μην χανεται κανενα μικρο παιδι (λοξοδρομηση).   
Να εχουμε ολοι μας ιερη υποχρεωση ωστε και με την δικη μας προσθηκη να επαναφερουμε την ομαδα μας και παλι πρωταγωνιστρια στην μεγαλη κατηγορια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χωρις χρεη.
Με υγιη πλευση προς το μελλον να ανοιξουμε τον δρομο ξανα στις επιτυχιες.
Τον ΑΡΗ μου (δις) τον αγαπω ... και ποτε δεν τον αφηνω.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

BHMA BHMA ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΜΕΛΛΟΝ.................................

Σαφως και προκειται για περιοδο ξεσκαρταρισματος , εμπιστων ανθρωπων και σιγουρα πρεπει αμεσα να πλαισιωθει η ομαδα με εμπειρους παικτες ουτως ωστε να περναει αερας απο οπουδηποιτε σε αυτην την κατηγορια χωρις καν οι εκαστοτε αντιπαλοι να τον κοιτουν καν στα ματια.
Ενας Ποι ελειψε στο παιχνιδι με τον Εθνικο Αλεξ/λης και στο 90+ φτασαμε στην ισοφαριση.  Με απειρες τελικες προσπαθειες και γκολ δεν εμπαινε λογω ανικανοτητας των παικτων μας.   Ακομη και το χαμενο πεναλτι ειχε να κανει με την ψυχολογια που δεν ηταν καλη παρ ολο που οι τρελοι και παλαβοι φιλαθλοι μας ηρθαν να συμπαρασταθουν αν θελετε στην νεα προσπαθεια δειχνοντας οτι ακομη και στην Γ' Εθνικη κατηγορια (Ερασιτεχνικη) ειναι στα τιμημενα τσιμεντα του γηπεδου.
Χαθηκε η πρωτη θεση και το μονο που μενει πλεον ειναι στην Καβαλα να παρουν οτι εχασαν πισω.
Ο προπονητης Καμπος στον παγκο ειχε ο δολιος μονον εικοσαχρονους παικτες και δεν μπορουσε να βοηθησει με κινηση -εις του.
Οι πληρωμες εβαλαν μια σχετικη ταξη στην ομαδα και επανηλθε η αγωνιστικη γαληνη.
Τωρα αναμενουμε αμεσα παικτες αξιας

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, από τη στιγμή που την Τετάρτη υπάρχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για το Κύπελλο Γ΄Εθνικής.
«Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες. Θέλω να δώσω αυτοπεποίθηση στα νέα παιδιά να πάρουν εμπειρίες και φυσικά να είμαστε φρέσκοι για το παιχνίδι στην Καβάλα», είχε τονίσει στη χθεσινή συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Πάουλο Κάμπος
Μην έχοντας λύσεις στον πάγκο «προειδοποίησε»  ότι για το μεθαυριανό παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Δωτιέα Αγιάς θα χρησιμοποιήσει όσους είχαν αγωνιστεί και στο αντίστοιχο στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.
Κι αυτό γιατί μετά την χθεσινή του βαθμολογική απώλεια  ο Άρης δίνει στην Καβάλα το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι τώρα…
εγνωσμενης να παρουν την ομαδα στα χερια τους και να την σηκωσουν στην πρωτη θεση , αυτην που οδηγει στην Β' Εθνικη κατηγορια.
Οσο για εμας;   Εμεις δεν βαζουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι για τον ΑΡΗ τον Θεο.
Και πως να μην
δικαιολογησω αλλωστε την αγωνια των ορκισμενων φιλαθλων - οπαδων μας οταν στα Αρειανα σαιτ γραφουν τα παντα ολα γυρω απο την ομαδα που αγαπουν;    Ακομη και οταν διακομωδουν την κατασταση αυτο γινεται για να αποφορτιστει το κλιμα και να εχει η κουβεντα λιγο χιουμορ μην στραμπουληξουν τα μυαλα τους νεα παιδια που αφηνουν την γκομενα στο παγκακι να περιμενει και αγωνιουν με την καθημερινοτητα του συλλογου.
Κυριε Καλας με το επιτελειο σου , τωρα που πηρες τις τυχες του Α.Σ στα χερια σου κανε το ονειρο καθε Αρειανου πραγματικοτητα και πανε μεχρι το τερμα της γης να βρεις οτι ειναι καλυτερο γι αυτον τον τεραστιο συλλογο που ομοιος του δεν υπαρχει στον ντουνια.
Το μονο που ζηταμε εμεις οι χιλιαδες ορκισμενοι Αρειανοι ειναι να υπαρχει καλο κουμαντο.
Και τοτε να σαι σιγουρος οτι ξανα η κιτρινη λαβα στο διαβα της θα κατακαψει οτι ειναι ορθιο μεχρι να γινει το ονειρο μας πραγματικοτητα.    Μεχρι τελους.
ΑΡΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ   Η αρχη μιας μεγαλης νικης.   Ξεκινα -με.