The road of the Live scores.


Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.


 ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  με  αγαπη υγεια
και το 2015 να μας βρει ολους εμας 
την οικογενεια του ΑΡΗ μια αγκαλια
ωστε να αναδειξουμε τον συλλογο μας
ξανα και να τον βαλουμε ΕΜΕΙΣ στον
δρομο προς την δοξα και την καταξιωση

ΚΑΛΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ. . . . . . . . . . . . . . . . . .


Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ 2003 ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.



Στο πρωτο τουρνουα που διοργανωσε η Α.Ε.Κ Πανοραματος ( SANTOS ) στις αθλητικες εγκαταστασεις του Νικολουδη στην Αν. Θεσσαλονικη εναντι LIDL ο ΑΡΗΣ μας το κατεκτησε νικωντας με το απιστευτο 15-0 σκορ μαμουθ τον Ηρακλη στην συνεχεια κατενικησε και τον Θριαμβο Ταγαραδων επισης με το συντριπτικο 14-0 σκορ που ανοιξε την ορεξη για την συνεχεια στα παιδια μας.
Την επομενη ημερα νικησε την ΑΠΕ Λαγκαδα με 2-1 ομως η αντιπαλη ομαδα κατεβασ ομαδα ενα χρονο μεγαλυτερη.   Ετσι την επομενη στα ημιτελικα θα αντιμετωπιζαμε τον Ολυμπιακο
(παραρτημα Εβρου).    Το παιχνιδι ξεκινησε σημερα Δευτερα και γρηγορα γρηγορα ο ΑΡΗΣ πηρε κεφαλι στο σκορ και αυξανε την διαφορα ενω εκανε και συντηρηση δυναμεων καθως περασε πανηγυρικα στον τελικο (19.30) με την ΑΕΚ ηλικιας 2003 που με την σειρα της πηρε το εισιτηριο για τον τελικο νικωντας με 4-1 τον Ηρακλη.
Ο τελικος ηταν πραγματι αγωνιωδης και ειχε θεαμα.   Στο 1-0 του ΑΡΗ η ΑΕΚ αμεσα ισοφαρισεσε 1-1 με στημενη φαση.  Το ημιχρονο εληξε 3-1 υπερ του ΑΡΗ μας και με την εναρξη του Β' ημιχρονου αρχισαν τα σφυριγματα να διδονται ωσαν δωρα στην ΑΕΚ.   Με πεναλτι δωρο και μετα απο αποκρουση σε φαση διαρκειας μειωσε η ΑΕΚ σε 3-2 και μπηκε για τα καλα στην διεκδικηση του τροπαιου.    Τρια δοκαρια ο ΑΡΗΣ και πιεση τεραστια με σωρεια χαμενων ευκαιριων ενω λιγο ελειψε να γινει το 3-3 καθως η διαιτησια εσπρωχνε ξεκαθαρα τα παιδια της ΑΕΚ στην ισοφαριση.
Να σημειωσουμε τρια παιδια της ΑΕΚ ηταν σιγουρα στα 15 τους χρονια.
Ο ΑΡΗΣ μας κρατησε στο τελος το 3-2 και πηρε παναξια το κυπελο εν μεσω πανηγυρισμων και αποθεωσεως.
Η απονομη του κυπελου απο τον Βασιλη Μπορμποκη στα παιδια του ΑΡΗ μας εκανε τις φωνες των μικρων παικτων μας να ακουστουν σε ολη την Θεσσαλονικη.   .......κυπελο κυπελοοο στον Πυργο τον Λευκοοοο.
Ηταν αλλη μια θαυμασια κρυα βραδια ποδοσφαιρου των μικρων τμηματων του σωματειου μας.
ΑΡΗ ΕΙΣ' Ο ΕΝΑΣ ΚΙ' Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !!!!!!!!!!!!!

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ 0-3 ! ! !

Περιπου 200 και πλεον αλανια ορκισμενοι ΑΡΕΙΑΝΟΦΥΛΑΚΕΣ παρακολουθησαν τον αγωνα και εδωσαν το ειναι τους για να δουνε τους τρεις βαθμους στο σακουλι του πρωτοπορου πλεον ΑΡΗ .
Ο Παουλο Καμπος ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ στους παικτες οτι ειναι οι νικητες πριν απο τον εκαστοτε αγωνα.
Η ομαδα δεν φοβαται καν δεν αφηνει κενα πισω και συντονισμενα βγαινει μπροστα κανοντας την ζημια και σβηνοντας γρηγορα τις οποιες  φιλοδοξιες του εκαστοτε πλεον αντιπαλου.
Μεγαλα λογια δεν λεμε ομως απαντες εχουν καταλαβει οτι δεν συγχωρειται το παραμικρο λαθος και οτι ο πρωταθλητισμος θελει σοβαροτητα ομαδικοτητα και σεβασμο στην κιτρινη κερκιδα στον κιτρινο φιλαθλο κοσμο που βρισκεται παντου οργανωμενος δυνατος αψηφοντας τις οικονομικες δυσκολιες και τις μεγαλες χιλιομετρικες αποστασεις.
Στο αγωνιστικο κομματι ο ΑΡΗΣ του Β' ημιχρονου αποτελεσματικοτατος δεν αφησε κανενα περιθωριο και καθαρισε την υποθεση νικη με συνοπτικες διαδικασιες.
Με δυο γκολ του Καπνιδη και ενα του Ποι εδωσε χαρα και την πρωτια δειχνοντας οτι ο ΑΡΗΣ ειναι εδω ενωμενος δυνατος.
Παμε καλα κατα γενικη ομολογια , οι νικες διαδεχονται η μια την αλλη και το μονο πλεον που πρεπει να τηρησουν οι ποδοσφαιριστες μας στον ΑΡΗ ειναι να μην χαλαρωσουν παρα μοναχα λιγο στις Αγιες αυτες ημερες που διανυουμε.
Ψηλα το αναστημα και προχωραμε ολοι μαζι απο επιτυχια σε επιτυχια.
Κιτρινος (δις) Θεος ΑΡΗ εισ' ο ενας κι' ο μοναδικος!!!

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ.

Τα μικρα παιδια του ΑΡΗ μας , τα 2003 δηλ. στο τουρνουα που λαμβανουν μερος στις αθλητικες εγκαταστασεις του Νικολουδη (περιοχη LIDL - ΑΛΑΤΙΝΗ) αντιμετωπισαν στον πρωτο αγωνα τον Ηρακλη οπου και κατενικησαν με 8-0 ημιχρονο και 15-0 τελικο ενω στον δευτερο αγωνα αμεσως μετα κατενικησαν και τον Θριαμβο Ταγαραδων με 10-0 ημιχρονο και 14-0 τελικο.
Οπως αντιλαμβανεστε η διαφορα ηταν χαωδης ομως εαν κοιτουσες τους αντιπαλους εναν εναν ελεγες πως θα ιδρωσεις για να παρεις τα ματς.   Με ποδοσφαιρο γρηγορων ενναλαγων απλοποιησαν το εργο τους και εκαναν περιπατο δειχνοντας σχεδον η και ολοι ακομη το αστειρευτο ταλεντο τους.
Δουλεια λοιπον γινεται στις ηλικιες αυτες και μαλιστα πολυ καλη.
Οσο για εμας ;   Εμεις λεμε.............    Οπου και να παιζει ο Θεος δεν θα ειναι μοναχος.


*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ.

Προς το παρον το μονο που εχουμε να γραψουμε ειναι αυτο.
Παντως ηρθε και η ωρα του ΑΡΗ μας να καρδαμωσει και να αρχιζει να δειχνει το αναστημα του.
Οι κινησεις γινονται σωστες μεθοδικες και απολυτα μυστικες.
Αυτα προς το παρον και τα νεοτερα απο τους ενασχολουντες με το κιτρινο τοπι.
Ο ερχομος του Σερχιο Κοκε πρεπει να θεωρειται ηδη δεδομενος καθως καθοριστηκε και η ημερομξνια αφιξης του παικτη που αγαπηθηκε οσο λιγοι στον συλλογο μας.   Στις 03/01/2015 η αφιξη του.
Εν αναμονη εξελιξεων που θα κανουν τον Αρειανο φιλαθλο να γινει πραγματικος φιλαθλος με αναστημα.
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ...........................

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ........................................

Παμε καλα.   Αρχιζει να ψελιζει ο Αρειανος φιλαθλος.  Παμε καλα.
Η ομαδα εχει κανει το 4 στα 4 , περασε πρωτη πλεον στην Γ' Εθνικη , πηρε προκριση για το Ερασιτεχνικο κυπελο μεσα στις Σερρες απο τον Πανσεραικο τον οποιον θα αντιμετωπισει εκ νεου ,ομως στο πρωταθλημα και παλι στην πολη των Σερρων.
Ο προεδρος μας εχει κανει υπερβαση για ομαδα Γ' Εθνικης και δυναμωνει το εμψυχο υλικο μας.
Ο Δαρλας φορεσε τα κιτρινα ενω αναμενεται και ο Σερχιο Κοκε που αγαπηθηκε οσο λιγοι απο τον λαο μας.  Πρεπει οπωσδηποτε να ξεφυγουμε και να παρουμε την ανοδο με διαφορα χωρις το αγχος της τελευταιας στιγμης.
Κοιταμε τα χαλια της Super Lieague και βλεπουμε οτι λειπουν οι ομαδες που εδιναν ενδιαφερον.
 Ο Ηρακλης η Αρειαναρα μας  ο Απολλων Καλαμαριας.
Αυτες οι ομαδες εδιναν οικονομικη δυναμη στην Θεσσαλονικη.  Συν την ΑΕΚ που λειπει και αυτη ολοκληρωνουν την καταστροφικη εικονα του πρωταθληματος μας οπου με τις προσθηκες ομαδων που δεν μπορουν να προσελκυσουν κοσμο στα γηπεδα τους ριχνουν το επιπεδο.
Ερχομαστε.   Ειναι η λεξη που βγαινει ολοενα και πιο δυνατα απο τα χειλη των τεραστιων οπαδων μας.   Ερχομαστε.   Σκαλι σκαλι θα ανεβουμε ολοι μαζι πολεμωντας τον καθενα που θα βγαινει στον δρομο μας να βαζει εμποδια για την ολοκληρωτικη επιστροφη.   Το κυριοτερο ομως;   Χωρις χρεη και με εμας ολους να περιφρουρουμε την ολη προσπαθεια που γινεται.
Στηριξη αγαπη και βοηθεια με την παρουσια ολων μας στα τσιμεντα του Χαριλαου οπου εκει μεγαλωσαμε και ζησαμε τις πιο ενδοξες στιγμες,   Παρουσια στα τσιμεντα του Κλ. Βικελιδης οπου η συγχρονη γενια των Αρειανων φιλαθλων με τον πιο δυνατο συνδεσμο που με τα τοσα παραρτηματα του ανα την Ελλαδα αναβει το φως της Αρειανοσυνης και στεγαζει τον απανταχου Αρειανο λαο δυναμωνοντας την φωνη του Θεου του πολεμου ολοενα και πιο πολυ.    Στο Κλ. Βικελιδης οπου τα ειδαμε πλεον ολα.    Νικες που ομοιες του δυσκολα θα δει φιλαθλος αλλης ομαδας αλλα και χαστουκια στην συγχρονη ιστορια του συλλογου μας.
Πρεπει να σβηστουν απο την μνημη μας να μην επαναληφθουν βεβαιως ξανα και ποτε οι κακες διοικισεις που εφεραν σε αυτην την θεση τον συλλογο μας.
Ο ΑΡΗΣ επιστρεφει και ειμαστε μαζι του σε καθε του στιγμη.
Ενωμενοι δυνατοι ολοι μαζι για την επιστροφη.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ....................................................