The road of the Live scores.


Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ.

Και εκει που νομιζουν ολοι οτι στον ΑΡΗ μετα τις πληρωμες του Γαλανου θα επελθει ηρεμια και η ομαδα (αυτη που ειναι) θα παρει τα πανω της ερχονται οι κατραπακιες η μια μετα την αλλη.
Εν αρχη ηρθε η ισοπαλια με τον Ηρακλη Αμπελοκηπων στην Δυτικη Θεσσαλονικη καιμ αμεσως μετα τα αλανια του ΑΡΗ μας χαρισαν πικρα μεσα στο μεγαλοπρεπες Κλεανθης Βικελιδης.
Το 0-1 της Δοξας στο 90' με πεναλτυ δεν αφησε περιθωρια αντιδρασης καθως τελειωσε αμεσως και το ματς.  
Οι καρδιες των χιλιαδων οπαδων παγωσαν με μιας και η απαγοητευση πηρε την θεση της ελπιδας και της προσμονης.   Πιστευω πως και οι τελευταιοι ενθερμοι οπαδοι μας εχουν πλεον αποκαρδιωθει μετα την εξευτελιστικη αυτην ηττα.  
Δεν ξερει ο οπαδος της ομαδας πως να φερθει στους παικτες.   Να παει να χλευασει;   Να βρισει;  Να θελησει να προπηλακισει;   Να μην παει καν;  
Η ελευση του κυριου Τοπαλιδη φερνει ελπιδα στην συνεχεια αλλα αν οι παικτες δεν κανουν την διαφορα μην περιμενουμε κατι διαφορετικο.
Ο νεος μας προπονητης ο κος Καμπος δηλωνει παρον στις δυσκολες αυτες ωρες που συνεχιζει να περναει ο συλλογος μας στην συγχρονη ιστορια του.    Επιτακτικη αναγκη ειναι πλεον η αγορα αξιων παικτων που θα στελεχωσουν τους ηδη υπαρχοντες ενω οι απροθυμοι πρεπει να δουνε την πορτα της εξοδου οσο ειναι καιρος.   ΑΜΕΣΑ !!!
Ο Χειμωνας μπαινει και ηδη στις ψυχες μας υπαρχει περρισιο κρυο που εχει μουδιασει το σωμα μας.
Το κακο ειναι οτι αυτη η εικονα μεταφερεται αθελα μας στο συνολο της ομαδας μας.
Αν επαναλαμβανω δεν κανουν την αρχη οι παικτες τοτε δεν θα υπαρξει γιατρεια και θα συνεχισει να νοσει η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας.   Πασει θυσια να μπουμε επι κεφαλης στον ομιλο μας και να αρχισουμε επιτελους να παιζουμε υποφερτη μπαλα ωστε να γυρισει και παλι ο κοσμος στο γηπεδο.
Ενω λοιπον τα προβληματα επρεπε να μειωνονται με την ελευση του Τοπαλιδη και του Καμπος συν την πληρωμη των παικτων αυτα μεγαλωνουν.
Τα ερωτιματικα ειναι πολλα και περιμενουν λυση.   Η λυση ομως οφειλει να δοθει μεσα στο αγωνιστικο τερεν του εκαστοτε γηπεδου.   ΑΡΗΣ εισαι.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................