The road of the Live scores.


Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ << ΤΡΟΜΟ >>.

Μετα το στραπατσο απο τον Καμπανιακο ο ΑΡΗΣ οπως αναμενονταν αρχιζει και ενισχυεται απο παικτες εμπειρους και ικανους ωστε να στελεχωσουν γρηγορα την ομαδα και να την πανε χωρις καν προβλημα -ατα στην Β' Εθνικη κατηγορια και αμεσως μετα στην κατηγορια οπου ανηκει.
Στην Φλωρινα με τον Φιλωτα μπορει να νικησε με 1-2 ωστοσο η ισοφαριση στο 80' τρομαξε τον κοσμο που αμηχανα κοιτουσε τους πανηγυρισμους των γηπεδουχων.   Στο 85' ομως το 1-2 εφερε την καρδια στην θεση της.
Επομενη αναμετρηση για το κυπελο με την Καστορια.   Μεχρι τοτε ο ΑΡΗΣ μπορει να ετοιμαζεται με τις ικανες του προσθηκες και να δυναμωνει μερα με την μερα.
Σιαλμας και Ποι περνουν εξετασεις και υπογραφουν ενω οι Μαριος Παπαδοπουλος Προβατιδης και Ατμαζτιδης θα δειξει αν ανακοινωθουν.
Και ρωταω εγω τωρα!  
Γιατι παρακαλω να μην πανηγυριζει ο φιλαθλος κοσμος νικη εστω και με τον Φιλωτα Φλωρινας;
Δηλ. αφησαν τα παντα Κυριακατικα για τον ΑΡΗ πηγανε μεχρι την ακριτικη Φλωρινα νταλα μεσημερι με τον αγωνα να διεξαγεται 15,30 αγχωθηκαν εως το 90' και ενω το ματς ηταν 1-1 στο 85' εγινε το 1-2 τι επρεπε δηλ. να γινει;   Να μην φωναξουν γκολ;    Επειδη εσυ στο σπιτι σου εριχνες τα ουζακια σου τον υπνακο σου η τιποτε αλλο επρεπε να κανουν ολοι το ιδιο;    Και το οπου παιζει ο Θεος δεν θα ειναι μοναχος να παει περιπατο;
Οχι αδερφια.   ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ για να κανουμε καινουρια ΑΡΕΙΑΝΑΚΙΑ μη τυχει και γινουν αλλωθρησκα.
Οφειλουμε να συνεχισουμε την ΑΡΕΙΑΝΟΣΥΝΗ ακομη και τωρα που οι πληγες ειναι ανοιχτες.
Τα ματια μας δε δεκατεσσερα και να κραταμε το λαβαρο του Θεου του πολεμου σε καθε γωνια της Ελλαδας σε καθε μερος του κοσμου.
Η αγαπη να συνεχισει να ειναι διαρκειας και να ειμαστε κοντα στο μπασκετ μας που οφειλουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ακομη και την ιδια μας την υπαρξη .    Χωρις αυτο δεν θα ημασταν απο πανω τους.
Η μπλουζα με τα εικοσι φευγα τροπαια στην πλατη τους αναγκαζει να μονολογουν οτι δεν ειναι τιποτε απεναντι μας.   Ειδικα οταν τους λες (π.χ. φιλο ασπρομαυρο) ξυσε με ρε μ.λ.κ στο 16ο τροπαιο.     Ααν το κανει πρεπει να μετραει να βρει πιο ειναι και να σε ξυσει στο σωστο σημειο.
Πλακα εχει οταν τους κολλας στον τοιχο με επειχιρηματα και εκεινοι λενε μονο , παοκ εισαι .
Οχι εγω δεεεεεν.  Εσυ εισαι.   Γιουφτ παρκ ρειντζερς.
Θα τα πουμε προσεχως με νεοτερα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας τα περι Γ' Εθνικης δηλ.
Χωρις ντροπη , ταπι και ψυχραιμοι μεχρι να ανεβει και παλι το καμαρι μας αγωνιστικα και οικονομικα εκει που ανηκει.   Και τοτε;;;;;;     Τοτε θα αρχισει το πρωταθλημα να ειναι κανονικο χωρις αυτες τις ομαδες που παιζουν  περνωντας την ωρα τους.  
Γεια σας.............................

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΓΑΛΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΡΗ.

Η συναντηση του Α.Σ με την 9μελη επιτροπη κρατησε 2,5 ωρες.  Με συσσωμη αποδαση ο Γ. Γαλανος ειναι στο τιμονι του ποδοσφαιρικου ΑΡΗ αυτος και οι συνεργατες του.
Ο επιχειρηματιας (Γαλανος) ηταν ο μονος που ειχε κανει προταση.   Αμεσως λοιπον μετα την αποχωρηση του Αρβανιτιδη ο δρομος ειχε πλεον ανοιξει για τον εν λογω κυριο που αναλαμβανει να χρηματοδοτησει την νεα πορεια προς την δοξα και την ταχεια ανοδο της αγαπημενης μας ομαδας υγειως πλεον οικονομικα στην φυσικη της θεση.
Εν τω μεταξυ σημερα ο προεδρος του Α.Σ και το διοικητικο συμβουλιο τιμησαν τον αειμνηστο αθλητη και παραγοντα του συλλογου μας που εχει προσφερει τα παντα ολα στον αθλητισμο σαν ποδοσφαιριστης αλλα και σαν προπονητης.
Η οδος της Θυρας 3 ονομαστηκε σε οδο Αλκετα Παναγουλια.   Ενα ευχαριστω ειναι πολυ λιγο για τον Αλκετα.
Ο ΑΡΗΣ τωρα ειναι με λιγες προσθηκες μεταγραφων ετοιμος να αγωνιστει σαν καμικαζι στην Γ' Εθνικη και μολις κλεισει η χρονια αυτη να την αφησει και να μην κοιταξει καθολου πισω.
Αρχιζει η ηρεμια και ο κοσμος πρεπει τωρα να αγκαλιασει σιγα σιγα τα παιδια αυτα γιατι ετσι κι' αλλιως αυτοι θα φορουν τον Θεο στο στηθος και θα αγωνιζονται γι' αυτον.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.........................

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗ.

Το πρωτοδικειο εκανε δεκτη την αιτηση ανακλησης της αποφασης διορισμου που κατεθεσαν Α.Σ και Κ.Μ.Α.
Περιπου στις 9,00 ο Ειρηνοδικης Α. Σπυροπουλος ανακοινωσε οτι κανει δεκτη την αιτηση ανακλησης ΑΣ και ΚΜΑ για την αποφαση διορισης της περασμενης Τεταρτης προσωρινης διοικησης Σκορδα Ματθαιου Τσοκνη.
Το Ειρηνοδικειο λοιπον διοριζει πλεον τους Λ. Παπαδοπουλο Λ. Κλεωπα και Κ. Κωνστ/δη λυτρονωντας φορεις και κοσμο.   Εναν κοσμο που εχασε στην κυριολεξια τον υπνο του με το θεμα αυτο που ηταν κρισιμο οχι μονον για το μελλον του ΑΡΗ μας αλλα ακομη και για την ιδια του την υπαρξη.
Ετσι εχουμε τωρα τον προπονητη Καλαιτζιδη να περιμενει εχοντας 4-5 παικτες να τρεξει το μεταγραφικο που και αυτο εχει ελαχιστο πλεον χρονο.   Πρεπει να μιλησει με καποιον που θα βγει μπροσταρης και αυτος θα ειναι ειτε ο Γαλανος ειτε ανθρωποι του Ερασιτεχνη ειτε γιατι οχι και ολοι μαζι.
Το πρωτο βημα εγινε και αναμενουμε με ιδιαιτερη αγωνια (τι πιο πρωτοτυπο) τις επομενες κινησεις με αντιπαλο ξανα το χρονομετρο οσον αφορα την καταρτιση της ομαδας που θα αγωνιστει στην Γ' Εθνικη.
Αναμενουμε νεοτερες εξελιξεις στο αγωνιστικο θεμα .

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ..................................

Στον Άρη περιμένουν αύριο την απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης για να «μάθουν» σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν (και με ποια διοίκηση βέβαια). Την ίδια αγωνία πλέον μοιράζονται και δέκα ακόμη ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συμφωνήσει ο Λάμπρος Σκόρδας και προφανώς θα αποτελέσουν παίκτες της ομάδας αν και εφόσον παραμείνει στην διοίκηση. Για το λόγο αυτό άλλωστε βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα, ώστε να «κλείσει» τις συμφωνίες.
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον Μάριο Μπούντιμιρ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Εργοτέλη και ΑΠΟΕΛ, τον Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς (με θητεία σε Λανς, Ερυθρό Αστέρα, Πανιώνιο και πέρσι στη σερβική Βόζντοβατς) με τους οποίους θα κλείσει τις δύο θέσεις για παίκτες άνω των 24 ετών που έχουν απομείνει και τους Τσουμάγκα, Τσούπρο (πριν δυο χρόνια έπαιξαν στην ΑΕΚ), τον Βασιλούδη από τη Νίκη Βόλου, τον Κάλφα από την Καλλονή, τον Καρυδόπουλο από τον Αστέρα Τρίπολης, τον Βιλανάκη από τον Οδυσσέα Κορδελιού, και τους Υψηλό, Δρουμούση από τον Καμπανιακό.
Έκκληση προς το δικαστήριο απηύθυνε ο Ιωάννης Ψηφίδης που ήταν ο δεύτερος μάρτυρας υπεράσπισης του ΑΣ μετά τον Ντίνο Κούη.
Ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, επί διοίκησης Στεφανίδη, παρακάλεσε το δικαστήριο να αναιρέσει την προσωρινή διαταγή και να έχει ως γνώμονα ότι δεν δικάζει μια υπόθεση που αφορά μία απλή ανώνυμγ εταιρία αλλά τον… Άρη!
«Σας παρακαλώ πάρτε την σωστή απόφαση. Δεν κρίνεται το μέλλον μίας ΠΑΕ αλλά του Άρη. Δεν πρέπει να σκέφτεσται ότι κρίνεται το μέλλον μιας επιχείρησης. Ο Άρης δεν είναι μόνο μία επιχείρηση, είναι θεσμός. Το 99,9 % του λαού του Άρη θέλει Γ΄Εθνική. Αυτός είναι μόνος του εναντίον όλων μας. Δεν έχει ελπίδες να πετύχει τίποτα», τόνισε αρχικά για να ολοκληρώσει:
«Οι συνήγοροι του κ. Σκόρδα λένε ότι τον Άρη της Β΄ Εθνικής δεν θα τον κυνηγήσουν νομικά οι ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλει η ΠΑΕ Άρης. Αυτοί κάνουν λόγο για 5 με 7 ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχουν συμφωνήσει προφορικά. Ξέρετε σε πόσους χρωστάει ο Άρης; Σε 62 ποδοσφαιριστές! Αυτές είναι οι περιτπώσεις παικτών που έχουν να παίρνουν από την ΠΑΕ. Μιλάμε για οφειλές που φτάνουν τα 9.5 εκ. ευρώ! Τι θα γίνει με αυτά; Η Γ΄Εθνική είναι η μόνη λύση. Είμαι βέβαιος γι αυτό γιατί το έζησα από πρώτο χέρι όλο το καλοκαίρι»
Και ενώ ολα αυτά φαντάζουν καταστροφικά έξω γίνονταν χαμός από τούς σαλταρισμένους οπαδούς της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας.
Κανένας μα κανένας πλέον δεν θέλει τον ΑΡΗ στην Β' Εθνική.   Με την πτώση του στην Γ' Εθνική ολα θα είναι Ο.ΚΕΥ κάτ' όπως λέγεται και μάλιστα απο όλο , μα όλο το κίτρινο στρατόπεδο.
Εν αναμονή της απόφασης που καίει προς το παρόν την ΑΡΕΙΑΝΗ οικογένεια.
 Ολοι δουλευουμε για το καλο του ΑΡΕΩΣ για την επιβιωση του ΑΡΗ μας.
Θελουμε να τον βαλουμε στον σωστο πλεον δρομο και θα το κανουμε.   Κανεις δεν εχει τον ΑΡΗ ιδιοκτησια του.   Σκορδα και κρεμμυδια , τελος.