The road of the Live scores.


Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΗΣΕ Η ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΤΡΑ Η ΚΑΡΔΙΑ.......................

Ειναι μοναδικο αυτο το φαινομενο , αυτο που συμβαινει με τον ΑΡΕΙΑΝΟ λαο.
Προσωπικα πιστευω πως και γενεθλια να μην ειχε ο μεγαλυτερος συλλογος της Μακεδονιας μας θα μπορουσε και παλι απλα με ενα καλεσμα να κατακλυσει εκ νεου το Αλεξανδρειο Μελαθρον και να << βουλιαξει >>  τον Λευκο Πυργο.

Το προγραμμα κυλησε κατα γραμμα οπου στο ΝICK GALIS HALL εγινε η πρωτη πραξη.
Εκει οπου οποιος πολιτικος και να ηθελε να πει δυο λογια , γιουχαιστηκε και ακομη λιγο ηθελε να προπηλακιθει.
Αυτος ο κοσμος εχει παρει ξανα και ξανα τις τυχες του συλλογου στις πλατες του και θελει να τον οδηγησει στα επομενα 100 χρονια σε ασφαλη περασματα προς την συγχρονη του ιστορια.
Τα οικονομικα προβληματα θα στρωσουν ελπιζουμε πολυ γρηγορα και αμεσως θα αρχισει να μπαινει το τρενο στην τροχια της ανοδου.
Ολοι εμεις ειμαστε και θα ειμαστε στο πλευρο σου Θεε του πολεμου και θα σε υπηρετουμε μεχρι να γιγαντωσεις και να αρχισεις να κερδιζεις τις μαχες της ανοδου προς την κορυφη.
   .Στον Λευκο Πυργο εγινε το παρτι προς τιμην των γενεθλιων της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας και ηταν ολοι εκει.   Το θεαμα αυτο δεν το φανταζονταν ουτε ο χειροτερος εχθρος του συλλογου.
Οι εικονες και τα VIDEO καταμαρτυρουν  την χθεσινη βραδια που κυλησε εως αργα με πολυ δοση χαρας και ευτυχιας παρ' ολα τα προβληματα του ποδοσφαιρικου συλλογου.
Τα 100 χρονια σου Θεε του πολεμου τα γιορτασαμε στην πολη σου την Θεσσαλονικη με οσο το δυνατον καλυτερο τροπο.
...και στα 1.000 εγω θα 'μαι παλι εδω να στο τραγουδω απ' τον ουρανο ....... χρονια πολλα αγαπη μου γλυκεια...........
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ.

Καλημερα στους απανταχου αδερφους και φιλους της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας.
Ενας αιωνας ΑΡΗΣ σημερα και ηρθε η ωρα να δοξαστει το ονομα της μεγαλυτερης ομαδας της Μακεδονιας.  
Δεν ειναι το ηθικο ακμαιοτατο λογω των πολλων προβληματων στον ποδοσφαιρικο συλλογο που εφεραν την ομαδα τα προβληματα ολα αυτα στο κατωφλι της πιο κατω κατηγοριας.  
Ομως κακα τα ψεμματα.  Ειναι ενα ειδος τιμωριας αυτο που συμβαινει.  Ευκαιρια πρωτης ταξεως να γινει επανεκινηση και να αναλαβουν υγιεις ανθρωποι ωστε να δωσουν εκ νεου την υπερηφανεια να επουλωσουν ττις πληγες ολων αυτων που αισθανονται την λυπη μεσα τους και να ανναγενησουν την προσπαθεια με την γρηγορη επανοδο της ομαδας.
  Μαθημενοι απο τετοιου ειδους κακοτοπιες θα ειμαστε στο πλευρο του Θεου του πολεμου ΠΑΝΤΟΤΕ.   Πως δεν σ' αφησα στα δυσκολα σ' ακολουθησα παντου πιστα.
Σημερα τριπλη γιορτη λοιπον.
Του Ευαγγελισμου της Θεοτοκου
Της επαναστασης του 1821
Των εκατο ( 100 ) χρονων ζωης του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Στις 18,00 στο Αλεξανδρειο μελαθρο καλουνται φιλοι και φιλαθλοι της ομαδας μας να γιορτασουν τα γενεθλια της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας.   Στο NICK GALIS HALL θα διατρανωσουμε την προσκολληση μας στις ιδρυτικες αρχες των ανθρωπων που τον εφεραν στο φως μια μερα σαν κι' αυτην.
Εκει θα αποδειξουμε ποια ειναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ αυτην την εκατονταετια που περασε.
Θα τιμηθουν ην κυπελουχος ομαδα ποδοσφαιρου του 1970 , η νικηφορα ομαδα ποδοσφαιρου του 1980 η καλαθοσφαιρικη ομαδα του 1980 που κυριευσε με τους καλαθοσφαιριστες που υπηρετησαν τον συλλογο και προσφεραν για τον Αυτοκρατορα ΑΡΗ  σε Ελλαδα και Ευρωπη.  10 πρωταθληματα Ελλαδας 8 κυπελα Ελλαδας , τα νταμπλ και 3 Ευρωπαικα.
Θα τιμηθει η ομαδα του Βολλει που εσπασε το κατεστημενο το 1997 και πηρε το πρωταθλημα Ελλαδας.
Στην συνεχεια στον Λευκο Πυργο η γιορτη θα ολοκληρωθει , εκει οπου παμπολλες φορες η Θεσσαλονικη γιορτασε με τα Λαβαρα του Θεου ΑΡΗ νικες και κυπελα.

Να ειμαστε ολοι εκει οσο κι' αν δεν βγαινει με δυναμισμο αυτο το σπουδαιο επετειακο γεγονος.
ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ υπερηφανειας.  ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ.

Θα επανελθουμε με νεοτερες ειδησεις και υλικο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................................

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ........................

Με τον ισως οχι και καλυτερο τροπο τελειωσε για φετος το κηνυγι της κοτας στο γηπεδο εφιαλτης των σιχαματων της επανω γειτονιας του Τσενεγκιρ Μαχαλα.
Απο ωρες πριν μαζευονται οι πολυπληθεις φιλοι του Αρεως στο γηπεδο ενω ημερες πριν κανουν ντου στους κατα τοπους συνδεσμου του μαχαλα και παιρνουν τα λαφυρα τα οποια συνδιαζουν την τελετη με τροπο τετοιο ωστε να ειναι ολα χρονοθετημενα απο την αρχη εως το τελος.
Με τα πυρομαχικα και τους πυρσους , ενδιαμεσα και οτι αντικειμενο να ειναι ξεκιναει το παιχνιδι βρες τον στοχο.   Απο καθε μερος της κερκιδας αρχιζει ο αγωνας.   Ο παγκος ειναι το πιο ιδιομορφο μερος.   Ορεξη να 'χεις να δεις εκεινον τον ψευτομαγκα να βγαινει δειλα δειλα απο το καβουκι του να διαμαρτιρηθει και να του αρχισεις αμεσως το ρετσινονερο.
Σειρα περνει η εντεκαδα μας που με το σφυριγμα της εναρξης ξεκιναει το κυνηγι.  Παρτον εναν δωστον αλλον.   Μεχρι να αρχισουν να ξεσηκονωνται τα 11 παλληκαρια απο την Λει εεεε απο τον μαχαλα.
Και τοτε εκει ακριβως που αρχιζει να αναβει το ματς ερχονται τα φιλαρακιαααα !!!
Ποσες διμοιριες ΜΑΤ υπηρχαν ρε παιδια;   Τι εγινετο στο γηπεδο;    Αλλοι τοσοι με πολιτικα , χαμος.
Και ολα αυτα για ποιον;   Χαχαχαχαχα   για το τσιρκο.   Τι ειδαμε;  Τιποτε.  Δεν πατησαν γηπεδο Μονο κουτσουλιες αφησαν.
Τα πανω τους (Αμπαλαλαλαλαεα) πηραν φωτια και εδωσε αισθηση στην νυχτα.
Και για οποιους εχουν ξεχασει.  Καθε χρονο σπασμενο ποδι παικτου μας στο τζαμι τους.
Ρε φιλε.  Τα δανεικα ρε φιλε.   Τα δανεικα παρτα πισω.
Και πως εχουν το θρασσος και μιλουν για σαπιο συστημα και τα βαζουν με τους της επο ε;     Ακομη και με τον χοντρο τα εβαλαν.  Μπραβο δυναμη!      Τι κανει το χρημα ε;   Δηλ ποιο χρημα!   30 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ χρωστανε και ειναι στον αφρο.
Με τον οχι και καλυτερο τροπο λοιπον τελειωσε το κυνηγι της κοτας.
Εμεις σαν ΑΡΗΣ θελει δουλεια για να κανουμε εναρξη ερφασιων.   Οχι αλλες προχειροτητες οχι αλλα μερεμετια.
Ο λαος σου ειναι εδω ετοιμος ανα πασα στιγμη να γεμισει γηπεδο ακομη και με ενα φιλικο ματς ανεξαρτητου ομαδας.  
Εχετε χρεος να κανετε εκκινηση του συλλογου και να αρχισει ετσι μια αλλη εποχη.
Η ανοιξη αυτη να ειναι ανοιξη του συλλογου μας και τα 100 χρονια γιορτης να ειναι γιορτη αξια των προσδοκιων μας.
Δεν σταματω να τραγουδω ποτε.    ΑΡΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ - ΟΜΩΣ ΣΤ' .................................ΩΩΩΩ !!!
Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α ΡΗ Η Η Η Η Η Η Η Η Σ Σ Σ Σ Σ Σ Σ Σ Σ Σ.

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.

Το μονο που χρειαζεται ειναι να προσεξουμε να μην εχουμε ακροτητες.
Οι γελοιοι αυτοι που ευνοουνται σκανδαλωδως θελουν και εισαγγελεα στο ματς με τον ΑΡΗ στο Νταχαου.  Μα δεν γνωριζετε οτι θα παρισταται εισαγγελεας;   Θα ερθει και ο ντεμεκ Ποντιος
που παιρνει και διερμηνεα για να ομιλησε
ι την Ελληνικην.
Αιντε βρε πτωματα με πουπουλα.   Αν σφυριζαν οι αθεοφοβοι στα ισια ολα τα ματς τωρα θα παιζαμε για το ΟΥΕΦΑ ακομη και ετσι οπως ειμαστε.  Τιμωριες και κυνηγιτο στο φουλ με μονο στοχο και σκοπο την εξοντωση μας.

Και ετσι οπως ειμαστε αν παιξουμε με μυαλο και φυσικα με την σκεψη οτι παιζουμε με εσας του ρουφιανους της πολης μας τοτε θα μαζευετε τα ασυμαζευτα.  Θελουν να σπασουν τα 10 χρονια απραξιας που εχετε μεσα στο σπιτι μας.  Με την συνεχη βοηθεια της διαιτησιας που ειναι προιον σκανδαλωδους βοηθειας απο την επο που το κανατε μαγαζι συναιτερικο με τον ευτραφη κυριο με τα κοκινα θα θελετε να περασετε νικηφορα.  Αυτο οι ΒΟΟΚ το γνωριζουν και σας παιζουν το 2πλο στο 1,55.   Εκεινο ομως που δεν ξερετε ειναι η ψυχη μας.   Η φωνη μας και τελος ο θυμος μας.   Μπορουμε να κανουμε πολλα.  Οχι με μαγκιες και αλλα κολπα που τα εχετε παραγει σε επιστημη αλλα με μονο οπλο την δυναμικη μας και το ντοιπαρισμα εστω σε αυτα τα παιδια που παιζουν για τον Θεο στο στηθος.
Χρεος μας να σας κυνηγαμε μεχρι να υποκιπτετε και να και να σκυβετε τα κεφαλια σας καταραμενοι και βρωμεροι ασπονδοι φιλοι μας.
Κοτες και πτηνα θα φυγετε χωρις να πατησετε στο γηπεδο.
Το κυνηγι της κοτας αρχιζει.  
Ολοι στο γηπεδο μας να τους κανουμε να νιωσουν λιγο << αβολα >>.
Ατα εν με την σειρα κι' θα γλυτων κανεις.