The road of the Live scores.


Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΒΑΘΜΟΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΟΥΝΤΟΤΖΙ................

Αυτο τι σημαινει;  Οτι η ομαδα εχασε ενα κλικ ακομη προς τα πισω.
Και λεμε εμεις.  Με την προσθηκη των μετεγγραφων τι κανουμε;   Αρχιζουμε την ανακαμψη.
Γιατι ρε ΕΠΟ ενω ολα ειναι σωστα δεν μας δινεις το δικαιωμα να πολεμησουμε;   Δηλ. μονον ο ΑΡΗΣ χρωσταει;   Κανενα αλλο σωματειο;   Κανενα;
Μονο εμεις δεν εχουμε δικαιωμα να παρουμε παικτες;
Θυμαμαι εκεινα τα χρονια που πολεμουσε η Ελλαδα σας τον ΑΡΗ να του παρει τα σκηπτρα η μαλλον για να μην σας πειραζει , να μην σας παρει τα σκηπτρα του βαλατε στην φυλακη παικτες του ωστε να τον δυαλισετε και ετσι να απαλλαγειτε απο αυτον.
Πως αυτη η ομαδα να παρει κι' αλλους τιτλους;
Πως αυτη η ομαδα να εχει κι' αλλες χαρες;
Και δειτε πως αυτη η ομαδα εχει κοσμο που μπορει να κανει Ειρηνικη αποβαση 28.000 φιλαθλων χωρις να προκαλεσει το παραμικρο παρ' ολο που τσιγκλουσαν ολοι οτι θα γινει γης μαδιαμ το λεκανοπεδιο.
Τι μου φταιει η Αθηνα εμενανε ;   Τι μου φταινε οι Αθηναιοι;   Με τα τοσα που γονονται ομως με γυρνανε τα μυαλα μου.   Καθομαι και λεω Τι με κανεις τι θα σε κανω.  Ναι γεια !!!
Με αναγκαζεις να σε σιχαινομαι εσενα και τον κοσμο σου.  
Τι ανθρωποι τερατουργηματα ειστε εσεις που στον βωμο της εξυπηρετησης των βρωμικων συμφεροντων σας δεν βαζετε διπλα του τιποτε.
Αραγε γιατι μεθοδευμενα τον ΑΡΗ;;;;;;    Τοσο πολυ σας πειραξαν τα χρονια της αυτοκρατοριας του στο μπασκετ;     Τοσο πολυ που ακομη δεν λετε να το χωνεψετε;  
Μαααα δεν θα ειχαμε τιποτε εως τωρα αν δεν αφηνατε τον Γκαλη και την παρεα του να φτασουν εκει που εφτασαν , να ανοιγαν την ορεξη για δουλεια σε προπονητες παικτες και μικρα παιδια που μεγαλωναν με αυτο το ινδαλμα.    Τον μπαμπα σας.
Σκληρα λογια και δεν φευγω απο το θεμα.
Ποια θα ηταν η Ελλαδα ;  
Αυτος ειναι ο ΑΡΗΣ μας που αγαπαμε και λατρευουμε.   Κομματι απο τον εαυτο μας , κομματι της ιστοριας σας.     Αυτον τον ΑΡΗ πατε ωρε να αφανισετε;   Ποια ειναι τα σχεδια σας και σας τα χαλαει αυτο το ιστορικοτερο σωματειο με φιλαθλους που παντου τον ακολουθουν και τον στηριζουν!!!
Ολη η Ελλαδα εβλεπε τον ΑΡΗ και θαυμαζε.   ΟΧΙ μονο στο μπασκετ μα και στο ποδοσφαιρο μεχρι προ τεινος.   Πορεια αξια του ονοματος του , αξια του μεγεθους του.   Και εχει μεγεθος η ομαδα μου.  Η ομαδα μας.   Μεγαλο μεγεθος.    Εσεις γιατι πατε να το μικρυνετε να το αφανισετε;
Δωστε το δικαιωμα να κανει μετεγγραφες και να δωσει την δικη του μαχη για την σωτηρια του.
Ανιση περα για περα η παλη.    Το να εισαι μονος εναντιον ολων βεβαια δεν ειναι και οτι καλυτερο , σιγουρα ειναι κατι που πρεπει επιτελους να το εξετασουμε σοβαρα και να αφησουμε τους εγωισμους κατα μερος.   Ολοι εχουν ομαδες δικες τους και κινουνται με ακριβεια ακομη και μεχρι ποσους βαθμους θα εχουν απο την αρχη εως το τελος του πρωταθληματος.
Και αυτα πρεπει να δουμε μετα την συμφορα μας , γιατι μην μου πειτε;   Θα υπαρξει γαληνη.
Μονο μην μας πεταξει σε καμια ξερα και παθουμε ζημια ολοκληρωτικη.
Εχουμε χρονο μετα να << δικασουμε >> μονοι μας τους φταιχτες της καταστασης που εφεραν τον ΑΡΗ μας εως εδω.   Τα επονομαζομενα λαμογια.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ! ! !

Παιδια πεισετε τους γονεις σας , πατερες πεισετε τα παιδια σας μικροι μεγαλοι ανθρωποι της επαρχιας μας και οχι μονον !!!
Ηρθε η ωρα που ο ΑΡΗΣ μας οχι απλα κινδυνευει αλλα φαινεται πλεον τοσο εξωφθαλμα οσο ποτε οτι θελουν με το ζορι τα τον ριξουν στο καναβατσο.
Ξερουμε και γνωριζουμε επισης οτι αν ο ΑΡΗΣ μας υποβιβαστει τοτε ειναι σιγουρο οτι θα αφανιστει θα δυαλισει οσο και να μην πιστευετε αυτην την απειλη.
Αυτο το εχουν καταλαβει οι της ΕΠΟ και μη γνωριζοντας για ποιο λογο; (μια πολη μια ομαδα) προσπαθουν με καθε μεσο οι αθεωφοβοι να εξαφανισουν την ιστορικοτερη ομαδα της Μακεδονιας μας.
Προεχει πριν τον αγωνα το συλλαλητηριο στην Βουλγαρη με Εγνατιας και μετα ολοι μα ολοι ανεξερετως μοκροι μεγαλοι επαναλαμβανω στο γηπεδο μας , στο σπιτι μας .
Δεν παμε για κανεναν Σκορδα για κανεναν προεδρο φαντομα μπατιρη και ανηθικο.
Εμεις παμε σαν μια αλυσιδα που δεν πρεπει να σπασει απο τον πρωτο που θα μπει μεσα μεχρι τον τελευταιο.  
Οφειλουμε ολοι μας να κοιταμε τον διπλανο μας καχυποπτα μονον εαν καταλαβουμε οτι ειναι ανθρωπος του Τσενεγκιρ Μαχαλα.   Γιατι να ειστε σιγουροι θα εχει τετοιους.
Το παραμικρο λαθος θα στειλει τους μαυροκορακες στην φυσουνα με την απειλη της διακοπης του αγωνα.  Το εχουμε δει το εργο πολλες πολλες φορες.
Ειναι καλο να υπαρχει ομαδα περιφρουρισης και να ειναι ολοι σε ετοιμοτητα.
Δεν μπορω να ξερω την εκβαση του αγωνα και δεν λεω οτι ο Ατρομητος ειναι καλος η καλυτερος η δυνατοτερος.    Εκεινο που ξερω μαγκες ειναι οτι η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ με αυτους τους παικτες που διαθετει επαιξε τελεια τον Ολυμπιακο τον Απολλωνα Αθηνων η Σμυρνης και το μονο που θελει ειναι η ψυχολογια.   Η στηρηξη μας ειναι απαραιτητη οσο ποτε.
Μην χαθουν τα ονειρα μας.     Μονοι μας εχουμε μεινει ΕΜΕΙΣ και κανεις αλλος.
Πρωτοι στην κερκιδα παγκοσμιως η στις 25 κερκιδες του κοσμου να σε θαυμαζουν ολοι στο εξωτερικο και εδω οι δικοι μας να προσπαθουν να σε σβησουν.
ΠΡΟΣΟΧΗ.    Γνωριζουμε οτι παρανομως δεν εκδιδουν δελτια οτι παιρνουν ολο αρμητικες αποφασεις μεχρι να κατοχυρωσουν μια και καλη οτι η οαμαδα μας επεσε.  Οτι δηλ. την εχουν ριξει.
Εμεις ομως;   Το δεχομαστε αυτο;   ΟΧΙ βεβαια.
Διπλα του ολοι.    Ξερετε ποσοι εχουν αφησει την ζωη τους για τον ΑΡΗ μας σε τροχαια πηγαινοντας να τον χειροκροτησουν η να τον στηριξουν και αυτοι οπως εμεις;
Ξερετε οτι το μονο που θελουν να μας φωναξουν απο ψηλα οπου βρισκονται ειναι να συνεχισουμε το εργο τους;   Την στηριξη , την αγαπη την αφοσιωση στην μοναδικη ομαδα.  Την ομαδα της καρδια μας την ομαδα της Ελλαδας μας.
Λαε του ΑΡΗ.  Τιμιε μερικαματιαρη γνησιε παλληκαρισιε ανθρωπε που στερεισε και στερηθηκες συνεχως για την καψουρα μας τα παντα σε καθημερινοτητα αφηνοντας τον χρονο να κυλαει σε κιτρινιμαυρο φοντο ηρθε η ωρα να δειξεις ξανα το μποι σου σε ολους αυτους τους μεθοδευμενους οτι ο ΑΡΗΣ μας δεν ειναι μονος του.
Κοσμια και με προσοχη στους απο πανω που βρωμανε και τους νιωθεις απο την μυρουδια τους στηριξε βοηθησε πολεμησε για τον ΑΡΗ που χρειαζεται την παρουσια μας οσο ποτε.
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ και ας ειναι η απαρχη για την ανοδο και την σωτηρια.
Εχει δρομο μεγαλο ακομη.    Δεν το βαζουμε κατω ποτε////////////////////////////////////////////
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................................

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ...............................

Δειχνει το πραμα απο μονο του οτι δεν θελουν τον ΑΡΗ στην Α' Εθνικη κατηγορια και ποιοι παρακαλω ε;   Ο Σαρρης και κατι γεροντακια χλαπονιερηδες που κρατανε την τυχη της ομαδας μας στα χερια τους με τετοιο τροπο που οχι μονον προκαλουν αλλα γινονται και εκνευριστικοι στα ματια ολων μας.
Δηλ. και να μην εισαι νευρικος σε αμαγκαζουν να γινεις ακομη και επιθετικος προς πασαν κατευθυνσιν.   Μιλαμε για τρελα πραματα γιατι ενω πηρε ο ΑΡΗΣ φορολογικη ενημερωτητα και την εστειλε με Φαξ στην πρωτευουσα πηρε αμεσα το ο.κευ προφορικα οτι θα βγουνε και τα δελτια των μεταγραφων της ομαδας.    Οταν λοιπον πηγαν να παρουν τα δελτια βρηκαν μια γυναικα η οποια αρνηθηκε να εκδοσει τα δελτια δηλωνωντας αγνοια πληρη.
Αυτα τα νεα απο ΑΘΗΝΑ και την ωρα που ηδη οι νεοφερμενοι παικτες πληροφορηθηκαν το γεγονος οτι δεν μπορουν ακομη να αγωνιστουν λογω κωλημματος των μεταγραφων μας.
Ετσι σε λιγη ωρα η ομαδα μας ειναι σιγουρο οτι δεν θα παιξει εναντιον εντεκα αλλα σιγουρα εναντιον 13 η 14ων.
Οπως και να 'χει πρεπει εμεις να ειμαστε οι νικητες με οποιονδηποτε τροπο και με οποιοδηποτε τιμημα.
Να δει ξανα ολη η Ελλαδα τον ανισο τροπο και τον πολεμο τον ανοιχτο που δεχεται εδω και παρα πολυ καιρο η μεγαλυτερη ομαδα της Μακεδονιας μας με αποδειξεις παρακαλω.
Ξεφτιλα ενος μικρου κρατους που αντι να βοηθησει ακομη και την υπαγωγη στο αρθρο 99 ωστε να πληρωθουν οσοι εχουν λαμβανειν κανει τα αδυνατα δυνατα καθαρα ωστε να μην συνεχισει στην Α' Εθνικη.   Και ποιος;  Ο ΑΡΗΣ.
Βρε δεν πατε στον αγυριστο ελεεινοι.
Μαθετε οτι ακομη και αν πεσω θα εχω εξαντλησει καθε μα καθε προσπαθεια να κρατηθω.    Αν ομως δεν πεσω τοτε ξανα δεν προκειται να επιτρεψουμε κατι τετοιο.
Ακαριαια θα κατεβαινουμε στην πρωτευουσα ΑΘΗΝΑ και να δινουμε το δυναμικο παρον μας ακομη και εξω απο τα σπιτια σας αν χρειαστει.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................................

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.........................

Και οποιος εχει αντιρηση ας κοιταξει τα τροπαια του συλλογου μας.
Ευχες απο ολους δοθηκαν για τον συλλογο να περασει την δεινη στην οποια εχει περιελθει.
Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ εκτος απο τα δεινα ομως εχει και εναν ΤΕΛΙΚΟ στο μπασκετ με την εναρξη του 2014.   Ενα ματς μιας ανασας ενω παρ' ολο που ειναι αυτην την στιγμη κατωτερος του αντιπαλου του εχει να επιδειξει την Αυτοκρατορια του και να παιξει το ματς στην μαχη της Κρητης ωστε να κλεψει το κυπελλο Ελλαδας.
Θα ηθελα να ευχηθω τον ΑΡΗ μας να βρει τον δρομο του και να σταθει στα ποδια του την στιγμη που εχει διπλα του και παντα τον κοσμο του.   Αυτον τον τεραστιο οδηγο που τον οδηγει χρονια τωρα σε νικες που ομοιες του δεν υπαρχουν σαν μετρο συγκρισης.
Καλη χρονια και η γιορτη για τα 100 χρονια να ειναι η καλυτερη με μια ελπιδα.   Να αναλαβει καποιος αν οχι ομιλος , καποιος πλουσιος κολοσσος την ομαδα και να την δωσει το δικαιωμα να σαρωσει ΠΑΝΤΟΥ.
Ο ΑΡΗΣ σε ολα τα περατα της γης δινει μια υποσχεση.   Αυτος και ο λαος του θα ειναι στο τελος οι νικητες στην πιο δυσκολη μαχη της ιστοριας του.    Γιατι ο ΑΡΗΣ ειναι ο νικητης !!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................