The road of the Live scores.


Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.

Στο ιδιο εργο θεατες.   Κι αν φανηκε λιγο η ομαδα οτι εφτασε σε επιπεδο ειναι γιατι ο Λεβαδειακος δεν υπαρχει.   Ομαδα που δεν εκανε κατι στα 90 λεπτα κι ομως πετυχε γκολ.   Ο ΑΡΗΣ απαντησε αμεσα με τον Ουντοζι οπου με ατομικη προσπαθεια απο τα πλαγια μπηκε μεσα στην περιοχη και λιγα μετρα πριν την εστια πλασαρε κανοντας το 1-1.  
Εχασε ευκαιριες ο ΑΡΗΣ μας ομως η χρονικη στιγμη της μιας ευκαιριας απο την αλλη ηταν μεγαλη.
Δεν μπορουσε να δημιουργησει γρηγορα ο ΑΡΗΣ μας να αιφνιδιασει και να κανει το γκολ.    Οι παικτες θαρρεις αδουλευτοι σαν να μην γνωριζει ο ενας τον αλλον δεν εδωσαν το αναμενομενο για εμας προσωπο.     Ο νεος προπονητης μας θα πρεπει να δουλεψει πολυ στα συστηματα που πρεπει να αφομιωσουν οσο πιο γρηγορα μπορουν οι ποδοσφαιριστες μας.
Ο ενας και μονον βαθμος σε τεσσερα παιχνιδια δειχνει την σοβαροτητα του προβληματος.
Τα περιθωρια στενευουν παρ ολο που ειναι ακομη αρχη.   Δεν υπαρχουν ομαδες αδυναμες και ετσι οπως πηγαινει το πραμα στα αληθεια ο ΑΡΗΣ μας θα δωσει γερη μαχη ξανα για την παραμονη.
Ενω λοιπον βλεπαμε κατι καλο να γεννιεται , τελικα φανηκε η αδυναμια που την εκρυβαν θαρρεις οι ιθυοντες.   Ευθυνες εμεις δεν μπορουμε να δωσουμε σε κανεναν.   Δεν θελουμε να πουμε ουτε καν για Σκορδα και κρεμμυδια.   Ουτε για επενδυτη στην ομαδα που ακομη ερχεται και τον περιμενουμε.  Εμεις εδω λεμε ναι στον Θεο του πολεμου και λεμε ναι στην αγαπη διαρκειας προς τον συλλογο που αγαπαμε και ειμαστε ταγμενοι και συνηφασμενοι με αυτον.
Περιμενουμε εσας να κανετε κατι για να παμε μπροστα και μονον μπροστα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Δεν ειναι ο ΑΡΗΣ μας αυτος που μας παρουσιαζετε.      Κανετε τον ΑΡΗ μας μεγαλο και ολα τα αλλα συγχωρεμενα.
Για λιγο ακομη εχουμε υπομονη.   Για λιγο ακομη.
ΑΡΗ Σ ΑΓΑΠΩ ΘΕΛΩ Ν ΑΚΟΥΣΤΕΙ ... ΑΡΗ Σ ΑΓΑΠΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ.......................

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΟΡΑΝ ΚΑΙ ΖΟΡΑΝ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.

Αυριο μια αντιπροσωπεια απο παικτες που απαρτιζουν την ομαδα του ΑΡΗ μας θα ειναι στο περιπτερο του ΑΡΗ μεσα στην Διεθνη Εκθεση Θεσσαλονικης.
Οφειλουμε να πουμε οτι ειναι ολα τελεια και η ελευση φιλων ειναι μεγαλη κυριως απο την ευρυτερη επαρχια των γυρω Νομων και οχι μονο.......
Αρχιζει η αγωνιστικη δραση για την ομαδα μας με καινουριο προπονητη πλεον τον Σερβο Ζοραν Μιλινκοβιτς ενω στο πλευρο του θα ειναι ο γνωριμος και αγαπητοτερος απο το παρελθον παικτης μας Ζοραν Λοντσαρ.
 Ο Ραντιβογιε Ραντακοβιτς εξαλλου θα ειναι ενας ακομη που θα πλαισιωνει το τεχνικο την της ομαδας μας.  Υπηρξε γυμναστης στην Ο. Φ.Κ Βελιγραδιου και ηταν μελος της Εθνικης Σερβιας.
Εχει διευελεσει και μελος του τεχνικου τημ στον Ερυθρο Αστερα.
Πλεον ο ΑΡΗΣ μας παει να κανει μια καινουρια αρχη και να αρχιζει να ανεβαινει τοσο αγωνιστικα οσο και βαθμολογικα.   Την Κυριακη ειμαστε σιγουροι οτι εκτος της νικης θα εχουμε και διασταση στο σκορ.
Οι παικτες του ΑΡΗ ετοιμοι για την νεα αρχη στο πρωταθλημα.
ΑΡΗ ΑΡΗ εσυ σαι το καμαρι  ΑΡΗ ΑΡΗ ομαδα ξακουστη.............................

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ........................

Δυο μερες επαιζε ο Ατρομητος με την Αλκμααρ.   Αυτο για μενα σημαινει οτι ειναι πτωματα και οτι θα αντεξουν ισως ενα ημιχρονο και μαλλον πολυ ειπα.
Χωρις φιλαθλους η ομαδα μας και παλι καθως η αστυνομια και παλι δεν επετρεψε την καθοδο των ηρωικων μας οπαδων.
Ας ειναι ομως!
Αυριο Δευτερα καλειται η ομαδα να κανει το αυτονοητο.    Να αρχισει επιτελους να μπαινει σιγα σιγα στον δρομο προς τις νικες και τους βαθμους.   Ομαδες που κατ εμας δεν αξιζαν εχουν ηδη 5 βαθμους και αρχισαν την αναρρηχιση στον βαθμολογικο πινακα.
Που ειναι οι παικτες μας κυριοι;   Που ειναι ο Σουνας;  Ο Ψυχογιος;  Ο Νταμαρλης;
Τι γινεται με δαυτους;   Γιατι δεν μπορουν να βοηθησουν;   Ποτε θα παιξουν;
Αυτα τα ερωτηματα δεν εχουν γινει προς εσας;   Και ποσο ακομη θα κανετε του κεφαλιου σας;
Κλεινουν οι μεταγραφες!   Κανενα ονομα τελευταιας στιγμης;   Η ειμαστε σουπερ στις γραμμες μας οποτε δεν χρειαζεται καν να ασχολουμαστε;
Ο κοσμος μουδιασμενος απλα παρακολουθει και ΔΕΝ δινει οσο νωρις κι αν ειναι αλλη πιστωση χρονου σε κανεναν.   Ουτε στον προπονητη ουτε σε αυτους που εχουν παρει την ευθυνη στελεχωσης της ομαδας μας με παικτες τετοιους που εχουμε δει εως τωρα.
Και γιατι να μην πουμε για τον Ελσνερ δηλαδη;    Αν τον δεις να τρεχει ελαφρα φαινεται ποσο αυτουμπαλος ειναι.
Μην πω κι αλλα!   Ας ελπισουμε να ξεκινησουμε απο δω και περα καλα σε ενα γηπεδο που παταμε καλα και παιρνουμε θετικα αποτελεσματα.    Ειναι και η κουραση των παικτων του Ατρομητου οποτε λιγο καλα να παιξουμε παιρνουμε και το ματς.
Με ιδιαιτερη αγωνια και εντονο στρες περιμενω να μπουνε μεσα οι παικτες μας και να κανουν το καθηκον τους.
VAMOS παικτες του ΑΡΗ.    Παμε γερα , γερα με τσαμπουκα........................