The road of the Live scores.


Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΕΛ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ.

Σημερα ανοιγουν οι Θυρες του Κλ. Βικελιδης για τον πρωτο εντος εδρας αγωνα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας μπροστα στο φανατικο και γεματο παθος και ενθουσιασμο κοινο του.
Στις 17.15 θα δουμε το στησιμο της ομαδας απο τον κο Χατζηνικολαου και την ολη κατασταση των παικτων μας.
Θα δουμε αν δωσουν δυναμικη οι φιλαθλοι στους παικτες μας και θα τους κανουν δυνατοτερους ωστε να ερθει μια νικη ανετη γρηγορη και μεγαλη.   Ακομη ομως και ετσι να μην γινει θελουμε να δουμε ομαδα που θα λυγιζει σιδερα , οποτε θα γινουν και παλι ετσι οπως τα λεμε.
Τους τρεις βαθμους στο τσεπακι οπωσδηποτε θελουμε για να κανουμε σεφτε για να πλασαριστουμε στις πρωτες θεσεις και να ειμαστε κοντα στους πρωτους !!!
Καλη αρχη με υγεια και επιμονη οσο και υπομονη.
ΑΡΗ γερα.........................

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΕΧΑΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

Αν και κακος ο Απολλων εκανε θετικο ξεκινημα με τρεις βαθμους στο ενεργητικο του.  Κατεστρεφε πολλες φορες το παιχνιδι μας , εκαμνε παμπολλες καθυστερησεις και γενικα κρατουσε τα δυο γκολ δωρα του ΑΡΗ προς αυτον και τους τρεις βαθμους.
Προσπαθησε ο ΑΡΗΣ να μπει στο παιχνιδι με το γκολ απο κεφαλια του Αγγελουδη ομως στην τελικη προσπαθεια ηταν ατολμος.  Δεν εβγαζε την φατσα καρτα γκολ η αλλιως την καθετη μπαλια να γινει η ισοφαριση.   Ανουσια κατοχη με λαθη αντι λαθων τοσο στο στησιμο της ομαδας οσο και των ιδιων μεταξυ τους.
Μια στεναχωρια επικρατει γενικως γιατι αλλα περιμενε ο κοσμος και αλλα ειδε.   Το κακο ειναι οτι δεν μπορει αλλο να περιμενει κανεις καθως εχει εξαντληθει η υπομονη.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι μας θα βοηθαμε οσο παει αλλα και η εντεκαδατοι παικτες καλο ειναι να κοιταχτουν απο τωρα στα ματια και να δωσουν ορκο νικης σε ΚΑΘΕ μα σε ΚΑΘΕ παιχνιδι.
Σαν να μην εγινε ποτε το πρωτο ματς προχωραμε ενωμενοι δυνατοι.
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ λεμε......................

Εχθες αργα ο Στελιος ο Γελαστος εφυγε απο την ζωη εντελως αδοξα.   Με ανακοπη καρδιας ξεκινησε το μακρυ ταξιδι στην γειτονια των Αγγελων.  
Σημερα στην Βαβδο το χωριο του θα γινει η νεκροσιμη λειτουργια.  Οσοι θυμουνται τον Στελιο θα ξερουν τι εστι να εισαι ΑΡΗΣ.   Οι στεναχωριες συνεχιζονται αλλα ο δρομος ειναι μεγαλος και τα εμποδια πολλα.   Προχωραμε και αναμνουμε τα καλυτερα.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Υποχρεωση μας ειναι και φετος να πορευθουμε με την ομαδαρα μας και κυριως να στηριξουμε οικονομικα οσο μπορει ο καθενας μας την ολη προσπαθεια της διοικησης που προσπαθει και σχεδον τα καταφερε ( τα καταφερε ) να υπαγει τον ΑΡΗ στο αρθρο της εξιγυανσης , στο αρθρο 99.
Η τρελα μας συνεχιζεται και ειμαστε επαναλαμβανω υποχρεωμενοι να βρισκομαστε στο πλευρο του Θεου ΑΡΗ.

Με αυτους θα προχωρησουμε και αυτους θα δωσουμε ωθηση με ολο μας το ειναι.


ΉΡΘΑΝ : Μιχάλης Μανιάς , Μιχάλης Κύργιας, Ντιν Μπουζάνης, Ροκ Έλσνερ, Γιάννης Παπαδόπουλος, Σαλόζε Τσιγκόζιε Ουντότζι, Νίκος Τσουμάνης , Τζον Ιμπέ, Βασίλης Καραγκούνης, Ανδρέας Τάτος
ΕΦΥΓΑΝ :Γιάννης Γιαννιώτας, Κώστας Καζναφέρης, Μάρκος Βελλίδης, Νούνο Κοέλιο

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
ΤΝτ. Μπουζάνις23Αυστραλία‘Ολνταμ Αθλέτικ (ENG)
ΤΜ. Γκελής19ΕλλάδαΠανσερραϊκός
ΤΣ. Διούδης2012Ελλάδα
ΤΤ. Καρανταής20ΕλλάδαΕθνικός Αστέρας
ΑΒ. Καραγκούνης19ΕλλάδαΟλυμπιακός
ΑΜ. Γιαννίτσης21131Ελλάδα
ΑΝ. Τσουμάνης23231ΕλλάδαΚέρκυρα
ΑΜ. Κύργιας24ΕλλάδαΑπόλλων Σμύρνης
ΑΝ. Ψυχογιός2426ΕλλάδαΔόξα Δράμας
ΑΓ. Μαργαρίτης2220ΕλλάδαΑγροτικός Αστέρας
ΑΕ. Νταμαρλής2111Ελλάδα
ΑΡ. Πουλίδο34594ΙσπανίαΑστέρας Τρίπολης
ΑΣ. Τσουκάνης2311ΕλλάδαΑναγέννηση Επανομής
ΜΧ. Οικονομόπουλος2218ΕλλάδαΒύζας Μεγάρων
ΜΑ. Γιώρης21Ελλάδα
ΜΠ. Αντωνιάδης191Ελλάδα
ΜΔ. Σουνάς19181Ελλάδα
ΜΠ. Κοντοβάς17ΕλλάδαΑναγέννηση Καρδίτσας
ΜΑ. Καρασαλίδης22ΕλλάδαΠανσερραϊκός
ΜΚ. Κοτσαρίδης219ΕλλάδαΑΕΚ
ΜΑ. Ηρακλής245ΕλλάδαΚαλλιθέα
ΜΝ. Γκόλιας19ΕλλάδαΑναγέννηση Καρδίτσας
ΜΔ. Κοτσώνης241ΕλλάδαΠανηλειακός
ΜΡ. ‘Ελσνερ27ΣλοβενίαΣλάσκ (POL)
ΜΑ. Ρένια201Αλβανία
ΜΓ. Παπαδόπουλος244221 (0)ΕλλάδαΝτιναμό Δρέσδης (GER)
ΜΚ. Λεμονής18Ελλάδα
ΜΑ. Τάτος22918ΕλλάδαΑτρόμητος Αθηνών
ΜΒ. Τριανταφυλλάκος22322ΕλλάδαΟδυσσέας Αναγέννησης
ΜΤζ. ‘Ιμπε27ΝιγηρίαΠαντούριι (ROU)
ΜΤσ. Ουντόζι278211ΝιγηρίαΑτρόμητος Αθηνών
ΕΗ. Σταυρόπουλος18Ελλάδα
ΕΑ. Καραγιάννης1861Ελλάδα
ΕΝ. Αγγελούδης22134ΕλλάδαΔόξα Δράμας
ΕΝτ. Αγκάνθο32219ΙσπανίαΧέρκουλες (ESP)
ΕΜ. Μανιάς23ΕλλάδαΑπόλλων Σμύρνης
ΕΖ. Ναούμ19Ελλάδα



Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΤΙΣ 19.00 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ.

Εκτος αποστολης εμεινε ο Νταβιντ Ανγκανθο που εχει ενοχλησεις στο γονατο , ο Γιαννιτσης κεντρικος αμυντικος και οι Διουδης Κοτσαριδης που ειναι με την των Ελπιδων.
Οι απαρτιζοντες την ομαδα μας ειναι οι εξης,
Έλσνερ, Ιμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Ηρακλής, Καράδαης, Καρασαλίδης, Κύργιας Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Τσουκάνης.

Θα δουμε με ενδιαφερον το τελευταιο δειγμα του Θεου του πολεμου λιγο πριν την αφετηρια.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................................

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΑΡΗΣ : ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ: ΑΡΗΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 3 - 1

ΑΡΗΣ : ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ: ΑΡΗΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 3 - 1: Ακόμα μια φορά σε ένα φιλικό ο ΑΡΗΣ κέρδισε 3 - 1 την Επισκοπή βοήθεια μας , οι δυο ομάδες έχουν μεγάλη διάφορα και σε παιχτικο επίπεδο α...

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΑΝΕΤΑ Ο ΑΡΗΣ 2 - 0 ...

Σε ένα ζεστό απόγευμα έγινε το φιλικό ματς του ΑΡΗ με τα Γιάννενα οι δυο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις , ενώ επέστρεψε στο Βικελίδης και ο Μάρκος Βελλίδης μετά από την φύγει του από την ομάδα μας ενώ έκανε και πλάκα όταν έγινε αλλαγή αντί να πάει στον  πάγκο της ομάδας του έκανε να πάει να κάτσει στου ΑΡΗ , αυτό είναι και καλό ξέρετε γιατί δείχνει να έχει καλές σχέσεις με τον κόσμο που τον χειροκρότησε αλλά και με τους ανθρώπους που δουλεύουν στον ΑΡΗ .

Τώρα ο ΑΡΗΣ είναι μια πολύ καλή και σοβαρή ομάδα που έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά και έβαλε ένα γκολ  στο 24΄ που μετά από μια πλάγια πάσα πήρε την μπάλα ο Μανιάς έκανε μια ωραία ντρίπλα στον αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννενα και από το κέντρο της  μεγάλης περιοχής με ένα σουτ η μπάλα αναπαύτηκε στην δεξιά γωνιά του Βελλίδη 
Ενώ λίγο πριν είχε δοκάρι ξανά ο Μανιάς  μετά από μια κάθετη μπαλιά που πηρέ ο επιθετικός του ΑΡΗ έστειλε την μπάλα στην συμβολή του αριστερού δοκαριού στο 19΄.
Πολύ καλά πήγαν οι μέσοι του ΑΡΗ που έβγαλαν 4 - 5 κάθετες φαρμακερές  μπαλιές στους φορ του ΑΡΗ . 

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΡΗΣ είχε ένα καλό σουτ από τον Ρεινα στο 52΄ που εδίωξε ο Βελίδης σε κόρνερ , μετά την κατοχή την πήραν οι φιλοξενούμενοι ενώ ο ΑΡΗΣ δοκίμαζε την άμυνα του ... Αφού οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο καλό .
Το δεύτερο γκολ ήρθε από λάθος του Κολοβετσιου και του Αμπαρη και ο αμυντικός του ΠΑΣ έστειλε την μπάλα στα δικά του δίχτυα . 
Και έτσι τελείωσε με 2 - 0 το παιχνίδι ...

Από ότι φαίνετε ο Γιαννης Χατζινικολαου κάνει καλή δουλεία και αυτό το βλέπουμε όλοι μας ...

Ο ΤΖΟΝ ΙΜΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ...

Κάτοικος Χαριλάου θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια ο Τζον Ιμπε ο παίκτης είναι μεσοεπιθετικός και πριν έρθει στον ΑΡΗ έπαιζε στις ρουμάνικες ομάδες Παντουρι και Οτελουλ