The road of the Live scores.


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΄΄ ΑΡΗΣ VS ΓΙΑΝΝΕΝΑ........

Αρεσει ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονικης μας.  Στον μεγαλο φιλικο με την Ρομα του Τοττι αν και προηγηθηκε  με 1-0 απο απ ευθειας φαουλ του Ουντοτζι που στην κλειστη γωνια του Ντε Σαντκτις καρφωσε την μπαλα στα δυχτια  εν τουτοις δν αντεξε την μεγαλη πιεση των Ρωμαιων και εχασε με 1-2.   Σε αυτο συνετελεσαν και οι αλλαγες που εκανε ο Χ΄΄νικολαου.
Σημερα λιγες ημερες μετα τον τεραστιο φιλικο αγωνα ερχεται ο Αγιαξ της Ηπειρου ο Απει Ρωταν Γιαννινα.   Ομαδα γρηγορη που περυσι κατεπληξε με τον τροπο παιχνιδιου της και μαλιστα περασε νικηφορα απο το ιστορικο Κλεανθης Βικελιδης οπου και καταχειροκροτηθηκε.
Οι σχεσεις των δυο ομαδων ειναι αριστες απο δεκαετιες τωρα.
Πορτιαιρο των Ηπειρωτων θα ειναι ο Βελιδης.   Ο Μαρκος θα ειναι πλεον αντιπαλος μας και ελπιζω τουλαχιστον να μην τον γιουχαρουν.
Με εντονο ενδιαφερον θα δουμε την προσπαθεια του νεου ΑΡΗ οπου εχει κλεισει με μεταγραφες και περιμενει την προσθηκη ενος δυο ακομη παικτων.    Ο συνδιασμος του παλιου με τον νεο θα δωσει την λαμψη που περιμενει ο φιλαθλος κοσμος των κιτρινων.
Θα περιμενουμε και το τσιγκλισμα των αποτυχημενων της Ανω Χαριλαου οπου εχθες εχασαν σε ρυθμο ρελαντι με 0-2 απο την Μεταλιστ Ουκρανιας
Παμε να βγαλουμε γουστα με την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας και εν αναμονη για την εναρξη του πρωταθληματος.
Κιτρινος κιτρινος κιτρινος Θεος.......ΑΡΗ εισ¨ο ενας κι ο μοναδικος...............

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΚΟΜΗ.

Ο ΑΡΗΣ αρεσει.  Αυτο ειναι που βγαινει καθημερινα απο την ολη προσπαθεια που κανουν τα παιδια υπο την καθοδηγηση του Χ¨¨νικολαου.  Ο προπονητης των κιτρινων εχει μπει θαρρεις σπαζοντας τον κωδικο επικοινωνιας των παικτων μεσα στο μυαλο ολων και δουλειει καλυτερα με ολη την ομαδα.
Ο κοσμος!!!   Αυτο το κομματι , το μονο υγειες τοσα και τοσα χρονια ειναι διπλα στην ομαδα οπου , μα οπου και αν ειναι οπου μα οπου και αν αυτη παει.
Η αγαπη ειναι αναγκαιο την δυσκολη χρονικη αυτη στιγμη λογω οικονομικης κρισης , να φανει με αγορα διαρκειας στηριζοντας την προσπαθεια που κανουν ολοι για να αναδειχθει μεσα απο αυτην το μεγαλυτερο σωματειο της Β. Ελλαδας και ενα απο τα μεγαλυτερα της χωρας.
Το φιλικο με τον Γαζωρο στις Σερρες εδειξε κατι προς τα εξω.   Πρωτα πρωτα την ανατροπη σκηνικου οπου χανοντας με 1-0 στο ημιχρονο γυρισε το ματς σε 1-3 η ομαδα.
Ο Ουντοτζι με δικα του γκολ και τα τρια εδειξε πανετοιμος και μοιρασε υποσχεσεις - χαμογελα.
Το τελικο σκορ οπως λεμε συνεχεια στις φιλικες αναμετρησεις ποσως μας ενδιαφερει.
Αυτο ομως που μας ενδιαφερει ειναι ο τροπος παιχνιδιου , η αναπτυξη η κυκλοφορια της μπαλας η αποτελεσματικοτητα.    Ευχαριστη ομαδα με διαρκη κινηση ομως δειχνει οτι χρειαζεται ακομη δουλεια και φυσικα ενισχυση.   Δεν θα πουμε σε ποιες θεσεις εμεις.   Θα πουμε ομως οτι θελουμε οπωσδηποτε παικτες που να μπορουν να μπουνε μεσα και να ειναι εξ ισου καλοι ωστε να υπαρχουν ενναλακτικες λυσεις και οχι οι ιδιοι και οι ιδιοι να βγαζουν το κουπι.
Τo Sports Cafe ειναι ακομη υπο ανακαινιση και ετσι δεν μπορουμε να πιουμε το καφεδακι μας χαλαρωνοντας βλεποντας το γηπεδο οπυ προσκυνησαν πρωτοκλασατες ομαδες της Ευρωπης!!!
Μια βολτα αρκει για να καταλαβεις πως σε τονωνει κανοντας τον γυρο του γηπεδου.
Ποσο υπερηφανος αισθανεσαι που εισαι ΑΡΗΣ.    Ολοι μια φαμιλια.   Τα παντα κιτρινα , τα παντα ομορφια.
Περιμενοντας τον φιλικο με την Ρομα και εχεις την αισθηση οτι παιζουμε για την Ευρωπη.
Υπαρχει εντονη κινητικοτητα , ενας ξεσηκωμος που θυμιζει Μποκα κατα καποιο τροπο.
Ευχη η προσπαθεια να καρποφορησει γρηγορα και να δουμε αμεσα την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας στα Ευρωπαικα σαλονια χωρις να χρωσταει δεκαρα τσακιστη σε κανεναν.
Ηρθε κι αυτο το ευχαριστο με την δικαιωση μας στην υποθεση Αμοροζο οπου δεν χαθηκε παρας δυσευρετος για την εποχη αυτην.
Τα βρηκαμε και με τον Κουλουχερη στον διακανονισμο ................................    Να λοιπον που νοικοκυρευεται ο συλλογος και δειχνει σε ολους εμας οτι πραγματι ειναι η ωρα να δειξουμε ΑΠΑΝΤΕΣ με την αγορα διαρκειας εμπρακτα την αγαπη μας για τον Θεο του πολεμου.
Τον ΑΡΗ μου τον ΑΡΗ μου τοοοοοοοον αγαπω και ποτε δεν τον αφηνω..........................

ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΜΕ 3 - 0 ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΠΟΤΕΦ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟ.

Τελος για τον ΑΡΗ απο την Βουλγαρια.  Επιστροφη αυριο ενω στα φιλικα τα πηγε εξοχα.
Ανακοινωθηκε και ο Ουντοτζι ενω ειναι σε αγωνια για τον Σουμπινιο που μα τω Θεω .... ΑΡΗ ... με αυτον τον παικτη η ομαδα δενει πλεον και γινεται τολμηρη ανταγωνιστικη και ελκυστικοτερη.
Γουσταρανε οι φιλαθλοι που ηταν κοντα στην ομαδα και ειδαν τις προσπαθειες ολων να εχουν ενα μηνυμα.   Οτι η νεα χρονια θα ειναι σαφως καλυτερη της περυσινης και θα εχει χρωμα!!!
Στα τρια ματς η ομαδα μας δεν δεχθηκε τερμα , ελαχιστα απειληθηκε και εδειξε ετοιμοτητα με ωριμες επεμβασεις και καλη αναπτυξη.
Κανει ο Χατζηνικολαου δουλεια , αυτο φαινεται.
Θα δειξει αν ακολουθησουμε και εμεις με την αγαπη μας εμπρακτη αγοραζοντας διαρκεια και στηριζοντας την ολη προσπαθεια την ολη εικονα.
Ο ΑΡΗΣ δενει την ομαδα και το παζλ της ενταξης των νεων παικτων ειναι επιβεβλημενο να τελειωσει οσο το δυνατον γρηγοροτερα.
Καλη επιστροφη αλανια και με το καλο η ολη προσπαθεια.   Πρεπει να βγουμε δυνατοι.
ΑΡΗ γερα με τσαμπουκα ! ! !

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΕΓΙΝΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ.

Ο ΑΡΗΣ μας ξερει καθε αγωνιστικη ποιον θα αντιμετωπισει καθως εγινε η κληρωση του νεου πρωταθληματος της Σουπερ λιγκας μα.
Η ομαδα χτιζεται στην Βουλγαρια και το βραδυ δηλ. τωρα οι παικτες θα εχουν μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να δουνε τους αντιπαλους τους.
Εμεις το διχως αλλο δεν εχουμε παρα να στηριξουμε με την αγορα διαρκειας μας την προσπαθεια που θα καταβαλει ο Θεος του πολεμου.

 ΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ  ΤΟΝ  ΑΡΗ  ΜΑΣ.
]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

1η αγωνιστική: Απόλλων Σμύρνης – Άρης

2η αγωνιστική: Άρης – Καλλονή

3η αγωνιστική: Ατρόμητος – Άρης

4η αγωνιστική: Άρης – Λεβαδειακός

5η αγωνιστική: Ξάνθη – Άρης

6η αγωνιστική: Άρης – Παναιτωλικός

7η αγωνιστική: Πανιώνιος – Άρης

8η αγωνιστική: Βέροια – Άρης

9η αγωνιστική: Άρης – Πλατανιάς

10η αγωνιστική: ΟΦΗ – Άρης

11η αγωνιστική: Άρης – Παναθηναϊκός

12η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Άρης

13η αγωνιστική: Άρης – Πανθρακικός

14η αγωνιστική: Εργοτέλης – Άρης

15η αγωνιστική: Άρης – Ολυμπιακός

16η αγωνιστική: Άρης Αστέρας Τρίπολης

17η αγωνιστική: Γιάννενα – Άρης


Ευχη ολων μας ειναι να εχουμε καλη πορεια με προσδοκιες και στοχους αναλογους της δυναμικης μας.
Πανω απ ολα υγεια στους ποδοσφαιριστες μας και ............ παιξτε καλα τον ΑΡΗ.

ΚΑΛΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................

Άρης - Πιρίν 4-0 {10/7/2013}

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

Αν και δεν πρεπει να μας ενδιαφερει το τελικο αποτελεσμα ενος φιλικου αγωνα και μαλιστα του πρωτου αγωνα προετοιμασιας , εν τουτοις οταν το σκορ παει στο 4-0 τοτε πρεπει και επιβαλεται να χαμογελασει λιγουλακι και το χειλακι μας.    Και οχι τιποτε αλλο δηλ. αλλα να ..... ειναι και οτι συνεχιζονται οι τεσσαρες οι περυσινες που προκαλεσαν αισθηση στον κοσμο , ενω αλλοι μας ελεγαν Μπαρτσελονα.   Βεβαια η Μπαρτσα ετρωγε μπατσα την μια πισω απο την αλλη με τεσσαρες και οχι εβαζε!!!
Η χαρα ηρθε απο τον Μιχαλη Μανια που ερπιβεβαιωσε με το καλημερα την αισθηση του γκολτζη και το γεγονος οτι μυριζει το γκολ.   Υπηρξε κινητικοτητα μεγαλη και οι της Πιριν δεν μπορεσαν να ανταπεξελθουν και να πιεσουν ωστε να κανουν γκολ.
Η συνεχεια να ειναι το ιδιο αναλογη , οχι ως προς τις νικες αλλα ως προς τις εμφανισεις της ομαδας κατα τετοιον τροπο ωστε να δειχνει οτι γινεται καλη δουλεια και βγαινει προς τα εξω με ευχαριστηση η εικονα του νεου ΑΡΗ.    Ενος ΑΡΗ που γιατι οχι ολοι θελουμε να ειναι η ευχαριστη εκπληξη του πρωταθληματος.
Εμεις σταθερα τοκαθηκον μας με αγορες διαρκειας για οικονομικη ενισχυση της ομαδαρας μας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΜΑΝΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣ ΣΚΟΡΕΡ.........

Απο την φουτμπολ λιγκ στην Σουπερ λιγκ και τον ΑΡΗ Θεσσαλονικης.
Ο ΜΙχαλης Μανιας υπεγραψε στους κιτρινους του Βορρα το νδιχως αλλο και αφου πιεστικε να υπογραψει στον Ρωσσο Σαββιδη και την ομαδα του την Ανω Χαριλαου.   Απαντησε αρνητικα και ηρθε εδω που θεωρει το καλυτερο δυνατον να βοηθησει και να βοηθηθει.
Ας μην παρουν τα μυαλα μας αερα , ομως προκειται για μια πολυ καλη μεταγραφη μιας και μιλαμε για τον πρωτο σκορερ  της Φουτμπολ λιγκ.
Αγωνιζονταν στον Απολλωνα Σμυρνης ο 23χρονος και θα ειναι για τα επομενα τρια χρονια παικτης φορωντας τον Θεο στο στηθος.
Τραλαλααααααααα  δεν ειμαι καλαααααααα   Οοοοοοοοοοο  θα τρελαθωωωωωωωω.........