The road of the Live scores.


Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Μ. ΤΡΙΤΗ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΡΗ - ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.

Στον αυριανο αγωνα φιλικου χαρακτηρα στο γηπεδο του ΑΡΗ το Κλεανθης Βικελιδης μεταξυ των ομαδων ΑΡΕΩΣ και Πιερικου θα εχουν την χαρα οι φιλαθλοι μας να απολαυσουν τα παιδια τα οποια στο τελος εκαναν το καθηκον τους.   Με σχεδον οκτω παικτες εκτος ο ΑΡΗΣ θα δωσει τον αγωνα αυτον με τον συμπαθη Πιερικο.
Την επομενη ημερα θα ακολουθησει προπονηση στο Ν. Ρυσιο και την μεθεπομενη δηλ. Μ. Πεμπτη εως και την Τριτη μετα το Πασχα θα καθησουν με τις οικογενειες τους.   Θα επανελθουν στις προπονησεις την Τεταρτη κανονικα.
Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση.
Δουλεψετε για το καλο της τρισενδοξης ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας και καντε το σωστο.  Καντε το καθηκον σας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................................

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Η Α.Ε.Κ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ α.ε.κ.

Προσπαθουν ψαχνονται και ετοιμαζονται να θελουν να ριξουν τον ΑΡΗ επειδη θελει να μπει και θα μπει στο αρθρο 99.
Επεσες κυρα ΑΕΚ.  Επεσες γιατι αγωνιστικα ησουν ανυπαρκτη.
Γιατι ησουν χωρις αρχη και τελος.   Γιατι στον συλλογο αυτον γινοντουσαν και γινονται  ..... ΤΑ ...  ΟΡΓΙΑ !!!
Δεν μπορουν να το χωνεψουν και δεν θελουν να το δεχτουν.   Απο γραφειο σε γραφειο εχουν αρχισει να αλωνιζουν με μονο σκοπο να ανατρεψουν με οιονδηποτε τροπο την πτωση στην Β' Εθνικη κατηγορια , την πτωση στα ταρταρα.
Γιατι δεν θελετε να νιωσετε οτι Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα;   Οτι υπαρχει ζωη και σε αλλα μερη;
Οτι εχουμε και εμεις μια θεση στον ηλιο και δικαιωμα στην ελπιδα.
Θα υπαρξουν νεοτερα στην υποθεση που λαμβανει χωρα.
Η ΑΕΚ εγινε πλεον αεκ με αυτα και μ' αυτα που πρατει.
Ο ΑΡΗΣ πιο ενωμενος απο ποτε προχωραει για ενα καλυτερο αυριο

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΔΙΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .............................

Και τι δεν ειπωθηκε στην κρατικη τηλεοραση!   Μεχρι και οτι κατεβηκαν 4 πουλμαν με ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ φιλαθλους που αυτοι μπουκαραν μεσα και εκαναν τα επεισοδια στο ΟΑΚΑ μολις εγινε με το αυτογκολ του Μπουγαιδη και ο πινακας εγραψε το 0-1 βαζοντας ταφοπλακα στην Ενωση ΑΕΚ.
Οτι γουσταρουν λενε στην προσπαθεια τους να σωσουν τον αετο του Νοτου.    
Ολοι επι ποδος πιεζουν προς πασαν κατευθυνση για να αλλαξουν την τιμωρια που επρεπε ακαριαια να αποδωθει.    Δεν πα 'ναναι η ΑΕΚ και οποια αλλη ομαδα θελει καυμενε!!!
Οταν επεσε ο ΑΡΗΣ που μπουκαραν με τον Ηρακλη αμεσως τελειωσαν τον ΑΡΗ.   Καμια εξτρα εκπομπη δεν εγινε ουτε για τον ΑΡΗ ουτε για τον Ηρακλη ουτε για τον Απολλων Καλαμαριας.
Μια και εξω.     Εδω μιλαμε για φονικες επιθεσεις σωρηδον με τραυματιες και σουτια εν ψυχρω οπου οποιον προλαβαιναν τον χτυπουσαν αλυπητα.     Ομως κανεις του Πανθρακικου δεν προεβει σε καταγγελια.     Το ξυλο επεσε συννεφο.   Ο αγωνιστικος χωρος δεν εμοιαζε καν οτι ηταν γηπεδο.   Παγκοι σημαιακια του κορνερ δυχτια , ελειπαν τα παντα και το γηπεδο μεσα ειχε λογοις λογοις αντικειμενα.     Βγες και παιξε το του ελεγαν του ανθρωπου.   Βγες μην τιμωρηθουμε.    Στην Βεροια το ιδιο εγινε και βγηκε ο ρεφερι.      Εκει αρχισαν και παλι τα γελια.  Ποια Βεροια ρε καφροι!!!   Στην Βεροια να ηταν 7-10 ατομα που και αυτα δεν επρεπε να ηταν μεσα , ομως δεν εκαναν απολυτως τιποτε.      Συγκρινεται το ενα με το αλλο;   Εσεις πατε να το συγκρινετε;    Μα δεν συγκρινεται.
Μ' αυτα και μ' αυτα ο ΑΡΗΣ μας εχει τον τελευταιο αγωνα στην Ξανθη και πηρε 1.200 εισητηρια για το πεταλο.  Η γνωμη μου οπως και πολλων αλλων ειναι (ηταν) να μην παρει ουτε ενα.    Θα φαμε προβοκατσια καθως υπολογιζεται οτι η ΑΕΚ θα δωσει βροντερο παρον στα πηγαδια και εκει θα πεσει το φταιξιμο στον ΑΡΗ καθως οι ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ θα κανουν τα παντα ωστε να τιμωρηθει ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονικης.
Λαε του ΑΡΗ.   Την Παρασκευη θα βγει η αποφαση περι τιμωριας στην ΑΕΚ και αυτη με την σειρατης θα ασκησει εφεση.   Οποτε παμε στα Πηγαδια , νικαμε την Ξανθη και δεν πα να πηδηχθει το συμπαν!!!  
Ο ΑΡΗΣ θελει νικη και μονον νικη , μαζι να παρει και την διαιτησια (τι πρωτοτυπο) και τα διχτυα και τα παντα ολα.    
Ολη η ΑΘΗΝΑ μαχεται να σωσει η τουλαχιστον να βρει εναν τροπο ωστε να την σκαπουλαρει η μεγαλη ΑΕΚ.     Ποια μεγαλη ΑΕΚ;   Αυτη της Β' Εθνικης.  
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΑΡΗΣ - ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 5-1.

Και τι να εκαμνε δηλαδη;   Να βαλει την κανονικη του ομαδα να ικανοποιησει τα γουστα καποιων ρουφ που στο κατω κατω παιζουν μαζι σε δυο τρεις μερες;
Ηρθε ο ανθρωπος , επαθε την πλακα του με τον κοσμο , τον δικο του κοσμο και απλα εστησε μια ομαδα προφυλαξης βασικων παικτων στο ματς με το πουλι της πολης.
Την Τεταρτη δωσαμε τον λογο μας ολοι οτι θα ειμαστε με τον  Αστερα σε ολα τα στεκια της πολης του Θεου.
Σακη Τσιωλη - Σακη ΤΣΙΩ-Ω-ΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.
Το 5-1 λεει ολη την αληθεια καθως ο ΑΡΗΣ επιασε σπουδαια αποδοση με καλη λειτουργια σε ολες του τις γραμμες.   Οι  Τριανατφυλλακος Αγγελουδης και ακομη τα τρια ( 3 ) γκολ του Τατου , ηταν αυτοι που εκαναν το καμινι του Χαριλαου , το θρυλικο Νταχαου , το Κλεανθης Βικελιδης να παλλεται 2 ωρες ακαταπαυστα.
Μεγαλη χαρα οταν η αεκ εκανε ηττα στο 88' με αυτογκολ του Μπουγαιδη.   Κατοπιν διεκοπη ο αγωνας γιατι ανα εκατονταδες μπουκαραν εντος αγωνιστικου χωρου και χτυπουσαν αδιακριτως οποιον προλαβαιναν.   Η διακοπη - ποινη - αφαιρεση βαθμων της -κουλας θεωρειται δεδομενη και ως εκ τουτου η δικεφαλη κοτα του Νοτου μας αποχαιρετα για τα μεγαλα σαλονια της Β' Εθνικης.
Τωρα εμεις συσσωμοι πρεπει να παμε στην Ξανθη και να κανουμε αποβαση - καταληψη.
Να μπουμε μεσα και να τους παρουμε τα σωβρακα.   Στα πηγαδια ολους!!!
Παμε για την τριτη συνεχομενη και εχει ο Θεος και η Παναγια.
ΑΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ ..... ΟΕΕΕΕ .... ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩ ....... ΟΕΕΕΕΕ...............

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Αυριο στο γηπεδο Χαριλαου , στο γηπεδο Κλεανθης Βικελιδης η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας παιζει την υπαρξη της μερος 1ον.
Ολοι στο γηπεδο με καλεσμα 5 Ευρω μα λιωσουμε τον Αστερα Τριπολης και να δωσουμε οξυγονο , ηθικο και δυναμη για την τελευταια αγωνιστικη οπου ολη η Θεσσαλονικη θα ειναι στην Ξανθη.
Οι δυσκολες στιγμες θα ξεπεραστουν με αυτον τον μεγαλο στρατο , την μεγαλη δυναμικη του ΑΡΗ , τον κοσμο του που ποτε δεν αφησε την ομαδα μονη , τοσο στα ευκολα οσο και στα δυσκολα.
Με τους τρεις βαθμους αυριο θα εχουμε ολη την ευχερεια να δουμε ολοι μαζι τον τελικο μας στοχο.
Πολεμος ειναι , μαχες δινονται και ολα κερδιζονται σωμα με σωμα.
Κανεις δεν μας χαριζεται κανεις δεν μας παιζει αδιαφορα.
Σφιχτα και με προσηλωση για την τελικη επικρατιση.
Αυριο πρεπει να κανουμε εμεις το γκολ και η ομαδα το αλλο γκολ ωστε να μην υπαρχει περιπτωση αγχους στο τελος.
Ολοι μαζι για νικη επιβιωσης.   Ναι ειναι αληθεια.  Ο ΑΡΗΣ χρειαζεται δυο νικες για να υπαρχει και να συνεχιζει.   Ολοι μαζι μπορουμε.    ΑΡΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ..................................
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΣΟΥΠΑ ΛΙΓΚ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΚΕΥΜΑΤΑ.

Καλησπερα.
Ηθελα και εγω να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου στο προσωπο ενος μαλακοπιουρα μαυροκορακου σταλμενου - διορισμενου που μονο σκοπο ειχε να κανει τα αδυνατα δυνατα ωστε να βλαψει τον ΑΡΗ. 
Πανε οι εποχες που σφαζανε με το βαμβακι. Τωρα οι φουσταραδες εν ψυχρω << εκτελουν >> κσι δεν φοβουνται τιποτε και κανεναν. Μετα; Αναλαμβανουν οι ειδικες δυναμεις και οποιος χασει την ψυχραιμια του παει στην μπου-ζου σαν επικινδυνος επειδη προσπαθει να διαμαρτυρηθει. 1ον πετωντας ενα καφεδακι (προστιμο χρηματικο) 2ον μπαινοντας μεσα (το αιμα βραζει) και εκει τελειωνουν ολα.
Στην ομαδα παλι το ιδιο. Ζωντανο παραδειγμα αυτο με τον Αγκανθο. Τον χωνει αγκωνια στην κοιλιακη χωρα με πλευρα μαζι , σφαδαζει πεφτωντας και δεχεται κιτρινη καρτα ο παθων επειδη φοραει τον Θεο στο στηθος. Και ολα αυτα αντι κοκκινη στον ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ. Αποτελεσμα; Ο Αγκανθο να τα παρει (του το ξανακαναν) και να βγει εκτος εαυτου ομως διαμαρτυρομενος. 2η κιτρινη και αποβολη. Ο κοσμος εκει!!!
Το σχεδιο προχωρουσε καλα. Ειχαμε ακουσει οτι ..τελος ως εδω οι αδικιες για τον ΑΡΗ. Τιποτε δεν ειναι αληθινο.
Μονη αυτη η ομαδα μαχεται ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ.
Ρε ξεφτηλες ελεεινοι τοσο πολυ σας πειραξε τα 10 χρονια που περναμε ΝΤΑΜΠΛ και ακομη μας μισειτε;
Αλλα βεβαια ξεχασα κραταει χρονια αυτη η κολονια. Η μεγαλη ομαδα του ΑΡΗ για να σπασει εστειλαν παικτες του ΑΡΗ στην ΦΥΛΑΚΗ και την σκορπισαν.
Ετρεμαν γιατι τους χωθηκε στο ματι.............. Μετα ; Μετα εβαλαν δορυφορο και τελειωσαν τα παντα. Οπως το μπασκετ.
ΑΡΗΣ κολοπανα. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Μεχρι θανατου , μεχρι σωματος με σωμα.
Για τα εσω (μας) αλλη ωρα θα πουμε.
Αλλωστε ΔΕΝ θα γλυτωσει κανεις.
ΚΑ-ΝΕΙΣ.......