The road of the Live scores.


Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Περήφανος που είμαι ΑΡΗΣ


Μετά από τα δυο ματς με ΑΕΚ και κερκυρα στο νησί των Φαιάκων ο ΑΡΗΣ αντί να πάρει 6 βαθμους πήρε μόλις 2 και πέταξε στα σκουπίδια άλλους 4 βαθμούς ... αυτά τα λέω επειδή βγήκαν κάποιοι από άλλους μαχαλάδες και έλεγαν ότι ήθελαν .
Εγώ δεν πιστεύω τίποτα για τι ξέρω τον ΑΡΗ ... σε εμάς τίποτα δεν μας χαρίζουν ότι και να κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι μας , με την ΑΞΙΑ μας και τα ματς που θα κερδίσουμε θα τα κερδίσουμε με το σπαθί μας .
Μην ακούτε τίποτα από αυτά που λένε οι εχθροί του ΑΡΗ ΜΑΣ ... εμείς δεν είμαστε ποτέ σε κανένα άρμα και ούτε θα μπούμε τώρα ... αν και θα θέλανε πολύ να μας δουν σε κάποιο άρμα τα παιδιά της γκρίζας γειτονιάς αλλά εμείς δεν είμαστε σαν και αυτούς ...
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και πολεμάει πάντα μόνος του Άλλωστε τη θεός του πολέμου και της ανδρείας είναι ....

ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΗΣ ...

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΛΚΑΡΑΘ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΜΗΧΑΛΗΤΣΙΟΣ.

Ηταν φως φαναρι.  Ο προπονητης Αλκαραθ δεν τραβουσε.   Εδειχνε να μην ηξερε θαρρεις , την δουλεια του.   Εδιωχνε παικτες , αναγκαζε αλλους να θελουν να φυγουν και ζητουσε αλλαγες των.  
Εφερε συγχιση στην ομαδα και δεν εδειχνε καν εργο.    Ετσι , με συζητησεις που ειχε μαζι με την διοικηση πηρε την αποφαση να παραιτηθει.   Ολα δειχνουν οτι ο Μιχαλητσιος (τελειωμενο) θα αναλαβει απο 'δω και επειτα.
Στο ντερμπι με τον παοκ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
Οι παικτες που θεωρουνται θιγμενοι (Παπαζαχαριας κ.α) θα βγουνε (;) απο το ψυγειο και θα δειξουν λογικα θεληση και πεισμα για μια θεση που οδηγει στην ενδεκαδα.
Απο αυριο φουλαρουν οι μηχανες για το ματς της πολης.

................................................

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

Η ωρα ειναι δυσκολη ομως στα δυσκολα φαινεται ο καπετανιος.   Οχι ο Καπετανος = αυτος παει εξαφανιστηκε.  
Η Αρειαναρα μας ειναι ετοιμη να φωναξει παρον στην επικυνδινη εξοδο στο νησι των Φαιακων.
Καπως ετσι λοιπον εχουν δει την ολη κατασταση.   ΠΑΜΕ ..... ΧΤΥΠΑΜΕ ...... ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ.
Μαζι με κοσμο θα ειναι ο Θεος του πολεμου και με τα καινουρια μεταγραφικα αποκτηματα.
Δεν ειναι μονο η νικη σημερα.  Ειναι οι τρεις βαθμοι που βουλιαζουν κι' αλλο το νησι αλλα και η ψυχολογια που θα παει στα υψη με το ηθικο να ειναι ανεβασμενο εν οψει του ματς με τους γιουφτους.
Επιβαλλεται και χωρις πολλα πολλα πλεον να κανουμε διπλο ουσιας και διπλο ανασας - ζωης.
Για οποιους δεν καταλαβαν ακομη , η ομαδα εχει ερθει σε περιπετειες ενω δεν δειχνει απο κοντα οτι ειναι σε θεση αναγκης.
Τριποντο και επιβιωση σημερα με ονειρα και σχεδιο στις επομενες αγωνιστικες , αρχης γεννομενης του ματς με τον παοκ.
Καλη επιτυχια στα παιδια μας.
Εξ αλλου..... ΑΡΗΣ εισαι.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ! ! !

Η ωρα πλησιαζει.   Η Αεκ ερχεται με φιλοδοξιες κυριως με αυτοπεποιθηση.   Ερχεται με πλανα νικης στο γηπεδο μας.    Οι τελευταιοι ερχονται να κανουν καινουρια αρχη για να εχουν δικαιωμα στον ηλιο.
Εμεις δεν εχουμε αλλο απο το να τους αποτελειωσουμε ευθυς εξ αρχης και να τους δωσουμε ενα μαθημα που ομοιο του δεν εχει.
Η αναγκη για το τριποντο και κυριως η τιμωρια στους πουθεναδες που τολμησαν οχι να κανουν ονειρα , αλλα να τα εξωτερικευσουν κιολας!
Με το γηπεδο γεματο και οπλο τον νεανικο μας ενθουσιασμο , οι μεσα με τους εξω (στις κερκιδες) και με εναρμονισμο να τους φερουμε σε τραγικη κατασταση ωστε να πεταξουν λευκη πετσετα.
Πρεπει να προσεξουμε τα υπουλα χτυπηματα τους και να μην ενδιδει κανεις παικτης μας ωστε να μην αποβληθει δικος μας ΚΑ-ΝΕΙΣ.
Θα συνεχισουμε στο ιδιο αρθρο αργοτερα.    Ο ΑΡΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ.
Κοτες και φτερα , γεμισε ο τοπος ολος.    Βρωμα και δισοδυα Βορρα Νοτου...........

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ.

Πραγματικα βαρυ πενθος για τον ΑΡΗ μας.
Ο αμυντικος Κ 17 παικτης μας και πρωταθλητης της ομαδας Κ 17 εφυγε αναπαντεχα απο την ζωη.
Ηταν ενα παιχνιδι που επαιξε η μοιρα αλλιωτικο απο τ' αλλα.   Αναυδοι ολοι δεν μπορεσαμε ποτε θαρρεις να πιστεψουμε την ειδηση που επεσε σαν κεραυνος και μεταδωθηκε σε χρονο μηδεν σε ολη την Ελλαδα.
Η οικογενεια του ΑΡΗ μα κυριως η οικογενεια του παικταρα μας γκρεμιστηκε με μιας σαν σεισμος της ειδησης πανω απο 8 Ριχτερ.  
Σημερα το μεσημερι ο Αγγελος μας ξεκινησε το τελευταιο του ταξιδι και θα βρισκεται στην γειτονια των Αγγελων απο 'δω και περα.    Το αγερωχο Αρειανακι εφυγε απο κοντα μας σαν αληθινος πρωταθλητης που ηδη ηταν.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ καμαρι του ενδοξου κοτρινου συλλογου του Βορρα



Απο το PRESSARIS.
=================
=================

Ο Άγγελος Τσιπούρας ξεκίνησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης το δικό του ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων! Το 17χρονο Αρειανάκι, ένα από τα καμάρια του κιτρινόμαυρου συλλόγου «έφυγε» τόσο άδικα και ξαφνικά, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη και πόνο όλη την οικογένεια του Άρη. Στα χέρια των συμπαικτών του και με μια σημαία του Άρη έκανε την τελευταία του βόλτα στα μέρη μας!
Ο πρωταθλητής με την Κ17 Άγγελος, ένας άριστος μαθητής κι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας θα βλέπει από ψηλά και για πάντα την αγαπημένη του ομάδα, τον Άρη, να προσπαθεί σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα αθλήματα να βγαίνει νικητής.Όπως ήταν κι ο ίδιος.
Το στερνό αντίο του απηύθυναν εκατοντάδες κόσμος, ο οποίος συγκεντρώθηκε στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στο Πλαγιάρι για να χαιρετήσει για τελευταία φορά τον Άγγελο ΤσιπούραΠρόσωπα θλιμμένα, σκυθρωπά, καρδιές πληγωμένες από το χτύπημα της μοίρας. Ένα τεράστιο «γιατί» στα χείλη όλων. «Γιατί Θέε μου να πάρεις τόσο απότομα και βιαστικά αυτό το αγγελούδι».
Θλιβερές φιγούρες οι γονεις του Άγγελου. Προσπαθούσαν να πάρουν δύναμη από όλον αυτόν κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό τους, σε αυτή την στιγμή της συμφοράς. Όλοι είχαν μια κουβέντα παρηγοριάς. Πόση δύναμη χρειάζεται τέτοιες ώρες; Πόσα ψυχικά αποθέματα;
Η οικογένεια του Άρη παραβρέθηκε σύσσωμη στην κηδεία. Δεν ήταν παρόντες μόνο οι συμπαίκτες του Άγγελου στην Κ17, ήταν σύσσωμη η ομάδα της Κ20, η ανδρική ομάδα με τους περισσότερους παίκτες παρόντες, τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ, της Κοινωνίας Μελών, του Ερασιτέχνη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, με τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ, Αντώνη Ασημακόπουλο… Παλιοί προπονητές του Άγγελου ήταν εκεί.
Ο Γιώργος Σεμερτζίδης, ο Δημήτρης Μπουγιουκλής, αλλά και ο Αλέκος Κατσιαούνης, ο Κυριάκος Μπιμπισίδης, ο γιος του οποίου ήταν συμπαίκτης με τον Άγγελο. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, ο Αντώνης Ζαμπέτας και ο Τάσος Ορφανίδης ήταν επίσης παρόντες για το «τελευταίο αντίο».
Παρόντες και παιδιά από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ με τον Βαγγέλη Πουρλιωτόπουλο παραβρέθηκαν στην τελετή, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως υπήρχαν δεκάδες στεφάνια από τους φορείς του Άρη, από συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, αλλά και από οργανωμένους του ΠΑΟΚ.
Μπροστά σε τέτοια γεγονότα η όποια αντιπαλότητα υπάρχει, μπαίνει στην άκρη. Η θλίψη είναι ίδια για όλους όταν χάνεται τόσο άδικα ένα τόσο άξιο παλικάρι σαν τον Άγγελο.
Παρόντες φίλοι και συμμαθητές του Άγγελου, παιδιά με τα οποία μεγάλωσαν μαζί, μοιράστηκαν τα ίδια όνειρα, τις ίδιες αγωνίες. Κρατούσαν όλα από ένα λουλούδι…
Το φέρετρο λευκό, με μια σημαία του Άρη τυλιγμένο, το οποίο κουβαλούσαν στα χέρια τους οι συμπαίκτες του. Στιγμές που «σπάει» ο καθένας μέσα του, στιγμές που ραγίζουν τις καρδιές όλων.
Το μήνυμα ένα, βγαλμένο από τις καρδιές όλων… «Άγγελε ζωντανός, για πάντα Αρειανός»!

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΠΗΡΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ Ο ΑΡΗΣ......

Και τωρα ανοιγει ο δρομος για μεταγραφεεεεεεεεες!!!
Τι εγινε;  Ολα καλαααα;   Καλα θα ειναι.  Γιατι να μην ειναι αλλωστε;  
Ελα μου ντεεεεε;
Νατα ταααααα!!!
Πηρε φορολογικη ενημερτητα (προσωρινη) ο ΑΡΗΣ μας αποδειξη οτι ολα κυλουν καλα.
Αρα παιρνει και ασφαλιστικη ενημεροτητα πιθανον και σημερα , οποτε δειχνει καθαρα οτι πληρωνει για το αρθρο 44 και οτι ολα κυλουν ομαλα για την υπαγωγη στο αρθρο 99 της ΠΑΕ.
Η διοικηση και η Κοινωνια μελων εξασφαλισαν ολα τα απαραιτητα εγγραφα προκειμενου να αποδυκνειεται οτι η ομαδα ειναι φορολογικα ενημερη , συνεπως πληρωνει τις δοσεις << 44 >> Ορφανου.
Μ' αυτα και μ' αυτα παμε στην Κρητη να δωσουμε εναν ακομη τελικο ωστε να κανουμε τρεις ακομη ποντους στο συνολο για μια θεση στον ηλιο.    Υπαρχει αισιοδοξια και η ελπιδα για νικη κοντρα στον Ο.Φ.Η μεσα στο Ηρακλειο και αυτο γιατι η ομαδα του Ηρακλειου ειναι στα μετρα μας και μια χαψια.
Τα τπολοιπα αυριο με τα οσα αγωνιστικα προβληματα εχει ο τεραστιος συλλογος μας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................



Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ.

Τι κι' αν ο γιατρος της ομαδας τον ειπε οτι δεν μπορει να αγωνισθει.   Αυτος οχι μονον δεν ακουσε το απαγορευτικο , πηγε στον κοουτς της ομαδας και τον ειπε να τον συμπεριλαβει στην αποστολη της ομαδας.    Οταν λοιπον ο κοουτς μας ειδε προβλημα στην επιθεση και ενω το σκορ ηταν 1-1 εβαλε μεσα τον Νταβιντ Αγκανθο.    Ολα εγιναν οπως τα ειχε σκεφτει ο μεγαλος παικτης μας.   Αν και δεν του δοθηκε πεντακαθαρο πεναλτι και αποβολη του τερματοφυλακα του Πανιωνιου πετυχε γκολ με κεφαλια και εδωσε τριποντο ανακουφισης στον συλλογο μας που συνεχιζει να δοκιμαζεται απο την σφυριχτρα που κανει δυσκολη την ζωη ολων μας.     Η αδικια συνεχιζεται (κοντευουν τρια χρονια) και απ' οτι φαινεται θα συνεχιζεται.    Το θεμα ειναι οτι οι Βασιλακιδες που αναλυουν την διαιτησια , αυτοι λοιπον δεν μπορουν να πουνε οτι πανε τοσα χρονια που αδικειται ο ΑΡΗΣ με την μη καταβολη στα υπερ του πεναλτι!!!
Η μαχη συνεχιζεται αγωνα με αγωνα και απ' οτι φαινεται θα ειναι δυσκολη η συνεχεια εκτος αν (αν) αν αλλαξει κατι θεαματικα.
Εμεις κραταμε την νικη οξυγονο η χρυσαφι , οπως θελετε πειτε την και παμε στο Ηρακλειο να παρουμε κατι θετικο.   Με το Χ στο τσεπακι μας , ας κανουμε την υπερβαση και ας παρουμε αλλους τρεις υπερ πολυτιμους βαθμους που θα μας βγαλουν μια και εξω απο τα επικινδυνα σεναρια και τα υποπτα σοκακια , αυτα που οδηγουν σε χαμηλες κατηγοριες.
Με τον ΑΡΗ μας παντα ψηλα και υγεια σε ολους σας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ.

Αυριο η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ με παικτες αναγκης καλειται να δειξει στον Πανιωνιο νωρις νωρις οτι θα φηγει με σκυμμενο το κεφαλι απο την Θεσσαλονικη.
Εν τω μεταξυ ο Γκεσιος ειναι ετοιμος να φυγει μιας και λυθηκε το συμβολαιο του.
Τριανταφυλλακος η Αγγελουδης θα ειναι στην θεση του Ανγκανθο;   Αυτο πρεπει να αποφασισει ο προπονητης μας και κατ' οπως ειπε ο Καπετανος θα πρεπει να παρει ακομη ενα χαρτακι για τον ποιον θα βαλει μεσα.    Ασε μας ρε Καπετανε που περασες και ενα σουτ της προκοπης απο τα τρομερα σου ποδια δεν ειδαμε.    Αντιθετως μαλιστα παρε μια στον οπισθιο χωρο σου και κανε μας την χαρη.
Εμεις μπορουμε να κανουμε ανασυνταξη δυναμεων και εσυ να πας στο καλο της Παναγιας.
Αλλωστε σε δινουμε και τις θερμοτερες ευχες μας.    Αιιιιιιιιιιιι στο καλο!   Αιιιιιιιιιι στο καλο ντεεεεε!!!
Αυριο ολοι στο ιστορικο Κλεανθης Βικελιδης να βοηθησουμε τα παιδια μας με τον Θεο του πολεμου στο στηθος.   Η ΝΙΚΗ επιβαλλεται και το τριποντο ειναι οξυγονο.
Καλη αρχη στο 2013.
ΑΡΗ ΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΗ ΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ......................

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο ΓΙΑΧΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ.

Αυτος κληρωθηκε να διευθυνει τον αγωνα με τον Πανιωνιο και θαρρεις μας εφερε ηδη προβληματα μιας και ο Ανγκανθο ειναι νοκ αουτ ενω αποχωρησε ο Γιαννιωτας σημερα απο την προπονηση με προβλημα στο γονατο.
Ετσι η επιθετικη γραμμη ειναι σε κατασταση εκτακτου αναγκης και το προβλημα διογκωθηκε τοσο ωστε ο Αλκαραθ να μην μπορει προς το παρον να δωσει λυση.
Η αγωνια ειναι και παλι σε κατασταση συναγερμου την στιγμη που η ομαδα καιγεται για τριποντο ανασας και ηρεμιας.
Εμεις θα δωσουμε παρον για μια ακομη φορα και θα προσπαθησουμε απο μονοι μας να νικησουμε αλλα αυτο δεν φτανει.    Θελει γενναια εμφανιση απο τους οποιους παικτες θα χρησιμοποιηθουν και να δωσουν το 100% των δυναμεων τους για την νικη.
Οχι ευησυχασμος οχι αδρανεια οχι χαλαρωση.    Νικη και στον διαιτητη και στο κατεστημενο!
Τα υπολοιπα εννοουνται.
Το 2013 ας ειναι επιτελους ενας δρομος ευθυς και ομαλος για να ανεβει η ομαδα και ο Θεος του πολεμου και παλι ψηλα τοσο οικονομικα οσο και αγωνιστικα.
Στο κατω κατω ΑΡΗΣ εισαι.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................