The road of the Live scores.


Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΣΤΙΣ 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ .

Προκειται για μεγαλο φιλικο με την θρυλικη Μπενφικα στο Κλεανθης Βικελιδης.
Ολοι μας θυμομαστε το 1979 οπου εδω μεσα επεσαν οι Αετοι της Λισσαβωνας με 3-1 και απεκλεισθησαν απο την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας τα καναρινια του Βορρα.
Ειν αι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια να παρουν εμπειριες και να ειναι ακομη καλυτεροι οι μικροι παικτες του ΑΡΗ μας που ομως πλαισιωνουν την μεγαλη ομαδα και εχουν παρει τις τυχες της ομαδας μας στα χερια τους.
Οικονομικη ενισχυση σε γεματο γηπεδο με εισπρακτικη επιτυχια θελει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενω παραλληλα να δωσει χαρα τους χιλιαδες οπαδους της και να παρουν ψυχολογικη ντοπα για την συνεχεια.
Μπραβο σε τετοιες κινησεις απο τους διοικουντες και μπραβο σε εμας που μαθαμε να στηριζουμε τετοιες καταστασεις καθως θεωρειται σιγουρο απο τωρα το οτι το γηπεδο θα ειναι ζιγκα.
Τα νεα επι του πιεστηριου καθως μολις πριν λιγο κλειστηκε αυτο το μεγαλο φιλικο που ξυπναει μνημες του ενδοξου παρελθοντος.
Η ομαδα οταν παιζει με Αετους χαρταετους και περιστερια σεληνιαζεται και ετσι αναμενεται να γινει ματσαρα ωστε να χαρει ο κοσμος και το αποτελεσμα , που πρεπει να ειναι θετικο αλλα και το ολο κλιμα που επιβαλλεται να ειναι λαμπερο οπως συνηθιζει ο κοσμος της.  
Οι κερκιδες θα δωσουν τον πανηγυρικο τονο , αυτον που εμαθε η φιλαθλη Ευρωπη , η φιλαθλη υφηλιος και κατατασει τους φιλαθλους της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ στους πρωτους <<τρελους>> του κοσμου.
=====================================
=====================================

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΣΤΗΝ ΕΚΙΝΗΣΗ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.

Αρχιζει ο πολεμος καθως τιποτε δε θα μας χαριστει.
Ο ΑΡΗΣ των χιλιων προβληματων παιζει εφετος με σκοπο την διακριση στα ματια ολων των Ελληνων φιλαθλων αλλα κυριως για να αναπτερωσει το ηθικο των φιλαθλων του που εχει πεσει κατα πολυ.   Η υπερηφανια του Αρειανου φιλαθλου ειναι σε χαμηλα επιπεδα και αυτο το γνωριζουν καλα ο Μακης Κατσαβακης και οι παικτες του Θεου του πολεμου.
Καθε Κυριακη αρχης γεννομενης σημερα στην πλατεια η ομαδα θα σκυλιαζει για τους τρεις βαθμους ει δυνατον μα κυριως για οποια θετικα αποτελεσματα ερθουν.
Καλη αρχη στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας και η υποσχεση που δινουμε ειναι οτι θα ειμαστε στο πλευρο αυτων των παιδιων μας που θα κανουν οτι ειναι δυνατον να περασει η χρονια με επιτυχιες.
Στην αφετηρια με τις ευχες ολων μας.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ !!!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ.


 Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Αντωνιάδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ VS ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εχασε τελικα με 2-1 ο ΑΡΗΣ μας στο τελευταιο φιλικο επι Ιταλικου εδαφους και γυριζει πισω στην Ελλαδα.   Ανησυχια αποτελει ο τραυματισμος του μικρου απιθανου Γιαννιωτα οπου οι πρωτες εκτιμησεις κανουν λογο για κακωση στο γονατο.   Μολις ομως γινει μαγνητικη θα διαπιστωθει και το μεγεθος της ζημιας που εχει υποστει ο ταλαντουχος παικτης του ΑΡΗ μας.
Στο 14' ανοιξε το σκορ ο ΑΡΗΣ μετα απο εκτελεση φαουλ του Γιαννιωτα και γεμισμα στο δευτερο δοκαρι οπου αφυλακτος ο Τριανατφυλλακος με κεφαλια την εστειλε στα δυχτια.   Η ισοφαριση ηρθε στο 31' για τους Βιολα και το ημιχρονο εκελεισε 1-1 με τον Ρομουλο.
Στο δευτερο ημιχρονο ο ΑΡΗΣ επαιξε καλα χανοντας δυο ευκαιριες να σκοραρει εκ νεου , ειδικα στο τελος του αγωνα οπου και οι αμυντικοι της Φιορεντινα απεσωβησαν το γκολ ακριβως πανω απο την γραμμη της εστιας τους.  Ηταν το 84' οταν ο Κανουλας δεν μπορεσε να σκοραρει.

Φιορεντίνα: Βιβιάνο, Κασάνι (60΄ Ροντρίγκεθ), Νάσταζικ, Ρονκάλια, Πασκουάλ (64΄ Ακουιλάνι), Ρόμουλο, Ολιβέρα (64΄ Βαλέρο), Λατζάρι (60΄ Ντι Τάκιο), Τσέρκι (82΄ Λε ΤΙλέ), Τζόβετιτς, Λιάγιτς.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Ασλανίδης (50΄ Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης (60΄ Κανούλας), Παπαζαχαρίας, Παντίδος (75 Μαργαρίτης), Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος (75΄ Αντωνιάδης), Γκέσιος (46΄ Αγγελούδης), Παπαστεριανός (66΄ Τσουκάνης), Γιαννιώτας (55΄ Νταμαρλής), Ηρακλής (58΄ Σουνάς).

ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ.

Εντελως δωρεαν θα ,μεταδοθει απο το επισημο σαιτ της Ιταλικης ομαδας προς τον κοσμο της!
Στις 18.30 ο ΑΡΗΣ μας θα δωσει μεγαλου ενδιαφεροντος φιλικο και ετσι ο κος Κατσαβακης θα εχει την ευκαιρια να βγαλει ακομη πιο χρησιμα συμπερασματα.
Το vίolachannell.tv θα μεταδοσει τον αγωνα φιλικου χαρακτηρα προς διαθεση των φιλων της ομαδας.
Εκτος λοιπον απο τον ΟΤΕ TV υπαρχει και η λυση του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.


Το ρόστερ της Φιορεντίνα

Τερματοφύλακες: Λορέντζο Μπαρντίνι, Λούκα Λατζερίνι, Κριστιάνο Λουπατέλι, Νορμπέρτο Νέτο, Εμιλιάνο Βιβιάνο.
Αμυντικοί: Νορτέι Ασόνγκ, Μικέλε Καμπορέζε, Ματία Κασάνι, Νταϊμπέλο Φελίπε, Αχμέντ Χεγκαζί, Ματίγια Νάσταζιτς, Μανουέλ Πασκουάλ, Χαβιέρ Γκονζάλο Ροντρίγκεθ, Φακούντο Ρονγκάλια.
Μέσοι: Αλμπέρτο Ακουϊλάνι, Βαλέρο Μπόρχα, Γκιγέρμε Κουαδράδο, Φραντσέσκο Ντελά Ρόκα, Φραντσέσκο Ντι Τάκιο, Αριέλ Ματίας Φερνάντεθ, Αντρέα Λατσάρι, Ρούμπεν Ολιβέρα, Ρομούλο Σόουζα, Μασιμιλιάνο Ταντέι, Χουάν Μανουέλ Βάργκας.
Επιθετικοί: Αλέσιο Τσέρκι, Μουνίρ Ελ Χαμνταουί, Στέβαν Γιόβετιτς, Άντεμ Λιάγιτς, Ματίας Λεπιγιέ, Χάρις Σεφέροβιτς, Κένεθ Ζοχορέ.

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ.


Η ΠΑΕ Άρης κατέβαλλε σήμερα 170.000 ευρώ στην εφορία, καταφέρνοντας να σώσει τις συμφωνηθείσες ρυθμίσεις και πλέον συνεχίζει την προσπάθειά της για να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα!
Οι διοικούντες εξασφάλισαν το ποσό των 170.000 ευρώ που απαιτούταν για να μην χαθούν οι ρυθμίσεις προς το δημόσιο για τα χρέη από τα προηγούμενα χρόνια. Πριν από λίγες ώρες αυτό το ποσό κατατέθηκε στην εφορία και έτσι η ΠΑΕ έστω και την ύστατη στιγμή ήταν συνεπής.
Αναφορικά με την φορολογική ενημερότητα, έγγραφο που απαιτείται για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, η ΠΑΕ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με το υπουργείο Οικονομικών και αναμένει τις εξελίξεις.
Και ο Άρης, όπως και άλλες ΠΑΕ περιμένουν να δοθεί λύση από το υπουργείο για την αύξηση των δόσεων σε 60, παράλληλα με την καταβολή ενός ποσού για την εξασφάλιση προσωρινης φορολογικής ενημερότητας. “Περάσαμε έναν σημαντικό σκόπελο, αλλά υπάρχουν άλλοι πολλοί μπροστά μας. Χρειάζεται συσπείρωση και συμπαράσταση από όλους”, τόνισε πριν από λίγη ώρα στο PRESSARIS ο Αντώνης Ζαμπέτας.