The road of the Live scores.


Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Η ΑΓΩΝΙΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ.

Τελευταια ημερα σημερα για να βρει ο ΑΡΗΣ μας 200.000 Ευρω και ετσι να παρει φορολογικη ενημερωτητα.
Οι κιτρινοι περιμενουν και ευχαριστα νεα απο το υπουργειο οικονομικων οπου και θα μπορεσουν να παρουν προσωρινη φορολογικη και ασφαλιστικη ενημερωτητα μεχρις οτου αλλαξει ο νομος για τις μηνιαιες δοσεις καθως και την αυξηση τους σε 60!  Προσπαθουν δε να εχουν οσο πιο πληρη φακελο μπορουν με τα συμβολαια παικτων διακανονισμους και αλλα απαραιτητα στοιχεια ωστε να ειναι σε θεση να υπαρχει.   Ο κινδυνος ειναι ορατος και ολα ειναι πιθανα.  Ο χρονος εκπνεει.

Το αρθρο ειναι απο το PRESSARIS.GR.


Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια… Ειδικά χρονικά. Η κατάσταση στην ΠΑΕ Άρης είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Η εξασφάλιση της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας δημιουργεί ασφυκτική πίεση. Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη… Ακόμη και για την ύπαρξη του Άρη!
Η ΠΑΕ θα πρέπει να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Τελευταία προθεσμία είναι η 31η Ιουλίου, προκειμένου να υπάρχει «ζωή στον Άρη». Διαφορετικά  κινδυνεύει να μπει σε απίστευτες περιπέτειες, κινδυνεύει με αφανισμό! Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Το επισημάναμε και χθες. Το επαναλαμβάνουμε και σήμερα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα χρήματα για την ασφαλιστική ενημερότητα έχουν συγκεντρωθεί, δηλαδή περίπου 70.000 ευρώ, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δοθεί λύση, μια και ο κόσμος του Άρη έβαλε πλάτη, βοήθησε με τον τρόπο του, έδωσε από το υστέρημά του.
Υπάρχει όμως πρόβλημα με την φορολογική ενημερότητα. Πρέπει να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, από το οποίο απαιτούνται περίπου 200.000 ευρώ.
Μέχρι τα μεσάνυχτα χθες οι άνθρωποι του Άρη προσπάθησαν να βρουν λύση. Η σημερινή μέρα, ημέρα αγωνίας, μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα, μετά από ένα μπαράζ ενεργειών που έγινε και χθες και θα συνεχιστεί και σήμερα.
Οι κίτρινοι περιμένουν πάντα τα ευχάριστα νέα από το υπουργείο Οικονομικών, καθώς έχει γνωστοποιηθεί εδώ και μέρες η διάθεση της κυβέρνησης να δώσει (δια υπογραφής υπουργού) προσωρινή φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα σε ομάδες που έχουν πρόβλημα, μέχρις ότου αλλάξει ο νόμος για τις μηνιαίες δόσεις και την αύξησή τους σε 60. Αυτή, όπως είναι ήδη γνωστό, θα είναι μια σανίδα σωτηρίας.
Παράλληλα, έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου για την συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχειών (συμβόλαια παικτών, διακανονισμοί κτλ) ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης ο φάκελος.
Στη συνέχεια οι κίτρινοι θα καταθέσουν τον φάκελο στις 2 Αυγούστου στην ΕΕΑ, η οποία δίνει προθεσμία (μέχρι τις 9 Αυγούστου) για την κατάθεση συμπληρωματικών στοιχειών. Πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή με τον χρόνο μεγάλο αντίπαλο των κίτρινων
Σήμερα στην καρδιά του καλοκαιριού ο Άρης δίνει μια σκληρή μάχη επιβίωσης… Το αποτέλεσμα αναμένεται με αγωνία από ολόκληρη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ S.M.S ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ.

Το λιγοτερο που εχουμε να κανουμε στελνοντας ενα μηνυμα που πιανει τοπο.
Ολοι μαζι μπορουμε πολλα περισσοτερα.
Ο ΑΡΗΣ μας χρειαζεται ως συνηθως.  
Ειμαστε παρων σε καθε ειδους βοηθεια   ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να δινουμε δυναμη με καθε ειδους βοηθεια.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

S.O.S ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΕ LIVE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ Π.Α.Ε


Οι 12 αποφάσεις της ΚΜΑ για άντληση εσόδων

Ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Άγγελος Γρόλλιος, παρουσιάζει τις 12 ενέργειες, που αποφασίστηκε να γίνουν άμεσα για την άντληση εσόδων:
1. Το δ.σ. της ΚΜΑ θα επικοινωνήσει με όλα τα μέλη για να τα ενημερώσει προσωπικά για την κατάσταση.
2. Καλούμε όποιον έχει ισόγειο κατάστημα να έρθει σε επαφή με την ΚΜΑ για να το παραχωρήσει προς χρήση για 2 εβδομάδες
3. Θα τυπωθούν κουπόνια αξίας 10 ευρώ έκαστο και θα διατςεθούν προς πώληση.
4. Όσα μέλη δεν έχουν δυνατότητα να προσέλθουν στα σημεία διάθεσης, μπορούν να καταθέτουν χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς με δικαιούχο τη Λέσχη.
Λογαριασμοί έχουν ανοιχθεί στη Eurobank, την Αγροτική Τράπεζα, την Τράπεζα Πειραιώς, τη Marfin Egnatia Bank και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Οι λογαριασμοί θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα μας, www.arismembers.gr.
5. Θα τυπωθούν 1.914 μπλουζάκια με το σλόγκαν «Ιούλιος 2012 Στα δύσκολα πάντα εμείς» και θα πωλούνται προς 10 ευρώ έκαστο
6. Θα τυπωθούν 98 συλλεκτικά μπλουζάκια με το σλόγκαν «Ιούλιος 2012: Ήμουν κι εγώ παρών» και θα πωλούνται με τιμή 300 ευρώ έκαστο, θα είναι φυσικά καλύτερης ποιότητας.
7. Από αύριο, οι φίλαθλοι θα μπορούν να στέλνουν στο 55426 το μήνυμα «ΑΡΗΣ» με χρέωση 1 ευρώ + ΦΠΑ, συμβάλλοντας και μ’ αυτό τον τρόπο αν θέλουν στην άντληση εσόδων.
8. Θα συνεχιστεί η προσπάθεια προσέγγισης παραγόντων που κατά τεκμήριο έχουν την οικονομική δυνατότητα για να συμβάλουν.
9. Όποιος θέλει εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, θα μπορεί να πληρώσει μόνο την ετήσια συνδρομή της ΚΜΑ αξίας 50 ευρώ και να καταβάλει αργότερα το αντίτιμο του εισιτηρίου διαρκείας.
10. Θα γίνει ραδιομαραθώνιος σε συνεργασία με τον «Libero» και πιθανόν και άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς που επιθυμούν και με τους οποίους θα γίνουν επαφές, καθώς και με άλλους φορείς και Αρειανούς δημοσιογράφους
11. Θα εισηγηθούμε την σύσταση Διοίκησης Πρωτοδικείου, με τους κ.κ. Λαμπριάκο, Κατσιαούνη, Ζαμπέτα, Στεφανίδη, έναν εκπρόσωπο του ΑΣ Άρης και ένα ή δύο μέλη που θα επιλεγούν από το δ.σ. του ΚΜΑ.
12. Αποφασίζεται η μεταβολή της συνδρομής για το τρέχον έτος, από 100 ευρώ σε 10 ευρώ.
Επιπλέον, ο κ. Γρόλλιος παρουσίασε σχέδιο πέντε σημείων, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει:
-Εκπόνηση πολυετούς πλάνου βιωσιμότητας της εταιρείας, σε συνεργασία με εξειδικευμένους νομικούς και φοροτεχνικούς
-Διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου για τις χρήσεις όλων των διοικήσεων της ΠΑΕ από το 2004 και μετά
-Αναλυτική εξέταση όλων των προτάσεων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους στις πρόσφατες εκλογές της ΚΜΑ, στις 2 Ιουλίου

Κατσιαούνης: «Το SOS που φωνάζουμε, πρέπει να το ακούσουν όλοι»

Ο Αλέκος Κατσιαούνης παρεμβαίνει μετά από ερώτηση για το άρθρο 99 και τονίζει:
«Αν δούμε ουρές έξω από το γήπεδο για τα εισιτήρια διαρκείας, δεν θα χρειάζεται καμία κουβέντα για το άρθρο 99. Το SOS που φωνάζουμε, πρέπει να το ακούσουν όλοι, αλλιώς θα γράψουμε μαύρη σελίδα στην ιστορία του Άρη. Σε ένα μήνα θα είναι πολύ αργά».

ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΟΥΣ 98,7.


Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΝΕΤΟ.

Συνεχιζονται οι προσφυγες στον ΑΡΗ.
Ο Νταρσι Νετο ειναι πλεον ο επομενος.  Τιποτε δεν εχει μεινει ορθιο παρα μονον ο κοσμος !
3,500 ΦΙΛΟΙ πραγματικοι στην πρωτη της αγαπημενης ομαδας ηταν εκει.  Στα τσιμεντα του Κλ. Βικελιδης δινοντας το στιγμα τους και οτι θα συνεχισουν να βοηθουν με τον μοναδικο τους τροπο την ομαδα.   Ας συνεχισουν οι αλλοι με τον δικο τους τροπο.  Ποιον;   Τα λεφτα , το χρονοδιαγραμμα τις μεταγραφες τις ρυθμισεις χρεων και ολα αυτα που βαραινουν τον πιο αγαπητο συλλογο της Ελλαδας μας και φυσικα της Μακεδονιας μας και της μοναδικης μας Θεσσαλονικης.  Της πολης του ΘΕΟΥ!!!
Πολλοι ειναι αυτοι που λενε οτι ο Λ. Γραντας θα σωσει τον ΑΡΗ μπαινοντας πιο ενεργα στην ομαδα.   Αλλοι παλι εχουν τις αντιρρησεις τους.  Το θεμα τωρα ειναι να γινει κινηση σωτηριας με ουσια και ετσι σιγα σιγα να αρχισει κατι να κινειται.  Τα ψεμματα που μας φλωμοσαν οι απερχοντες διοικουντες ηταν παρα πολλα.    Δεν υπαρχει θεμα Ελβετων σωτηρων και ουτε φυσικα υπηρχε ποτε.
Μονο η αγαπη του κοσμου υπαρχει , μα κι' αυτη απο μονη της δεν φτανει!   Πρεπει ομως να υπαρχει για να ξυπναει τους υπολοιπους και να τους υπενθυμιζει οτι μπορει αμεσως να αρχισει να δουλευει και παλι η κιτρινη μηχανη.
Στα δυσκολα χρονια που διανυουμε ας ειμαστε εμεις οι στρατιωτες που θα κρατουν στα χερια τους την αγαπημενη μας ομαδα.  Τον ΑΡΗ μας.  Μεχρι να υπαρξουν ενισχυσεις.
Γρηγορα πρεπει να γινει αυτο.   Κινητοποιηση αμεσα πριν ειναι πολυ αργα , για ολους μας.
Ο ΑΡΗΣ χρειαζεται και τον πιο απαισιοδοξο φιλο του.    Με μια γροθια ολοι μας επανω στα προβληματα που μας πνιγουν και δεν μπορουμε να βρουμε ακρη ολο και κατι θα βγει.
Γιατι ΑΡΗΣ εισαι.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ.

Ο Μακης Κατσαβακης ειναι απο τα ξημερωματα ο νεος τεχνικος της ομαδας μας.
Ο ανθρωπος που αναλαμβανει την ευθυνη για τον νεο ΑΡΗ.
Τα νεα ειναι ευχαριστα απο την στιγμη που εκλεισε ο νεος κοουτς.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ................................