The road of the Live scores.


Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Ειθε να ειμαστε ολοι καλα και ο ΑΡΗΣ μας καλυτερα.
Η Ανασταση του κυριου να ειναι και Ανασταση του συλλογου μας για ενα καλυτερο αυριο.
Χρονια πολλα χρονια ΑΡΕΙΑΝΑ.
Καλη συνεχεια στην πορεια ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.
Καλο φαγοποτι και καλο Πασχα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

OΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ............

.........γιατι ειμαστε ανενταχτοι και κατα του συστηματος.
Το μενος συνεχιζεται και μας τσακιζει.   Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει αντιδραση παρα μονον καποιες σπασμωδικες κινησεις που προσπαθουν να δειξουν οτι υπαρχει ζωη στον ΑΡΗ.
Δεν γινεται ετσι δουλεια κυριοι!!!    Ολοι μας εμεις σας δωσαμε εν λευκω να συνεχισετε να ανεβαζετε τον ΑΡΗ μεχρι να δουμε την αγαπημενη μας ομαδα στην ελιτ του Ελληνικου ποδοσφαιρου και οχι μονον.        Ο λαος οσο και να πληγωνεται ειναι εδω και περιμενει την καταλληλη ωρα για να φωναξει και να δωσει εκ νεου δυναμη στη δυναμη.
Αν για ενα μπουκαλι νερο (1/2 μπουκαλι) ο ΑΡΗΣ κινδυνευει να αφανιστει με προστιμα μεγαλα και μειον βαθμους και... και.... και .... και εσεις δεν κανετε κατι για να σταματησετε ολα αυτα τα δεινα εξ αιτιας ενος νερομπουκαλου τοτε δεν εχετε θεση στην ομαδα αυτη που θελετε να μαχεται ενω εσεις δεν ξερετε να υπερασπιζεστε τα συμφεροντα του συλλογου.
Αληθεια!   Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορει κανεις σας να αλλαξει την ολη εικονα που με τρομερη ανεση δυο ατομα επλεξαν και πιαστηκετε ολοι στον ιστο.     Με το πρωτο αεροπλανο και εκει αμεσα.   Απικο μεχρι να αλλαξετε τα ΠΑΝΤΑ.   Δεν θα γυρισει κανεις πισω αν δεν αντιστρεψει οτι κατεγραφει με δολο.
Ο ΑΡΗΣ πρεπει να δειξει τα δοντια του.    
Πως αλλιως να πιστεψουν απαντες σε εναν Θεο του πολεμου που ειναι μαχιμος και διεκδικει;   Εμεις θελουμε ιση μεταχειριση ομως απο την στιγμη που δεν μας σεβονται πρεπει να ορμηξουμε προς απαντες με τσαμπουκα και με φωνη.   Δυνατη φωνη.    Πως αλλιως δηλ. να κερδισουμε πισω τα κλοπιμαια;    Θελουμε πισω αυτα που μας χρωστατε.    Ετσι πρεπει να πατε και να μιλησετε.
Δωστε μας πισω αυτα που μας πηρατε και συνεχιζετε τοσα χρονια να μας παιρνετε.
Για να μπορεσετε να δειτε μια μερα καθαρο και τιμιο πρωταθλημα παψετε να μειωνετε ομαδες που εγραψαν και γραφουν ιστορια στον χωρο του ποδοσφαιρου και στον χωρο του αθλητισμου.
Επιτελους νιαστητε για τον ΑΡΗ.    Μιληστε μια φορα να σας ακουσει και ο κοσμος να δει οτι εχει προεδρο οτι κατι υπαρχει οτι ειμαστε ενωμενοι αποφασισμενοι και επιτελους δυνατοι οχι στα λογια αλλα και στα εργα.    Εμπρος προεδρε του ΑΡΗ.    Βγες και φωναξε για μια φορα.   Το εχουμε αναγκη ολοι μας.     .................................................           ............................................................

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ VS ΑΡΗΣ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.

Η αληθεια ειναι οτι βλεπουμε απο 0-1 σε 1-1 καπου στο τελος της συναντησης του αγωνα το ματς.
Ομως πρεπει και οφειλουμε να συστρατευτουμε με την αποστολη που κατεβηκε με σκοπο αποκλειστικα το τριποντο και τιποτε αλλο.
Με τις ευχες μας και την δυναμικη σας παμε να παρουμε το ματς στο μπαχαλο του ΟΑΚΑ.
VAMOOOOOS.