The road of the Live scores.


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

O ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΒΙΛΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Μεχρι το τελος της ζωης του στο σανιδι.  Ηταν στο θεατρο , στον χωρο που αγαπησε οσο τιποτε αλλο και φυσικα τον ΑΡΗ μας.   Αισθανομενος πονο στο στηθος εφυγε εσπευμενα στο Σεισμανογλιο ομως οι γιατροι καθ' οδον δεν καταφεραν να τον κρατησουν στη ζωη.
Η σημαια του ΑΡΗ κυματιζε στο σπιτι του και δεν εκρυβε ποτε το ποσο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ηταν.  Στα 70 χρονια του το πρωι της 29ης Φεβρουαριου εφυγε αδικα απο κοντα μας.
Καλο σου ταξιδι.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΤΕΞΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

Που σκεψη για 2πλο πλεον μετα το κλωτσιδι που εφαγαν οι παικτες μας.  Η μπουνια του δειλου και ανανδρου Γκαρσια επι του Νετο δεν απεφερε τα χειροτερα απο πλευρας παικτη του ΑΡΗ μας.  Η ακαριαια αγκωνια δεν ειχε συνεχεια παρ' ολο που το επεδιωξε ο νευρικος Νετο.  Με το δαχτυλο του εδειξε το προσωπο του Γκαρσια λεγοντας του Γαλλικα ομως ο Παμπλο γνωστος πλεον την εκανε ξανα οταν και ερχεται σε στενα τετ-α-τετ με παικτες που δεν μασανε.
Ο Γιαννιωτας ατυχος του ντερμπι αφου δεν τον αφησαν να σημειωσει το νικητηριο τερμα μιας και ανετραπη απο τον Κρεσιτς εκτος περιοχης.   Δεν δοθηκε και κοκκινη καρτα γνωστο πλεον το γιατι ενω και ο Νερι Καστιγιο βγηκε με αλλαγη οντας τραυματιας.   Μετα ;  Που σκεψη για 2πλο.   Μοιραια η ομαδα τραβηχτηκε και εκει εδρασε ο ΠΑΟΚ χανοντας ευκαιριες να παρει ακομη και το ματς.
Ο κωλοτουμπας Σαλπι επεσε 7-8 φορες και ζητουσε διακαως πεναλτι.   Σου λεει ενα δεν θα παρω ;
Τελειωσαν αυτα ρεεεεεε!!!   Ξυπνατε ρεεεεε!!!    ΤΕ-ΛΟΣ.
Πανε εκεινα τα χρονια της αλητειας και της βλαχομαγκιας.   Δυο Εισαγγελεις κατεγραψαν το χτυπημα του προπονητη τερματοφυλακων του ΑΡΗ μας οταν αποχωρουσαν στο τελος του αγωνα.   Χτυπημα απο πισω ως γνωστον και μετα τι αλλο;  Η φυγη.  Τουλαχιστον να ηξεραν ποιον χτυπουσαν οι ελεεινοι;
Τον ανθρωπο που ιδρυσε τον 1ο συνδεσμο του παοκ στην Επανωμη.  
Που ομως να δωθει κοκκινη καρτα σε παικτη του παοκ!   Αφου μετα γινεται ο αγωνας ΠΑΟ - Ολυμπιακου και πρεπει να ειναι κομπλε ο Ολυμπιακος της Θεσσαλονικης ωστε να κοψει βαθμο η και βαθμους για λογαριασμο του Ολυμπιακου και ετσι να δουμε ξανα πρωταθλητη τον δαφνοστεφανωμενο.
Μετα ;   Οτι γουσταρει το αγορι μας (παιζεται χαχαχαχα).
Ειμαστε καλα εστω και με το Χ ομως παρα τις αντιξοοτητες του αγωνα και προχωραμε με αισιοδοξια στην δυσκολη συνεχεια που αντιμετωπιζουμε ομαδες που ειναι δυνατοτερες.
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ...............

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.

Ολα ειναι ετοιμα.  Φτανει να φανει και να παιξει σαν ΑΡΗΣ.   Αρκει βεβαια να τρυπωσει στην πολυπληθεστατη αμυνα των Παοκτσηδων και να σκοραρει.   Παραδειγματα εχει πολλα η ομαδα φτανει να τα ακουσαν απο παλιους παικτες η απο παικτες που εφυγαν προσφατα απο την ομαδα μας ομως το μυαλο τους και η καρδια τους χτυπαει εδω.    Ο Σερχιο Κοκε για παραδειγμα δεν μπορει να ηρεμησει και δεν μπορει να το χωνεψει πως δεν θα ειναι στους 11 εκλεκτους που θα πανε να κουρσεψουν το νησι.
Να το βουλιαξουν ζηταμε ολοι και να τους κατατρωποσουμε μεσα στο κοτετσι τους.
Να το βουλωσουν για αλλη μια φορα και να καταλαβουν οτι μονον με τρην Γκαγκατσοδιαιτησια θα μπορουν να μας κερδιζουν.
Δεκα χρονια γκομενες λεγαμε παλια και δεν ειχαμε αδικο.   Γκομενες και στην πραξη που στηνονται στα αφεντικα τους που περνανε με ελευθερας πλεον οποτε τους γουσταρει αρκει να εχουν την ευνοια σε ολα τα αλλα ματς στο κοτετσι τους.   Ρουφιανοι το προσονημιο και μαλιστα σκουληκια ειναι αυτοι οι υποχθονιοι που προσπαθουν με ατιμα μεσα να κερδισουν μια θεση στον ηλιο.
Εμπρος ΑΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΑ πετα τον μισητο παρακατιανο μακρυα απο την πολη σου.   Την πολη του ΘΕΟΥ.
Οχι , δεν αγριεψαν τα πραματα.   Αγριεψε η σκεψη που και μονο με το 2πλο εναντι μισο με μηδεν με τρελλενει.

ΑΡΗ καντο ετσι μεσα στο κοτετσι και την κοτα πηδα μεσα στη νησιδα.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΧΑΛΑ.

Ολοι ξερουμε ποσο αντιξοες συνθηκες θα βρουμε μπροστα μας.  Ολοι ξερουμε με τι υπερηφανεια πριν απο αγωνα στο κοτετσι του πανω μαχαλα φωναζαν σιγουροι για την νικη τους καθως ολα μα ολα ηταν ετοιμα ακομη και το αποτελεσμα.
Ποιοι;  Οι ξεφτυλισμενοι αυτοι που εχουν συμμαχο τον συλλογο που δηθεν φωναζουν οτι ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος τους.  Αυτοι που καλουν στην ΘΥΡΑ τους επισημα τους αλλους συνδεσμιτες να δουνε παρεα το εκαστοτε παιχνιδι.   Βρε αντε απο 'δω.
Εμεις σας λεμε ρουφιανους και γνωριζετε πλεον απαντες το γιατι.   Γιατι ο κοσμος το 'χει τουμπανο και 'σεις κρυφο καμαρι!
Ετσι θα βγαινετε καθε χρονο Ευρωπη και θα τρωτε αδικα το βιος του αλλου.
Εσεις που εχετε ανοιξει την κεκροπορτα για να μπει σαν κατακτητης πλεον τοτεεε.. στο μπασκετ ο Ολυμπιακος και απο τοτε να αρχισει η δυναστεια της Αθηνας περνοντας το ενα τροπαιο μετα το αλλο συνεχως.  (Κοουτς .... να το βαλω;) χαχαχαχαχα   Τι ξεφτυλα αληθεια.   Εσεις που σας συνελαβε ο φακος να αλλαζετε λαστιχα το βρωμο-πουλμαν σας στου Καλ.....ου του δικου σας διαιτητη , του κυκλωματος -συστηματος.   Γκα Γκα εδω Γκα Γκα εκει και διπλα σας και οι αστυνομικοι.   Τουλαχιστον το παραδεχεστε.   Το βρωμο -πανω του Βολου;  Λεει ολη την αληθεια.
Εμεις θα ερθουμε να παιξουμε και γνωριζουμε οτι θα χασουμε το ματς γιατι ετσι κρινει το συστημα , ομως ο φακος θα δειξει καθαρα την ευνοια σας.   Τωρα το ποτε θα ξεσηκωθουν οι αλλες ομαδες αυτο ειναι αλλο θεμα που δεν γνωριζουμε ποτε και αν............
Μονοι λοιπον εναντιον ολων στο κοτετσι σας με τους φιλαθλους να μπαινοβγαινουν στο γηπεδο καθε αγωνα και να μην τιμωρουνται καν!   Προστιμο;   Αγνωστη λεξη.
Ο αγωνας θα γινει και ουε και αλλοιμονο αν βρεθει διαιτητης και παιξει τον αγωνα στα ισια!
Ουε και αλλοιμονο.    Ομως τι λεω.  Τι λεω;    Υπαρχει απαγορευση στο να παιρνει ο ΑΡΗΣ παναλτι.
Και μια και το ανεφερα.    Απο τωρα πεσιματα αρχιστε για να σας δωσει την ασπρη βουλα.
Μονον ετσι.  Μονον ετσι.
Με 80-20 οπως καθε μα καθε χρονο.    Ακομα και ετσι ομως θα εξαντλησουμε καθε δυνατη προσπαθεια θετικου αποτελεσματος.
Μονος εναντιον ολων.    Εκει οπου υπαρχει συμφερον να μην ερχεται ο ΛΑΟΣ του ΑΡΗ!
Γιατι τοτε τα κοζια αλλαζουν και φαινεται ποσο δυνατοτερη ειναι η ομαδα μας.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...................................

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Υπηρχαν στιγμες που ο Νερι Καστιγιο θυμιζε Μεσι και δεν υπερβαλω καθολου.
Ειναι μακραν αυτη την στιγμη ο καλυτερος παικτης στο Ελληνικο πρωταθλημα.
Τι σου ειναι αυτοι οι διαιτητες ε;  Τι σου ειναι το σαπιο ανιποφορο συστημα μας!  Καλα εμεις το εχουμε βιωσει και καταλαβει οτι ΔΕΝ προκειται να παρουμε πεναλτι στον Αιωνα τον απαντα.   Μα να ειναι ολοι οι διαιτητες του συστηματος;   Δεν βρισκεται ουτε ενας χωρις σημαδι που να μην δειχνει οτι ειναι εντεταλμενος;  
Ερχονται στο Βικελιδης κλεινουν τα ματια τους σφυριζουν οτι να ΄ναι , κοβουν φασεις ετοιμες για γκολ εφευροντας τεχνασματα οπως οφ σαιντ η επιθετικα φαουλ και ανετα φευγουν χαμογελοντας διαπρατοντας ποδοσφαιρικο εγκλημα.  
Προσπαθησε ο ΑΡΗΣ μας , πιεσε υπερβολικα την εστια του Τελη , ομως η μαζικη του αμυνα κρατησε στο τελος το 1-1.  Σε περιπτωσεις οπως αυτη του Νερι Καστιγιο που αφου περασε ολη την αμυνα (το εκανε τρεις τεσσερεις φορες) επρεπε να πασσαρει σε αμαρκαριστο παικτη μας και να γινει ευκολο γκολ παρα να σουταρει απο πλαγια θεση και η μπαλα να φυγει παραλληλα με την εστια.   Και αλλες δυο ομως φορες ο ΑΡΗΣ εχασε την ευκαιρια να σκοραρει οταν τελευταια στιγμη επρεπε να τροφοδοτηθει παικτης μας αμαρκαριστος (Νετο) αλλα προτιμηθηκε σουτ αστοχο.   Δοκαρι προς το τελος απο κεφαλια και δυο ακομη κραυγαλεες ευκαιριες που εκαναν ηρωα τον πορτιαιρο των Κρητικων , κτατησαν το 1-1.
Πολυ καλο παιχνιδι ομως στην ΜΟ-ΝΑ-ΔΙ-ΚΗ που επιτεθηκε ο Εργοτελης σημειωσε γκολ.
Ποσο ακομη θα μας κρατουν την ομαδα εκει που θελουν;   Κι' αυτος ο κοσμος μας ποτε θα αντιληφθει οτι πρεπει να γεμισει το γηπεδο;
Ολοι μας ειμαστε υπαιτιοι που η ομαδα δεν κερδισε.  ΟΛΟΙ.
Ο ΑΡΗΣ μας χρειαζεται διπλα του.  Γιατι................................
... Οπου παιζει ο Θεος δεν θα ειναι μοναχος γιατι ΑΡΗ μου δεν γινεται αλλιως!!!

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Μεσα σε ακραια καιρικα φαινομενα , μεσα σε κακοκαιρια με αστραπες κεραυνους και διακοπη (δις) ηλεκτροδοτησης του γηπεδου , μεσα σε διαρκη και πρωτοφανη βροχοπτωση αλλα και χαλαζοπτωση , μεσα λοιπον σε αθλιες συνθηκες για ποδοσφαιρο μιας και το γηπεδο ηταν πολυ βαρυ ,  ομως να πουμε εδω οτι δεν κρατησε νερο σε κανενα σημειο του γηπεδου και αυτο εχει να κανει με την κατασκευη του αγωνιστικου χωρου (απο κατω διοχετευεται) ο ΑΡΗΣ χορευε την αντιπαλη ομαδα , την αντιπαλη αμυνα και επαιζε καθαρα για την νικη.   Αυτη δεν αργησε να ερθει.  Ενα δεκαλεπτο ηταν αρκετο ωστε να κανει το 0-2 και ετσι να εχει καθαρισει το παιχνιδι βγαζοντας την Ξανθη απο την ιδεα οτι μπορει να παρει κατι καλο απο αυτο.
Τι να πει κανεις γι' αυτους τους τρελους οπαδους των κιτρινων.   Αυτων των πολυδιαφημισμενων ανα τον κοσμο που ημιγυμνοι μεσα σε διαρκη καταιγιδα χορευαν και τραγουδουσαν για την ομαδαρα τους.
Αλανια ειναι , μαχητες ειναι , ΑΡΗΣ ειναι , ολα τα καλα τα εχουν.   Παντου εχουν αποδειξει οτι δεν αφηνουν τον Θεο του πολεμου να παιξει μοναχος του.   Ουτε και οταν εμαθαν οτι η εισοδος κοστιζει 25 Ευρω , την στιγμη που οι παρακατιανοι της Αγ. Βαρβαρας πηγαν με 15 Ευρω.
Νικη μεσα στα πηγαδια και επεται συνεχεια αναλογη με αυτην που τρεχει η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας.
Εξι ματς αητητη η ομαδα με τις τρεις (3) τελευταιες εμφανισεις νικητηριες.    
Ο κοουτς Μασαδο εδεσε θαρρεις την ομαδα η την εφτιαξε (μονταρισεε).   Τιποτε απο αυτα δεν εκανε.  Απλα ηρεμησε τους παικτες και εδωσε ετσι την δυνατοτητα να παιξουν με μυαλο και μεγαλυτερη αναγκη για να πηγαινει η ομαδα απο νικη σε νικη.    
Ο Νερι Καστιγιο συνεχιζει να ανεβαζει τον ρυθμο του συμπαρασσερνοντας ολους τους παικτες για μεγαλες εμφανισεις και μεγαλα γουστα.   Αυτο ακριβως που θελουμε και εμεις να δουμε απο την ομαδα μας.    Και κατα συνεπεια να την δουμε ακομη πιο ψηλα , μα ακομη πιο ψηλα.    Εκει που ανηκει.
Στην κορυφη.     Γιατι ;    Γιατι...................ΑΡΗΣ εισαι.  Και τι ΑΡΗΣ εεε ;   ΑΡΗΣ  ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................................

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ 25 ΕΥΡΩ.

Εχει γινει συνηθεια να θελουν ολοι να βγαλουν λεφτα απο την καψουρα μας.
25 Ευρω οριοθετει το κομιστρο για αλλη μια φορα ο γνωστος προεδρος της ακριτικης ομαδας.
Ειναι κριμα να δινουν τοσα λεφτα εν μεσω κρισης και να μην τα δωσουν στην πολη πινοντας εναν δολιο καφε και τρωγοντας σε ταβερνα απολαμβανοντας ετσι την εκδρομη στην πανεμορφη πολη της Θρακης.
Με στοχους και σκοπο ακομη και το τριποντο πηγαινει ο ΑΡΗΣ μας και ετσι ανεβασμενος οπως ειναι ψυχολογικα θεωρουμε οτι θα τα καταφερει να αποδρασει νικητης.
1.300 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ετοιμαζονται να κανουν εδρα δικη τους τα Πηγαδια.
Μια καλη διαιτησια επιτελους και ολα γινονται.
Γιατι ΑΡΗ μου δεν γινεται αλλιως!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................