The road of the Live scores.


Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΗΣ VS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Σημερα και σε λιγες ωρες ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για τον ΑΡΗ μας να παρει τους τρεις πολυτιμους βαθμους και να ανεβει στην βαθμολογια.
Ο Μιχαλ Προμπιερζ ειναι ετοιμος για τις αναγκες του αγωνα εχοντας αρκετες ελλειψεις ομως υπαρχει πιστη για καλη εμφανιση κατα πρωτον οσο και για ανετη νικη.
Ο ΑΡΗΣ μας θα πρεπει εκτος απο την νικη που πρεπει να θεωρειται ηδη δεδομενη , να παιξει και καλο ποδοσφαιρο ωστε να αρχισει να πειθει τους φιλαθλους του που τοσο μα τοσο εχει πικρανει εως τωρα.
Η συνεχεια το απογευμα ενωπιος ενωπιω.
ΑΡΕΙΝΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ..............................

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΕΙΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Με υγεια και κατακιτρινες Βορειοελλαδειτικες ευχες σε ολα τα ΑΡΕΙΑΝΑΚΙΑ και σε ολους τους απανταχου ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ.
Καλες γιορτες και οτι επιθυμειτε.    Και τον ΑΡΗ μας παντα ψηλα!



Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ =16= ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Το 1-0 μας παγωσε ακαριαια. 
Οσο κρυο και αν ειχε , οση βροχη και αν επεφτε , οι φιλαθλοι ενιωθαν καλοκαιρι.  Ημιγυμνοι τραγουδουσαν για τον Θεο του πολεμου κατακλυζοντας το πεταλο σε τοσο ασχημες καιρικες συνθηκες και σε τοσο ασχημη αγωνιστικη δραση της ομαδας μας.
Πραγματι στο 1-0 εγινε πανικος.   Οι φιλαθλοι της αγαπημενης μας ομαδας τα εχασαν και αρχισαν να απειλουν οτι θα γινει κρανιου τοπος η Θρακη ολη!   Με 1-0 εκλεισε το ημιχρονο και ως φαινεται οι φωνες του Προμπιερζ επιασαν τοπο!   Με το που μπηκε ο Σολντανι το αλανι ισοφαρισε και η καρδουλα μας επανηλθε σιγα σιγα καθως οι χτυποι της επανηλθαν.    Το 1-2 στο 76' εδωσε επιτελους το εναυσμα στα Αρειανα να κανουν το πεταλο να μοιαζει κινουμενο!   Χαμος πραγματικος απο εξαλους λοκατζηδες θαρρεις εδωσαν οτι ειχαν και δεν ειχαν για να βγει αυτη η ανατροπη!    Ομως εως το τελος της αναμετρησης ο ΑΡΗΣ δεν ανατποκριθηκε σαν μεγαλη ομαδα και δεχθηκε πιεση μεγαλη , τετοια που θα μπορουσε να βελει τους Θρακιωτες ξανα στην υποθεση προκριση.   Ομως ο αιλουρος Βελιδης ειπε οχι στις ορεξεις και στα ονειρα των πρασινων.    Το 1-2 μετα απο 5' καθυστερησεις ηταν το τελικο αποτελεσμα στον νοκ αουτ αυτον αγωνα που εφερε την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας στους 16 του κυπελλου Ελλαδας.
Τελος καλο , ολα καλα!
Ο ΑΡΗΣ εκανε το καθηκον του.   Αν και τον θελαμε πιο καλο στο γηπεδο , ομως υπηρχε η δικαιολογια που το γηπεδο ηταν παρα πολυ βαρυ απο την συνεχη ολοημερη βροχοπτωση.
Σ' ολα τα πεταλα της γης...................................

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΥΛΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΑΣ.

Υπο αλλες συνθηκες;   Απλα διαδικαστικο το θεμα.   Αυριο;  Ματς ολης της χρονιας.   Και με ποια ομαδα παρακαλω!   Με τον Πανθρακικο!
Τι λετε ρεεεε!   Που παμε με αυτην την ομαδα;    Βαλτε ενα φρενο στις ασχημες εμφανισεις σας και δωστε λιγη χαρα στους ηρωικους και τυρρανισμενους φιλαθλους σας!
Αυριο η διοικηση θα βγει να πει ενδιαφεροντα πραματα στο ραδιο.   Τι;   Ποιος ξερει!
Αυτο που πρεπει να μας πει ειναι για παραδειγμα ποτε θα σηκωθει να φυγει ο κυριος Καστιγιο που ειναι στον κοσμο του και δεν βοηθαει διολου.  Απ εναντιας μας εχει καταστρεψει.   Περπατητης και τιποτε αλλο.   Και τι νομιζετε οτι ειναι ο ΑΡΗΣ μας;   Τι ηρθατε να κανετε στην ομαδα;   Να παιξετε την μπαλα που γνωριζετε η να πληρωνεστε χωρις να αποδιδετε;   
Αυριο μετα το ματς με τον Πανθρακα και αναλογα (ακουσον ακουσον) του αποτελεσματος τα ξαναλεμε.
ΑΡΗ παιξε την μπαλα της ζωης σου αλλιως...............................εμεις οι οπαδοι σου.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΗΣ !!!

Το κακο παραγινε!   Δεν παει αλλο.   Απο που να ζητηθουν ευθυνες αραγε;   Και ποιοι να τις ζητησουν;
Μα τι συμβαινει τελος παντων;    Τι στην ευχη συμβαινει;
Για 45' ο Νερι Καστιγιο ηταν εκτος τοπου και χρονου ακομη μια φορα.   Και ενω απαντες περιμεναν την μη χρησιμοποιηση του.    Τελειωσε το μισο του αγωνα με εναν παικτη που μονον  ζημια εκανε οση ωρα επαιξε.   Δεν μπορουσε να σπασει την πολυπροσωπη αμυντικη διαταξη του Παναιτωλικου ο ΑΡΗΣ μας.
Δεν εκανε ευκαιρια παρα μονον στο στημενο του σπεσιαλιστα Νετο οπου χτυπησε η μπαλα στο αριστερο καθετο δοκαρι και χαθηκε το γκολ!
Σε καμια των περιπτωσεων ο ΑΡΗΣ δεν ικανοποιησε.   Αντ' αυτου γιουχαιστηκε εκτος του Βελιδη του Κατιδη και ισως δυο ακομη παικτων.    << Χοντρα >> τα ακουσε ο Καστιγιο οταν εγινε αλλαγη και πηγε προς τα αποδυτηρια και οχι στον παγκο της ομαδας του.   
Το 0-0 φερνει προβληματισμο και ξανα πυκνα συννεφα πανω απο το Κλ. Βικελιδης οπου πρεπει η διοικηση μαζι με τον προπονητη να κανει επιτελους κατι το ουσιαστικο.   Εμεις;    Απλα θα περιμενουμε τον ΑΡΗ που ολοι μας ξερουμε.   Πριν να ειναι πολυ αργα.  Για μια ακομη φορα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

KI' ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΑΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ.

Στις 17,15 παρουσια φιλων του η ομαδα μας αγωνιζεται κοντρα στον Παναιτωλικο του Αγγελου Χαριστεα!
Πρεπει αμεσα να δειξει την αγωνιστικη του ανωτεροτητα ο ΑΡΗΣ και κλεινοντας τον αντιπαλο του στα καρε του να τον αποτελειωσει.
Ειναι ιδιαιτερα επικινδυνη ομαδα ο Παναιτωλικος και θα παιξει οπως θεωρω ανοιχτα και οχι κλειστα πηγαινοντας για την εκπληξη. 
Απο την αρχη μπορουμε να παρουμε τα ηνια του αγωνα και σταδιακα να αυξανουμε την προδιαγραφομενη πιεση στον αντιπαλο!
Το ματς αυτο ειναι δικο μας.  Αν θελεις να εισαι ΑΡΗΣ παιρνεις τους τρεις υπερ πολυτιμους βαθμους και συνεχιζεις με αισιοδοξια την κουρσα του πρωταθληματος μας.
Και τι νομιζετε δηλαδη ωρε παλληκαρια;    Τρεις νικες συνεχομενες να κανει η ομαδα , λιγο καλη μπαλιτσα να παιξει , περισσοτερο αποτελεσματικη αν γινει , τοτε δεν θα μπορεις να μπεις στον γηπεδο.
Ολοι αυτο περιμενουν.   Τι να τον νοιασει τον Ελληνα Αρειανο η ακριβεια;    Εδω μιλαμε για την Αρειαναρα ρεεεεεε!!!    Εμεις το μονο που θελουμε ειναι να ειστε ομαδα με οτι συνεπαγεται!
Απο το πρωτο λεπτο πρεπει να λιωσουμε την αντισταση των Αγρινιωτων και να τους αναγκασουμε να περναει απλα η ωρα που θα φυγουν.
ΑΡΗ ολε ολε-ολε-ολεοοοοο  ΑΡΗ ολε ολε ολε ολεεεεεε!!!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.

Ολα τα εχει ο Αστερας!   Λεφτα θελεις , παρασκηνιο θελεις , κοσμο θελεις;  Ολα τα εχει.
Μεμονομενα ο κοσμος του ΑΡΗ θα παρευρεθει στις κερκιδες του γηπεδου.
Οπως και να 'χει τα αλανια θα ειναι εκει και θα δωσουν ολες τους τις δυναμεις για να παρει η ομαδα μας αυτο το πολυποθητο διπλο.
Και θα το παρει το διπλο οπ ΑΡΗΣ γιατι ξεκινησε η ανοδος και βρεθηκε ο χαμενος τσαμπουκας.
Απεναντι στον παλιο τους κοουτς οι κιτρινοι θα παιξουν για το τριποντο που θα τους ξεκολλησει απο τις θεσεις που δεν αρεσκουν στον συλλογο μας.
Πρεπει να υπαρξει αναλογη συνεχεια γιατι ΑΡΗΣ εισαι!
Ολα αυτα την Κυριακη.      Παντως η ομαδα ειναι πανετοιμη να παρει αυτο το ματς.
Αυριο θα επανελθουμε με τα της τελευταιας στιγμης θεματα που τυχον θα προκυψουν , αν και εφοσον.
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΑΑΑΑ  .......................  ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ....................................

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...............

Ναι !   Απο τα πρωτα δευτερολεπτα του αγωνα αρχισε η πιεση που απεφερε αμεσα ευκαιριες και με τον  Παναθηναικο να δειχνει οτι τα εχει χαμενα.
Τρομερη πιεση ασφυκτικη στον αντιπαλο , απεφερε 5 κορνερ , 3 ευκαιριες και ενα γκολ εως το 15ο λεπτο.    Αμεσως μετα το χαμενο τετ-α-τετ του Τσεζαρεκ , ο ιδιος παικτης πετυχε το 1ο γκολ κυριολεκτικα μεσα απο το ματι της βελονας.   Με μια κινηση και απο δυσκολη θεση εκανε το 1-0 εν μεσω αποθεωσεως δινοντας το εναυσμα στην κερκιδα να αρχισει τα προεορτια.
Και εκει που εδειχνε οτι θα παει σε αυτο το μοτιβο ο αγωνας , εκατσε η ομαδα αδικαιολογητα και εδωσε χωρους στον Παναθηναικο και ιδεες ωστε να αρχιζει να επισκεπτεται τα καρε μας.   Η ισοφαριση εδειξε παλι αδυναμια και ασυνενοησια στο κεντρικο αμυντικο διδυμο μας.   Ανενοχλητη κεφαλια στην αριστερη γωνια του Βελιδη δεν αφησε περιθωρια αντιδρασης.   Και ενω εδειχνε οτι κλεινει το ημιχρονο ισοπαλο ο ΑΡΗΣ ξαναχτυπησε με τον Ντικο αυτην την φορα οπου ψυχραιμα αντεδρασε παιρνοντας δωρο αμυντικου απο λαθος διωξιμο και εγραψε το 2-1 εκτελωντας τον πισπιρικο τερματοφυλακα του Παναθηναικου , τον Καπινο.    Με την επαναληψη εγινε το 3-1 μετα απο εκτελεση φαουλ του Νετο που τον ειδαμε μετα απο πολυ πολυ καιρο!     Πανω απο το τειχος εστειλε την μπαλα και οπως μονο αυτος ξερει καλα , αφησε αγαλμα τον πισπιρικο τερματα των πρασινων.
Ηταν βαρυ για τον πρωτοπορο Παναθα το 3-1.     Το ματς δεν χαθηκε γιατι ο ΑΡΗΣ δεν ακολουθησε την νευρικοτητα των παικτων του Παναθηναικου καθως καταλαβε οτι αυτη η τακτικη θα αφηνε την ομαδα μας με αριθμητικο μειονεκτημα στο υπολοιπο του αγωνα.     Οι φοβοι ΔΕΝ επαληθευτηκαν καθως ο Σπαθας σφυριξε κατα γενικη ομολογια καλα.    Εδωσε τεσσερα πεντε στημενα στον φιλοξ/νο , ομως αυτα δεν ηταν ικανα να αλλαξουν την ροη του αγωνα!
Ο μεγαλος νικητης ηταν ο ΑΡΗΣ μας και εδωσε μηνυμα αισιοδοξιας για την συνεχεια.
Το 3-1 ειναι σχετικα μικρο σκορ καθως χαθηκαν κλασικες ευκαιριες που μπορει να εκαμναν το σκορ να μοιαζει εξωπραγματικο.
Τελος καλο , ολα καλα και μακαρι να υπαρξει αναλογη συνεχεια αρχης γενομεννης με τον Αστερα στην Τριπολη.
Οσο θα ζωωωωω  χιλιομετρα θα γραφω και θα τραγουδωωωωωω  πως δεν σ' αφησα στα δυσκολαααα   σ' ακολουθησα παντου πιστααααα..................

ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ.

Καλυτερα μια να κερδιζουμε και μια να χανουμε.  Ετσι θα παιρνουμε τρεις βαθμους και οχι δυο ειπε καθως κολλησε το κοντερ στις ισοπαλιες!   Οχι ομως οτι δεν θελει να κερδιζει η ομαδα τον εναν μετα τον αλλον αγωνα!     Αυτο θα γινει σε συντομο χρονικο διαστημα δηλωσε καθως θεωρει οτι ειβαι θεμα χρονου να αρχιζει να αποδιδει η ομαδα μας.
Σημερα ο Προμπιερζ θα χτυπησει στα αδυνατα σημεια τον Παναθηναικο και θα θελησει να παρει το ματς!
Το Κλεανθης Βικελιδης ειναι γριφος αν θα ειναι γεματο πλεον και αυτο γιατι ο κοσμος του ΑΡΗ δικαιολογημενα ειναι μουδιασμενος.   Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι οσοι ειναι μεσα στο γηπεδο θα δωσουν την ψυχη τους για να νικησει η κιτρινη στρατια.
Για το αν θα κανει αλλαγες στην ομαδα ειπε χαρακτηριστικα οτι αυτο θα το δουμε εκεινη την ωρα !
Οι 18 παικτες που επελεξε ο Πολωνος τεχνικος ειναι οι.....

Βελλίδης, Διούδης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ, Νέτο, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Τόχα, Φατί, Ούμπιντες, Καπετάνος, Οικονομόπουλος, Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Ιάκομπ και Σολτάνι.
Λαλαλααααα δεν ειμαι καλααααα    ωωωωωωωω  δεν βαζω μυαλοοοοοο.
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!!!