The road of the Live scores.


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Οτι και να εκαμνε ο διαιτητης στους κατω των 20 , δεν μπορουσε να αλλιωσει το αποτελεσμα.
Ακομη και το πεναλτι δωρο που εδωσε στους πιτσιρικοπανιωνιους ο ΑΡΗΣ ειχε την λυση (δις) με τον Κανουλα.
Δυο του γκολ και 1-2 μεσα σε μια εδρα που ειναι δυνατη.
Ο διαιτητης αφηνε τα δυνατα μαρκαρισματα εις βαρος του ΑΡΗ και εκοβε συνεχως τις επιθεσεις μας με οφ σαιντ!
Το 1-2 ανοιγει λοιπον δρομο για την μεγαλη ομαδα του ΑΡΗ μας , που αυριο θα αντιμετωπισει κατ' οπως φαινεται την διαιτησια του προκλητικοτατου Τριτσωνη που σφυριξε στα Γιαννενα , δηλ δεν σφυριξε τον καταλογισμο πεναλτι επανω στον Νετο (ανατροπη) και δεν σφυριξε κοκκινη καρτα στον τερματοφυλακα των Ηπειρωτων οταν εξω απο την περιοχη απεκρουσε με τα χερια την μπαλα.
Τι θελει ακομη ο Κυρος Βασαρας!     Φτανει πια  με το μενος του εναντια στον ΑΡΗ.
Σφυρα ρε ελεινε κανονικα.   Τιμια ομαδα δινει ζωντανια στο πρωταθλημα που ειναι να το κλαινε και οι ρεγγες.   
Το απογευμα ο ΑΡΗΣ παει για το δευτερο συνεχομενο εκτος εδρας διπλο.   
Ουε και αλλιμονο.   Τουτο μονο λεγειν.
Βαλε γκολ βαλε γκολ βαλε γκολ ΑΡΗ εισαι γκοοοοοοολ.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΙΣ 21/12/2011 ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.

Στην Θρακη με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ για τους 32 του κυπελλου ξεκιναει η ομαδα μας τον θεσμο.
Το κυπελλο ειναι αυτο που ενδιαφερει τον ΑΡΗ μας και το δειχνουν αυτο εντονα οι παρουσιες σε τελικους.   Ειναι βεβαια και η εξοδος στην Ευρωπη καθως εκει δινουν μεγαλη βαρυτητα.    Η κακη εκινηση του πρωταθληματος αναγκαζει ολους στο κιτρινο στρατοπεδο να ειναι σε εγρηγορση.
  -Στα αγωνιστικα ο Καπετανος Τσεζαρεκ και Νετο ειναι ετοιμοι να δωσουν βοηθεια στην ομαδα οταν χρειαστει.
Μελανο σημειο ο Σακης Πριττας που μετα την αποπομπη του κατ' οπως ο ιδιος λεει απο τον νεο προπονητη του τον Πολωνο , ζητησε απο την διοικηση να αποχωρησει απο την ομαδα λεγοντας χαρακτηριστικα .......... με απαξιωσε απο την πρωτη ημερα.
Απο την αλλη ειναι και ο Κουλουχερης που ζηταει 330.000 ευρω απο την διοικηση γιατι πιστευει οτι μειωθηκε η προσωπικοτητα του.   Θελει την ελευθερια του το παλληκαρι!!!
Ετσι αντιμετωπιζεται η κριση παιδια!    Μπορει δε να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα καθως εχει αισθηση προς το τραγουδι.  Εκει γερνει ο ανθρωπος.    Παντως στην BULL BAND σιγουρα χωραει ε;
Ουτε εκει;   Κλειστε οι θεσεις;   Πρωτος επιλαχων;
Προβλαματακια λοιπον με αυτο του Πριττα να ειναι οντως μεγαλο.  
Κατα τ' αλλα η ομαδα μας ετοιμαζεται πυρετωδως για το δευτερο συνεχομενο μεγαλο 2πλο στην Ν. Σμυρνη.     Αν γινει οντως αυτο θα πυροδοτηθουν αυτοματα και ολοι οι οπαδοι - φιλαθλοι της ομαδας μας ανα την Ελλαδα και οχι μονο.  
ΑΡΗ σ' αγαπω , θελω ν' ακουστει .. ΑΡΗ σ' αγαπω σε ολη τη γηηηη.............

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΠΛΟ ΕΚΤΟΣ.

Το 'χουμε ξανακανει το 2008 και παλι με τις ιδιες ομαδες.   Τοτε ειχαμε κερδισει τον ΟΦΗ και παλι,ενω κατοπιν ριξαμε ενα τριμπαλο τον Πανιωνιο (0-3) στην Ν. Σμυρνη και καηκε η πλατεια!
Ο Μιχαλ Προμπιερζ μολις τελειωσε ο αγωνας μαζεψε γυρω του την ομαδα (στα αποδυτηρια) και ρωτουσε με εντονο υφος  προς τους παικτες 3-4 φορες.    - Ποιος νικησε;   Η απαντηση που επαιρνε ηταν αδυναμη και ωσαν να μην ακουγε ξαναρωτουσε , ωσπου ανεβασε την φωνη ολων των παικτων δυνατα πιο δυνατα καθε φορα που ρωτουσε.    Αυτο εδωσε χαρα σε ολη την ομαδα και συναμα αυτοπεποιθηση για ακομη καλυτερη συνεχεια.
Ειπαμε οτι με τον Πολωνο θα πολεμαμε καθε Κυριακη , καθε εβδομαδα ειτε μεσα ειτε εξω το ιδιο.
Τωρα ο ΑΡΗΣ παει στην πλατεια να αγωνιστει με τον Νιωνιο των μεγαλων προβληματων ενω να πουμε οτι αλλαξε προπονητη.   Ο Μαντζιος ειναι πλεον στο τιμονι των Νεοσμυρνιωτων.
ΑΡΗ γερα .... γερα με τσαμπουκα....................

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

0-1 ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ.

Ο Γιαννιωτας με κεφαλια εδωσε τους τρεις πρωτους βαθμους για την Αρειαναρα μας και μας εφερε επιτελους το χαμογελο στα χειλη.
Επομενος σταθμος , επομενη σταση , next stop , πλατεια.
Παμε στον Νιωνιο να γουσταρουμε και να φυγουμε με αλλους τρεις βαθμους.
Μ. Προμπιερτζ ο πολεμιστης.   Ειναι καθε παιχνιδι και μια μαχη με αυτον τον προπονητη.
Δεκα αγωνιστικες ηταν πολλες.   Το ροδι εσπασε και τωρα τρεχουμε να καλυψουμε το χαμενο εδαφος.
Γιατι ΑΡΗ μου δεν γινεται αλλιως..........................

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Αυτη την ωρα η ομαδα μας δινει εναν αγωνα απαρχη για διεκδικιση του χαμενου εδαφους απο τις προνομιουχες θεσεις του πρωταθληματος.
Τον δρομο ανοιξαν οι Κ 20 οπου με 0-4 περασαν σαν σιφουνας απο το Ηρακλειο.
Παιζουμε και εχουμε καλη παραδοση στο νησι.
Ο Μιχαλ Προμπιερτζ ετοιμος να αποδειξει οτι ξερει να πολεμαει.   Η ομαδα επισης!
Ολοι μαζι σου ΑΡΗ Θεε μου ...... μοναδικε μου!

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΜΕ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Το μονο σιγουρο ηταν οτι ο ΑΡΗΣ και παλι δεν ξεκινησε καλα και εδειχνε οτι υφισταται το προβλημα του ως προς το δεσιμο των γραμμων του. 
Προβλεψιμος ο Ολυμπιακος εδειχνε οτι αν περασι απο το Κλεανθης Βικελιδης , θα περασει απο την διαιτησια! 
Πραγματι αυτο εγινε.   Γνωριζουμε ολοι οτι αυτος ο ΑΡΗΣ δεν ηθελε και πολυ!
Καθε 10 φαουλ που σφυριζε ο ρεφερι , τα 9 τα εδεινε στον συλλογο του Πειραια.    Το ημιχρονο βρηκε την ομαδα μας να ητταται με 0-2 απο 2 εφευρεσεις του Σιδηροπουλου.   Δυο γκολ απο αστεια συμπεριφορα της αμυντικης διαταξης.
Το Β' Ημιχρονο περνουσε χωρις τον ΑΡΗ να μπορει να κανει κατι καλο και τον Ολυμπιακο να δειχνει οτι δεν ειναι υπερ-ομαδα.   Απο το 63' και μετα που μπηκε ο Τοχα αρχισε να κινειται η ομαδα βγαινοντας μπροστα και κλεινοντας χωρους με πρεσσαρισμα διαρκειας.   Εκει αρχισε να μπαινει στο παιχνιδι η ομαδα μας.     Σε ολο αυτο το διαστημα το γηπεδο συμμετειχε ανιαρα με μονον τον SUPER 3 να μην σταματαει απο την θρυλικη Θ 3 μα εμψυχωνει την ομαδα!
Το 1-2  εγινε 1-3 απο λαθος θεση της αμυνας οταν και παλι απο δωρο του Σιδηροπουλου επετευχθει ο σκοπος.   Νεα μειωση του σκορ σε 2-3 και το γηπεδο παιρνει φωτια στην κυριολεξια.
Στο σημειο αυτο 85' διακοπτεται ο αγωνας λογω υβρεων στο προσωπο του ρεφερι.   Ο μονος σκοπος ηταν να παγωσει τον δαιμονιο ρυθμο των κιτρινων που απειλουσε αμεσα με ισοφαριση.    Το 10'λεπτο εργο του δεν ηταν και τοσο δυσκολο καθως ολο εκοβε τον αγωνα και δεν εδωσε κατι στον ΑΡΗ μας.
Ο Ιακομπ που να σημειωθει δεν αρεσε ηταν συνεχως τοσο στενα μαρκαρισμενος που θαρρεις επαιζε με βαριδια στα ποδια του.    Σε καθε διεκδικιση απο αερος επρεπε για να παρει κεφαλια , να σηκωσει και τον αμυνομενο που ηταν συνεχεια στους ωμους του.    Για να δωσει κιτρινη καρτα σε καθε παικτη του Ολυμπιακου πηγαινε μονον οταν το γηπεδο κοχλαζε και θαρρεις με τυψεις και με το κεφαλι κατω εδειχνε την καρτα!   
2-3 το τελικο αποτελεσμα και ο ΑΡΗΣ εδειξε οτι ειναι ετοιμος για να μπει στην μαχη του πρωταθληματος.
Ο Προπονητης Προμπιερζ ηταν στα καθηκοντα του και επεσημανε καποια πραματα ενω ζουσε τον παλμο και την ροη του ματς πολυ εντονα.
Τα γκολ για τον ΑΡΗ πέτυχαν οι Τόχα (77’)  και Φατί (85’).

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας), Κων/νος Ποντίκης (Πρέβεζας)

4ος : Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Παρατηρητής: Γιώργος Αμυγδαλής (Σερρών)


Κίτρινες Κάρτες: Καζναφέρης (26’), Καστίγιο (42’), 74’ Γιάκομπ - Ιμπαγάσα (32’),Τοροσίδης (53’),  Ορμπάιθ (54’), Μιραλάς (64’), Α. Παπαδόπουλος (70’)


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Πρόμπιερζ): Γιακούποβιτς, Καζναφέρης, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ, Φατί, Βράνιες (46’ Τόχα), Γιαννιώτας (73’ Ακόστα), Ουμπίντεζ, Καστίγιο, Σολτάνι (65’ Γιάκομπ).

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα (62’ Μακούν), Μόνχε (80' Μαρκάνο), Μιραλάς (93' Φέισα), Τζεμπούρ.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΜΠΙΕΡΖ ΜΙΧΑΛ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ.

Φανηκε να ξερει τον ΑΡΗ μας στην πρωτη προπονηση που παρακολουθησε ο Μιχαλ Προμπιερζ.
Εδειχνε χαρουμενος και πως θελει αμεσως να μεταμορφωσει την ομαδα.   Δειχνει απο την πρωτη στιγμη οτι θα αλλαξει αν οχι πολλα πραγματα στην ομαδα , αρκετα σιγουρα.
<< Θελω να πολεμησουμε.   Γι' αυτο ηρθα στον ΑΡΗ >>.
Ο Πολωνος τεχνικος υπεγραψε για ενα χρονο και φορωντας την φορμα συμμετειχε στην προπονηση της ομαδας.
Ο Καστιγιο ειναι εοιμος και παιζει στον αγωνα μαζι και ο ετοιμος Σολντανι.
Στον παγκο θα ειναι ο κος Πασσιαλης ενω θα ειναι εκτος οι Νετο και Καπετανος λογω τραυματισμων.
Ο κοσμος και παλι στις ιστορικες κερκιδες του Κλ. Βικελιδης θα δωσει δυναμη στην ομαδα για να ξεπερασει τον κακο της εαυτο.
Το παιχνιδι ειναι δυσκολο ομως ο ΑΡΗΣ πρεπει να νιωσει οτι ειναι μεγαλη ομαδα και να κανει απλα το αυτονοητο.    Να βαλει κατω τον Ολυμπιακο και να παρει βαθιες ποδοσφαιρικες ανασες , αυτοματα δε να δωσει επιτελους την χαρα που τοσο εχει αναγκη ο λαος σου ΑΡΗ και ποσο μαλλον με τετοιον αντιπαλο!   Με αυτον που καθε ομαδα πρεπει να παιζει 120% για να παρει αποτελεσμα θετικο.  Οχι λογω μεγαλου ονοματος αλλα λογω παρασκηνιακου επιπεδου εδω και τοσα χρονια.
ΑΡΗ παιξε γερα , παιξε με τσαμπουκα...............................