The road of the Live scores.


Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

 ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 3-0. 
Να πηγαινεις στην ετοιμοθανατη αεκ και να παραδιδεσαι με 3-0;   Συγνωμη αλλα δεν αντελιφθην!
Δηλ. ποσα θα αρπαξουμε απο ΠΑΟ , ΟΣΦΠ και τα ρεστα;

Τριαντα και ισαμε σαραντα παικτες στον ΑΡΗ και να μην μπορεις να βγαλεις (ξεσκαρταρεις) 11αδα η ακομη ακομη 22 ετοιμοπολεμους ποδοσφαιριστες.   Ποσω μαλλον απο εκεινους που θα δωσουν ολο τους το ειναι για την καταξιωση (επιτελους) του συλλογου ωστε να τον δουμε μια μερα πρωτοπορο και κραταιο!
Πες τα με το ονομα τους.   Βγαλε 10 ατομα εκτος ομαδας κατονομαζοντας τους.   Και μετα η διοικηση ας τους ανοιξει την πορτα να πανε αλλου να χτενιζονται και να κανουν τα show τους.
Εδω ειναι ΑΡΗΣ και πρεπει ολοι να συμπεριφερονται με αυτο σαν γνωμονα.
Επειδη ομως ο κοουτς δεν αντιδρα και απλα τρωει την μια φαπα μετα την αλλη , ας αντιδρασει καποιος επιτελους και να δωσει μια λυση.
Ξυπνηστε γιατι αλλα περιθωρια δεν υπαρχουν.   Και η υπομονη τελειωσε και ο κοσμος κουραστηκε.
Ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος.    Ασυνδετη ομαδα χωρις τσαγανο και χωρις κατι να θυμιζει απο τα παλληκαρια μιας αλλης εποχης.
Τα νεοτερα λενε για αντικατασταση του Τσωλη (αμην) και βλεπουμε περεταιρω.
ΑΡΗΣ ο Θεος Τουρκων τιμωρος.........................

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Οσο κι αν δεν επαιξε καλα η ομαδα , οσο κι αν φανηκαν περιτρανα οι αδυναμιες της καλης λειουργειας των γραμμων μας και η ομοιογενεια των παικτων μας συν του γεγονοτος που ελειπε ακομη και ο τσαγανος τους διοτι σε ενα τετοιο ματς απολυτου μισους μπαινεις μεσα και τρως σιδερα , παλι επρεπε να παρεις τους τρεις βαθμους στελνοντας τους φτερωτους τηγς απανω γειτονιας , ξεπουπουλιασμενους στην βαση τους.
Αυτος ο εντεταλμενος διαιτητης που αν δεν τον δηλωναν στην Χιο (Γκαγκατσης) δεν θα σφυριζε ποτε μιας και ειναι απο Αθηνα μερια , επρεπε να κανει την δουλεια που του ανεθεσαν.   Να βοηθησει τα κοτοπουλα να περασουν διχως να χασουν.    Και το εκανε σε πολλες πολλες περιπτωσεις αρχης γενομενης απο το 8' του αγωνα οπου σε καθαρη ανατροπη στον Φατι , δεν εδωσε την εσχατη των ποινων , προστατευοντας τους << ρουφιανους >> της πολης.   Η δευτερη παραβαση επιβεβαιωσε και τον πιο δισπιστο θεατη την ωρα που εβλεπε τον Γιακομπ να γκρεμνιζεται υπο μορφη καφ-ακολ απο αμυντικο του μαχαλα.     Ολα τα σφυριγματα ΦΡΟΝΤΙΖΕ να ηταν εχθρικα και το οφ σαιντ του εφορμουντος ΓΙΑΚΟΜΠ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ.
Τελος τα οποια προβληματα φιλοξενιας εχουν να κανουν με τις εξ ισου παρομοιες φιλοξενιες τετοιου τυπου!
Εμεις;   Επιβαλεται να βρουμε αγωνιστικο ρυθμο που θα δωσει εκινηση στην ομαδα αρχης γενομενης στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.   

.......σ' ακολουθησα παντου πιστα , σ΄ ακολουθησα στα δυσκολα....................

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

<< ΓΛΕΝΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ >> ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΥΣ.

Στις 20.30 αυριο στο Κλ. Βικελιδης η τελετη πρεπει να εχει 24.000 θεατες ετοιμους θαρρεις να λυντσαρουν τους της οδου Κλεανθους.    Αυτους που για τρια χρονια οχι μονον ΔΕΝ πετυχαν γκολ στο γηπεδο μας , αλλα ΔΕΝ πατησαν ουτε περιοχη.
ΔΕΝ θελουν λυπηση ουτε καν φερ πλει.   Με το που θα ξεκινησει ο αγωνας να ξεσπασουνε απανω τους σαν να ΄ναι η πρωτη φορα.    Με τετοια γαβλα (κ) πρεπει να πεσουμε μεσα και να τους γλενταμε απο το 1' εως το 90+.
Κοτονοστιμιες με μπουτια φτερα στηθος και ποικιλες γευσεις ειδων ειδων.    Δοκιμαστε και μην χασετε αυτην την γιορτη!
Θα ειμαι και 'γω εκει.   Γιατι;
Γιατι οπου παιζει ο Θεος ΔΕΝ θα ειναι (σ) μοναχος , γιατι ΑΡΗ μου ΔΕΝ γινεται αλλιως!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.

Ειτε με τραυματισμους ειτε χωρις παιχνιδι λογω Α ομαδας η Β ομαδας , ειτε λογω ατυχιας η ομαδα δεν γευτηκε ακομη τους τρεις πρωτους της βαθμους.  
Ολα εδειχναν οτι με τον Εργοτελη το πρωτο τριποντο ηταν γεγονος.   Ο ρεφερι ετοιμος με την σφυριχτρα του να δωσει τελος στον αγωνα και το κακο εγινε.   Σεντρα απο τα αριστερα οπως επιτιθετο ο Εργοτελης και απουσης της κεντρικης διαταξης εγινε το 1-1.    Μπαμ και κατω στο 94'.
Τωρα ολοι ετοιμαζονται για το ξεκαθαρισμα λογαριασμων , για το ντερμπι της πολης μας , για τον ποιο μισητο αγωνα αναμεσα στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τον παοκ.
Εκει θα πρεπει ολοι μας να δωσουμε την προσοχη μαςς ωστε να κανουμε την νικη που θα επουλωσει ολες τις αλλες πατατες μας , ολες τις αλλες γκελες.
Ειναι που ειναι ετσι ο παοκ , ευκαιρια ειναι να τον σαπησεις και να φυγει με τα τεσσερα.
Δεν εχει τιποτε μπροστα ενω ματαια προσπαθει να ενωσει τις γραμμες του απ' ευθειας απο την αμυνα στην επιθεση.    
Κανε την κεντρικη σου διαταξη γρανιτη κρατα τα προσχηματα πισω και μπροστα θελεις δεν θελεις τους το πατας στο φουσι τους.
Τουλαχιστον ας ξεκινησουμε ετσι και ολα ξεχασμενα και αγαπημενα.
Κατα τα αλλα η ομαδα επαιξε πολυ καλο ποδοσφαιρο και για να σφραγισει την νικη επρεπε να πετυχει ακομη ενα γκολ.
Ο κοσμος του ΑΡΗ εμαθε μεσα απο την υπομονη του και το δειχνει χωρις ακροτητες.
Ομως να ξερετε οτι ειναι η τελευταια ευκαιρια ολων μα ολων.   Μηδενος εξαιρουμενου.
Θελουμε και απαιτουμε τα ΚΕΦΑΛΙΑ (και τα δυο) ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΕΙ.
Εμπρος να καθαρισει η βρωμα και η δυσοδια.
...Τ' ονομα σου θυμιζει Θεοοοοο την καρδια αν ρωτησεις ποτέ θα σου πει ΑΡΗ ΟΛΕ......

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ = 4 =.

Αντε παλι με τα εισιτηρια που δηθεν ζητουν οι του παοκ για να δουνε την ομαδα τους αγωνιζομενη στο Κλεανθης Βικελιδης.    Κατοπιν και επειδη ξερουμε την συνεχεια θα πουνε οτι δεν βλεπουν απο αυτη την θυρα τον αγωνα , ενω η ΟΥΕΦΑ εχει δεχθει αυτην την θυρα σαν θυρα φιλοξ/νων!!!
Ολα αυτα γιατι δεν θελουν να δωσουν εισιτηρια στον επομενο γυρο στην Τουμπα με την δικαιολογια οτι δεν φτανουν οι αναγκες γι αυτους λογω sold out που πραγματοποιουν.   Ολα αυτα την στιγμη που αναγκαστικα δινουν σε Ευρωπαικους αγωνες (ας μην κανουν κι' αλλιως) θυρα ολοκληρη.   Εκει δεν τους παιρνουν οι βλαχομαγκιες!!!
Τωρα βεβαια ειναι στο χερι της αστυνομιας να σκεφτει και να πραξει αν δωσει την δυνατοτητα στους της Κλεανθους να δουνε απο κοντα την ομαδα τους στο Νταχαου.
..........Ο  ΜΠΑΜΠΑΣ   ΣΑΣ   ΕΙΝ'   ΑΡΕΙΑΝΟΟΟΟΟΟΟΣ.

97 χρονια  98  ,  99  ....

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ SPORTS CAFE ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.

Το πρωταθλημα εχει παλι διακοπη λογω Εθνικης ομαδας.   Αυτης που μας εχει κανει και συνεχιζει να μας κανει υπερηφανους ολοενα και πιο πολυ , μαλιστα δε ; στους πιο δυσκολους καιρους για τον Ελληνα φορολογουμενο και για ολο το Ελληνικο εθνος.
Η κριση ειναι δεδομενη και καθε μερα διαφαινεται ολο και πιο πολυ.
Το πρωινο στο Κλεανθης Βικελιδης ειναι κατι το ξεχωριστο με θεα το γηπεδο.   Η απολαυση του να βλεπεις τον αγωνιστικο χωρο και τις ιστορικες κερκιδες που οταν γεμιζουν λιωνουν ατσαλι ειναι κατι που σε κανει να νιωθεις ωραια.   Σε κανει να ξεχνας οτι κακο προσπαθει να σε επηρεασει και σε ηρεμει.
Ειναι σαν να ακους απο την προηγουμενη αγωνιστικη ακομη τις ιαχες του SUPER 3 απο την φοβερη και τρομερη θυρα 3 που συνπαρασυρει ολο το γηπεδο και εν χορω ζητοκραυγαζει για να βοηθησει τον νεο ΑΡΗ.
Ωρες ριλαξ για να ερθει το μεσημερι που θα μαζευτουμε στα σπιτια μας να φαμε ευχαριστα.
Εχει περασει αρκετος καιρος και ακομη δεν εχουμε χαρει ΑΡΗ!
Τουλαχιστον ας απολαμβανουμε γηπεδο κι ας ειναι χωρις αγωνα.
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΑΑΑ............ΟΜΑΔΑΑΑΑΡΑ.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ........................

Η διοικηση θελει και το δειχνει.   Οι φιλαθλοι εδω και χρονια ειναι οι καλυτεροι και με αποδειξεις.
Το οραμα τους ειναι να πετυχει και η ομαδα ουτως ωστε χερι χερι να κανουν ολην την Ευρωπη να παραμιλαει και την Ελλαδα να τους δεχθει ως ανωτερη δυναμη και να μην τους στερει τα δικαια!
Πρεπει ομως επιτελους να γινει αυτο με καθε τροπο.    Ενω ολα ειναι ετοιμα κατι κανει το συνολο και μενουμε πισω απο αυτα που εχουν ειπωθει και δεν υλοποιουνται.
Ο κοσμος πικρενεται (ξανα και ξανα) και φευγει απο την ομαδα ακριβως την ωρα που πρεπει να κανει την τελικη προσπαθεια του.      
Το οικοδομημα δεν τελειωνει ποτε και μενει η ολη προσπαθεια στον αερα!
Ο κος Αθανασιαδης και τα μελη της διοικησης δινουν το παν να επιτευχθει ο στοχος.    Ας ειναι η ωρα αυτη κοντα , γιατι και η υπομονη του κοσμου στερευει.
Επιβαλεται να μπουνε τα πραματα κατω και μετα την διακοπη λογω εθνικης Ελλαδος να δουμε ολοι την ριζικη αλλαγη του ΑΡΗ μας.     Αυτου του ΑΡΗ που ολοι θελουμε και ειμαστε σιγουροι οτι μπορει να γινει αυτη η αλλαγη.
Η ομαδα υπερ πληρης οσο ποτε μενει να δεσει για να αποδιδει.   Και αν δεν γινει τωρα αυτο θα λακτισει ο κοσμος.    Ειναι και το ντερμπι με τους αβαπτιστους που πλησιαζει και πρεπει να το παρουμε ωστε να κατευνασουν τα πνευματα.
Ελπιδα και προσμονη συν την δουλεια και την θεληση κανουν τον ΑΡΗ μας δυνατοτερο και ισχυροτερο.
     Ετσι τον θελουμε εμεις τον ΑΡΗ μας.    Διεκδικητη και πρωταγωνιστη.
***   ΑΡΗ ολεο ολεο ολεο ολε ... ΑΡΗΣ και δεν ειμαι καλααααα !!! ***