The road of the Live scores.


Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ ΣΤΟ ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.

Εκτος ο Ντ. Τσεζαρεκ και ετσι ο Σακης Τσιωλης προβληματιζεται (σχετικο) για το πως θα μπει στον αγωνιστικο χωρο.    
Ο Γιακομπς ειναι πισω απο πλευρας ετοιμοτητας , ο Καριμ Σολντανι τιμωρημενος και ετσι δοκιμαζεται ο Νερι Καστιγιο σαν αντικαταστατης του Τσεζαρεκ.   Υπαρχει ομως περιπτωση να παιξει ο Ιακομπ η ακομη και ο 20χρονος Αγγελουδης.
Οτι και να γινει ομως , οποιος και να παιξει επιβαλεται να τους βαλουμε κατω και να παρουμε τους τρεις υπερ-πολυτιμους βαθμους , ωστε να μην τρεχουμε αργοτερα να βρουμε απο καπου αλλου βαθμους.
Ο κοσμος;    Ο κοσμος ενα παραπανω τωρα , θα ειναι εκει να δει απο κοντα την ηρωικη προσπαθεια πλεον της διοικησης που κανει ωστε να βγαλει και παλι το καραβι απο την φουρτουνα και να το οδηγησει σε λιμανια και ηρεμες θαλασσες.   
Διχως αυριο αγωνας επιβεβλημενη η νικη και συνεχεια με ηρεμια και αγαλιαση.
Ο ΑΡΗΣ ειναι εδω.   Ολοι μαζι με μια φωνη.    ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ  -   ΟΜΑΔΑΡΑ.........

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ...........

Ειχα προταση απο παοκ και αεκ ειπε ο Σανκαρε αλλα τους απεριψα με μιας γιατι εδω ειδα οτι με θελουν πραγματικα διοικηση και προπονητης. 
«Περιμέναμε τρεις μήνες με όλα αυτά που συμβαίνουν. Η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο, ζω από αυτό και είμαι χαρούμενος που βρήκα την καινούργια μου ομάδα. Αυτό που θέλω είναι να κάνω σωστά την δουλειά μου , ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ακόμα πρόσθεσε: «Είχα πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες όπως τον παοκ και την αεκ.    Προτίμησα όμως τον Άρη. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη και με πολύ καλή οργάνωση. Μίλησα με τον προπονητή και πρόεδρο, είδα πόσο με θέλουν και αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη».

Εν τω μεταξυ ο Σανκαρε προπονηθηκε το απογευμα ενω ο Ουμπιντες οχι!   Παντως ο Κωστας Καπετανος συναντηθηκε με τους παλιους του συμπαικτες αφου ως γνωστον ηρθε για τον Σακη Τσιωλη απο τον Ολυμπιακο Βολου πιο πριν.   Τωρα μαζι με τους τεσσερεις παλιους του συμπαικτες θα ειναι αρκετα ευκολη η ενταξη τους καθως η παρεα θα ειναι γνωριμη και τα παιδια θα μπουνε γρηγορα στο πνευμα της ομαδας και στις απαιτησεις της.
Ενθουσιασμος και χαμογελα στους φιλους της ομαδας κυριως για το φτυσιμο που εριξαν και την πορτα που εκλεισαν σε παοκ και αεκ.     Τα παλληκαρια γνωριζουν τι συμβαινει επακριβως οποτε ηρθαν με το κατεπειγον στον ΑΡΗ!!!    Τετοια Ευρωπη αλλωστε επαιζαν και στον Βολο.
Εαν θελει ο προπονητης μας μπορει να τους παρει και να τους βαλει στον αγωνα με την Ξανθη.
Αρχιζουν τα γουστα και ξεκιναμε και εμεις οπως σε ολα τα πεταλα της γης.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η Ε.Π.Ο ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Ο.Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

Τα Ιταλικα σαιτ ανακοινωνουν υπογραφη του Ακοστα ηδη στον ΑΡΗ.
Και οι τεσσερεις ποδοσφαιριστες ειναι με το στυλο στο χερι ωστε να υπογραψουν το δελτιο τους με την νεα τους ομαδα.      Αυτο που κανεις ομως δεν καταλαβαινει ειναι το γιατι καθυστερει κι' αλλο η Ε.Π.Ο!!!
Τι νομιζει πως κανει δηλ. ο αποτυχημενος Πυλαβιος.     Εξυπναδες και παλι εξυπναδες.
Το καταλαβαμε οτι δεν γουσταρετε τον ΑΡΗ ειναι εμφανες πλεον.     Αν νιαζοσασταν λιγο για αυτην την ομαδαρα , τωρα θα ημασταν σε ομιλους στην Ευρωπη στη θεση του εμπλεκομενου Ολυμπιακου Βολου.
Εκει που τοτε αντι να παρετε την αποφαση να τιμωρησετε την ομαδα αυτη κλεισατε τα γραφεια και χασατε εσκεμενα πολυτιμο χρονο.   Ολα αυτα χτυπησαν οικονομικα τον συλλογο μας και τον φερνουν σε μια θεση στενα οικονομικη γιατι εχασε χρημα απο ολα αυτα τα τερτιπια του ισχυρου Πυλαβιου.
Παρ ολα αυτα ο ΑΡΗΣ κανει οικονομικες θυσιες και μαλιστα τετοια εποχη εν μεσω κρισεως και θελει να ενταξει στο δυναμικο του τεσσερεις παικτες που εμειναν ξαφνικα χωρις ομαδα λογω πτωσης του Βολου.
Οι παικτες αυτοι δηλ. Ουμπιντες , Σανκαρε , Ακοστα και ο τερματοφυλακας Γιακουμποβιτς βρισκονται στην Θεσσαλονικη μαζι και απλα περιμενουν να υπογραψουν ετσι ωστε βα τελειωσει αισια το θεμα τους ξεκινωντας την δουλεια τους.   Αυτην που ξερουν και παιζουν επαγγελματικα ωστε να θρεψουν τις φαμιλιες τους και να μπουνε εκ νεου στο πνευμα των αγωνων και του πρωταθληματος.
Γιατι κυριε Πυλαβιε αργειτε ξανα και δεν δινετε το Ο.Κ στους επαγγελματιες παικτες να αρχισουν νομιμα την εγασια τους;     Επειδη τους πηρε ολους ο ΑΡΗΣ και ετσι βαζει βασεις για το κυνηγι του πρωταθλητη;    Μαλιστα του πρωταθλητη.    Φαινεται αλλωστε με γυμνο ματι αν υπαρχει ομαδα που να δειχνει απο τωρα οτι θα παρει εφετος το πρωταθλημα.     ΔΕΝ υπαρχει.    Αλλωστε και η δευτερη θεση καλη ειναι , αυτη που οδηγει στο Τσαμπιονς Λιγκ!!!    Αυτο φοβαστε;      Ναι , αυτο φοβαστε.
Μαααα τι διαολο.    Τι ανθρωπους ψηφιζει και εκλεγει η ελληνικη κοινωνια;     Χωρις φοβο και παθος αποφασιζουν και διατασουν γυριζοντας τον χρονο αρκεταααα χρονια πισω.
Ειναι μεγαλη ντροπη.    
Δωστε επιτελους το Ο.Κ να δουνε ολοι ενα πρωταθλημα ανταγωνιστικο και ετσι να αρχιζει η ενδυναμωση ολων των ομαδων που θα διεκδικουν τιμια μια θεση στην Ευρωπη (δυο - τρεις).
....Οπου παιζει ο Θεος δεν θα ειν(σ)αι μοναχος γιατι ΑΡΗ μου δεν γινεται αλλιωωωως !!!

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ 1-2 ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΙΛΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

Μετα τον φιλικο αγωνα μεσα στην Καλαμαρια οπου ο αγωνιστικος χωρος ηταν κανονικο χωραφι και για την ιστορια νικησε η ομαδα μας με 0-2 ακολουθησε αυτο μεσα στο στολιδι της Λαρισας στο ολοκαινουριο AEL  F.C  ARRENA.
Ο ΑΡΗΣ δειχνει επιτελους οτι μπαινει στο κλιμα των αγωνιστικων του υποχρεωσεων και ερχεται μετα απο καιρο να μας αποδειξει οτι το κακο ξεκινημα ανηκει στο παρελθον!    Νικητης με 1-2 και παιζοντας σπουδαιο ποδοσφαιρο κατα διαστηματα αφησε υποσχεσεις για την συνεχεια του πρωταθληματος.
Και η Λαρισα αρεσε με τον τροπο που εκαμνε τις επιθεσεις της (ειχε δοκαρι) οσο και τις ευκαιριες που παρουσιαστηκαν στο παιχνιδι , εδειξε οτι μπορει να παει καλα στην συνεχεια!
Καταπληκτικο γκολ του Παπαζαχαρια σε σεντρα του Καπετανου απο την αριστερη πλευρα  στο 41' στο δευτερο δοκαρι και μονοκομματο σουτ του πρωτου.  
Στο 49' η Λαρισα εκανε το 1-1 με τον Πλιαγκα ενω στο 59' ο Σολντανι το αλανι εδωσε το προβαδισμα εκ νεου μεχρι το τελος!
====================
Οι συνθέσεις:

ΛΑΡΙΣΑ (Κόουλμαν): Μιχαηλίδης (62' Σωτηρίου), Καλί, Ααράμπ, Βενετίδης (62' Κατσιαρός), Παπαγεωργίου, Ιγκλέσιας (46' Τσιμπάμπα), Χατζής, Νεμπεγλέρας, Καραχάλιος, Πλιάγκας (79' Καρανίκας), Ζεκίνια.
ΑΡΗΣ (Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Μίσελ (84' Γιαννίτσης), Σολτάνι (64' Κασναφέρης), Τόχα (75' Αγγελούδης), Καστίγιο (69' Αγτζίδης), Ντίκο, Καπετάνος (60' Παπαστεριανός), Λαζαρίδης, Πρίττας (60' Βράνιες).

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΠΑΠΑ ΧΑΛΙΦΑ ΣΑΝΚΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

Ο Σενεγαλεζος αμυντικος ειναι ανυπομονος καθως περιμενει την αποφαση του εφετειου περι παρατασης μεταγραφων της ΕΠΟ για να υπογραψει στην ομαδαρα μας για 3 χρονια.
Αυτα τα νεα ειναι ευχαριστα καθως δειχνουν οτι και χωρις Ευρωπαικες παραστασεις οι παικτες θελουν ΑΡΗ για ευνοητους λογους που δεν ειναι αλλοι απο τους φιλαθλους .    Με τετοιους φιλαθλους που κατεκτησαν ολη την ποδοσφαιρικη Ευρωπη πως να αρνηθουν παικτες εγνωσμενης αξιας να αγωνιστουν με τον Θεο του πολεμου στο στηθος;
Προεχει ομως το τυπικο της υποθεσης και μετα ξανασυζηταμε!
Τα χαμογελα δειχνουν να επιστρεφουν στα χειλη των κιτρινομαυρων του Βορρα.
Ωωωωωωω βαλε γκολ βαλε γκολ βαλε γκολ ΑΡΗ ειμαι γκοοοοοοολ!!!

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΜΑΔΑ 'Α' ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ 'Β'. ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ !!!

Με τις ομαδες Α και Β ο ΑΡΗΣ μας μενει απρακτος ενω ολοι παιζουν κανονικα!
Και να 'χεις και να σου λενε οτι ειναι καλο αυτο γιατι μονταρεται η ομαδα.
Καλα πλακα με κανεις ρε ;   Η ομαδα μονταρεται ακομη ;   Ημαρτον που λεει και γνωστος μεταμεσονυκτιος μπλαμπλας.
Προσπαθει ο Παναθηναικος να κλεισει φιλικο παιχνιδι με την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας στο μεγαλο κενο που εχει.    Μαλλον και κατα πασα πιθανοτητα θα γινει εφικτο.
Ωρα με την ωρα περιμενουμε να ακουσουμε ολοι μας ευχαριστα νεα με τις αποκτησεις των Σανκαρε και Ουμπιντες.   Στον χορο των δυο παικτων μπηκαν σχεδον ολες οι ομαδες της Σουπερλινγκ και τα πραματα δεν δειχνουν ευκολα , ωστοσο υπαρχει αισιοδοξια να μπουνε αυτα τα εργαλεια στο ροστερ της Μακεδονικης ομαδας , των κιτρινων του Βορρα.    Πραγματικα με την προσθηκη αυτων των παικτων ο ΑΡΗΣ γινεται υπερ-πληρης και σηκωνει και αυτος ψηλα το αναστημα του.
Το κακο ξεκινημα και την μερικη απογοητευση του κοσμου ηρθε να σταματησει ο Νερι Καστιγιο μιας και ηταν αυτος που διοργανωσε μπαρμπεκιου για ακομη μεγαλυτερη συσφιξη σχεσεων των παικτων.
Οσο φιλοι αισθανονται τοσο τα αποτελεσματα θα ειναι θετικα.    Ο κοουτς Σακης Τσιωλης χαιρετιζει την πρωτοβουλια του Μεξικανου και ξαναπαιρνει και αυτος δυναμεις για την συνεχεια.    Μια συνεχεια ομως που μας βαζει αντιμετωπους πρωτα με την ομαδα Α και μετα με την Β.    Δηλ. περιμενε μακακα να δουμε και εμεις που ακομη δεν ξερουμε ποιον θα ανεβασουμε η αν θα ριξουμε κανεναν στο τελος.
Βολος και Καβαλα πανε για Δ' Εθνικη.    Επειδη ομως μενουμε Ελλαδα θα περιμενουμε να δουμε αν ειναι οντως ετσι η ξανα μανα κοκορετσι γιουβετσι.
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ..........................
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Αναπαντεχο ;   Ανελπιστο ;   Ξαφνικο ;  Τι ;
Ηταν και αυτο το μεγαλο διαστημα που εκανε η ομαδα , ωστε να παρουσιαστει εντος εδρας σε ενα κοινο που διψαει κατα πρωτον για διακρισεις και κατα δευτερον για χαρες.   Μαλισταααα ...... χαρες κυριοι!!!
Τι θελει νομιζετε δηλαδη ο Αρειανος κοσμος , ο Αρειανος φιλαθλος , ο Αρειανος οπαδος ;
Δεν θελει και πολλα πολλα.   Θελει κατι να θυμιζει απο τα παλια.     Τοτε που ειχε κανει το 17 στα 17 παιχνιδια στο Χαριλαου και ολα νικες παρακαλω!   Τοτε που ο Αρειανος λαος πανηγυριζε και ηξερε οτι εχει ομαδα που τα δινει ολα ρε παιδι μου!
Ειπαμε να ξεκινησουμε την νεα χρονια με φιλοδοξιες με σχεδιο για κατι καλυτερο με νεα πνοη.
ΔΕΝ θα πουμε απο την πρωτη κιολας ημερα οτι χασαμε ηδη τον στοχο -ους μας .   Οχι δεν λεμε αυτο.
Θα πουμε ομως οτι πρεπει αμεσα να βρει καποιος τι φταιει.   Να κανει διορθωτικες κινησεις ωστε να αλλαξει αυτη η εικονα.
Και σημερα , τωρα που μιλαμε πηραμε εναν Κροατη κεντρωο ικανο να βοηθησει στην ολη προσπαθεια.    Με προσθηκες και αλλων (2) παικτων σιγουρα ολα αλλαζουν.
Δειχνει η διοικηση οτι θα κανει οτι καλυτερο.  
Να πουμε και να δουμε καποια πραγματα.  Οτι δηλ. ο κοσμος επιασε ταβανι οσον αφορα τα δικα του οικονομικα ανοιγματα αγοραζοντας αλλος διαρκειας ενω αλλος να κανει δηλ. εγγραφη στην Λεσχη Φιλων Αρεως.    Ηρθαν δυστυχως αυτοι οι δυσκολοι καιροι.   Απλα και αυτες οι κινησεις του κοσμου ειναι υπερβαση απο την οικογενεια και τον προυπολογισμο της.
Ερχονται και τα στραβα αποτελεσματα στο καπακι που αντι για καλη χρονια νευριαζουν τον ταλαιπωρημενο λαο κατα πολυ κανοντας τον να θελει να τα παρατησει πριν καν ξεκινησει το νεο πρωταθλημα.
Μα ... γνωριζετε ολοι οτι θα φαμε πολεμο απο ολους τους γνωστους του συστηματος.
Ξερετε επισης οτι καθε τιμωρια ειναι και προστιμο ενω απο την επομενη εκτοιεις πονη αποκλεισμου εδρας μιας αγωνιστικης.     
Αν συμβει αυτο στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας πρωτον δεν θα μπορεσουμε να δουμε τον αγωνα και δευτερον δεν θα υπαρξουν εσοδα οποτε θα μεινουμε απο ρευστο.   Ειμαστε που ειμαστε μεσα θα παμε ακομη πιο μεσα.
ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ λαε του ΑΡΗ.
Καποιος πεταξε σε αντιπαλο αντικειμενο-α και ηδη τρωμε σιγουροτατα το πρωτο προστιμο που θα ειναι κανενα πενηνταρικο.      Ποιος θα τα πληρωσει ;   Η Διοικηση που φωναζε και ελεγε σε ολους μας να προσεξουμε ιδιαιτερα τις προκλησεις διαιτητων και αντιπαλων.
Τωρα απλα να την σακουλευτουν οι παικτες μας. Να φανε προστιμο οι μαγκες που εχουμε ενω αν συνεχισουν τα ιδια και τρωνε αναιτια κοκκινες καρτες αφηνοντας αναιτια την ομαδα με 10 παικτες να διωκονται απο τον ΑΡΗ μας.   Σκληρο ακουγεται ;
Μα πλακα κανετε ρε σεις ;    Που νομιζετε παιζετε ;    Στον ΘΕΟ του πολεμου ειστε.   Στην μεγαλη ομαδα του Βορρα την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ που ειναι μακρυα απο κλικες και βρωμιες.
Οποιος δεν μπορει ας την κανει με ελαφρα πηδηματακια.
Αγριεψτε λιγο και σεις απο την διοικηση.   Καντε τους αλλους να σας υπολογιζουν αν οχι να σας φοβουνται!    Δειξτε λιγο δυναμη βγαζοντας φωνη.     Και να ξερετε οτι η φωνη αυτη θα ειναι και η δικη μου και η φωνη ολων μας.     Να υπολογιζουν τον μεγαλο λαο του ΑΡΗ μας.
Πολλα ηθελα ακομη να πω ομως ας περιμενω λιγο ακομη.     Οχι για να την εχω στημενη και να κανω κριτικη κατεδαφισης της ομαδας μας.    Διορθωνοντας ολα αυτα να κανω κριτικη εναν εναν τους παικτες και βαθμολογοντας τους με το 9 εως 10 αφου πρωτα δωσουν τον καλυτερο τους εαυτο και αφου καρποφορησουν τα ονειρα μας.
Ξεκιναμε με δυναμη και με πολλη δουλεια.   
Για να παρουν τα ονειρα μας σαρκα και οστα καθως και εκδικηση.
ΑΡΗΣ εισαι και πολεμας.
......τ' ονομα σου θυμιζει ΘΕΟοοοο την καρδια αν ρωτησεις ποτε .......  θα σου πει ΑΡΗ ολε................

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ Δ.Ε.Θ.

Ενας ακομη λογος που θα ειναι ικανοποιητικη η προσελευση του κοσμου στο ιστορικο μας γηπεδο θα ειναι και η Δ.Ε.Θ.
Υπαρχει λογος ο εκτος Θεσσαλονικης φιλαθλος να επισκεφτει την πολη μας.   Η οικογενεια στην Δ.Ε.Θ και ο αντρας με τους γιους του πρωτα στην μπουτικ για αγορες παντος ειδους (κυριως ρουχισμο) μετα στην μπυραρια απ' εξω , προφανως κανενα διαρκειας η στηριξη στην Λεσχη και μετα την ωρα που πρεπει να μπει να δει τον ΑΡΗ μας με τον Ατρομητο της Αθηνας και στο τελος ολα καλα.
Η νικη σημερα ειναι μονοδρομος και ολοι μαζι μπορουμε να βοηθησουμε σε αυτο.
Με το δεξι να μπουμε στο γηπεδο μας και να νιωσουν ολοι απο την αρχη την δυναμικη μας.
Ευχες για καλη χρονια και ΠΑΝΤΑ νικες.
Ξεκιναμε στις 18.15.
Θα ειμαστε ολοι εκει.
ΑΡΗ ΑΡΗ ΕΣΥ 'ΣΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ..................................

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ 19 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ...........

19 ποδοσφαιριστες ανακοινωσε ο Σακης Τσιωλης για τον αυριανο αγωνα με τον Ατρομητο Αθηνων.
Αυτοι ειναι οι :
Σηφάκης , Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Μίσελ, Ντίκο, Λαζαρίδης, Τόχα, Φατί, Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Καπετάνος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Πρίττας, Σολτάνι, Γιαννιώτας, Τοπούζης, Καζναφέρης.
Στο Athina Palace κατελυσε η αποστολη μας ενω το απογευμα στις αθλητικες εγκαταστασεις του Ν. Ρυσιου θα καλουν μια χαλαρη προπονηση.

Το Nova sports 2 θα καλυψει τον αγωνα.
Αυτο ισχυει για την Ελλαδα που διψαει να δει απο το γυαλι την Αρειαναρα μας , γιατι ολοι εμεις θα πρεπει να ειμαστε μεσα και να καταθεσουμε κοσμια τα λαρυγγια μας.
ΑΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ ΘΕΛΩ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ............................

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΙΘΑΜΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΕΙΑ...................

Μετα απο πολυ καιρο μας δινεται σε ολους εμας η ευκαιρια να δουμε στο γηπεδο μας την αναμετρηση της δευτερης αγωνιστικης για την super league με αντιπαλο τον Ατρομητο Αθηνων.
Ειναι λοιπον η ευκαιρια να γεμισουμε το γηπεδο μας και να δωσουμε εικονα συναυλιας.
Μετα απο καθε τραγουδι ο κοσμος χειροκροτει και πανηγυριζει.    Ετσι θα ειναι και αυριο γιατι αλλιως αλλομονο μας.
Η παιδεια που εχει το φιλαθλο κοινο του ΑΡΗ ειναι τετοια που σε δινει την εντυπωση οτι δεν προκειται να γινει απολυτως τιποτε.   Προσοχη ομως !!!   Υπαρχουν και ανθρωποι που μπορουν να μπουνε μεσα στις κερκιδες με μοναδικο σκοπο το κακο μας και την ποινη στην πειθαρχικη επιτροπη που παραμονευει καθως απο φετος πολλα αλλαξαν και ολα ειναι εις βαρος των ομαδων που οι φιλαθλοι τους θα κανουν ακομη και το παραμικρο.   
Καλο παιχνιδι να κανει η ομαδαρα μας , δυο τρια γκολακια να πετυχουμε και να φυγουμε ολοι ευτυχισμενοι.    Να επελθει η γαληνη και η συνεχεια να ειναι αναλογη των προσδοκιων μας.
Την Κυριακη ολοι μαζι στο Κλεανθης Βικελιδης με τα καμαρια μας.
Ο ενας να προσεχει τον αλλον.
Μαζι ενωμενοι και ολα θα πανε καλα.
VAMOS............................. 
<iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/HOQu09yf_-g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΑΕ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ ΟΧΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ. ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ.......

Το προγραμμα και οι διαιτητες των αγωνων στην SUPERLIGUE.
==============================================
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    17:15, NS2   Κύρκος
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.      19:30, NS2   Στυλιάρας

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ         16:00, NS2   Παππάς
ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ         18:15, NS2   Σπάθας
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ         20:30, NS1   Δασκαλόπουλος
=============================================================
Ο Σπαθας σφυριζει στο Κλ. Βικελιδης υστερα απο παρα πολυ καιρο.
Τελευταιο σφυριγμα του στο φρουριο μας ηταν το μεγαλοπρεπες 2-0 επι των παρακατιανων της πανω γειτονιας μας.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18.15 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ...................

Στις 11 του μηνα , ημερα Κυριακη και στις 18.15 η ομαδα μας αντιμετωπιζει για την δευτερη αγωνιστικη της super leagoue στην εδρα μας τον φιλοδοξο Ατρομητο Αθηνων.
Ετσι μπαινουμε στην τελικη ευθεια οσον αφορα την ετοιμοτητα και την καταρτηση της εντεκαδας.
Ο Σακης Πριττας μπηκε στον ρυθμο των προπονησεων ενω ο Νατσο Γκαρσια υπεστη αιματωμα στον τρικεφαλο του ποδιου του και θα μεινει εκτος μεχρι και 4 εβδομαδες!!
Το προγραμμα εχει ως εξης.
------------------------------

Σάββατο 10/9
Skoda Ξάνθη- ΑΕΚ.(17:15)
Παναιτωλικός- Πανιώνιος (17:15)
Εργοτέλης- ΠΑΟΚ (19:30)

Κυριακή 11/9

Αστέρας Τρίπολης- Κέρκυρα (16:00)
ΑΡΗΣ- Ατρόμητος (18:15)
Παναθηναϊκός- ΠΑΣ Γιάννενα (20:30)
***********************************
***********************************
Οσο και να ψαχνετε ΔΕΝ θα βρειτε τον Γηραιο.
Ο Ηρακλης υποβιβαστηκε απο την super league  στην football league.
===============================
Η Ανακοινωση της ΕΠΟ εχει ως εξης.
-----------------------------------------

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ' αριθμόν 182/5-9-2011 απόφασή της κηρύσσει απαράδεκτη την συζήτηση της υπόθεσης (της επανασυζήτησης της έφεσης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κατά της υπ΄αριθμόν 195/19-5-2011 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE), λόγω ελλείψεως δικαιοδοσίας του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (απόφαση υπ' αριθμόν 195/26-8-2011).»



Οριστικά στην Football League θα αγωνίζεται ο Ηρακλής τη νέα χρονιά, με τον Αστέρα Τρίπολης να παραμένει κανονικά στην Superleague. H Eπιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκρινε απαράδεκτη την επανεξέταση της έφεσης του «Γηραιού» καθώς θεωρεί πως έιναι αναρμόδιο το Διαιτητικό Δικαστήριο, με αποτέλεσμα να κλείνει οριστικά η υπόθεση. Οι σκέψεις που υπάρχουν πλέον από τους ανθρώπους του Ηρακλή να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια για να ανατρέψουν την υπόθεση εμπεριέχει ακόμη περισσότερους κινδύνους, γιατί βάσει του κανονισμού της ΕΠΟ οι ομάδες που προσφέυγουν σε αυτά τιμωρούνται με πτώση στην Δ' Εθνική κατηγορία.

Ετσι ο Ηρακλης μας κουνησε μαντηλι και ΔΕΝ θα υπαρχει πλεον στις μεγαλες ομαδες του Ελληνικου ποδοσφαιρου μας.
Ο 14ος Αστερας Τριπολης του παιρνει την θεση και θα παιζει αυτος στην θεση του.


ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................................................

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ................................

Οι αγωνες με την Δοξα Δραμας και την Αναγεννηση Επανωμης εγιναν για να δει ο Σακης Τσιωλης που βρισκονται οι νεοι παικτες του οσον αφορα τον βαθμο ετοιμοτητας τοων.
Ειδικα με την Επανωμη εγινε και για τον Κανουλα.  Τον παικτη που πηρε ο ΑΡΗΣ απο την Αναγεννηση.
Ομως η μεγαλη αδιαφορια αυτων των παικτων του ΑΡΗ αφησε τις χειροτερες εντυπωσεις οχι μονον στον τεχνικο μας αλλα και στον κοσμο που ηρθε να δει απο κοντα και να βγαλει τα δικα του συμπερασματα.
Αντι λοιπον η ομαδα να παιρνει τα 'πανω της αυτη χειροτερευει.   Μιλαμε για παικτες που κανουν πλακα και παιρνουν στην πλακα αυτα τα φιλικα.
Κανενας δεν αρεσε και το κακο ειναι οτι δεν ξερει κανεις αν θα ξαναπαρουν αλλη ευκαιρια οι παικτες αυτοι.
Τωρα που ηρθε η ωρα να αποδειξουν την αξια τους και να μπορει ο ΑΡΗΣ να υπολογιζει σε αυτους καθως εχουν υπογραψει επαγγελματικο συμβολαιο αυτοι κοιμουνται με τα τσαρουχια!    Και ειναι κριμα γιατι εχουν εναν εξαιρετο τεχνικο που ανοιγει διαπλατα τον δρομο τους στο ποδοσφαιρο.
Το λιγοτερο ειναι να ζητησουν μια μεγαλη συγνωμη.    Οσο για τις δηλωσεις του Κανουλα ;   
Οταν τις βρειτε και τις διαβασετε θα παθετε πλακα.    Παιδικη χαρα θαρρεις νομιζουν οτι ειναι η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.
Το καλο ειναι οτι ο χρονος ειναι με το μερος του τεχνικου μας.   Μπορει να κανει σωστες κινησεις και να βγαλει την καλη εικονα με τον Ατρομητο για το πρωταθλημα.
Μουδιασμενος ο κοσμος παρακολουθει αμηχανα τα οσα συμβαινουν.  
Πειραξαν τα αποτελεσματα αυτα και πλεον υπαρχουν γκρινιες
Με το καλο προσωπο του ο ΑΡΗΣ μας θα μας δωσει ξανα την αυτοπεποιθηση μας για να ειμαστε ολοι στις επαλξεις ενος αγωνα κοντρα στο κατεστημενο και την τελικη νικη απεναντι στο συστημα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................

ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΡΥΘΜΟ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ.....................

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Τσιώλης): Καράδαης, Νέτο (69’ Γκαρσία), Αγτζίδης (45’ Μίσελ), Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης (45’ Καζναφέρης), Τόχα (45’ Καπετάνος), Τσέζαρεκ (58’ Γιάκομπ), Καστίγιο (69’ Κανούλας), Παπαστεριανός (45’Φατί), Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος (45’ Σολτάνι).

Δόξα Δράμας (Χαραλαμπίδης): Σερεμέτ (67’Δαύκος), Πιτσόκο, Σικαλιάς (90'+2 Μαρκόπουλος), Βέρτζος (84’ Τρίψας), Λαζάρεβιτς, Λεάντρο (55’ Κουμπρόγλου), Ντε Λίμα, Κάμπος, Αραβίδης (76’ Νιάρος), Βάντερσον (78’ Αθανασιάδης), Τοπούζης (58’ Καπέλ).

Στο Κλεανθης Βικελιδης οσοι ειχαν την ευκαιρια να δουνε απο κοντα τον φιλικου χαρακτηρα ποδοσφαιρικο αγωνα μεταξυ ΑΡΗ και Δοξας Δραμας δεν εμειναν δυστυχως ευχαριστημενοι.
Η Δοξα προηγειθηκε 0-1 με γκολ του Βερτζου υστερα απο κορνερ των Μαυραετων.   Ο κεντρικος αμυντικος της Δοξας με κεφαλια εκανε το 0-1.
Παρα πολλες χαμενες ευκαιριες για τον ΑΡΗ συν του γεγονοτος των πολλων αλλαγων , το μονον που καταφερε ηταν στο τελος του αγωνα ( 88" ) με τον Καπετανο απο απ' ευθειας εκτελεση φαουλ να πετυχει την ισοφαριση και να τελειωση η ποδοσφαιρικη αναμετρηση με 1-1.
Να σημειωθουν τα σκληρα μαρκαρισματα του Ερος πανω σε Καπετανο Καστιγιο.  Γιατι ομως ;